Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις των αθλητών του τμήματος Judo για την απόκτηση ζώνης, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εξετάσεις ζωνών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις των αθλητών του τμήματος Judo του Συλλόγου μας για την απόκτηση ζώνης  , που πραγματοποιήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου την  Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 .
Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος συνολικά  σαράντα οκτώ  αθλητές και όλοι επιβραβεύθηκαν για τις προσπάθειές τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος  Πωγωνίου  κ. Κώστας Καψάλης, οι αντιδήμαρχοι  κ. Ντάλλας  Ιωάννης , ο κ. Κουκουλάρης Στέλιος και ο κ. Σιούτης Μιχάλης,  οι οποίοι και απένειμαν τα διπλώματα και τις ζώνες στους αθλητές.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Κίτσα Θεόφιλο για τις υπηρεσίες του και την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Μήνυμα Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών: «Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, μας βρίσκει για μια ακόμη φορά αντιμέτωπους με ένα πρόβλημα, που όχι μόνο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται, αλλά, δυστυχώς, μέρα με την ημέρα μεγεθύνεται. Τα ναρκωτικά βασανίζουν και ταλαιπωρούν ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελεί όμως και μείζον ζήτημα για την Ήπειρο, καθώς παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες η περιφέρεια μας εξακολουθεί να αποτελεί «κέντρο» μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών από τη γειτονική Αλβανία.
Η οικονομική κρίση επιβαρύνει την κατάσταση: Πολλές οικογένειες ζουν καθημερινά έναν εφιάλτη. Νέα παιδιά οδηγούνται στην καταστροφή και στην απομόνωση. Ο κοινωνικός ιστός διαρρηγνύεται.
Η αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών είναι Εθνική Υπόθεση. Είναι όμως και υπόθεση του καθένα πολίτη, που καλείται να επιδείξει τη μέγιστη δυνατή αλληλεγγύη για να αμβλυνθούν καταστάσεις, να στηριχθούν οικογένειες.
Η Περιφέρεια Ηπείρου, στηρίζει ενεργά τις δράσεις πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και καταπολέμησης των ναρκωτικών. Υλοποιεί στο ακέραιο τη δέσμευση στήριξης του ΚΕΘΕΑ για τη δημιουργία δικτύου, σε συνεργασία με τους κατά τόπους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που να καλύπτει και τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνεχίζουμε παράλληλα την προσπάθεια για την εξασφάλιση χώρου για τη δημιουργία Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ, η οποία να καλύπτει ολόκληρη τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
Ο αγώνας κατά των ναρκωτικών είναι συνεχής, επίπονος, σκληρός και χρειάζονται τεράστια ψυχολογικά αποθέματα.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που καθημερινά δίνουν μάχη για την θεραπεία και κοινωνική ένταξη των θυμάτων. Η Πολιτεία έχει χρέος, ακόμη και στην σημερινή πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε τους στηρίξει, αφήνοντας έξω από τις περικοπές τους φορείς τους, εξαντλώντας όλη της την αυστηρότητα στους εμπόρους των ναρκωτικών».

Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν, χθες (24-06-2012) το μεσημέρι στο 6ο χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 35 και 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά τριών (3) μη νόμιμων μεταναστών. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 35χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε από κοινού με τον 22χρονο προς το εσωτερικό της χώρας τρεις (3) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 25, 36 και 35 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δέκα παρεμβάσεις για δίκαιο φορολογικό

Έρχονται ριζικές αλλαγές στο υπάρχον σύστημα

Την πρόθεση της κυβέρνησης για ριζικές τομές στο φορολογικό σύστημα, που θα έχουν ως στόχο να το καταστήσουν διαφανές, απλό, δίκαιο, λειτουργικό, σταθερό και αναπτυξιακό σηματοδοτεί η τοποθέτηση του Γιώργου Μαυραγάνη στη θέση του αρμόδιου για τα έσοδα υφυπουργού Οικονομικών.Όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να αναμορφώσει πλήρως την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, καθιστώντας την εργαλείο ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", ο νέος υφυπουργός Οικονομικών έχει διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις για τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν, έχοντας καταγράψει τις ακόλουθες δέκα αρχές:
1. Διαφάνεια: Καμία αμφιβολία ως προς τους κανόνες ούτε υποψία για τον τρόπο εφαρμογής τους.
2. Ουδετερότητα: Ενιαία φορολογική αντιμετώπιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ανεξάρτητα της νομικής μορφής της επιχείρησης.
3. Ευρύτητα φορολογικής βάσης: Επιβολή φόρων σε όσο το δυνατόν πιο διευρυμένη φορολογική βάση με ελάχιστες και κοινωνικά επιβαλλόμενες περιπτώσεις απαλλαγών και ρυθμίσεων ώστε τα δημόσια έσοδα να είναι υψηλά και οι συντελεστές όσο το δυνατόν πιο χαμηλοί.
4. Απλότητα: Καθιέρωση απλών κανόνων και λειτουργικών διαδικασιών και κωδικοποίηση των νομοθεσιών σε κείμενα μικρής έκτασης.
5. Σταθερότητα: Σταθεροί φορολογικοί κανόνες, οι οποίοι δεν πρέπει να αλλάζουν συχνά, παρά μόνο εφόσον το επιτάσσει η ανάγκη για προσαρμογή στις εξελισσόμενες συναλλαγές.
6. Λειτουργικότητα: Τέλος στη γραφειοκρατία και τυπολατρεία, μείωση του κόστους λειτουργίας και ταυτόχρονη αύξηση της αποτελεσματικότητας.
7. Αναπτυξιακή διάσταση: Αντιμετώπιση της επιχειρηματικότητας με θετικό πνεύμα και όχι με διάθεση τιμωρίας. Άρση των εμποδίων στις συναλλαγές και της υπερφορολόγησης των πολιτών.
8. Ισορροπία φόρων: Επίτευξη ισορροπίας μεταξύ των διαφόρων ειδών φόρων για λόγους δικαιοσύνης.
9. Ισότητα: Ίδια φορολογική μεταχείριση σε πολίτες που βρίσκονται κάτω από τις ίδιες συνθήκες, ώστε να επιτυγχάνει δίκαιη κατανομή του φορολογικού βάρους.
10. Νομιμότητα: Φόροι νόμιμα επιβαλλόμενοι, χωρίς να αντιτίθενται στις αρχές του Συντάγματος.

Υποτροφίες και ειδικές τιμές για σπουδές σε ένα από τα τρία καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας

Η πρόσφατη έρευνα για την αξιολόγηση των Βρετανικών Πανεπιστημίων, “National Student Survey” (www.thestudentsurvey.com), ανέδειξε το Πανεπιστήμιο του Leicester να μοιράζεται τις τρεις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης με τα Ιδρύματα ύψιστου κύρους Oxford και Cambridge. Η αξιολόγηση αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία καθόσον δεν αποτελεί απλά ένα μεμονωμένο επίτευγμα, αλλά διαπιστώνεται ότι το University of Leicester  διατηρείται για έκτη χρονιά τα τελευταία επτά χρόνια στα κορυφαία τρία Πανεπιστήμια, με τις τέσσερις μάλιστα χρονιές εξ αυτών να κατατάσσεται πρώτο!Στην παραπάνω έρευνα συμπεριλήφθησαν παράμετροι σημαντικές για τους σπουδαστές, που εν τέλει καθορίζουν τη βαρύτητα του πτυχίου που θα αποκτήσουν. Μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών είναι η προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών κατά τη διάρκεια των σπουδών, η ακαδημαϊκή υποστήριξη που λαμβάνουν, η διαδικασία μάθησης, η καλή οργάνωση και διοίκηση καθώς και εν τέλει η συνολική ικανοποίησή τους από την αξία της εμπειρίας αυτής.
Σημαντικό όμως είναι και το έργο που γίνεται στο κομμάτι της έρευνας, εκτός από την εκπαίδευση, όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι πρόσφατες αξιολογήσεις. Η επίδραση της έρευνας του Πανεπιστημίου του Λέστερ το συγκαταλέγει στο κορυφαίο 1% των Πανεπιστημίων παγκοσμίως.
Μετά από όλα τα προαναφερθέντα, ποιος δεν θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη σπουδαστική εμπειρία και προοπτική ανάπτυξης σε ένα Πανεπιστήμιο τέτοιου κύρους και  βεληνεκούς; Από όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για σπουδές κύρους ίσως κανένας. Ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας πιθανόν να είναι για κάποιον η μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, με τις προσωπικές αλλά και οικονομικές συνέπειες που συνεπάγεται αυτό. Το εμπόδιο αυτό όμως εξαλείφεται, αφού τα κορυφαία Πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης που στοχεύουν στην ευρύτατη μετάδοση της γνώσης, καταρρίπτοντας πολλά εμπόδια στη μάθηση, έχουν αναπτύξει την πιο σύγχρονη μέθοδο της “Ευέλικτης Εμπλουτισμένης Μάθησης” (Distance Learning), ώστε να μην αποκλείονται από τη γνώση όσοι για λόγους φυσικούς, οικονομικούς, επαγγελματικούς, οικογενειακούς ή άλλους αδυνατούν ή δυσκολεύονται πολύ να εγγραφούν σε Πανεπιστήμιο στη Μεγάλη Βρετανία. Χαρακτηριστικός εν προκειμένω είναι ο αυτοχαρακτηρισμός του University of Leicester  ως “Elite, but not elitist”, για να τονίσει ακριβώς πως παρότι είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια, εντούτοις δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν γνώσεις και προσόντα μέσω αυτού.
Μέσω της μεθόδου Distance Learning ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πραγματοποιήσει όλη τη διάρκεια της φοίτησης ευρισκόμενος στον τόπο του, ακόμη και αν αυτός είναι ένα απομακρυσμένο σημείο της χώρας ή αν είναι υποχρεωμένος να μετακινείται. Δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας προγράμματα που ταιριάζουν περισσότερο στον ίδιο, με τον ρυθμό που ταιριάζει στον καθένα, και συχνά επιλέγεται όχι μόνο ποια μαθήματα θα πάρει, αλλά και με ποιά σειρά, επιλέγοντας επίσης να πραγματοποιήσει όλη τη φοίτηση ευρισκόμενος μακριά από το Πανεπιστήμιο (ή αν επιθυμεί ένα μέρος της φοίτησης να το κάνει μέσα στο Πανεπιστήμιο), ενώ το υπόλοιπό να έχει άμεση σχέση ως φοιτητής του Πανεπιστημίου, κυρίως μέσω Internet.
Ένας άλλος σημαντικός ενδοιασμός βέβαια πιθανόν να είναι το κόστος, ειδικά αυτή τη δύσκολο οικονομική εποχή για όλους. Γιαυτό ακριβώς τον λόγο η ICON διεκδίκησε και κατάφερε να αποκτήσει ορισμένες υποτροφίες για πιθανούς σπουδαστές από την Ελλάδα, καθώς και πραγματικά χαμηλές τιμές, έως και 52% χαμηλότερες συγκριτικά με τις τιμές στη Μεγάλη Βρετανία για διάφορα προγράμματα.
Εκτός από αυτά τα οφέλη όμως, ο σπουδαστής απολαμβάνει και όλα ανεξαιρέτως τα δικαιώματα που θα είχε αν είχε μεταβεί στην πόλη του Λέστερ, όπως τη συμβολή του γραφείου σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου για εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό. Εκτός αυτού ο φοιτητής έχει ακόμα την δυνατότητα οποτεδήποτε επιθυμεί να μεταβεί στη Μεγάλη Βρετανία για να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα μέσα από το Πανεπιστήμιο ακόμα και να διαμείνει στις εστίες του Ιδρύματος. Και πάνω από όλα, καθόλη αυτή τη διάρκεια ο σπουδαστής έχει την πληρέστερη και πολύπλευρη υποστήριξη και συμβούλευση από το έμπειρο προσωπικό της ICON, που χρόνια τώρα έχει βοηθήσει πολλούς σπουδαστές να ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους, καταλαμβάνοντας στη συνέχεια υψηλόβαθμες θέσεις εργασίας τόσο εντός των συνόρων όσο και στο εξωτερικό.
Θέλεις και εσύ να γίνεις σπουδαστής του δεύτερου καλύτερου Πανεπιστημίου της Μεγάλη Βρετανίας; Μήπως δεν έχεις πεισθεί πλήρως ή έχεις κάποιον άλλο ενδοιασμό, ο οποίος ακόμα σε κρατάει δέσμιο και δεν σε αφήνει να κάνεις το επόμενο βήμα; Επισκέψου την ιστοσελίδα μας www.icon.gr ή επικοινώνησε μαζί μας στα icon@icon.gr και 210 92 48 534 και κάποιος από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους θα σε κατατοπίσει σχετικά.

Τριήμερη εκδρομή του Συνδέσμου Φοιτησάντων στο Γυμνάσιο-Λύκειο Πωγωνιανής στην Κεφαλονιά 20-21 και 22 Ιουλίου

Ο Σύνδεσμος Φοιτησάντων στο Γυμνάσιο-Λύκειο Πωγωνιανής, ανακοινώνει ότι διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στις 20-21 και 22 Ιουλίου (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) στην Κεφαλονιά με Φέρυ Μποτ, μέσω Βασιλικής Λευκάδας με δύο (2) διανυκτερεύσεις σε κεντρικό Ξενοδοχείο του Αργοστολίου.
Επισκέψεις σε όλα τα αξιοθέατα του Νησιού (Φισκάρδο, Αργοστόλι, Ληξούρι, Μεταξάτα, Κουρκουμελάτα, Καταβόθρες, Σπήλαια Δρογαράτης και Μελισσάνης, Μονή Αγίου Γερασίου-Σάμη).
Τιμή Συμμετοχής: 100€
Δηλώσεις συμμετοχής
Παντελής Τόμος: τηλ.: 2651046310 / 6974073152     
Αντώνη Δολιώτη τηλ.:  2651021324 / 6974457557     

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – συζήτηση με θέμα τη μέχρι σήμερα πορεία του Δήμου Πωγωνίου

Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Καλαμά, ενημέρωση – συζήτηση με θέμα τη μέχρι σήμερα πορεία του Δήμου από το Δήμαρχο κ.  Κώστα Καψάλη. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Βιρβίλης, ο Αντιδήμαρχος Άνω Καλαμά κ. Γκόγκος Χρήστος, θεματικοί Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Άνω Καλαμά και συνδημότες της περιοχής.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Δήμαρχος κ. Καψάλης αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής και ανέφερε τους στόχους που έχει θέσει και θα κινηθεί στο μέλλον.
Αναλυτικά:
1ος Στόχος:
*Αξιοποίηση της γειτνίασης μας με την Αλβανία.
Α)Οικονομική Ζώνη (Ε.Ο.Ζ.)
Β)ΒΙΟΠΑ
Γ)Εμπορευματικός Σταθμός
2ος Στόχος:
*Εκμετάλευση Α.Π.Ε.- Γεώτρηση Πετρελαίου-αερίου Νεγράδων
Α)Ανεμογεννήτριες
Β)Φωτοβολταϊκα σε στέγες Δημοσίων κτιρίων
Γ)Πρόγραμμα «Ήλιος»
Δ)Πρόγραμμα «Εξ οικονομώ»
3ος Στόχος:
*Γεωργικές εκτάσεις και Υδάτινο δυναμικό
Α)Αλλαγή άρδευσης κοιλάδας Άνω Καλαμά
Β)Ολοκλήρωση αναδασμού στον κάμπο Μαυρόπουλου-Κτισμάτων
Γ)Ολοκλήρωση έργων στον κάμπο Ορεινού-Ξηρόβαλτου
4ος Στόχος:
*Αξιοποίηση δασικού πλούτου
Α)Καταγραφή δασικών εκτάσεων Πωγωνίου
Β)Διαχειριστικές μελέτες
Γ)Δημιουργία δασικού συνεταιρισμού
Δ)Αδειοδότηση των δύο λατομείων Δελβινακίου
Ε)Δημιουργία εταιρείας εκμετάλλευσης
5ος Στόχος:
*Ανάδειξη-αξιοποίηση πολιτιστικής κληρονομιάς και Φυσικού Περιβάλλοντος
Α)Ανάδειξη Ιστορικών-αρχαιολογικών χώρων και μνημείων
Β)Προβολή μοναστηριών, νερόμυλων, γεφυριών και λιμνών
Γ)Προβολή φυσικών ομορφιών (χαράδρα Δολού, χαράδρα Γορμού, δάσος Μπούνας, μονοπάτι Δερβένι
Δ)Προώθηση τοπικών προϊόντων
Ε)Πολυφωνικό τραγούδι και μουσική παράδοση της περιοχής.

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Τέλος η αγωνία για τους υποψήφιους!
 
Μετά τις 13:00 αναμένονται, εκτός απροόπτου, να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων σε όλα τα Λύκεια της χώρας, δίνοντας ένα τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν επίσης να δουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους οι οποίοι συμμετείχαν στις εξετάσεις.
Όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β΄ και ΕΠΑΛ-Α΄ πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5 Ιουλίου μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr , χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ «ΤΟ ΣΩΣΙΝΟ»: Ευχαριστήριο σε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου  «Το Σώσινο» ευχαριστεί όλους τους ποδηλάτες που έλαβαν μέρος στην «Ποδηλατοδρομία 2012».
Ευχαριστεί τους χορηγούς, δωρητές και όσους βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας.
ΧΟΡΗΓΟΙ:
1.ΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2.ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
3.ΖΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
4.ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
5.ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
6.ΜΗΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7.ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
8.ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9.ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
10.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
11.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΝΤΟΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
12.ΣΙΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13.ΝΤΡΟΥΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
14.ΛΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
15.ΧΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
16.ΚΑΚΑΡΑΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
17.ΜΠΡΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Ευχαριστεί θερμά:

  1. Το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου
  2. Το Σύλλογο Γυναικών Άνω Καλαμά
  3. Την κα Στράνη-Σκόρδου Χρυσούλα
  4. Το Δήμο Πωγωνίου
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοτοπίου.