Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η Αδελφότητα Βησσανιωτών «Η ΑΡΕΤΗ» κόβει την πίτα της στη "Μάνα", την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ώρα 11:00 π.μ.

Σεισμική δόνηση 3,0 Ρίχτερ βορειοδυτικά των Ιωαννίνων

Σεισμική δόνηση 3,0 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:24, το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου, 14 χμ βορειοδυτικά των Ιωαννίνων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10  χμ.

Ποιες δαπάνες θα μετράνε τελικά για το χτίσιμο του αφορολόγητου

Ποιοι εξαιρούνται από την πληρωμή με κάρτα

Υπέγραψε η Υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου την υπουργική απόφαση που καθορίζει τις κατηγορίες δαπανών οι οποίες υπολογίζονται στο ελάχιστο ποσό που πρέπει να πραγματοποιήσουν με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής μισθωτοί, συνταξιούχοι και κατ’ επάγγελμα αγρότες για το φορολογικό έτος 2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4446/2016.
Η απόφαση καθορίζει, επίσης, ποιες κατηγορίες από τους παραπάνω φορολογούμενους εξαιρούνται από την υποχρέωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για την πραγματοποίηση των δαπανών τους αλλά απαιτείται να προσκομίσουν αποδείξεις σύμφωνα με την προβλεπόμενη κλίμακα.
Στόχος του μέτρου είναι η φορολογική συμμόρφωση των επαγγελματιών και επιχειρήσεων μέσω της ενθάρρυνσης των φορολογούμενων να προτιμούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και όχι η φορολογική επιβάρυνση για όσους δεν συμπληρώσουν το ελάχιστο ποσό δαπανών. Για το λόγο αυτό έχει επιλεγεί ένας συνδυασμός εύλογου ποσού δαπανών και σχετικά περιορισμένων εξαιρούμενων κατηγοριών, ώστε να μην δυσκολεύονται οι φορολογούμενοι να συμπληρώσουν το όριό τους.
Στο ελάχιστο απαιτούμενο ποσοστό υπολογίζονται δαπάνες αγοράς αγαθών και λήψης υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται καταναλωτικές, δηλαδή εφόσον περιλαμβάνονται στις ακόλουθες ομάδες του δείκτη τιμών καταναλωτή της ΕΛ.ΣΤΑΤ.:
- Ομάδα 1 (Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά).
- Ομάδα 2 (Αλκοολούχα ποτά και καπνός).
- Ομάδα 3 (Ένδυση και υπόδηση).
- Ομάδα 4 (Στέγαση), εξαιρουμένων των ενοικίων.
- Ομάδα 5 (Διαρκή αγαθά, είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες).
- Ομάδα 7 (Μεταφορές), εξαιρουμένης της δαπάνης για τέλη κυκλοφορίας και της αγοράς οχημάτων, πλην των ποδηλάτων.
- Ομάδα 8 (Επικοινωνίες).
-Ομάδα 9 (Αναψυχή, πολιτιστικές δραστηριότητες), εξαιρουμένης της αγοράς σκαφών, αεροπλάνων και αεροσκαφών.
- Ομάδα 10 (Εκπαίδευση).
- Ομάδα 11 (Ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια).
- Ομάδα 12 (Άλλα αγαθά και υπηρεσίες).

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδριάση της Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, ώρα 11:00 π.μ., στο κεντρικό Δημαρχείο Καλπακίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 17η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη & ώρα 11.00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010 (ΦΕΚ Α΄87) ήτοι:
ΘΕΜΑΤΑ
1. Έγκριση ανατροπής αναλήψεων υποχρεώσεων έτους 2016 (Π.Δ.113/2010).
2. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2017 Δήμου Πωγωνίου
3 Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικ. Έτους 2017 και αφορούν οφειλές παρελθόντων ετών.
4. Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικ. έτους
2017 και αφορούν συνεχιζόμενα: έργα, εργασίες, προμήθειες και παροχή υπηρεσιών και μεταφορών.
5. Ψήφιση διάθεσης αναγκαίων πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2017 του Δήμου Πωγωνίου.
6. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας /αξιολόγησης διαγωνισμών προμηθειών και υπηρεσιών έτους 2017 Δήμου Πωγωνίου.
7. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαγωνισμών προμηθειών και υπηρεσιών έτους 2017 Δήμου Πωγωνίου.
8. Έγκριση συμφωνίας αποδοχής δωρεάς από την INTERSOS – UNHCR –ανθρωπιστική
οργάνωση- ενός μικρού λεωφορείου για τις ανάγκες των διαμένοντων προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας Δολιανών.
9. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης άσκησης ή μη ενδίκου μέσου ΚΑΤΑ της με αριθμό 113/2016 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων.»
* Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνια στα ορεινά

Φωτό: Σταύρος Μπενέτος
Σύμφωνα με την ΕΜΥ νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου στην Ήπειρο.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, θα αυξηθούν σταδιακά οι νεφώσεις και θα αρχίσουν να σημειώνονται τοπικές βροχές στα παράκτια και πεδινά τμήματα, χιονόνερο ή χιόνι στα ημιορεινά και χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, με αποτέλεσμα τα χιόνια να περιοριστούν σε περιoχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, ενώ βροχοπτώσεις θα σημειώνονται στα υπολοιπα τμήματα της περιφέρειας.
Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου.

Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε υπόγειο σπιτιού στο Κανάλι Πρέβεζας

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 41 ετών, για διακίνηση, κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλλιεργούσαν (39) δενδρύλλια κάνναβης, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό 

Κατασχέθηκε επίσης, ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), βάρους (875) γραμμαρίων

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, κατάφεραν να εντοπίσουν σπίτι στο Κανάλι Πρέβεζας, στον εσωτερικό χώρο του οποίου υπήρχε ειδική εγκατάσταση για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση, κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης. 

Ειδικότερα, χθες (12-01-2017) το απόγευμα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής έρευνας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία όπου διαμένουν οι δύο ημεδαποί, διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του σπιτιού, εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οποία συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
(39) δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους από 60 εκατοστά έως 1,50 μέτρα
έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), βάρους (862) γραμμαρίων,
ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), βάρους (13) γραμμαρίων,
εξοπλισμός εργαστηρίου (τεχνητός φωτισμός, ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες, φιάλη οξυγόνου κ.α), για την υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης,
δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη 35χρονη υπήκοος Αλβανίας για ψευδή ανώμοτη κατάθεση, πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Η 35χρονη επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα, κάνοντας χρήση πλαστής ελληνικής ταυτότητας

Συνελήφθη, χθες (12-01-2017) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, μία 35χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για ψευδή ανώμοτη κατάθεση, πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα, η 35χρονη μετέβη χθες τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, ελληνικό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω δελτίο ταυτότητας ήταν πλαστό ενώ από τον έλεγχο των πραγματικών της στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει τους όρους διαμονής στη χώρα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

Έκθεση Τροχαίας διοργανώνεται στην Ηγουμενίτσα, από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας, κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 20-01-2017

Με διαδραστικά μέσα θα ενημερώνονται οι πολίτες και τα παιδιά για θέματα κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας

Τo Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των οδηγών και των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, θα πραγματοποιήσει στην Ηγουμενίτσα, κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 20-01-2017, Έκθεση Τροχαίας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν πρακτικά για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής με τη βοήθεια έμπειρων και εκπαιδευμένων τροχονόμων και να κάνουν χρήση προσομοιωτή σύγκρουσης, προκειμένου να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της χρήσης ζώνης, καθώς και να διαπιστώσουν τα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης και τα οποία αποτελούν τα κύρια αίτια πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα ασφαλής κυκλοφορίας και χρήσης της οδού μέσω οπτικοακουστικού υλικού και φωτογραφιών από τροχαία ατυχήματα, ενώ επίσης θα διανεμηθούν φυλλάδια και σχετικό έντυπο υλικό.

Η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας θα διαρκέσει κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 20 Ιανουαρίου 2017, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00 και 16:00 έως 21:00.

Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στο Νομό Ιωαννίνων

Με αποφάσεις των δήμων κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία στο Νομό Ιωαννίνων.
Η σφοδρή χιονόπτωση και ο παγετός καθιστούν αδύνατη την ασφαλή μεταφορά  μαθητών και εκπαιδευτικών.
Έτσι με απόφαση που έλαβαν και οι οκτώ δήμοι του νομού Ιωαννίνων δεν θα λειτουργήσει καμία σχολική μονάδα στους Δήμους Ιωαννιτών, Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου.
Στο Δήμο Ιωαννιτών θα παραμείνουν κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, θα λειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Αδελφότητα Χαραυγής Πωγωνίου, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ., στην αίθουσα της, Διπύλου 5, πλατεία Κουμουνδούρου, Αθήνα


Το Δ.Σ της Αδελφότητας Χαραυγής Πωγωνίου, σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 το πρωί, στην αίθουσα μας, Διπύλου 5, Αθήνα. Κρασί, και τσίπουρο από το χωριό άφθονο. Όσοι θέλετε μπορείτε να προσφέρετε γλυκά και μεζεδάκια.
Ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί θα πάρει το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ και στα μικρά παιδιά θα μοιραστούν δωράκια.
Σας περιμένουμε όλους!


Το Δ.Σ. της Αδελφότητας

ΕΠΣΗΠ: Αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου 14-15/1/2017 λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των αγώνων του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14-15/1/2017 οι οποίοι μετατίθενται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22/1/2017.

Δήμος Πωγωνίου: Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος Ξενώνας-Καφεπαντοπωλείο στην Τ.Κ. Ιερομνήμης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος Ξενώνας-Καφεπαντοπωλείο στην Τ.Κ. Ιερομνήμης.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 17/01/2017, ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των ενενήντα πέντε ευρώ (95€).
Μαζί με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των εκατόν δεκατέσσερα  ευρώ (114€).(Δεκτή η εγγυητική της δημοπρασίας στις 11/01/2017 που ήταν άγονη  λόγω καιρικών συνθηκών).
Ειδικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δημοτική & φορολογική ενημερότητα και αξιόχρεος εγγυητής.
Πληροφόρηση ενδιαφερομένων:
Πληροφορίες για την δημοπρασία  παρέχονται από το Δημαρχείο Πωγωνίου με έδρα Καλπάκι εργάσιμες ημέρες και ώρες-υπεύθυνη υπάλληλος κ. Γραμμόζη Αναστασία τηλ.: 2653360105.

Νέο πρόγραμμα εργασίας για ανέργους ηλικίας 55 έως 67 ετών μέσα στο Φεβρουάριο

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας το πρωί στη Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, μέσα στο Φεβρουάριο θα λειτουργήσει νέο πρόγραμμα εργασίας που θα αφορά 10.000 ανέργους ηλικίας 55-67 ετών.
Το πρόγραμμα θα είναι για εργασία 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης για άλλους 12 μήνες.
Όπως εξήγησε η κ. Αντωνοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπης Τζούφη, «πέρα από τον ιδιωτικό τομέα, θα έχουμε προσλήψεις και στο δημόσιο τομέα, στο βαθμό που υπάρχουν κάποιες θέσεις εργασίας σε δήμους, αλλά όχι μόνο». Στόχος επίσης του υπουργείου είναι να αυξηθούν και οι αμοιβές και να φτάσουν τα 600 ευρώ το μήνα.
«Στο επόμενο πρόγραμμα που θα βγει για 10.000 ανθρώπους μέσα στο Φεβρουάριο, θα έχουμε ένα ανώτερο όριο μέχρι και 600 ευρώ, στο βαθμό που αυτό αντιστοιχεί στο 50% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους», είπε η αναπληρωτής υπουργός σημειώνοντας ότι σήμερα, στο πλαίσιο των υποστηρικτικών προγραμμάτων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας το κράτος συνεισφέρει 381 ευρώ το μήνα και σε περίπτωση που ο άνεργος είναι άνω των 50 ετών, η συνεισφορά για εργασία στον ιδιωτικό τομέα φτάνει τα 500 ευρώ το μήνα.

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

Πρόσκληση παρουσίασης στρατεύσιμων κλάσης 2020 (γεννημένοι το έτος 1999) στις στρατολογικές υπηρεσίες για κατάθεση δελτίου απογραφής

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα σήμερα στρατολογική νομοθεσία, οι στρατεύσιμοι γεννημένοι το έτος 1999 (κλάσεως 2020) που διαμένουν στο Δήμο μας και ανεξάρτητα από τον τόπο εγγραφής τους στα μητρώα αρρένων, υποχρεούνται να καταθέσουν στην Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου στην Δ/νση: Λεωφόρος Δωδώνης 39-Ιωάννινα ή και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δελτίο Απογραφής από 2 Ιανουαρίου έως και  31 Μαρτίου 2017.
Κατά την παρουσίασή τους πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους:
1. δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικό Διαβατήριο,
2. βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.  και
3. βεβαίωση ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr
Επίσης, εφόσον έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση.
Οι διαμένοντες στο εξωτερικό θα απογραφούν στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές  υποχρεούμενοι να προσκομίσουν, εφόσον δε διαθέτουν κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.

Η μη κατάθεση του Δελτίου Απογραφής εντός της παραπάνω προθεσμίας συνεπάγεται διοικητικές κυρώσεις για τους παραβάτες (μηνιαία ή δίμηνη στρατιωτική υποχρέωση σε περίπτωση εκπρόθεσμης ή μη υποβολής αντίστοιχα).

Ο Σύλλογος Μετσοβιτών θα κόψει την πίτα του, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, ώρα 11:00 π.μ.

Ο Σύλλογος των εν Ιωαννίνοις Μετσοβιτών πραγματοποιεί την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στο κέντρο «Αγνάντι» (Λεωφ. Στρατηγού Παπάγου 2) την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 & ώρα 11.00 π.μ..