Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 30 Μαΐου, ώρα 7 μ.μ.

Έχοντας  υπόψη τις  διατάξεις του άρθρου  67  του  Ν. 3852/2010 για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί  την  Τρίτη   30η  Μαΐου  2017   και ώρα  19.00.  
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα διεξαχθεί  στο  ΚΑΛΠΑΚΙ-ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Δ.Σ. [ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ]

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΓΚΟΓΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.      Έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Πωγωνίου έτους 2017.
2.      Έγκριση 2ης κατανομής ΣΑΤΑ  έτους 2017.
3.      Αποδοχή επιχορηγήσεων ΣΑΕΠ  - Περιφέρειας Ηπείρου, για την εκτέλεση έργων – αναμόρφωση προϋπολογισμού 2017.
4.      Αποδοχή – Κατανομή επιχ/σης από ΥΠ.ΕΣ. , για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας έτους 2017 – Αδυναμία εκτέλεσής τους με ίδια μέσα.
5.      Κατανομή επιχ/σης από ΥΠ.ΕΣ. για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων έτους 2017.
6.      Έγκριση Συντάξεων εκθέσεων για την εκτέλεση προϋπολογισμού: 4ου Τριμήνου 2016 & 1ου Τριμήνου 2017.
7.      Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στη δαπάνη επέκτασης ΦΟΠ, με 2 στύλους στην  Τ.Κ. Κρυονερίου.
8.      Έγκριση παράτασης συμβάσεων εκμίσθωσης ακινήτων.
9.      Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  [Τζαβέλας Βασιλ. – Μίνι Μάρκετ – Τ.Κ. Καλπακίου].
10.    Επί αιτήσεως Τσάτση Κυρ. Τ.Κ. Άνω Ραβενίων, για τη διαγραφή τελών ύδρευσης.
11.    Επί αιτήσεως Τσουμάνη Παρασκ. Τ.Κ. Δολιανών, για υδροδότηση κτήματος εκτός οικισμού.
12.    Ρύθμιση τρόπου χρήσης και διάθεσης Δημοτικών βοσκοτόπων για το 2017.
13.    Ορισμός υπευθύνων, από την πλευρά του Δήμου, για τη διάθεση καυσοξύλων ατομικών αναγκών στους μόνιμους κατοίκους για την περίοδο 2017 – 2018.
14.    Έγκριση 1ου Ανακεφ. πίνακα [Τελικός – Τακτοποιητικός] του έργου: «Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Τ.Κ. Κερασόβου – Περιστερίου».
15.    Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών αναλύσεων νερού ανθρώπινης κατανάλωσης στο Δήμο Πωγωνίου, για το έτος 2017.

16.    Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποπεράτωση πλατείας Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Δ.Ε. Λάβδανης.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή από την Αλβανία σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης με σκοπό την τυποποίηση τους και την περαιτέρω διακίνηση τους σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, μέλη της σπείρας
Κατασχέθηκαν -89- κιλά και -50- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και -150- γραμμάρια χασισέλαιο

Σημειώνεται ότι η εξάρθρωση της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης, προέκυψε ως αποτέλεσμα πολύμηνων ερευνών για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία και συσχετίζεται με πέντε (5) ακόμη υποθέσεις κατά την διάρκεια των οποίων κατασχέθηκε συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης άνω των -654- κιλών
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην μεταφορά και εισαγωγή από την Αλβανία σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες στη συνέχεια τυποποιούσαν με σκοπό την διακίνηση τους στην αγορά του εξωτερικού.
Συνελήφθησαν, στις 24-5-2017 στα Ιωάννινα, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, πέντε (5) άτομα, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για έναν 49χρονο υπήκοο Αλβανίας και τέσσερις (4) ημεδαπούς, εκ των οποίων τρεις άνδρες ηλικίας 46, 57 και 60 ετών και μία 57χρονη γυναίκα.
Επιπλέον, έχουν ταυτοποιηθεί τρείς (3) συνεργοί τους, ηλικίας 24, 45 και 60 ετών, επίσης μέλη της σπείρας. Περαιτέρω, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται δεκαεπτά (17) άτομα εκ των οποίων εννέα (9), ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.
Όπως προέκυψε από την πολύμηνη διερεύνηση της δράσης των μελών της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωσης στοιχείων, εξακριβώσεων ατόμων και χώρων καθώς και δημιουργίας “προφίλ” των εμπλεκομένων, εξακριβώθηκε ο τρόπος δράσης καθώς και οι διακριτοί ρόλοι έκαστου στην διακίνηση των ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κάποια από τα μέλη ήταν επιφορτισμένα με την εισαγωγή των ναρκωτικών από την Ελληνοαλβανική μεθόριο, άλλα με την τυποποίηση ενώ τα υπόλοιπα είχαν αναλάβει την απόκρυψη των ναρκωτικών σε τροχόσπιτο σε περιοχή των Ιωαννίνων. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε οι κατασχεθείσες ποσότητες κάνναβης, προορίζονταν να εξαχθούν σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
Από έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά -89- κιλά και -50- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και -150- γραμμάρια χασισέλαιου.
Ακόμη, κατασχέθηκαν:
Το χρηματικό ποσό των -12.270- ευρώ
Τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
Ένα (1) τροχόσπιτο
Ένα (1) κυνηγετικό όπλο
Ένα (1) αεροβόλο
Ένα (1) καταγραφικό μηχάνημα με τρείς (3) κάμερες
Υλικά τυποποίησης και συσκευασίας
Δώδεκα (12) συσκευές κινητών τηλεφώνων
Επισημαίνεται ότι, η εξάρθρωση της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης, προέκυψε ως αποτέλεσμα πολύμηνων ερευνών για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία και η υπόθεση συσχετίζεται με πέντε (5) άλλες, εκ των οποίων οι τρείς διερευνήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικά Δελτία Τύπου: 17-3-2017, 3-4-2017, 10-5-2017) η μία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων (Δελτίο Τύπου από 9-3-2017) και η τελευταία από την Διεύθυνση Ασφάλειας Άρτας (Δελτίο Τύπου από 22-4-2017), κατά την διάρκεια των οποίων κατασχέθηκε συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -654- κιλών και -970- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Εκτεταμένες παρεμβάσεις σε οδικές/αγροτικές υποδομές κ.ά. προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Αποφάσεις για την υλοποίηση έργων που αφορούν αποκαταστάσεις ζημιών και βελτιώσεις του οδικού δικτύου, αντιπλημμυρικά ως και εγγειοβελτιωτικά έργα στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες συνολικού προϋπολογισμού  2,68 εκ. ευρώ έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου.
Αναλυτικά:
Οδικά έργα:
Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των εξής:
-  «Διαμόρφωση κόμβου εισόδου Νεοχωρίου (Π.Ε. Άρτας)  μετά απαλλοτριώσεων» προϋπολογισμού  310.000 ευρώ.
- «Ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου από Γέφυρα Κονδύλη έως Πετράλωνα Τετρακώμου»  Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού  150.000 ευρώ
-  Βελτίωση  - ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης στη Γέφυρα Γκολφαρίου Αχελώου ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού  100.000 ευρώ
-   «Βελτίωση - συντήρηση οδού σύνδεσης Ε.Ο. Ανατολή – Κατσικάς με την πόλη των Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ
-   «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού  100.000 ευρώ
-   «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Αγία Παρασκευή - Φούρκα», Π.Ε. Ιωαννίνων προϋπολογισμού 70.000 ευρώ
-  «Βελτίωση βατότητας επαρχιακής οδού Κάτω Ζάλογγο-Φτέρη-Δοβλά» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού  80.000 ευρώ
-   «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού Ιτέα – Τρίστενο και αποκατάσταση βατότητας παραγωγικών μονάδων με επαρχιακό δίκτυο», προϋπολογισμού  80.650 ευρώ
-   «Βελτίωση οδού Μανολιάσα  προς Μελιγγούς», Π.Ε. Ιωαννίνων προϋπολογισμού 80.000 ευρώ
-   «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Δερβίζιανα – όρια νομού», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ
-  Αποκατάσταση οδού πλησίον του κυρίως φράγματος στην λίμνη Μετσόβου», προϋπολογισμού  65.000 ευρώ
-   «Συντήρηση επαρχιακής οδού Ελατοχώρι – Μακρίνο», προϋπολογισμού  60.500 ευρώ
-  ««Συντήρηση – καθαρισμός στομίων και ενίσχυση αναχώματος ιχθυοτροφείου Κόφτρα – Παληομπούκα», Π.Ε. Άρτας προϋπολογισμού  11.500 ευρώ

Γενικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος τη Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, ώρα 18.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών

Αριθ. Πρωτ. 3117      Αθήνα   26-05-2017

Προς
1. Τους   Προέδρους  και τα  Δ.Σ. των
             Αδελφοτήτων – Ομοσπονδιών – Συλλόγων

            Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. ε του καταστατικού της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος,  προσκαλούνται  οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές των οργανώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, όπως παραβρεθούν και συμμετάσχουν στη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου την Πέμπτη  8-06-2017 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.
Θέματα:
1. Ενημέρωση 
2. Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 24/6/2017
3. Οικονομικά προβλήματα Πανηπειρωτικής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας


Γιώργος  Δόσης      Κώστας Γαβριήλ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 34χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος το βράδυ της 23-05-2017, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε ισόγειο διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (25-05-2017) αργά το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για απλή συνέργεια σε απόπειρα παράνομης προώθησης στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περιφέρεια Ηπείρου: Δημόσια διαβούλευση για την Αναβάθμιση – εκσυγχρονισμό του κέντρου εκπομπής, στη θέση με κωδική ονομασία «ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ» του ψηφ. παρόχου DIGEA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ανακοινώνει και Προσκαλεί
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις  του άρθ. 19 του Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/Α΄) σε συνδυασμό με τις διατάξεις της ΚΥΑ 1649/45/2014 (ΦΕΚ 45/Β’), τους πολίτες ( κοινό, ενδιαφερόμενο κοινό) και φορείς εκπροσώπησής τους ( οικείο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης,  Ποιότητας Ζωής, Συμβούλιο Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας ),  να λάβουν γνώση και να διατυπώσουν γραπτές απόψεις , έναρξη δημόσιας διαβούλευσης, σύμφωνα με το έντυπο υπό στοιχεία Δ11, που περιλαμβάνεται στο παράρτημα Α της προαναφερόμενης ΚΥΑ, επί του περιεχομένου του φακέλου Μ.Π.Ε. και έναρξη δημόσιας διαβούλευσης επί της Μ.Π.Ε. του έργου (Υποκατηγορία Α2, ομάδα 12η, α/α 3 ): «Αναβάθμιση – εκσυγχρονισμός του κέντρου εκπομπής, στη θέση με κωδική ονομασία «ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ», και κωδικό αριθμό θέσης “3006040”, του Δ. Πωγωνίου , Π.Ε. Ιωαννίνων».
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: «DIGEA- ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε.».
    Ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας δημοσιοποίησης ορίζεται η  22-05-2017 και ημερομηνία λήξης αυτής η 10 -07-2017.
    Ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας για την κατάθεση γραπτών απόψεων των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησής τους ορίζεται η  24 -05 -2017 και ημερομηνία  λήξης αυτής η 05 -07 -2017.
    Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας είναι η  Δ/νση  Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου.       

Ιωάννινα: Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Αλβανίας με κλεμμένα-πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (25.05.2017) το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή πλαστών - κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι κατείχε αλβανικό διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου – εξόδου καθώς και δύο κλεμμένες άδειες διαμονής των ελληνικών αρχών.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Μήπως έχετε περιττά κιλά και δεν το ξέρετε;

Αργοί είναι οι ρυθμοί συνειδητοποίησης από τον μέσο άνθρωπο ότι είναι υπέρβαρος ή παχύσαρκος και πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τη νόσο, γεγονός που τελικά «στοιχίζει» μερικά κιλά παραπάνω.
Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, απαιτούνται πάνω από 4 χρόνια για να αντιληφθεί κάποιος ότι το βάρος του δεν είναι φυσιολογικό και επιπλέον 1-1,5 έτος για να εκφράσει τις ανησυχίες του σε κάποιον άλλον. Μέχρι να πάρει, δε, την απόφαση να αδυνατίσει, έχει ήδη παχύνει περαιτέρω.
«Με την πάροδο του χρόνου, τον περιορισμό των σωματικών δραστηριοτήτων και την επακόλουθη μείωση της μυϊκής μάζας, στη μεγάλη πλειονότητα του πληθυσμού επιβραδύνεται ο μεταβολισμός, οπότε η αύξηση του σωματικού βάρους είναι σχεδόν δεδομένη», λέει ο γενικός χειρουργός Δρ. Δημήτρης Βουγιουκλάκης, διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. «Κάθε χρόνος που περνά μας “δωρίζει” επιπλέον κιλά και, όταν η αντίδραση δεν είναι άμεση, τα κιλά συσσωρεύονται, αυξάνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης ασθενειών που σχετίζονται άμεσα με την παχυσαρκία, όπως είναι η στεφανιαία νόσος, ο σακχαρώδης διαβήτης, η υπέρταση και ο καρκίνος».
Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να αγνοούν αυτά τα κιλά και μετά από λίγο καιρό αποκτούν την πεποίθηση ότι το νέο βάρος είναι φυσιολογικό. «Όταν αυτό συνεχίζεται με κάθε κιλό που προστίθεται, γίνεται αντιληπτό ότι δύσκολα αντιλαμβάνεται το άτομο ότι είναι πλέον υπέρβαρο ή παχύσαρκο. Όταν, μάλιστα, συγκρίνει την εικόνα του με εκείνη των συνομηλίκων του, δεδομένης της γενικότερης αύξησης της παχυσαρκίας στις δυτικές κοινωνίες, θεωρεί το σωματικό βάρος του κανονικό», συνεχίζει και προσθέτει ότι «η αναγνώριση του προβλήματος είναι το ήμισυ του παντός, το σημαντικότερο βήμα για την επίλυσή του».

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 29 Μαΐου, ώρα 15.00

Τη Δευτέρα 29 του μηνός Μαΐου έτους 2017, και ώρα 15.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Ιωάννινα), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1. Επικύρωση πρακτικών –αποφάσεων 4ης/7-4-2017 τακτικής συνεδρίασης Π.Σ.
2. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το Α΄ τρίμηνο έτους 2017
(εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)
3. Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2017
(εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)
4. Έγκριση τροποποίησης Περιφερειακών Προγραμμάτων
(εισήγηση: η Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού)
5. Κατάργηση του Κ.Ε.Κ. Π.Ε. Θεσπρωτίας
(εισήγηση: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας)
6. Έγκριση σύναψης Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ζίτσας για διάθεση προσωπικού για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου
(εισήγηση: ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου)
7. Απόφαση επί του αιτήματος της Κωνσταντινιάς Γιαννούλα, για συμβιβασμό και κατάργηση δίκης
(εισήγηση: η Νομική Υπηρεσία Π.Ε. Άρτας).