Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Εντοπίστηκε φυτεία με (30) δενδρύλλια κάνναβης σε κατάφυτη και απόκρημνη περιοχή στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης

Συνελήφθη ο 60χρονος ημεδαπός καλλιεργητής

Εντοπίστηκε, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.
Κατά τη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη χθες (17-09-2015) το μεσημέρι, ο 60χρονος ημεδαπός καλλιεργητής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτεία σε απόκρημνη δασική περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, αποτελούμενη από (30) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,5) έως (2,6) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την φυτεία καλλιεργούσε ο 60χρονος ημεδαπός ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (25,44) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ελεούσα Ιωαννίνων: Σύλληψη 47χρονου ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες (17-09-2015) αργά το βράδυ στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 47χρονου, βρέθηκαν στο πορτ-παγκάζ του οχήματος και κατασχέθηκαν:
ένα λειτουργικό ραβδωτό επαναληπτικό τυφέκιο των 0,22 mm, με διόπτρα.
(38) σφαίρες των 0,22 mm.
(108) κάλυκες των 0,22 mm.
μία φυσιγγιοθήκη με (25) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του 47χρονου προέκυψε ότι είναι κάτοχος κυνηγετικού όπλου, του οποίου η άδεια είχε λήξει από το 2008 και δεν είχε προβεί στην ανανέωσή της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Μήπως είστε ΚΟΔΗΣΟ;

Γράφει ο Θεόδωρος Κουτρούκης*

Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 ο ελληνικός λαός καλείται για τρίτη φορά την ίδια χρονιά στις κάλπες να αποφασίσει για το μέλλον του. Είναι όμως έτσι;
Ας δούμε τι συνέβη τους τελευταίους μήνες. Οι εκλογές του Ιανουαρίου ανέδειξαν μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία δυνάμεων, που τότε υποστήριζαν την κατάργηση των Μνημονίων. Του κάκου.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρά τις αποχρώσες διαφορές σε επιμέρους ζητήματα, δεν αμφισβήτησε τις θεμελιώδεις κατευθύνσεις οικονομικής πολιτικής που καθόρισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Αντίθετα, η δανειακή σύμβαση -που η απελθούσα κυβέρνηση συνομολόγησε με τους πιστωτές- διευθέτησε όλες τις εκκρεμότητες των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει η χώρα και -μετά από μια τετράμηνη ενδιάμεση συμφωνία- οδήγησε στην αναγέννηση του «Μνημονιακού Φοίνικα» από την τέφρα του. 
Στο μεσοδιάστημα διοργανώθηκε ένα «δημοψήφισμα χωρίς αιτία», που το μόνο που πέτυχε ήταν να τονώσει το ηθικό μερίδας των πολιτών και να τους χαρίσει μια επίπλαστη αίσθηση πολιτικής συμμετοχής. Οι ψηφοφόροι μπόρεσαν στο δημοψήφισμα να εκφράσουν τη γνώμη τους για ένα αμφιλεγόμενο –έστω- ερώτημα. Αλίμονο! Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι δανειστές αποκρίθηκαν ότι η γνώμη των εκλογέων δεν έχει στην πράξη καμία σημασία.
Η εμπειρία των τελευταίων μηνών απέδειξε ότι είχε μικρή σημασία αν εκλέγαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ενίοτε με τη συνεργασία του ΛΑΟΣ ή της ΔΗΜΑΡ) ή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι θεμελιώδεις στρατηγικές επιλογές της χώρας στο πλαίσιο της Ε.Ε. και της Ο.Ν.Ε. είναι κατά βάση προδιαγεγραμμένες από την –προφανώς κρινόμενη- Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αντιμετώπιση της Κρίσης και την ανασυγκρότηση της χώρας μας. Τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν και οι καίριες διαστάσεις τους έχουν ήδη θεσμοθετηθεί εν πολλοίς από το Κοινοβούλιο. Εν μέσω ενός κύματος δημοσκοπήσεων που προβλέπουν ότι τα φιλό-Μνημονιακά κόμματα θα συγκεντρώσουν αθροιστικό ποσοστό άνω του 70% φαίνεται πως οι εκλογές θα χρησιμοποιηθούν απλά για να από-ενοχοποιήσουν τις κορυφαίες επιλογές του πολιτικού συστήματος: παραμονή της χώρας υπό Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο, μηδαμινή δυνατότητα των πολιτικών ηγεσιών να προσφέρουν αξιόλογες διαφοροποιήσεις στην οικονομική πολιτική και τα παρελκόμενα της, αγωνιώδης προσπάθεια του παλιού συστήματος (και των συναρθρωμένων ελιτ) να αναβαπτιστεί στη λαϊκή νομιμοποίηση και να διατηρήσει τα προνόμια και τις ανορθολογικές του επιλογές. Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές θα αναδείξουν το κραυγαλέο κενό ηγεσίας που βασανίζει τη χώρα.
Οι επικείμενες εκλογές θα αποτελέσουν, επιπλέον, ένα πολύτιμο μάθημα πολιτικής ιστορίας. Η ποιότητα της δημοκρατίας σε μια χώρα δεν εξαρτάται από τη συχνότητα προσφυγής στην ετυμηγορία των πολιτών, αλλά πρωταρχικά από το κατά πόσο το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει τις θεμελιώδεις επιλογές του κράτους. Δυστυχώς, οι εκλογικές αναμετρήσεις της τελευταίας εξαετίας έχουν καταδείξει ότι η λαϊκή κυριαρχία στις καίριες αποφάσεις οικονομικής πολιτικής εκχωρήθηκε, σταδιακά και αθόρυβα, με τον ακατάσχετο δανεισμό των τελευταίων δεκαετιών. Μέχρι να αποκατασταθεί αυτή η οικονομική ανισορροπία, οι εκλογικές αναμετρήσεις θα παραμείνουν ένα πεδίο επιλογής κυρίως προσώπων και όχι μέτρων πολιτικής. 
Στις εκλογές του 1981 ένα κεντρώο κόμμα καλούσε στην προεκλογική του καμπάνια τους ψηφοφόρους να διαβάσουν τις θέσεις του για να απαντήσουν στο ερώτημα «Μήπως είστε ΚΟΔΗΣΟ;». Σήμερα οι ψηφοφόροι θα χρειαστούν λιγότερη μελέτη, ενώ η απάντηση στο αντίστοιχο ερώτημα έχει πια ελάχιστη βαρύτητα. Το Μνημόνιο είναι ήδη εδώ και η επόμενη κυβέρνηση θα το εφαρμόσει, όποια και να είναι. Όσο για τη «Γιορτή της Δημοκρατίας», όπως αποκαλούσαν κάποτε κατ’ ευφημισμόν τις εκλογές, θα παραμείνει περισσότερο γιορτή και λιγότερο δημοκρατική έκφραση.


* Ο Θ. Κουτρούκης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θράκης και ΔΕΝ είναι υποψήφιος στις εκλογές  

Ιωάννινα: Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, δύο μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, σήμερα (18-09-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 33χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο υπηκόους Αλβανίας (ηλικίας 30 και 24 ετών) με το ανήλικο παιδί τους, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, με προορισμό την Αμφιλοχία.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 24χρονης εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα ενώ σε έλεγχο στο αυτοκίνητο του διακινητή, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

3,5 εκατ. οχήματα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Στα 3,5 εκατ. ανέρχεται ο αριθμός των οχημάτων που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, σύμφωνα με στοιχεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.
Συγκεκριμένα, έως σήμερα εκκρεμεί ο έλεγχος 2,5 εκατ. Ι.Χ. αυτοκινήτων – φορτηγών και 1 εκατ. μοτοσικλετών. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, όλα τα κυκλοφορούντα οχήματα ελέγχονται στα ΚΤΕΟ με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την 1η ημέρα κυκλοφορίας τους.
Έκτοτε ο έλεγχος τους επαναλαμβάνεται περιοδικά κάθε δύο έτη.
Όσο καθυστερεί ένας έλεγχος ΚΤΕΟ, υπάρχει επιβάρυνση έως και το πενταπλάσιο της αρχικής αξίας του ελέγχου. Πάντως, με το νέο νόμο 4336/2015 προβλέπονται καταληκτικές ημερομηνίες διενέργειας ελέγχων ΚΤΕΟ, με απαλλαγή του 50% του προστίμου καθυστέρησης.
1η προθεσμία, έως 30/9/2015, καλούνται στα ΚΤΕΟ: 

Μάθε που ψηφίζεις

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που:
•Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (όσοι έχουν γεννηθεί το έτος 1997).
•Είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου της χώρας. Δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
Ποιοι στερούνται του δικαιώματος αυτού:
•Όσοι διατελούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση.
•Όσοι το στερήθηκαν λόγω αμετάκλητης ποινικής καταδίκης, σε κάποιο από τα εγκλήματα που ορίζονται από τον ποινικό και στρατιωτικό ποινικό κώδικα, για όσο χρόνο διαρκεί αυτή η στέρηση.
Πού ψηφίζουμε
Οι εκλογείς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στο δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι. Οι ετεροδημότες εκλογείς θα ψηφίσουν σε αμιγές ή μεικτό εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών της έδρας του Νομού που διαμένουν. Όλοι οι εκλογείς μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν, με την έκδοση και δημοσίευση της σχετικής απόφασης του οικείου Αντιπεριφερειάρχη το αργότερο δέκα (10) ημέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η οποία γνωστοποιείται στους δήμους του νομού.

Μάθε που ψηφίζεις εδώ:

Επίσκεψη μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου στο σχολείο του Κεφαλόβρυσου Πωγωνίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17 ΣΕΠ 2015

Γνωρίζεται ότι μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης επισκέφτηκαν το σχολείο του Κεφαλόβρυσου του Δήμου Πωγωνίου.
Στα παιδιά δόθηκαν σχολικές τσάντες με γραφική ύλη καθώς και αθλητικά είδη.

Η Ένωση θα συνεχίζει να στηρίζει τους κατοίκους των περιοχών της Μεθορίου της Ηπείρου με νέες δραστηριότητες και επισκέψεις.

ΠΗΓΗ: http://espeep.gr/

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις μετεγγραφές

Ποιοι δεν τις δικαιούνται

Δημοσιεύτηκε απόφαση για τη ρύθμιση των θεμάτων των μετεγγραφών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης. 
Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται οι διατάξεις εφαρμόζονται για τους φοιτητές των A.E.I., των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, που έχουν εγγραφεί είτε μέσω της επιτυχίας τους στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) ή Επαγγελματικού ημερήσιου ή εσπερινού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Ομάδας Α΄ και Ομάδας Β΄ Μαΐου – Ιουνίου εκάστου σχολικού έτους, είτε μέσω της χρήσης άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης (εισαγωγή στο 10% των θέσεων εισακτέων κάθε Τμήματος, Σχολής ή Εισαγωγικής Κατεύθυνσης χωρίς νέα εξέταση, με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, ειδικά μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση).

Τέσσερις αλλαγές στα πρόστιμα της Εφορίας

Η πρώτη από τις αλλαγές που έρχονται αφορά το πρόστιμο για την απλή καθυστέρηση στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης.
Αύξηση των προστίμων που αφορούν στις παραβάσεις φοροδιαφυγής μελετά το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την τρόικα, με τις αλλαγές να οριστικοποιούνται μετά τις εκλογές.
Οι βελτιώσεις θα εστιαστούν στα πρόστιμα που επιβάλλονται για φορολογικές παραβάσεις. Πρόθεση είναι να βελτιωθούν και να εναρμονιστούν μια σειρά ποινών που επιβάλλονται για ορισμένες παραβάσεις, με όσα προβλέπει το νέο μνημόνιο για το θέμα των ποινών της εφορίας για τις φορολογικές παραβάσεις.
Η πρώτη από τις αλλαγές που έρχονται αφορά το πρόστιμο για την απλή καθυστέρηση στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης.
Μέχρι σήμερα για αυτή την λεγόμενη «διαδικαστική» παράβαση το άρθρο 54 του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας προέβλεπε πρόστιμα που ξεκινούν από τα 100 ευρώ και αφορούν στην απλή καθυστέρηση της υποβολής μιας φορολογικής δήλωσης ή ακόμη και της υποβολής μιας δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων από την οποία δεν προκύπτει φορολογική υποχρέωση. Πλέον μελετάται το σενάριο να μειωθεί το σχετικό ποσό του προστίμου, ακόμα και στα 20 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Προεκλογική συγκέντρωση Xρυσαυγιτών

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης Χρυσαυγίτες από το Νομό Ιωαννίνων σε γνωστή πισταρία στον Παρακάλαμο Πωγωνίου.
Την συγκέντρωση συντόνιζε γνωστό στέλεχος (εκ Αμερικής) από τον Παρακάλαμο.

Ακολούθησε τραπέζι και γλέντι με δημοτική τοπική ορχήστρα.

Ολοκληρώθηκαν από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, οι διαδικασίες για την προετοιμασία των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής και ήδη παραδίδονται στους Δήμους οι σάκοι με το εκλογικό υλικό

Όπως ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας κ. Σπ. Συρμακέσης, οι υπηρεσίες και των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων έχουν προετοιμαστεί ήδη και για την άμεση συγκέντρωση και αποστολή των αποτελεσμάτων στο Υπουργείο Εσωτερικών. 
"Για την επίτευξη του σκοπού αυτού- υπογράμμισε- είναι απαραίτητη η συνεργασία των δικαστικών αντιπροσώπων που θα πρέπει να μεριμνήσουν για την έγκαιρη παράδοση των σάκων του εκλογικού τους τμήματος".
Αναφερόμενος στην ψηφοφορία, ο κ. Συρμακέσης, σημείωσε ότι οι εκλογές της Κυριακής διαφοροποιούνται σε σχέση με τις προηγούμενες, μόνο σε ότι αφορά τη σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών. 
Τη φορά αυτή δεν χρειάζεται να μπει σταυρός προτίμησης σε κάποιον εκ των υποψηφίων, καθώς η εκλογή τους καθορίζεται με βάση της σειρά αναγραφής στο ψηφοδέλτιο.
Στις εκλογές συμμετέχουν:
Στο Ν. Ιωαννίνων: 18 κόμματα ή συνασπισμοί κομμάτων.
Στο Ν. Άρτας: 16 κόμματα και ένας μεμονωμένος που δεν παρέδωσε ψηφοδέλτια
Στο Ν. Θεσπρωτίας: 17
Στο Ν. Πρέβεζας: 17

Περιφέρεια Ηπείρου: Προμήθεια-εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και λαμπτήρων σε σχολεία της Ηπείρου

Με έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλεξανδρου Καχριμάνη διατυπώνεται η υπό προϋποθέσεις, σύμφωνη γνώμη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου για τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης και τη διαδικασία προκήρυξης του έργου "Προμήθεια - εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και λαμπτήρων σε σχολεία της Περιφέρειας".
Το έργο, προϋπολογισμού 85.000 ευρώ, εντάσσεται στην πράξη "Μειώνω το ενεργειακό μου αποτύπωμα-Διενέργεια μαθητικού διαγωνισμού με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος μέσω εξοικονόμησης ενέργειας σε σχολεία".
Φορέας υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Εγκατέλειψαν τη Μεταλλουργική

Αντιπροσωπία του ψηφοδελτίου της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ, ανένταχτων αγωνιστών/ιων της αριστεράς, με υποψήφιους βουλευτές Νίκο Ηλία και Δημήτρη Μπακόλα βρέθηκε σήμερα στο εργοστάσιο της Μεταλλουργικής.
Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν την αντιπροσωπία, λέγοντας πως τους έχουν εγκαταλείψει όλοι και πως μέχρι σήμερα κανένας άλλος πολιτευτής ή κανένα άλλο κόμμα δεν τους έχει επισκεφτεί προεκλογικά.
«Η Μεταλλουργική είναι μια παραγωγική μονάδα που έχει εγκαταλειφθεί από όλες τις κυβερνήσεις, ακόμη και από την τελευταία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 
Παρότι ο τότε υποστηρικτής της κυβέρνησης «διαπραγμάτευσης», σήμερα υποψήφιος με τη ΛΑΕ Κώστας Ήσυχος, υποσχέθηκε παραγγελίες και δουλειές, το εργοστάσιο σήμερα φυτοζωεί με 53 εργαζόμενους- και όπως λένε και οι ίδιοι που πάντα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την παραγωγική διαδικασία - η δυναμικότητά του μπορεί να δημιουργήσει ως 300 νέες θέσεις εργασίας.