Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 1-1  

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 1-1           
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 1-1
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 3-2 
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 4-1
Κυριακή  22 Ιανουαρίου 2017
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-0        
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2-1                   
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 2-2
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 3-0

Βαθμολογία (15η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 37
2. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 33  
3. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 33
4. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 30
5. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  29
6. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 28
7. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 20
8. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 19  
9. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 17
10. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 17 
11. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  17
12. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 14 
13. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  14
14. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 12
15. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 10

16. Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7

Λίμνη Ζαραβίνας Πωγωνίου: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 33 ετών, για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης

Κατασχέθηκαν περίπου (77) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Μαστοροχωρίων, οδήγησαν στη σύλληψη δυο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 30 και 33 χρονών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ποσότητας κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα (22-01-2017) τα ξημερώματα, συνελήφθησαν στη Λίμνη Ζαραβίνας Ιωαννίνων, οι δύο προαναφερόμενοι.
Ειδικότερα, ο 30χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας -50- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -77.050- γραμμαρίων, ενώ ο 33χρονος, ως οδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον 30χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.
Τα ναρκωτικά, τα δύο οχήματα καθώς και το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Μειώνεται το παράβολο για κατάθεση μήνυσης και έρχεται το «αναβολόσημο»

Αναπροσαρμόζονται από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, τα τέλη, τα παράβολα, καθώς και τα δικαστικά έξοδα που επιβάλλονται στην πολιτική, διοικητική και ποινική Δικαιοσύνη, όπως προβλέπει ο νόμος 4446/2016.
Παράλληλα, εντάσσονται προοδευτικά τα τέλη, τα παράβολα και τα δικαστικά έξοδα στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού παραβόλου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών.
Ειδικότερα, από αύριο θα υπάρχει παράβολο αναβολής («αναβολόσημο») από 20 έως 50 ευρώ όταν οι δικηγόροι ζητούν την αναβολή εκδίκασης των υποθέσεών τους, ανάλογα με το βαθμό του δικαστηρίου (εκτός των περιπτώσεων αποχής των δικηγόρων), ενώ παράλληλα αυξάνεται το μεγαρόσημο.
Επίσης, το παράβολο για την κατάθεση μήνυσης μειώνεται από τα 100 στα 50 και στα 70 ευρώ κατά περίπτωση, όπως επίσης και σε άλλες περιπτώσεις μειώνονται τα παράβολα.

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, τρία άτομα στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για κατοχή διαφόρων ειδών ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 59, 33 και 31 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του (115,5) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής και το χρηματικό ποσό των (2.755) ευρώ.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 59χρονος παρέλαβε τα ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό από δύο ημεδαπούς, ηλικίας 45 και 43 ετών, οι οποίοι αναζητούνται ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, με υπολείμματα ηρωίνης καθώς και άλλα δεκαοκτώ ναρκωτικά χάπια.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός διότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (5,92) γραμμαρίων ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ηρωίνης.
Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 31χρονη ημεδαπή, διότι ως επιβάτης λεωφορείου, κατείχε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης καθώς και τέσσερα ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, τα ναρκωτικά δισκία και οι ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Η Ένωση Βασιλικιωτών Ιωαννίνων Αθήνας ''Η Υπαπαντή'', κόβει τη Πίτα της, τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της, Ζήνωνος 30, 4ος όροφος, Ομόνοια


Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Αγαπητές Βασιλικιώτισσες, αγαπητοί Βασιλικιώτες,
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Ένωσής μας, σας ευχόμαστε «Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το 2017!».
Το ετήσιο αντάμωμά μας, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Ένωσης, Ζήνωνος 30, 4ος όροφος με τα ακόλουθα θέματα:
1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του έτους 2016.
2. Ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν το χωριό και την Ένωση.
3. Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και μικρή δεξίωση.
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.


Το Δ.Σ. της Ένωσης Βασιλικιωτών Ιωαννίνων Αθήνας

Η Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας κόβει τη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 11:00 π.μ. στο Café, Bar ''Αθηναίων Πολιτεία'', στον 1ο όροφο, Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο

Η Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας κόβει τη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 11:00 π.μ. στο Café, Bar ''Αθηναίων Πολιτεία'', στον 1ο όροφο, Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο.

Ερώτηση στη βουλή, βουλευτών της ΝΔ για την επέκταση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά

Με ερώτηση που κατέθεσαν στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, οι βουλευτές κ.κ. Κ. Τασούλας, Γ. Στύλιος, Β. Γιόγιακας, Στ. Γιαννάκης, Κ. Καραμανλής, Χρ. Μπουκώρος και Αθ. Καββαδάς επαναφέρουν στο προσκήνιο, την επέκταση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά και την σύνδεση του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου με την Πρέβεζα.
 Συγκεκριμένα  αναφέρονται στον αποκλεισμό της Ηπείρου από το πακέτο «Γιούνκερ», ζητώντας από τον Υπουργό να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση.

Οι βουλευτές ρωτούν τον υπουργό αν «υπάρχουν ολοκληρωμένες μελέτες για τα έργα επέκτασης της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά και την σύνδεση με την Πρέβεζα, από που θα προέλθουν οι πόροι της χρηματοδότησης της σύνδεσης Ιόνιας-Πρέβεζα και σε τι ύψος. Τέλος αν υπάρχει πρόθεση να βρεθεί χρηματοδότηση για την επέκταση μέχρι Κακαβιά και αν ναι, από που θα προέρχονται αυτοί οι πόροι».

Την επόμενη εβδομάδα θα προκηρυχθεί η πρόσκληση για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε 274 δήμους

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Αντωνοπούλου ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προκηρυχθεί η πρόσκληση του ΟΑΕΔ για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε 274 δήμους.
Ήδη τα κριτήρια και η μοριοδότηση είναι γνωστά αφού η σχετική ΚΥΑ έχει εκδοθεί και προβλέπει όλα τα βασικά σημεία της προκήρυξης που θα εκδώσει ο ΟΑΕΔ.
Πληροφορίες θέλουν η προκήρυξη να εκδίδεται ακόμη και την Δευτέρα χωρίς όμως να έχει γίνει οριστικοποιηθεί η τελική ημερομηνία.
Η κ. Αντωνοπούλου χθες παραδέχτηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην έκδοση της ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι προαναγγελίες του υπουργείου έπεσαν εντελώς εκτός χρονοδιαγράμματος.
Η απόφαση έχει ήδη πάρει ΦΕΚ και έτσι το μόνο που απομένει είναι η προκήρυξη του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας από τον ΟΑΕΔ. 
Η παρούσα δράση οκτάμηνης διάρκειας της απευθύνεται στο σύνολο των Δήμων της χώρας.
Η νέα κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ σύμφωνα με την απόφαση αποσκοπεί:
α) στην επανασύνδεση των μακροχρονίως ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας,
β) στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων,
γ) στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών και

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (23-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (24-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (25-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (26-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (27-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (28-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (23-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (24-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (25-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (26-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (27-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες.
Σάββατο (28-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.  

Η Ένωση Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου κόβει τη Πίτα της, τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 10:30 πρωινή, στα γραφεία της, Αγνώστων Μαρτύρων 66, Νέα Σμύρνη

 
Η Ένωση Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου κόβει τη Πίτα της, τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 10:30 πρωινή, στα γραφεία της, Αγνώστων Μαρτύρων 66, Νέα Σμύρνη.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (23-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (24-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (25-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (26-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
Παρασκευή (27-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Σάββατο (28-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.