Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 9:30

Την  Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 01-09-2017 συνεδριάσεως.
1. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 22-06-2017 ανοιχτής διαδικασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε Ιωαννίνων, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση οδού Πυρσόγιαννη-Πληκάτι», προϋπολογισμού € 80.000,00 € με Φ.Π.Α.
2. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 20-07-2017 ανοιχτής διαδικασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε Ιωαννίνων, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού Ιτέα – Τρίστενο και αποκατάσταση βατότητας παραγωγικών μονάδων με επαρχιακό δίκτυο», προϋπολογισμού € 80.650,00 με Φ.Π.Α.
3. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 13-07-2017 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Δερβίζιανα – όρια νομού», προϋπολογισμού € 40.000,00 με Φ.Π.Α.
4. Έγκριση του από 11-09-2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 08-08-2017 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση 36ης επαρχιακής οδού Δίστρατο-Βασιλίτσα», προϋπολογισμού € 300.000,00 με Φ.Π.Α.
5. Έγκριση του από 11-09-2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 27-07-2017 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 100.000,00 με Φ.Π.Α.
6. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού (άρθρο 117 του ν. 4412/16), για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αναβάθμιση ισόπεδου κόμβου Κουτσελιού και βελτίωση βατότητας περιμετρικών οδών στην 2η Επαρχιακή οδό», προϋπολογισμού 74.000,00 με Φ.Π.Α.

Περιφέρεια Ηπείρου: Προς δημοπράτηση ο βιολογικός καθαρισμός Τ.Κ. Παρακαλάμου

Με τη θετική γνώμη της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 της Περιφέρειας Ηπείρου δημοπρατείται το υποέργο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Δ. Παρακαλάμου Δήμου Άνω Καλαμά», της πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων του Τ.Κ. Παρακάλαμου». 
Ο προϋπολογισμός του υποέργου ανέρχεται σε 868.000 ευρώ, και φορέας υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.


ΠΗΓΗ: www.php.gov

Στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» πρόταση του ΜΕΚΔΕ για σύστημα παρακολούθησης και πρόληψης φυσικών καταστροφών

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη η απόφαση ένταξης της πράξης «Ανάπτυξη συστήματος παρακολούθησης και πρόληψης φυσικών καταστροφών για την προσαρμογή του Δήμου Μετσόβου στην κλιματική αλλαγή» στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 115.000 ευρώ με δικαιούχο το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας).
Το προτεινόμενο ερευνητικό έργο στοχεύει στην ανάπτυξη ενός συστήματος παρακολούθησης και πρόληψης φυσικών καταστροφών για την προσαρμογή του Δήμου Μετσόβου στην κλιματική αλλαγή και, ταυτόχρονα, στην κάλυψη του κενού της επιστημονικής γνώσης που υπάρχει στη θεματική περιοχή των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας.
Επιμέρους στόχοι της έρευνας είναι:
- η εκτίμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής σε δύο κρίσιμους, για τις ορεινές περιοχές, τομείς, την  (επιταχυνόμενη) διάβρωση του εδάφους και τις δασικές πυρκαγιές,
- η διερεύνηση των επιπτώσεων σε τοπική κλίμακα, και
- ο προσδιορισμός των απαραίτητων παρεμβατικών δράσεων.

ΠΗΓΗ: www.php.gov

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, κατηγορούμενοι για μεταφορά και διακίνηση 67 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα σε αγροτική περιοχή στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας εντοπίστηκε ο 24χρονος τη στιγμή που παρέδιδε στον 25χρονο δύο ταξιδιωτικούς σάκους με ναρκωτικά, με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -64- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -67- κιλών και -30- γραμμαρίων
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών
τρία κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων ο 24χρονος επιπρόσθετα στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Καλπάκι Πωγωνίου: Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, χθες (12-09-2017) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, εκκρεμούσαν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Φακοί επαφής: 6 στους 7 εφήβους κάνουν λάθη στη χρήση τους

Σοβαρά λάθη κατά τη χρήση φακών επαφής κάνουν οι περισσότεροι έφηβοι, με συνέπεια να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν σοβαρές μολύνσεις στα μάτια τους, προειδοποιούν οι ειδικοί.
Νέα έρευνα σε χρήστες ηλικίας 12 έως 17 ετών αποκαλύπτει ότι το 85% υιοθετούν τουλάχιστον μία ριψοκίνδυνη συμπεριφορά που απειλεί την όρασή τους, όπως το να κοιμούνται λίγες ή πολλές ώρες δίχως να έχουν βγάλει τους φακούς τους ή το να ξαναχρησιμοποιούν τα διαλύματα καθαρισμού και να ξεβγάζουν τους φακούς με σάλιο ή με νερό βρύσης.
Πολλοί εξάλλου δεν αντικαθιστούν τους φακούς όσο συχνά πρέπει, ενώ άλλοι αλλάζουν πολύ σπάνια τις θήκες φύλαξης, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύουν στο επιστημονικό περιοδικό Morbidity and Mortality Weekly Report τα ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου & Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ.
«Τα λάθη κατά τη χρήση των φακών επαφής είναι παγκόσμιο φαινόμενο και συχνά βλέπουμε ασθενείς με σοβαρές μολύνσεις των ματιών εξαιτίας τους», λέει ο χειρουργός-οφθαλμίατρος Δρ. Αναστάσιος-Ι. Κανελλόπουλος, MD,  ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας LaserVision, καθηγητής Οφθαλμολογίας Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, NYU Medical School. «Σχεδόν κάθε μήνα εξάλλου βλέπουμε ασθενείς που φορούν διπλό φακό επαφής, γιατί έχουν ξεχάσει να βγάλουν τον πρώτο και δεν το έχουν αντιληφθεί. Οι φακοί επαφής όμως δεν είναι αξεσουάρ μόδας αλλά ιατρικές συσκευές, και αν οι χρήστες τους δεν ακολουθούν ορισμένους κανόνες  τα μάτια τους μπορεί να υποστούν σοβαρές βλάβες».

Ιωάννινα: Συνελήφθη 45χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (13-09-2017) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος της 45χρονης εκκρεμούσαν Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και έξι μηνών, για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε αρμοδίως.

Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι: Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε!!

Ευχές απ όλους μας είδαμε στο διαδίκτυο, απ ευκαιρίας της ενάρξεως της σχολικής χρονιάς προς τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Όμως μετά το πέρας του δημοτικού συμβουλίου μας (Δευτέρα 11/9/2017) αναρωτιόμουν.
Σε ερώτηση του προέδρου Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου κυρίου Τσιόγκα, αν θα λειτουργήσει ο βρεφονηπιακός σταθμός στο Κεφαλόβρυσο, η απάντηση του δημάρχου μας ήταν πως ναι, κάνουμε την προσπάθεια μας ώστε να λειτουργήσει αλλά δεν είναι ακριβώς βαθμίδα εκπαίδευσης ο βρεφονηπιακός σταθμός και δεν είναι τόσο απαραίτητη η λειτουργία του.
Ίσως ποιο καλά θα ήταν να μεταφέρονται τα παιδιά εάν είναι λίγα σε άλλο σταθμό του δήμου.
Η απάντηση από την πλευρά της παράταξης μας ήρθε δια στόματος του κυρίου Τόπουλου λέγοντας πως είναι εγκληματικό για το Πωγώνι να κλείσει ένα σχολείο, ένας θεσμός, μια υπηρεσία.
Ήδη σαν περιοχή ήμαστε αρκετά εγκαταλειμμένοι και θα πρέπει να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε με κάθε τρόπο τις υπηρεσίες μας και παράλληλα να ανοίξουμε και όσες μπορούμε παραπάνω.
Όμως δεύτερο ερωτηματικό και έκπληξη μετά από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο Τ.Κ. Πωγωνιανής κύριο Γρηγόρη Καναβό.
Μου είπε πως ενημερώθηκε μέσω του Ιερέως της Πωγωνιανής μια μόλις ημέρα πριν την έναρξη του σχολικού έτους 2017-18 πως το δημοτικό σχολείο Πωγωνιανής δεν θα λειτουργήσει.
Παράλληλα δεν το γνώριζαν οι κάτοικοι.
Σαφή απάντηση δεν πήρε ούτε από τον τοπικό αντιδήμαρχο.
Αλήθεια γιατί δεν έγινε σχετική ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Ίσως για εσάς κύριε δήμαρχε να μην είναι κάτι σοβαρό.
Καταλάβετε όμως πως με την απραξία σας κάνετε κακό στο Πωγώνι.
Σίγουρα ευθύνη φέρει η πολιτεία, όμως εμείς;
Ενημέρωση ... άλλωστε σε ποιους; όλοι εμείς εκτός από εσάς δεν υπάρχουμε.
Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας.
Δεν έχετε ύφος χιλίων καρδιναλίων ... το έχετε ξεπεράσει προ πολλού!
       
Με τιμή
Δημήτρης Σ. Ντότης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

Δήμου Πωγωνίου

Σε λειτουργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, τα διόδια της Ιόνιας Οδού στο Τέροβο και στο Μενίδι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Νέας Οδούς» οι ζώνες χρέωσης που τίθενται σε εφαρμογή στο συγκεκριμένο τμήμα είναι δυο:
α) «Α/Κ Αμφιλοχίας - Α/Κ Φιλιππιάδας», με μήκος 46,6χλμ., η οποία περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό Μενιδίου, καθώς και τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων στον Α/Κ Άρτας και
β) «Α/Κ Φιλιππιάδας – Α/Κ Εγνατίας (τέλος έργου)», με μήκος 48,2χλμ., που περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό Τερόβου, καθώς και τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων στον Α/Κ Γοργόμυλου.
Οι τιμές αναλυτικά:
Μετωπικά διόδια Μενιδίου
Δίκυκλα, τρίκυκλα: 2,05 €
Ελαφρά οχήματα: 2,95 €
Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις (4) άξονες: 7,45 €
Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις (4) ή περισσότερους: 10,45 €
Πλευρικά Διόδια Άρτας
Δίκυκλα, τρίκυκλα: 0,50 €
Ελαφρά οχήματα: 0,75 €
Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις (4) άξονες: 1,90 €
Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις (4) ή περισσότερους: 2,65 €
Μετωπικά διόδια Τερόβου
Δίκυκλα, τρίκυκλα: 2,15 €
Ελαφρά οχήματα: 3,05 €
Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις (4) άξονες: 7,70 €
Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις (4) ή περισσότερους: 10,80 €
Πλευρικά διόδια Γοργόμυλου
Δίκυκλα, τρίκυκλα: 0,70 €
Ελαφρά οχήματα: 1 €
Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις (4) άξονες: 2,50 €
Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις (4) ή περισσότερους: 3,50 €.
Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή διοδίου τέλους καθορίζεται:
Σε κάθε μετωπικό σταθμό βάσει του συνολικού μήκους της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός.
Στους πλευρικούς σταθμούς εξόδου, ανάλογα με το μήκος που διανύθηκε από την αρχή της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός μέχρι το σταθμό.
Στους πλευρικούς σταθμούς εισόδου ανάλογα με το μήκος που θα διανύσει ο χρήστης από το σταθμό έως το τέλος της ζώνης στην οποία ανήκει.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης στο ίδιο ταξίδι.

Επισημαίνουμε ότι με τη λειτουργία των παραπάνω σταθμών διοδίων το σύνολο των μετωπικών σταθμών της Ιόνιας Οδού τίθεται σε λειτουργία. Για την ολοκλήρωση του συστήματος χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου αναμένεται και η έναρξη λειτουργίας των πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Γαβρολίμνης.
Η Νέα Οδός προσφέρει σε κάθε οδηγό, σε όλο το μήκος της Ιόνιας Οδού, σειρά υπηρεσιών οδικής ασφάλειας και εξυπηρέτησης όπως:
Α) 24ωρα Περίπολα Οδικής Ασφάλειας
Β) 4ψήφιο αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 24ωρης λειτουργιάς, 1075
Γ) Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στον αριθμό 2641 306 306
Δ) Δωρεάν Οδική Βοήθεια σε περιπτώσεις ακινητοποίησης.
Ο αυτοκινητόδρομος της Ιόνιας Οδού έχει τέσσερις μετωπικούς σταθμούς διοδίων (Κλάκοβο, Αγγελόκαστρο, Μενίδι και Τέροβο), με συνολικό κόστος για τα αυτοκίνητα 12,50 ευρώ.
Πλευρικοί θα υπάρχουν σε πέντε σημεία (Γαυρόλιμνη, Μεσολόγγι, Κουβαράς, Άρτα, Γοργόμυλο).

Η συναστρία μου με τον Αλέκο Καχριμάνη

Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

Η πιθανότητα να έχουν δύο άνθρωποι γενέθλια την ίδια μέρα είναι 0,28%. Η πιθανότητα να διεκδικούν αυτοί οι δύο άνθρωποι το 2019 την Περιφέρεια Ηπείρου είναι μια στα –δεν ξέρω πόσα- εκατομμύρια. Ήταν συνεπώς μεγάλη η έκπληξή μου όταν ένας πολύ σοβαρός παράγοντας του Μετσόβου και φίλος, με πήρε τηλέφωνο χαριτολογώντας για να μου το επισημάνει.
Θεώρησα λοιπόν ότι η σημερινή συγκυρία είναι ιδανική για να απαντήσω ποιος είμαι εγώ και ποιος ο Αλέκος Καχριμάνης.
Βέβαια στα χρόνια που θα ακολουθήσουν και εφόσον ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητά μου, θα πούμε πολλά. Ας ξεκινήσουμε με 10 απλά σημεία for now.
Ιδού λοιπόν:
•Ο Αλέκος Καχριμάνης γίνεται σήμερα 61, εγώ κλείνω τα 50
•Ο Αλέκος Καχριμάνης σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Μετσόβιο, εγώ Παιδαγωγικά, Πολιτικές Επιστήμες και έχω δύο μεταπτυχιακά στην Επικοινωνία και στις Διεθνείς Σχέσεις
•Ο Αλέκος Καχριμάνης δεν έχει φύγει πέρα από τον άξονα Μετσόβου-Ιωαννίνων, εγώ έζησα 14 χρόνια στις ΗΠΑ εκ των οποίων εργάσθηκα 8 χρόνια στην Ουάσινγκτον στο αντικείμενό μου
•Ο Αλέκος Καχριμάνης έχει υπηρετήσει 34 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εγώ ούτε μία ημέρα. Δουλεύω 23 χρόνια στο αντικείμενό μου εκ των οποίων τα 16 ως επιχειρηματίας. Στα χρόνια αυτά έχω συνεργαστεί με παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου και σε 10 υπουργεία ως σύμβουλος στρατηγικής
•Ιδεολογικά πιστεύω στην ελεύθερη αγορά, την αριστεία, την καινοτομία και σε ένα κοινωνικό κράτος που δεν ζει παρασιτικά εις βάρος των πολιτών αλλά τους στηρίζει ουσιαστικά. Ο Αλέκος Καχριμάνης δεν ξέρω σε τι πιστεύει.
•Εγώ υπογράφω τα κείμενά μου, Ο Αλέκος Καχριμάνης όχι
•Ο Αλέκος Καχριμάνης πιστεύει στην πρωτόγονη παραγωγή με τη μορφή επιδοτήσεων και τη δημιουργία συστήματος πελατειακών σχέσεων, εγώ πιστεύω στην πρωτογενή ανάπτυξη σε πλαίσιο ανταγωνισμού με τις άλλες περιφέρειες και με ρόλο ίσου συνομιλητή με την κεντρική διοίκηση

Ηπειρωτικός Σύνδεσμος Πειραιά: Έναρξη χορευτικής περιόδου, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:30, στο κτίριο του, Φίλωνος 11Α, στο κέντρο του Πειραιά