Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Εξαρθρώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην κλοπή οχημάτων

Είχε απλώσει τα πλοκάμια της και στο Νομό Ιωαννίνων
Η οργάνωση είχε παράλληλη δράση και στην εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης
Η σπείρα διέθετε διαλυτήριο οχημάτων στον Ασπρόπυργο όπου αποσυναρμολογούσε τα κλεμμένα οχήματα και πωλούσε τα εξαρτήματα αυτών ως ανταλλακτικά
Συνελήφθησαν επτά (7) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ένας (1) Νιγηρίας, ένας (1) Σομαλίας, ένας (1) Καμερούν και ένας (1) ημεδαπός
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί εξήντα τέσσερις (64) περιπτώσεις κλοπής οχημάτων και δύο (2) απόπειρες κλοπής
Κατασχέθηκαν -72- κιλά και -895- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -3- πιστόλια και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, -8- κλεμμένα οχήματα, -1- κομμένο Ι.Χ.Φ. εντός εμπορευματοκιβωτίου, πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων κλεμμένων οχημάτων, πλήθος πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας, πλαστών ταυτοτήτων, εγγράφων, σφραγίδων, κλειδιών αυτοκινήτων, κοσμημάτων και κινητών τηλεφώνων.

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην κλοπή οχημάτων. 
Η οργάνωση είχε παράλληλη δράση και στην εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, στο πλαίσιο διενέργειας έρευνας για τον εντοπισμό σπείρας που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείτο συστηματικά στην κλοπή οχημάτων (κυρίως φορτηγών), αποκάλυψε πλήρως την εγκληματική δράση της οργάνωσης, ταυτοποίησε τα μέλη της και εντόπισε διαλυτήριο οχημάτων στον Ασπρόπυργο που χρησιμοποιούσαν για την αποσυναρμολόγηση των κλεμμένων οχημάτων. Επιπρόσθετα αποκάλυψε την παράλληλη δράση της οργάνωσης στην εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.

Κατόπιν των ανωτέρω και για την πλήρη αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε την 5 και 6-10-2016, οργανωμένη και ευρείας κλίμακας επιχείρηση, στην περιοχή της Αττικής και σε περιοχές στους Νομούς Ιωαννίνων και Αιτωλοακαρνανίας.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επτά (7) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις υπήκοοι Αλβανίας, δύο άνδρες ηλικίας 36 και 50 ετών και μία 43χρονη γυναίκα, ένας 31χρονος υπήκοος Νιγηρίας, ένας 31χρονος υπήκοος Σομαλίας, ένας 46χρονος υπήκοος Καμερούν και ένας 54χρονος ημεδαπός.
Συγκεκριμένα ο 36χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη στην περιοχή των Ιωαννίνων να μεταφέρει εντός του αυτοκινήτου του μεγάλη ποσότητα κάνναβης, ενώ οι άλλοι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο (προπομπό) συνελήφθησαν σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. 
Εντός του διαλυτηρίου στον Ασπρόπυργο συνελήφθησαν οι τρεις άλλοι αλλοδαποί, ενώ ο 54χρονος ημεδαπός εντοπίσθηκε και συνελήφθη στα Μεσόγεια.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η ομάδα ειδικευόταν στις κλοπές Ι.Χ. αυτοκινήτων (κυρίως Φορτηγών) τα οποία αφαιρούσαν από διάφορες περιοχές της Αττικής και τα μετέφεραν στη βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου, σε μάντρα – «διαλυτήριο» οχημάτων, που είχαν οργανώσει και λειτουργούσαν για τον σκοπό αυτό. Ο χώρος λειτουργούσε ως επιχείρηση «σκραπατζίδικο» με σκοπό την εξυπηρέτηση και την συγκάλυψη των δραστηριοτήτων της οργάνωσης.
Τα κλεμμένα οχήματα μεταφέρονταν στις εγκαταστάσεις του «διαλυτηρίου», όπου είτε τα αποσυναρμολογούσαν και διέθεταν προς πώληση τα ανταλλακτικά αυτών, είτε τα μετέφεραν αυτούσια, σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδας και κυρίως στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περαιωθούν παραγγελίες για κλεμμένα αυτοκίνητα.
Σε άλλες περιπτώσεις, εξαρτήματα από τα αποσυναρμολογημένα οχήματα, τα αποθήκευαν - φόρτωναν σε εμπορευματοκιβώτια «CONTAINERS» και τα μετέφεραν σε διάφορες Χώρες της Αφρικής.
Η εγκληματική οργάνωση, διακρίνετο για τη διαρκή δράση της, καθώς και για την υποδομή της, με τα μέλη της να έχουν κατανείμει μεταξύ τους ρόλους, τηρώντας και κανόνες σχετικής ιεραρχίας.
Ειδικότερα, άλλοι ήταν επιφορτισμένοι με την αφαίρεση των οχημάτων, τα οποία εντόπιζαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τα οποία οδηγούσαν άμεσα στη μάντρα- «διαλυτήριο», όπου άλλα μέλη της οργάνωσης τους ανέμεναν και ακολούθως προέβαιναν στην άμεση αποσυναρμολόγηση. Άλλοι επίσης αναλάμβαναν την προώθηση και τη διάθεση των κομμένων αυτοκινήτων και των ανταλλακτικών.

Με τον τρόπο αυτό τα μέλη της οργάνωσης αποκόμιζαν παράνομα μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Ισόπαλος με 1-1 έληξε στον Παρακάλαμο ο αγώνας ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και τον Α.Ο. Σταυρακίου

*Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ το απόγευμα του Σαββάτου στον Παρακάλαμο, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Α.Ο. Σταυρακίου.
Οι δυο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες και η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι στο 25΄ έκαναν το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόνη Πέτρου.
Στο 68΄  Α.Ο.  Σταυρακίου ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοσμά.
Οι φιλοξενούμενοι στο 86΄ έμειναν με δέκα παίκτες γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ζάννης.
Αγροτικός Αστέρας:
Καραθανάσης Νικόλαος, Γκόνης Πέτρος, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Μητρογιάννης  Δημήτρης,  Γκάνας Κων/νος, Σκόρδος Κων/νος,  Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος (Δρίβας Λάζαρος 75΄), Ζότα Αρσέν, Γρίβας Χρήστος, Φερούλης Μάριος (Κατσαβριάς Βασίλειος 46΄), Μακρής  Χρήστος

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 1-1
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 3-4
Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-2
Κυριακή 9  Οκτωβρίου 2016
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ (16:00)
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ (15:00)
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ (16:00)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ (16:00)
Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (19:30) 

Η Ήπειρος σε μια βραδιά, αισθήσεων, ήχων, γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ώρα 20:00 στο Cafe Γραμματόσημο, Ηρώων Πολυτεχνείου 82, Δάσος Χαϊδαρίου

Σε μια βραδιά απόλυτης συνύπαρξης αισθήσεων και αναμνήσεων η «ΗΠΕΙΡΟΣ» σας προσκαλεί και σας προκαλεί να συν-γευτείτε ήχους, χρώματα, αρώματα και γεύσεις εμπλουτισμένες από την τοπική ιστορία και κληρονομιά της περιοχής.
Η ZOINOS WINERY με τις τοποποικιλίες Ντεμπίνα, Βλάχικο και Μπεκάρι θα σας μυήσει στον κόσμο του Ηπειρώτικου και Ζιτσιώτικου κρασιού, υπό τους ήχους του κλαρίνου του Νίκου Φιλιππίδη & τις ερμηνείες του Δημήτρη Υφαντή & της Λευκοθέας Φιλιππίδη.
Cafe Γραμματόσημο, Ηρώων Πολυτεχνείου 82, Δάσος Χαϊδαρίου
Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ώρα έναρξης: 20:00

Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και τον Σύλλογο Ηπειρωτών Καλλιθέας παρουσιάζουν την επετειακή μουσικοχορευτική παράσταση - δρώμενο '' ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ '', την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας


Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 44χρονος ομογενής δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες (07-10-2016) το βράδυ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, ένας 44χρονος ομογενής, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΟΓΑ: Πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων, το διάστημα 18-26 Οκτωβρίου

Η διοίκηση του ΟΓΑ έχει θέση ως στόχο τα οικογενειακά επιδόματα να πληρωθούν το διάστημα 18-26 Οκτωβρίου.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν επιφορτιστεί με την υποχρέωση να διεκπεραιώσουν και να ελέγξουν όσο γίνεται περισσότερα έντυπα Α21, όπως επίσης και δικαιολογητικά που έχουν κατατεθεί από τους δικαιούχους, όπου κρίθηκε αναγκαίο.
Σε κάθε περίπτωση, το ηλεκτρονικό σύστημα του Οργανισμού, ήταν προγραμματισμένο να «κλειδώσει» ένα μήνα πριν από την καταβολή της δόσης, δηλαδή το αργότερο έως τις 20 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί στη συνέχεια η διαδικασία της εκκαθάρισης και της πίστωσης των ποσών που αναλογούν στους δικαιούχους.
Σε κάθε περίπτωση όμως, θα υπάρξουν και αρκετές αιτήσεις που υποβλήθηκαν από τα τέλη Αυγούστου και μετά, οι οποίες δεν πρόκειται να εκκαθαριστούν και έτσι οι δικαιούχοι αυτής της κατηγορίας θα αναγκαστούν να περιμένουν την επόμενη δόση για να λάβουν τα αναδρομικά ποσά που δικαιούνται.
Ως οικογενειακά επιδόματα θεωρούνται το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.

Δροσοπηγή Κόνιτσας: 3η Γιορτή τσίπουρου, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου

H Δροσοπηγή σας προσκαλεί στη Γιορτή Τσίπουρου που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου στις 29 Οκτωβρίου από τη Νεολαία Δροσοπηγής.
Σας προσκαλούμε όλους για άφθονο τσίπουρο και χορό μέχρι πρωίας με την Καντσιώτικη ορχήστρα των Σαμαράδων.

Σας περιμένουμε όλους στο Κάντσκο!!!

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (10-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (11-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (12-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (13-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
Παρασκευή (14-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Κυριακή (16-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή.

Περιφέρεια Ηπείρου: Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτεχνών

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτεχνών Β'  περιόδου 2016, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ..
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών μέχρι την 17η Οκτωβρίου 2016. 
Οι εξετάσεις θα γίνουν με τη μορφή ερωτηματολογίων πολλαπλών επιλογών (ηλεκτρονική εξέταση).


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Πρέβεζα: Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδορκία

Ο δράστης, χθες το πρωί, έκανε απειλητικό τηλεφώνημα για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη της Πρέβεζας

Συνελήφθη, την Παρασκευή (07-10-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδορκία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 43χρονος δράστης, χθες το πρωί τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο στο R / T Κέντρο (100) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και απείλησε για έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη της Πρέβεζας, με χρονικό περιθώριο μίας ώρας και πέντε λεπτών.
Άμεσα στο τραπεζικό υποκατάστημα μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, ο χώρος εκκενώθηκε και ακολούθως ερευνήθηκε διεξοδικά, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών μηχανισμών, χωρίς να εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο ή εκρηκτικός μηχανισμός.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Άρτας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (10-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Τρίτη (11-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο- -Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.
Τετάρτη (12-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανιά – Καστανιά - Ελάτη – Αστροχώρι – Ξηρόκαμπος – Βελεντζικό – Άνω Καλεντίνη.
Πέμπτη (13-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.
Παρασκευή (14-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.

Σάββατο (15-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή - Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό - Ροδαυγή – Πιστιανά.

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανακοίνωση μετατροπής θέσης ειδικευομένων Ιατρών στο Γ.Ν. Άρτας

Σύμφωνα με την αριθμ. Α3α/61242/2016 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2815-Β-07-09-2016) εγκρίθηκε η μεταφορά/μετατροπή μίας (1) θέσης ειδικευόμενου ιατρού ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής, που συστάθηκε με την υπ' αριθμ. πρωτ. Α3β/οικ.13508/05-09-1990 κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 620/Β΄/1990) αποκλειστικά και μόνο για Οδοντιάτρους, προκειμένου να συνεχίσουν και να λάβουν την ειδικότητα της Γναθοχειρουργικής, σε μία (1) οργανική θέση ιατρών για εξειδίκευση στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν. Άρτας για δύο (2) έτη.
Η πλήρωση της παραπάνω θέσεως σε πρώτη φάση και εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων Ιατρών είναι μεγαλύτερος του αριθμού των θέσεων, θα γίνει ύστερα από κλήρωση.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις. 24-10-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00π.μ στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Γραφείο 132) ενώπιον Επιτροπής που θα συγκροτηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου και στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των υποψηφίων ιατρών.
Το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων είναι από 10-10-2016 έως και 21-10-2016 δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου κατά το μήνα Σεπτέμβριο

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα καθώς και οι σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες κατά το μήνα Σεπτέμβριο.
Συνελήφθησαν συνολικά (794) άτομα και ειδικότερα:
Για παραβάσεις του Ν. «περί αλλοδαπών»: -623- (εκ των οποίων -4- διακινητές)
Για ληστεία: -4-
Για παραβάσεις του Ν. «περί Ναρκωτικών»: -34-
Για παραβάσεις του Ν. «περί Όπλων»: -10-
Για κλοπές - διαρρήξεις: - 18 -
Για σύσταση – συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση: -3-
Για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος: -1-
Για πλαστογραφίες: -1-
Για παράβαση του Ν. «περί ενδοοικογενειακής βίας»: -8-
Για εξύβριση, απειλή, αντίσταση, απείθεια, φθορές, αυτοδικία, σωματικές βλάβες:-28-
Για καταδιωκτικά έγγραφα (αποφάσεις δικαστηρίων, εντάλματα κ.λπ.): -29-
Για έκθεση: -1-
Για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων - ηχορύπανση: -5-
Για προσβολή της μνήμης νεκρού: -1-