Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Περιφέρεια Ηπείρου: Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής (19-2-2015)

Αποφάσεις για έργα αποκατάστασης ζημιών και συντήρησης στο οδικό δίκτυο και σε μνημεία έλαβε, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου στη σημερινή συνεδρίασή της.
Συγκεκριμένα η Ο.Ε. ενέκρινε τη δημοπράτηση των εξής έργων:
-  «Αποκατάσταση φθορών προσαγωγού διώρυγας δρόμων και επιφανειακή πύκνωση δικτύου στον κάμπο της Κόνιτσας» προϋπολογισμού 45.000 ευρώ
-  «Συντήρηση δρόμου Σκοτωμένο - Μηλιά - Καταρράκτης Άρτας», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ
-  «Καθαρισμός χαντακιών 10ης και 11ης επαρχιακών οδών» Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 11.700 ευρώ
-  «Αποκατάσταση ζημιών οδού Κρυοπηγής – Ε.Ο.19» Π.Ε. Πρέβεζας", προϋπολογισμού 15.000 ευρώ (ο αρχικός διαγωνισμός απέβη άγονος)
Με απόφαση της Ο.Ε. αναδείχθηκαν οι ανάδοχοι για τα έργα:
-«Αποκατάσταση Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λοφίσκου», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (Ανάδοχος: Π. Παπαδημητρίου & ΣΙΑ Ο.Ε.)
-«Τεχνικά έργα στερέωσης ετοιμόρροπων ογκόλιθων ανάντη πρανούς της 5ης επαρχιακής οδού Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ (Ανάδοχος: Κολιοφώτης Δημήτριος του Θωμά)
 - «Γεωτεχνική μελέτη αποκατάστασης κατολίσθησης στη θέση «Λύγγος» της 13ης επαρχιακής οδού», προεκτιμώμενης αμοιβής € 9.000 ευρώ (Ανάδοχος: Βασιλική Πλιάτσικα)
Επίσης, η Ο.Ε. ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης ύψους 40.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αντικατάσταση ιχθυοφραγμάτων στο στόμιο Αγ. Ονούφριος ιχθυοτροφείου Λογαρού».   


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Ιωάννινα: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 47χρονη ημεδαπή, για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (18-02-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, μία 47χρονη ημεδαπή Ρομά, η οποία κατηγορείται για κλοπή.
Ειδικότερα, η 47χρονη προσέγγισε 70χρονο ημεδαπό στην πόλη των Ιωαννίνων και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, πλην όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές Ρομά, για κλοπή από σπίτι στην πόλη της Άρτας

Συνελήφθησαν, χθες (18-02-2015) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαπές Ρομά και συγκεκριμένα μία 36χρονη και μία 14χρονη, οι οποίες κατηγορούνται για κλοπή από διαμέρισμα στην πόλη της Άρτας.
Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι οι δύο γυναίκες μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, εισήλθαν σε διαμέρισμα στην πόλη της Άρτας και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις κλοπών, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτια στα Ιωάννινα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονης ημεδαπής Ρομά, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Σε συνέχεια χθεσινού μας δελτίου τύπου ανακοινώνεται ότι, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις κλοπών, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτια ηλικιωμένων στα Ιωάννινα.
Δράστιδα των κλοπών είναι η 30χρονη ημεδαπή Ρομά που συνελήφθη προχθές (17-02-2015) το απόγευμα στα Ιωάννινα, για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από διαμέρισμα ηλικιωμένης.
Ειδικότερα, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα της παραπάνω Υπηρεσίας, εξακριβώθηκε ότι η 30χρονη, τον τελευταίο μήνα μετέβη σε τρία σπίτια στα Ιωάννινα και προφασιζόμενη ότι είναι συγγενής φιλικών προσώπων των ιδιοκτητών, εισήλθε σ’ αυτά και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.945 ευρώ και κοσμήματα.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων 

Αποκριάτικο πάρτι για μικρούς στο «PLEGMA CLUB»,την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, ώρα 11:30 π.μ.

Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2015» αφιερώνεται στα Ηπειρώτικα Γεφύρια την Κυριακή 1 Μαρτίου, ώρα 10:00 π.μ., Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αρ. Πρωτ. 2612
Αθήνα 18-2-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο, μας προσκαλεί στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, των φίλων της Ηπείρου και της παράδοσης, την «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2015» την Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 10 π.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 
Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» είναι το μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα στην Ελλάδα, η κορυφαία συνάντηση Αποδήμων κάθε χρόνο στην Αθήνα. Με τη συμμετοχή ογδόντα χορευτικών ομίλων με πάνω από δύο χιλιάδες χορευτές, πλήθους κομπανιών, χορωδίας και πολυφωνικών ομίλων, η εκδήλωση αποτελεί ένα πλουσιότατο γιορταστικό πολυθέαμα, μοναδικό στην εποχή μας. Οι Ηπειρώτες τολμούν και μπορούν να πέμπουν εγερτήρια μηνύματα και τεκμήρια συλλογικής έκφρασης, δημιουργίας και αγώνα, τόσο σημαντικά και απαραίτητα στους δύσκολους καιρούς μας.  
Η «Πίτα του Ηπειρώτη» είναι αφιερωμένη φέτος στα Ηπειρώτικα Γεφύρια. Το κορυφαίο Ηπειρώτικο αντάμωμα διοργανώνεται ένα μήνα ακριβώς μετά από την κατάρρευση του Γεφυριού της Πλάκας, ενός ανεκτίμητου συμβόλου της Ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ηπείρου.
Η Π.Σ.Ε. η οποία αγωνίστηκε χρόνια για την προστασία του, συμμετέχει σήμερα στον αγώνα για την αναστύλωσή του και για την προστασία της ευρύτερης πολιτιστικής κληρονομιάς που μετεωρίζεται ανάμεσα στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη. Τα Ηπειρώτικα Γεφύρια είναι οι Ακροπόλεις της Ηπείρου και στον αγώνα για την προστασία και την ανάδειξή τους είναι αφιερωμένο το κορυφαίο Ηπειρώτικο αντάμωμα φέτος.
Οι Ηπειρώτικες κομπανίες των Θοδωρή Γεωργόπουλου, Λευτέρη Γκιώκα, Δημήτρη Ζιάγκα, Τάσου Μαγκλάρα, Ηλία Πλαστήρα, “Λαλητάδες”, ο πρωτομάστορας της Ηπειρώτικης Παράδοσης Ναπολέων Δάμος, σειρά καταξωμένων τραγουδιστών, η Παραδοσιακή Χορωδία και το Εργαστήρι Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού της Π.Σ.Ε., τα πολυφωνικά σχήματα του Άνω Πωγωνίου και  του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών συμμετέχουν στο πλουσιότατο μουσικό πρόγραμμα που, διανθισμένο από ποιητικό αναλόγιο, παρουσιάζουν η ηθοποιός Τάνια Παλαιολόγου και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λαμπρίδης, Έφορος Πολιτισμού της Π.Σ.Ε.
        Ξεχωριστή στιγμή κι αλλιώτικη νότα αποτελούν οι “Ηπειρώτικες Γέφυρες στην Ελλάδα και τον κόσμο” που εδώ και τέσσερα χρόνια ενσωματώθηκαν στην ¨Πίτα του Ηπειρώτη", αναδεικνύοντας τους ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς με άλλες περιφέρειες και αποδήμους. Φέτος οι Ηπειρώτες καλωσορίζουν την Όλυμπο Καρπάθου, αυτή τη μονάκριβη κιβωτό της ζώσας παράδοσης από την άλλη άκρη της Ελλάδας. Η Αδελφότητα Ολυμπιτών «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» θα παρουσιάσει ένα δείγμα του Ολυμπίτικου γλεντιού και της απαράμιλλης μουσικοχορευτικής παράδοσης που αναδεικνύουν παγκόσμια τη μοναδικότητα της Ολύμπου.
Η «Πίτα του Ηπειρώτη» διοργανώνεται φέτος την πρώτη μέρα της Άνοιξης. Και κορφολογεί μερικούς από τους ομορφότερους ανθούς της Ηπειρώτικης Παράδοσης. Η Π.Σ.Ε. φιλοδοξεί φέτος να συσπειρώσει ακόμα περισσότερους Ηπειρώτες, φίλους της Ηπείρου και του Λαϊκού Πολιτισμού, στο πιο όμορφο καλωσόρισμα της Άνοιξης. Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» αποτελεί μια τρίωρη πανδαισία της πλούσιας μουσικοχορευτικής παράδοσης της Ηπείρου και όχι μόνο, συνιστώντας μια εξαιρετική πολιτιστική πρόταση. Η ελεύθερη είσοδος στην εκδήλωση, με την αξιέπαινη εθελοντική προσφορά όλων των συμμετεχόντων, αποτελεί το καλύτερο ανοιχτό κάλεσμα για όλους.
Την Κυριακή 1 Μαρτίου η θέση όλων είναι στην “Πίτα του Ηπειρώτη”. Στην εκδήλωση συμμετέχει το σύνολο των φορέων της Ηπειρώτικης Αποδημίας και παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας. Εκεί, στην κορύφωση της γιορτής, οι θεατές γίνονται πρωταγωνιστές, χορεύοντας στον ίδιο, μεγάλο κύκλο των Ηπειρώτικων χορών που, όπως και η εποχή μας, μας θέλουν όλους μαζί.
«Πίτα του Ηπειρώτη», Κυριακή 1 Μαρτίου, Σ.Ε.Φ.  Με ελεύθερη είσοδο!
Οι. Ηπειρώτες ανταμώνουν, αγωνίζονται και δημιουργούν με τον ανθό της Παράδοσης και της Νεολαίας. Στο ομορφότερο, στο μεγαλύτερο ηπειρώτικο αντάμωμα φέτος στην Αθήνα.
Ας είμαστε όλοι εκεί!


Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Συστάσεις για σωστές αγορές Σαρακοστιανών από την Δ/νση Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου

Συστάσεις για σωστές αγορές Σαρακοστιανών κάνει η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας και συγκεκριμένα ο Προϊστάμενός της Ευάγγελος Βαγενάς. Οι καταναλωτές για τα είδη που καταναλώνονται την Καθαρά Δευτέρα και γενικότερα την περίοδο της Σαρακοστής πρέπει να επιδεικνύουν προσοχή στις πληροφορίες που δίνονται από τον παρασκευαστή στις ενδείξεις των τυποποιημένων προϊόντων και προσοχή στην οποιαδήποτε αλλαγή των συνήθων χαρακτηριστικών των τροφίμων (οσμή, χρώμα, σύσταση κ.λ.π.).
ΛΑΓΑΝΑ:. Λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει την Καθαρή Δευτέρα, συνιστάται στους καταναλωτές  να προσέχουν ιδιαίτερα το ψήσιμό της. Γιατί μια άψητη και όχι καλής κατεργασίας λαγάνα προκαλεί στομαχικές διαταραχές.
ΧΑΛΒΑΣ: Tα συστατικά του ταχίνι, ζάχαρη, σοκολάτα, βανίλια, κακάο, ξηροί καρποί κ.λ.π. πρέπει να  αναγράφονται επί  της συσκευασίας. Άρρηκτα συνδεδεμένος με την παράδοση και τις διατροφικές συνήθειες του λαού μας, είναι άριστος συνδυασμός πρωτεϊνών, υδατανθράκων και ακόρεστων λιπαρών, σε αναλογίες ιδανικές για την διατροφή μας. Προτίμηση στον τυποποιημένο και επώνυμο χαλβά. Χωρίς ποσοτικές υπερβολές.
ΤΑΡΑΜΑΣ: Προϊόν πλήρες συνθετικών χρωμάτων από διατηρημένα αυγά ψαριών. Στην αγορά διατίθεται χύμα ή τυποποιημένος. Πρέπει να έχει χρώμα ομοιόμορφο.  Η γεύση του πρέπει να είναι ευχάριστη και όχι ξινή και να μη προκαλεί δυσοσμία.
ΤΟΥΡΣΙΑ: Είναι λαχανικά διατηρημένα σε λάδι, ξύδι και άλμη. Κατά προτίμηση στα τυποποιημένα όπου αναγράφεται ο τρόπος συντήρησης, το βάρος και η κατηγορία του λαχανικού.
ΕΛΙΕΣ: Κυκλοφορούν χύμα ή συσκευασμένες σε διάφορα είδη όπως τσακιστές, θρούμπες, Αμφίσσης, Καλαμών κ.α.. Απαγορεύεται η ανάμιξη ελιών διαφόρου είδους. Διατηρούνται σε άλμη, ξύδι ή σε λάδι. Καλό πλύσιμο στις χύμα.
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ:  Σ΄ αυτή την κατηγορία αναφερόμαστε κυρίως σε κεφαλόποδα (χταπόδια, καλαμαράκια, σουπιές, θράψαλα κ.λ.π.), σε οστρακοειδή (μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές, στρείδια, αχινάδες κ.λ.π.)  μαλακόστρατα (γαρίδες, καραβίδες, αστακοί, καβούρια κ.λ.π.)
Για τα νωπά θαλασσινά ως καταναλωτές πρέπει να προσέχουμε:
• Την οσμή η οποία πρέπει να είναι η οσμή της θάλασσας και όχι η οσμή αμμωνίας ή οποιαδήποτε άλλη οσμή ξένη προς το προϊόν.
• Την επιφάνεια του σώματος η οποία πρέπει να είναι υγρή και γυαλιστερή.
• Τα πλοκάμια-βεντούζες να είναι ανθεκτικά στο τράβηγμα.
• Τα μάτια  να είναι γυαλιστερά, ζωηρά, χωρίς κηλίδες.
• Το ρόζ χρώμα της επιφάνειας της σάρκας είναι η συχνότερη  εμφανής αλλοίωση.
Τα κατεψυγμένα θαλασσινά πωλούνται και συσκευασμένα  χωρίς παραμορφώσεις του περιεχομένου και με ένα απλό στρώμα πάγου επάνω τους. Όταν γίνεται η απόψυξη το περιεχόμενο πρέπει να φέρει το χρώμα και την οσμή των νωπών. Όταν επιλέγουμε κονσέρβες ιχθυηρών που διατηρούνται στο ψυγείο ή εκτός ψυγείου, θα πρέπει να προσέχουμε να μην είναι διογκωμένες, να μην παρουσιάζουν εξωτερική σκουριά και να μην υπάρχει διαρροή του υγρού περιεχομένου. Προσοχή στην ημερομηνία λήξης .
ΑΛΚΟΟΛ: Την καθαρή Δευτέρα πολλοί αρχίζουν με τσίπουρο ή ούζο και μετά πάνε σε μπύρα ή κρασί. Αυτό είναι λάθος. Μείνετε σε ένα τύπο ποτού και από λίγο. Προσοχή στην οδήγηση. Υπολογίζετε το πιθανό λάθος των άλλων.
ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ: Το πέταγμα του χαρταετού είναι ένα έθιμο του τόπου μας που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Κρύβει ωστόσο και κάποιους κινδύνους.
• Επιλέγουμε με προσοχή τον χώρο που θα πετάξουμε τον χαρταετό μας, να είναι ανοιχτός χώρος, μακριά από γκρεμούς και όχι πέταγμα από ταράτσες.
• Δεν πετάμε τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτροφόρα σύρματα γιατί σε περίπτωση που ο χαρταετός μπλεχτεί σε αυτά στην προσπάθεια να τον ξεμπλέξουμε, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Για όλα τα τυποποιημένα είδη τροφίμων, έχουν εφαρμογή οι διατάξεις περί αναγραφής ενδείξεων (είδος, τιμή, προέλευση κ.α.) και  ειδικότερα σε είδη ευαλοίωτα τυποποιημένα (εδέσματα όπως σαλάτες, ταραμοσαλάτες, μελιτζανοσαλάτες κ.α.) και η ημερομηνία ανάλωσης.

Γίνονται  έλεγχοι από τον Ε.Φ.Ε.Τ  για  την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής που καθορίζονται από  την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία  αναφορικά με την προμήθεια, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία όλων των προϊόντων που περιλαμβάνονται στην διατροφική αλυσίδα.

ΕΛΓΑ: Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου θα καταβάλλει σε παραγωγούς, αποζημιώσεις συνολικού ύψους 21.695.877,83 ευρώ

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 11.466 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 21.695.877,83 ευρώ.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε αμπέλια, ελιές, οπωροφόρα δέντρα, σιτηρά, σανοδοτικά φυτά, εσπεριδοειδή, καλοκαιρινές αροτραίες καλλιέργειες, κηπευτικά και καπνά και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια για τα έτη 2014 και 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να καλούν στον αριθμό 1540.
Αναλυτικά η κατανομή των ποσών ανά νομό είναι η εξής:
ΑΡΤΑΣ: 33.956,60
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: 114.160,55
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 17.978,50
ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 9.955,95

Νέα βιολογικά υλικά αλλάζουν τα δεδομένα στις ορθοπεδικές επεμβάσεις γόνατος


ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Νέα βιολογικά υλικά ανατρέπουν τα δεδομένα στις ορθοπεδικές επεμβάσεις γόνατος προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα εφ όρου ζωής!
Μάλιστα σε νέους ηλικιακά ασθενείς στην ολική αντικατάσταση γόνατος, λόγω αρθρίτιδας η σοβαρού τραυματισμού, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
Αυτό αποδεικνύουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο 31st Annual Meetingof Current Conceptsin Joint Replacement, το οποίο πραγματοποιήθηκε 10 με 13 Δεκεμβρίου στη Φλόριντα των Η.Π.Α.
Τα στοιχεία αφορούσαν εκατοντάδες αντικαταστάσεις γόνατος οι οποίες έγιναν  σε νέους ηλικιακά ασθενείς στο Hospital for Special Surgeryστο Μανχάταν, Διεθνές Κέντρο Αναφοράς στις Ολικές Αρθροπλαστικές  Γόνατος.
 «Η εξέλιξη της τεχνολογίας, που όλοι περιμέναμε εδώ και χρόνια, όσον αφορά τα προσθετικά υλικά   στις επεμβάσεις αντικατάστασης της άρθρωσης του γόνατος, είναι πραγματικότητα. 

Περιφέρεια Ηπείρου: Διεξαγωγή πρακτικών εξετάσεων, για τους υποψηφίους απόκτησης αδειών εγκαταστατών εγκαταστάσεων καύσης, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Το τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι η διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων, για τους υποψηφίους απόκτησης αδειών εγκαταστατών εγκαταστάσεων καύσης κ.κ. Μεντή Κωνσταντίνο και κ. Μόσχο Χρήστο θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 15.00, στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου.
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει ή θα καταθέσουν τόσο τις σχετικές αιτήσεις όσο και τα σχετικά παράβολα εξετάσεων, να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στα Τμήματα Επαγγέλματος των Διευθύνσεων Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ηπείρου (Ταχ. δ/νση: Πλ. Πύρρου 1Α, ΤΚ 45211, Ιωάννινα/ Αμβρακίας 23, ΤΚ 47100, Άρτα/ Σπηλιάδου 8, ΤΚ 48100, Πρέβεζα/ Π. Τσαλδάρη 18, ΤΚ 46100, Ηγουμενίτσα, Τηλ.: 2651364163, 2681363115, 2682360247, 2665099971, Τηλεομοιοτυπία: 2651027965, 2681075505,2682360249, 2665360174, Δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: g.gkatzianis@php.gov.gr , ladavou@peartas.gov.gra.katsaiti@php.gov.gr , i.spiropoulos@php.gov.gr ). Αρμόδιοι υπάλληλοι για την διεξαγωγή των εξετάσεων είναι οι κ.κ. Γεώργιος Γκατζιάνης και κ. Χρήστος Γεωργούλας (γραφείο 146, Περιφέρεια Ηπείρου, τηλ.: 2651364163).

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr