Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Συνάντηση εργασίας του Γιάννη Καραγιάννη με τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη


Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης πραγματοποίησε την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας, Μάρκο Μπόλαρη.
Κατά τη συνάντηση ο κ. Καραγιάννης παρουσίασε στον υφυπουργό το κοινοβουλευτικό του έργο στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (Ο.Σ.Ε.Π.), στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός ενημέρωσε τον Γιαννιώτη βουλευτή για τα αποτελέσματα της διημερίδας του υπουργείου Εξωτερικών με θέμα «Θρησκευτική και Εκκλησιαστική Διπλωματία στον 21ο αιώνα» που πραγματοποιήθηκε στις 28/2 & 1/3/2019. "Τόσο η θεματική, η παρουσία εκπροσώπων όλων των θρησκειών και ομολογιών στην Ελλάδα, η παρουσία εκπροσώπων των Πατριαρχείων, η παρουσία εκπροσώπων 30 πρεσβειών και διπλωματικών αποστολών στη χώρα μας, όσο και οι θέσεις που διατυπώθηκαν, συνιστούν την απαρχή μιας ευρύτερης δραστηριοποίησης σε ζητήματα εκκλησιαστικής διπλωματίας και καταδεικνύουν τη διπλωματική εμβέλεια της διημερίδας. Η αξιοποίηση των θέσεων που διατυπώθηκαν, θα συμβάλλει στην ισχυροποίηση των συντεταγμένων της ελληνικής διπλωματίας σε όλους τους διεθνείς και περιφερειακούς οργανισμούς" τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Περιφέρεια Ηπείρου: Νέα ημερομηνία υποβολής φακέλων για το Υπομέτρο «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, δημοσιοποιεί την 1η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020», με ΑΔΑ: ΨΙΙΙ4653ΠΓ-ΕΨ9.
Συγκεκριμένα:
Με την ανωτέρω τροποποίηση ορίζεται ως νέα περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης από 22 Μαρτίου έως και 4 Ιουνίου 2019, ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2019.
Μετά την ηλεκτρονική υποβολή στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από τις 5 Ιουνίου έως και τις 19 Ιουνίου 2019 (στην περίπτωση που η αίτηση στήριξης αποσταλεί ταχυδρομικά, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου), οι υποψήφιοι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.


Σε ότι αφορά στα κριτήρια επιλεξιμότητας των υποψηφίων, ο μέσος όρος του ατομικού αγροτικού εισοδήματος και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος των τριών τελευταίων ετών μπορεί να περιλαμβάνει τα διαθέσιμα φορολογικά στοιχεία των ετών 2016, 2017 και 2018 (φορολογικές δηλώσεις των ετών 2017, 2018 και 2019 αντίστοιχα) με την προϋπόθεση ότι έχει ολοκληρωθεί η υποβολή φορολογικών στοιχείων (Ε1 και Ε3) και εκκαθάριση αυτών για το φορολογικό έτος 2018.

Δήμος Πωγωνίου: Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει η αποκατάσταση του ρέματος στην Τ.Κ. Κουκλιών


Ένα έργο ύψιστης σημασίας για την Τ.Κ. Κουκλιών παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Πρόκειται για την αποκατάσταση ρέματος που διατρέχει τον οικισμό και είχε προκαλέσει ζημιές στο πρόσφατο παρελθόν.
Στο ρέμα υπάρχει υπόγειος σωληνωτός αγωγός διευθέτησης των όμβριων υδάτων που  ωστόσο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη μεγάλη ποσότητα όμβριων που εισέρχονται τα τελευταία χρόνια λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συσσωρευτεί το νερό και να ανέλθει η στάθμη του στα 4 μ. περίπου, προκαλώντας πολλές ζημιές στη γύρω περιοχή.
Το κόστος της μελέτης (Τοπογραφική, Υδραυλική, Υδρολογική και Περιβαλλοντική) και της εκτέλεσης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 250.000 € και χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού της χώρας».
«Η έγκριση της χρηματοδότησης θα δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα της Τ.Κ. Κουκλιών. Με τη διευθέτηση του ρέματος μέσω κλειστού κιβωτοειδή αγωγού, οι κάτοικοι θα νιώθουν και πάλι ασφαλείς ότι δε θα επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Λαϊκή Συσπείρωση Πωγωνίου: Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Πωγωνίου κ. Πάνου Καραγιάννη στο Βήμα TV για τις εκλογές


Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Πωγωνίου κ. Πάνου Καραγιάννη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Πωγωνίου» στο Βήμα TV
για τις εκλογές.

Περδικορράχη Άρτας: Συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, τελωνειακού κώδικα και όπλων

Συνελήφθη, χθες (14-03-2019) το πρωί στην Περδικορράχη Άρτας, από
αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας
(ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, τελωνειακού κώδικα και όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος
δράστης και μετά από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην καμπίνα του οχήματος, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (29,76) γραμμαρίων και μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους (980) γραμμαρίων.
Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 57χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
• δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (1,55) γραμμαρίων,
• δέκα νάιλον συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (10) κιλών
 και (913) γραμμαρίων και
• κυνηγετικό όπλο.
Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Άρτας
 για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Περιφέρεια Ηπείρου: Δημόσια Διαβούλευση, Μ.Π.Ε. του έργου σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατεστημένης ισχύος 400,00 KWe, με καύση βιορευστών, στη θέση Κρούπες- Αγροτεμάχιο 26


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ανακοινώνει και Προσκαλεί

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις  του άρθ. 19 του Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/Α΄) σε συνδυασμό με τις διατάξεις της ΚΥΑ 1649/45/2014 (ΦΕΚ 45/Β’), τους πολίτες (κοινό, ενδιαφερόμενο κοινό) και φορείς εκπροσώπησής τους (οικείο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης,  Ποιότητας Ζωής, Συμβούλιο Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας),  να λάβουν γνώση και να διατυπώσουν γραπτές απόψεις ( σύμφωνα με το έντυπο υπό στοιχεία Δ11, που περιλαμβάνεται στο παράρτημα Α της προαναφερόμενης ΚΥΑ) στα πλαίσια της έναρξης δημόσιας διαβούλευσης, επί του περιεχομένου του φακέλου  Μ.Π.Ε. του έργου (Υποκατηγορία Α2, ομάδα 10η , α/α 5) «Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατεστημένης ισχύος 400,00 KWe,  με καύση βιορευστών, στη θέση «Κρούπες- Αγροτεμάχιο 260», της Τ.Κ. Παρακαλάμου, της Δ.Ε. Άνω Καλαμά του Δήμου Πωγωνίου, Π.Ε. Ιωαννίνων».
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι ο Γιάννης Σωτήριος.
    Ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας δημοσιοποίησης ορίζεται η 15-03-2019 και ημερομηνία λήξης αυτής η  30-04-2019.
    Ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας για την κατάθεση γραπτών απόψεων των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησής τους ορίζεται η 18-03 -2019 και ημερομηνία  λήξης αυτής η  22- 04 -2019.
    Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας είναι η  Δ/νση  Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου.                                                  
    Αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου για την παροχή πληροφοριών και στοιχείων καθώς και την παραλαβή των εγγράφων απόψεων και προτάσεων των πολιτών και φορέων είναι  το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου (Πλατεία Πύρρου 1 –Ιωάννινα, γρ. 203), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).
    Η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, www.php.gov.gr /Ενημέρωση/ Νέα-Ανακοινώσεις/ Ανακοινώσεις.

22η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου στη Hall of Brands Α΄ ερασιτεχνική, εκτός ο Αγροτικός Αστέρας (Προοδευτική Περάματος-Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά 16-03-19/16:00)


ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ  
ΩΡΑ: 16:00

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνικής
Σάββατο 16 Μαρτίου 2019
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ (16:00)
Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ (16:00)
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ-Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ (16:00)
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ (16:15)
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ-Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ (15:15)
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ (16:00) 
Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ (16:00)

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Προσβολή μνήμης στρατηγού Αθανασίου Χρυσοχόου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

Εδώ και μερικούς μήνες η μνήμη του πατέρα και παππού μας Αθανασίου Χρυσοχόου υφίσταται συνεχείς, απρόκλητες και χυδαίες επιθέσεις.
Οι επιθέσεις διενεργούνται με ύβρεις και εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, μέσα από άρθρα «ιστοριοδιφών» που χαρακτηρίζονται από υποκειμενικότητα, αποσπασματικότητα και άγνοια του γενικού ιστορικού πλαισίου.
Κάθε ένας μπορεί να προτιμά όποια εκδοχή της ιστορίας νομίζει. Δεν έχει όμως δικαίωμα να κατηγορεί νεκρούς χωρίς αποδείξεις.
Ο «δωσίλογος» είναι νομικός χαρακτηρισμός. Το ποιος ονομάζεται δωσίλογος το περιέγραψαν οι νόμοι και το ποιος ήταν δωσίλογος το έκριναν τα δικαστήρια, όχι οι ιστοριοδίφες. Ο Χρυσοχόου δεν υπήρξε δωσίλογος. Δικάστηκε και αθωώθηκε.
Ο Χρυσοχόου, όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι δημόσιοι λειτουργοί, παρέμεινε στη θέση του μετά την είσοδο των Γερμανών και υπηρέτησε την Ελλάδα όπως νόμιζε καλύτερα, εντασσόμενος μεταξύ άλλων στην μυστική οργάνωση «Ζευς», ο αρχηγός της οποίας Μαργέτης έγραψε γι’ αυτόν τα εξής:

22η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου στον Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής, εκτός έδρας η Αναγέννηση (Α.Ο. Σταυρακίου 2009-Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου 16-03-19/18:30), εντός έδρας η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος- Α.Ο. Αμπελόκηποι 17-03-19/16:00)


ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΓΗΠΕΔΟ EPIRUS SPORT
ΩΡΑ: 18:30
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
ΩΡΑ: 16:00

Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής
Σάββατο 16 Μαρτίου 2019
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ(16:00)   
10. Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ (16:00)
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ (18:30) 
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (13:30)
Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ 2006 - ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ (16:00)
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (16:00)
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ (16:00)
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  (16:00)

Φιλοθέη Άρτας: Συνελήφθη ένας 34χρονος αλλοδαπός, για ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων


Συνελήφθη, χθες (14-03-2019) το απόγευμα στη Φιλοθέη Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες μετά τα μεσάνυχτα στο Πέτα Άρτας, ο 34χρονος, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν από 40χρονο αλλοδαπό, με την απειλή πιστολιού και χρήση βίας, το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ.
Στο πλαίσιο ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 34χρονου αλλοδαπού,  ο οποίος εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες στην Φιλοθέη Άρτας και συνελήφθη.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Αυξητική στήθους και Λιποαναρρόφηση: Οι καινοτομίες που αλλάζουν το παιχνίδι


Η χρήσιμη συμβουλή, που συχνά ακούμε, είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας και να βελτιώνουμε ό,τι δεν μας αρέσει, για να αισθανθούμε όμορφα. Τολμάμε τις αλλαγές, λοιπόν; Επιθυμούμε να διορθώσουμε τις ατέλειές μας;
Ναι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών, τα οποία δείχνουν άνοδο στον αριθμό των πλαστικών επεμβάσεων. Ειδικά το 2017 παρατηρήθηκε αισθητή αύξηση στις επεμβάσεις αυξητικής στήθους και λιποαναρρόφησης, με την ανοδική τάση να επικρατεί και φέτος.
Πλέον όλο και περισσότεροι μιλούν ανοιχτά για την πλαστική επέμβαση που υποβλήθηκαν - αντί να την θεωρούν ταμπού, όπως κάποτε. Η αλήθεια είναι ότι, όσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τις επεμβάσεις, τόσο μεγαλύτερο είναι και το κίνητρο για να τελειοποιηθούν.
Ποιες είναι οι καινοτομίες, που αλλάζουν το παιχνίδι στην αυξητική στήθους και στην λιποαναρρόφηση; Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr) εξηγεί:
Αυξητική στήθους
Τα εμφυτεύματα στήθους χρησιμοποιούνται για να τονίσουν το μέγεθός του, ώστε να υπάρχει αρμονία με το υπόλοιπο σώμα. Πέρα από την σωστή επιλογή του μεγέθους, σημασία έχει και η επιλογή σχήματος του ενθέματος.
Τα νέας γενιάς ενθέματα προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και πολύ φυσικό αποτέλεσμα.
«Εξωτερικά, όπως όλα τα εμφυτεύματα στήθους, αποτελούνται από ένα περίβλημα φτιαγμένο από στερεά σιλικόνη. Η καινοτομία στηρίζεται στο περιεχόμενο. Το εσωτερικό, λοιπόν, είναι σε μορφή τζελ («cohesive gel») κι έτσι το σχήμα παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο, προσδίδοντας μεγάλη αντοχή. Ακόμη και αν υπάρξει ρήξη του ενθέματος - πράγμα πολύ πολύ σπάνιο - η σιλικόνη δεν μπορεί να φύγει, αφού είναι σε μορφή τζελ», επισημαίνει ο κύριος Γαϊτάνης.
Υπάρχουν ενθέματα σε διαφορετικά μεγέθη, στρογγυλά ή σε σχήμα σταγόνας.