Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0


Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ με υπογραφή Κρίζμαν


Επιστροφή στις νίκες που συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», αφού επικράτησε με σκορ 2-0 του Λεβαδειακού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. 
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σάντι Κρίζμαν.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος, με συντριπτική κατοχή μπάλας και πιο επικίνδυνος επιθετικά, απέναντι σε ένα κακό επιθετικά Λεβαδειακό.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι και μάλιστα στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια που επεχείρησε στο ματς. 
Στο 18΄ μετά από συστημένη σέντρα του Μπουκουβάλα από αριστερά ο Σάντι Κρίζμαν με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Μπάγιτς και έκανε το 1-0.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός και δέχτηκε γρήγορα δεύτερο γκολ.
Μία μοναδική έμπνευση, από τον μεγάλο σημερινό πρωταγωνιστή του ΠΑΣ, τον Σάντι Κρίζμαν, που τελείωσε εκπληκτικά, με ανάποδο ψαλίδι, την σέντρα από δεξιά του Αποστολόπουλου.
Στο 80΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, ο Ζησόπουλος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Ντόλοβατς (46' Ξύδας), Παμλίδης (84' Σιόντης), Κρίζμαν (78' Αθανασιάδης).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κρνέτα, Καραχάλιος, Όμο (75' Καθάριος), Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (56' Ιωαννίδης), Νανγκίς (56' Μανγκά), Μαρκόφσκι.