Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Αλέξης Τσίπρας: 13η σύνταξη σε 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους, αναστέλλεται η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Στους αδύναμους πολίτες κάθε ευρώ που πλεονάζει

Ο Αλέξης Τσίπρας σε διάγγελμά του από το Μέγαρο Μαξίμου, εξήγγειλε ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους θα καταβληθούν τα κέρδη από τις υπεραποδόσεις των εσόδων και αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από το προσφυγικό.
Η απόφαση του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας είναι εξαιρετικά σημαντική και οδηγεί στην ελάφρυνση του χρέους κατά 45 περίπου δις.
Άμεσος στόχος η ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης, δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Μέγαρο Μαξίμου.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες χωρίς υποχωρήσεις σε παράλογες απαιτήσεις, τόνισε ο πρωθυπουργός ενώ σχολίασε ότι η Ελλάδα, με τις θυσίες του ελληνικού λαού κρατάει το βάρος όλης της Ευρώπης και στο προσφυγικό και στην οικονομική κρίση και αυτό ήλθε η ώρα να το αναγνωρίσει η Ευρώπη.
Κάθε ευρώ που πλεονάζει, στόχος της κυβέρνησης είναι να αναδιανέμεται στους αδύναμους πολίτες, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός εξηγώντας ότι επανέρχεται η 13η σύνταξη σε όσους το έχουν ανάγκη.
Το μέτρο αυτό αφορά 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους.
Τη συμφωνία με τους εταίρους θα την τηρήσουμε στο ακέραιο αλλά ταυτόχρονα θα υπερασπιστούμε την κοινωνική συνοχή της Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να αναστείλουμε την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά για όσο ακόμα διαρκεί η προσφυγική κρίση, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Διανύουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα ενός δύσκολου αγώνα. Θα βγούμε από την κρίση, όρθιοι και πιο δυνατοί, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του από το Μέγαρο Μαξίμου.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Αδελφότητα Βησσανιωτών "Η ΑΡΕΤΗ"

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας όπως προέκυψε από την εκλογική διαδικασία  της 27ης και 30ής Νοεμβρίου 2016 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 7η Δεκεμβρίου 2016, έχει ως εξής:
1.  Άρμπιρος Γρηγόριος -Πρόεδρος
2.  Στούπης Ιωάννης-Αντιπρόεδρος  
3. Βασιλοπούλου-Παπαγεωργίου Όλγα-Γενική Γραμματέας
4. Κασιάνη - Θεοδωράκη Αγαθή - Ειδική Γραμματέας
5. Βλαχιώτης Γεώργιος-Ταμίας          
Μέλη:
 6.   Βαλαβάνη Ελευθερία [1]
 7.  Βέτσα – Πατσού Ουρανία [1]
 8.  Γκάγκας Δημήτριος [2]
 9.   Καραδήμα Ζωή [1]
10.  Κασιόλας Ευθύμιος [2]        
11.  Παπαγεωργίου – Κώτσου Χάρις [1]
12.  Ρούκα Ελένη [1]
Για την Εξελεγκτική  Επιτροπή
1.  Βλαχιώτης Νικόλαος
2.  Δάλμας Ελευθέριος
3.  Φρίγκας Νικόλαος
******
[1] Υπεύθυνες: Νεολαίας, γυναικείων θεμάτων, φορεσιών
      εκδηλώσεων και επιμέλεια «Μάνας»

[2]  Υπεύθυνοι επιμέλειας εφημερίδας

Ιόνια Οδός: Στο τέλος Δεκεμβρίου σε λειτουργία το Γαβρολίμνη-Αμφιλοχία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού με την επιθεώρηση που έγινε στη Σήραγγα Κλόκοβας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού στην κυκλοφορία θα γίνει προσπάθεια να δοθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου το πρώτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μήκους 60 χλμ. που μαζί με την παράκαμψη Αγρινίου δημιουργούν ένα στιβαρό έτοιμο τμήμα από τη Γαβρολίμη μέχρι την Αμφιλοχία.
Ταυτόχρονα με τη λειτουργία θα έχουμε και την εκκίνηση των σταθμών διοδίων στην περιοχή.
Πρόκειται για ένα νέο που αναμενόταν εδώ και καιρό από τους κατοίκους σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο, και τώρα φαίνεται να γίνεται γεγονός.
Αναφορικά με την πρόοδο της Σήραγγας Κλόκοβας, αυτή προχωρά με ταχείς ρυθμούς και 6 μήνες μετά τη διάνοιξή της έχει ολοκληρωθεί η επένδυσή της, έχουν ξεκινήσει τα Η/Μ (ηλεκτρομηχανολογικά) και η οδοστρωσία. 
Η Σήραγγα θεωρείται ότι θα είναι πλήρως ολοκληρωμένη τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για διακίνηση και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης στην Κρυσταλλοπηγή Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν, χθες (07-12-2016) το πρωί στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας, τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, μη νόμιμοι μετανάστες, ηλικίας 21,27, 22 και 27 χρονών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς πρωινές ώρες χθες, να κινούνται πεζοί στην Εγνατία Οδό και να κατέχουν από κοινού έναν σάκο που περιείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2.120) γραμμαρίων.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των παραπάνω αλλοδαπών προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του ενός 27χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εκπαιδευτηρία ΓΕΝΕΣΙΣ: Πρόσφεραν καπάκια αλληλεγγύης και χαμόγελα αισιοδοξίας στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ


          Σε ένα διαφορετικό μάθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης συμμετείχαν οι μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου και της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, που επισκέφτηκαν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 το τοπικό Παράστημα της ΕΛΕΠΑΠ. Η Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων λειτουργίας του τοπικού Παραρτήματος, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας που υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά οι μαθητές. Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων κ. Νατάσα Μπέγκα και η διευθύντρια κα Βασιλική Μάστακα, τους ενημέρωσαν για το πολύπλευρο έργο που επιτελείται και τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχονται στα παιδιά της περιοχής, ενώ οι μαθητές μέσα από το παιχνίδι και τις κατασκευές που δημιούργησαν με τα παιδιά του τοπικού Παραρτήματος, κατανόησαν τις αρχές, τις αξίες και τη σημασία του σεβασμού της διαφορετικότητας των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
          Ταυτόχρονα, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ παρέδωσαν στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων ποσότητα 260 κιλών από πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσαν από την αρχή της χρονιάς για κοινωνικό σκοπό στο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Η δράση στην οποία συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ, φέρει τον τίτλο: "Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς", τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και σε αυτή συμμετέχουν η ΕΛΕΠΑΠ, η ΜΕΡΙΜΝΑ, ο Δήμος Ιωαννιτών, το νερό "ΖΑΓΟΡΙ", τα “SEP Markets Παπαδόπουλος”, πολλά σχολεία, επιχειρήσεις φορείς αλλά και πολίτες της περιοχής. 
Την περασμένη χρονιά οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με την εταιρεία “SEP Markets Παπαδόπουλος”, μέσα από τη συγκέντρωση και ανακύκλωση περίπου 1,5 τόνου πλαστικών καπακιών μπουκαλιών και άλλων πλαστικών συσκευασιών εξασφάλισαν την αγορά δύο αναπηρικών αμαξιδίων τα οποία δόθηκαν στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Νεομάρτυς Γεώργιος» Ιωαννίνων και στο Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας.
Φέτος τα πλαστικά καπάκια που θα συγκεντρώνονται θα καταλήγουν στην ΕΛΕΠΑΠ και τη ΜΕΡΙΜΝΑ, ώστε να αγοραστούν πολύτιμα υλικά για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές δεξιότητες.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην Κρυσταλλοπηγή Θεσπρωτίας

Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 36, 22 και 24 ετών

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην Κρυσταλλοπηγή Θεσπρωτίας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 36, 22 και 24 ετών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες το μεσημέρι της 19-11-2016, εισήλθαν σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής στην Κρυσταλλοπηγή Θεσπρωτίας και με το πρόσχημα πώλησης ρούχων, την απασχόλησαν και της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

Περιφέρεια Ηπείρου: Πρώτη παρουσία της Ηπείρου σε τουριστική έκθεση της Πολωνίας

Την πρώτη της προσπάθεια, συνδυασμένης,  προβολής του τουρισμού και αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου στην Πολωνία,  πραγματοποίησε η Περιφέρεια σε συνεργασία με τους Δήμους Ιωαννιτών και Αρταίων, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων και επιχειρηματίες, συμμετέχοντας στην Έκθεση  «Ελληνικό Πανόραμα» (Grecka Panorama) που πραγματοποιήθηκε  από 2 ως 4 Δεκεμβρίου 2016 στη Βαρσοβία.
Η  επιλογή  της συγκεκριμένης έκθεσης, έγινε με  γνώμονα τη σταθερή επιδίωξη για "'άνοιγμα" της Ηπείρου σε νέες αγορές και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες επιλογές των Πολωνών για διακοπές στο εξωτερικό.
Το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου της Ηπείρου, στράφηκε προς τα παράλια, στις ορεινές περιοχές, αλλά και στα μνημεία της. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των επιχειρηματιών- εκθετών αγροτικών προϊόντων, που είχαν την δυνατότητα να προσεγγίσουν, ως ένα σημείο, τις τάσεις και τα ενδιαφέροντα των Πολωνών καταναλωτών, στοιχείο χρήσιμο για την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασιών.
Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να συμβάλλουν και οι οργανωμένες συναντήσεις που έγιναν μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων και των ιδίων των επιχειρηματιών τουρισμού και παραγωγών για τη σύναψη συμφωνιών.

Εκτός του Πολωνικού κοινού, την Έκθεση και το περίπτερο της Ηπείρου, μεταξύ των άλλων επισκέφθηκαν η κ.  Μαρία- Αικατερίνη Τζιτζικώστα (Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO), εκπρόσωποι  της ελληνικής πρεσβείας στην Πολωνία, Πολωνοί βουλευτές ως επίσης  και εκπρόσωποι του Πολωνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Τους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης   κ. Ιωάννης Καραμπίνας, ο οποίος τους  ενημέρωσε για τη θεαματική βελτίωση που παρατηρείται στην Ήπειρο στον τομέα των τουριστικών υποδομών, στις δυνατότητες που υπάρχουν για κάλυψη κάθε τουριστικού ενδιαφέροντος  καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για τα τοπικά προϊόντα κ.α., στοιχεία που έχουν συμβάλλει στην συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση επισκεπτών από χώρες του εξωτερικού.

Ενημέρωση για μέτρα προστασίας από τη γρίπη των πτηνών από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου

Από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου, γίνεται γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνονται συνεχώς κρούσματα γρίπης των πτηνών σε κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα κρούσματα αφορούν τον υψηλής παθογονικότητας υπότυπο Η5Ν8 που απομονώνεται τόσο σε εκτρεφόμενα πτηνά (Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία) όσο και σε άγρια πτηνά (Ολλανδία, Πολωνία, Δανία, Ελβετία, Αυστρία, Κροατία).
Με βάση τα παραπάνω  επισημαίνεται ότι είναι αναγκαία η πιστή εφαρμογή της σχετικής Απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη "Θέσπιση μέτρων βιοασφάλειας για τη γρίπη των πτηνών".
Ειδικότερα όσον αφορά τα οικόσιτα πουλερικά επισημαίνεται ότι:
1.   Απαγορεύεται η διατήρηση οικόσιτων πουλερικών σε μη περιφραγμένους χώρους.
2. Τα οικόσιτα πουλερικά συνιστάται να διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, τα ανοίγματα των οποίων πρέπει να καλύπτονται από κατάλληλα προστατευτικά καλύμματα που θα αποκλείουν την επαφή των οικόσιτων πουλερικών με άγρια πτηνά.
3.  Απαγορεύεται η διατήρηση οικόσιτων πουλερικών σε ανοιχτούς χώρους (προαύλια, αυλές, αγρούς κ.λπ.) εκτροφών σε περιοχές της χώρας που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων από υγροβιότοπους, ποταμούς, λίμνες και κάθε είδους υδατοσυλλογές.
4. Οι τυχόν εκτρεφόμενες πάπιες και χήνες των οικοσίτων εκτροφών πρέπει να διατηρούνται ξεχωριστά από άλλα είδη πουλερικών.
5. Σε περιπτώσεις αυξημένης νοσηρότητας ή θνησιμότητας των πουλερικών, οι κάτοχοί τους υποχρεούνται να ενημερώνουν αμέσως τις κτηνιατρικές αρχές και να προσκομίζουν σε αυτές τυχόν πρόσφατα θανόντα πτηνά για τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Καλπάκι Πωγωνίου: Συνελήφθη 30χρονη υπήκοος Αλβανίας η οποία προωθούσε με το αυτοκίνητό της, στο εσωτερικό της χώρας, παράνομο μετανάστη

Συνελήφθη, χθες (06-12-2016) αργά το βράδυ στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, μία 30χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, έναν παράνομο μετανάστη.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 30χρονης, διαπίστωσαν ότι αυτή προωθούσε στην ενδοχώρα, έναν 32χρονο ομοεθνή της, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων Ιωαννίνων.

Περιφέρεια Ηπείρου: Θεώρηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ, από 12 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2017

Από 12 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2017, θα πραγματοποιείται η έκδοση και θεώρηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ιωαννίνων (Γραφείο 131, ισόγειο Διοικητηρίου Κεντρική Πλατεία).
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 26510 87131
Ώρες εξυπηρέτησης κοινού:
Ø  για προσκόμιση δικαιολογητικών: 8.00π.μ. με 13.00μμ.
Ø  για παραλαβή των δελτίων: την επομένη της κατάθεσης των δικαιολογητικών.
Η Διεύθυνση ενημερώνει επίσης ότι για τη χορήγηση δελτίων οι δικαιούχοι μπορούν να απευθυνθούν και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της περιοχής τους.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Άρτα: Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για κλοπή μοτοποδηλάτου και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (06-12-2016) αργά το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή μοτοποδηλάτου και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος οδηγούσε κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 27χρονος αφού αφαίρεσε το δίκυκλο μοτοποδήλατο από την περιοχή των Κωστακιών Άρτας, προέβη ακολούθως σε απόξεση του αριθμού πλαισίου και σε αντικατάσταση του κινητήρα, προκειμένου να μην καθίσταται αναγνωρίσιμο.
Επίσης, στην κατοχή του 27χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Το κλεμμένο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Τα Γυμνάσια της Ηπείρου που θα λειτουργήσουν τα 17 Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Σε τροχιά έναρξης της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα Γυμνάσια βρίσκεται το Υπουργείο Παιδείας και ήδη ανακοινώθηκαν τα 339 Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας που θα λειτουργήσουν σε Γυμνάσια όλης της χώρας.
Στην Ήπειρο θα λειτουργήσουν 17 Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, οκτώ (8) στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, τέσσερα (4) στη Δ.Δ.Ε. Άρτας, τρία (3) στη Δ.Δ.Ε. Πρέβεζα και δύο (2) στη Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας. Αναλυτικά στην Ήπειρο ανά...
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν τα εξής Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας:
Δ.Δ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Με συντονιστή το Γυμνάσιο Κατσικά και υπεύθυνη την Μαρία Κοντού θα λειτουργήσουν Κέντρα στο:
1. Ημερήσιο Γυμνάσιο Κατσικά
2. 1ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ανατολής,
3. 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ανατολής,
4. Ημερήσιο Γυμνάσιο Λογγάδων,
5. 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
Με συντονιστή το Γυμνάσιο Πεδινής και υπεύθυνο τον Χρήστο Πούλιο θα λειτουργήσουν Κέντρα στο:
1. Ημερήσιο Γυμνάσιο Πεδινής
2. Ημερήσιο Γυμνάσιο Μπιζανίου
3. Ημερήσιο Γυμνάσιο Μουσιωτίτσας
Με συντονιστή το Γυμνάσιο Βελισσαρίου και υπεύθυνη την Μαρία Ζήκου θα λειτουργήσουν Κέντρα στο:
1. Ημερήσιο Γυμνάσιο Βελισσαρίου
2. 4ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
3. 6ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
4. 7ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
5. 8ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
6. Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων
Με συντονιστή το Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων και υπεύθυνο τον Βασίλη Λουτσάρη θα λειτουργήσου Κέντρα στο:
1.Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων
2. 1ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
3. 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
4. 3ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
5. 9ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
6. 10ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
7. Ημερήσιο Γυμνάσιο Περάματος
Με συντονιστή το Γυμνάσιο Ελεούσας και υπεύθυνο τον Κων/νο Πλακαλή θα λειτουργήσουν Κέντρα στο:
1. Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελεούσας
2. 11ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
Με συντονιστή το Γυμνάσιο Δολιανών και υπεύθυνη την Ελένη Θεοδώρου θα λειτουργήσουν Κέντρα στο:
1. Ημερήσιο Γυμνάσιο Δολιανών
2. Ημερήσιο Γυμνάσιο Κόνιτσας
3. Ημερήσιο Γυμνάσιο Παρακαλάμου

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (06-12-2016) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 28ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Παρακάλαμος: Η B΄ Λυκείου Δολιανών διοργανώνει πάρτι στο PLEGMA cafe bar, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30 μ.μ.

Η B΄ Λυκείου Δολιανών διοργανώνει πάρτι στο PLEGMA cafe bar, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30 μ.μ..

Κρασί-Τσίπουρο «Ζηκόπουλος» ''Το Πωγωνίσιο''

Κρασί-Τσίπουρο «Ζηκόπουλος» ''Το Πωγωνίσιο''

ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ και ΤΣΙΠΟΥΡΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ και ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!!
Κοραή 14 απέναντι από τον Dromeas Sport Camping (Ζηκόπουλος)

Τηλ.: 26510 36971 κιν.: 6979003515