Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Παρακάλαμος: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού «Πωγώνι τόπος να ζεις»

 

Ο Παρακάλαμος έστειλε μήνυμα

Η παρουσίαση των υποψήφιων  δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Πωγώνι τόπος να ζεις» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της  Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα του ΚΔΑΠ Παρακαλάμου.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Χρήστος  Γκόγκος παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και το πρόγραμμα του συνδυασμού, ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους για την απόφασή τους  να συμπορευτούν με τον συνδυασμό «Πωγώνι τόπος να ζεις» με στόχο να ζωντανέψει ξανά το Πωγώνι.

Υποψήφιοι, συγγενείς, φίλοι και κλήθος υποστηρικτών παρευρέθηκαν στην αίθουσα του ΚΔΑΠ Παρακαλάμου.







Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (18–24/09/2023)

 


Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1Η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ  18/09/2023         

Βουτσαράς – Κούρεντα -Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγγος – Κόντσικα -Ασβεστοχώρι.        18:00 – 01:00

ΤΡΙΤΗ        19/09/2023         

Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα – Αλεποχώρι -Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα – Αρτοπούλα.       08:00 – 15:00

ΤΕΤΑΡΤΗ  20/09/2023         

Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο -Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.        18:00 – 01:00

ΠΕΜΠΤΗ    21/09/2023

Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα- Δίστρατο. 08:00 – 15:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/09/2023     

Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ.Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.        18:00 – 01:00

ΚΥΡΙΑΚΗ   24/09/2023         

Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι– Βίτσα– Άνω Πεδινά – Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι – Καλπάκι.      18:00 – 23:00

2Η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ  18/09/2023         

Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Ωραιόκαστρο – Άγ. Κοσμάς – Κ. Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος – Δολό. 18:00 – 01:00

ΤΡΙΤΗ 19/09/2023

Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσόδουλη – Αργυροχώρι – Ποντικάτες – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Σταυροσκιάδι – Δρυμάδες – Πωγωνιανή.    08:00 – 15:00

ΤΕΤΑΡΤΗ  20/09/2023

Ελληνικό – Λάζαινα – Αετορράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι – Πάτερο – Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια – Κορύτιανη.  18:00 – 01:00

ΠΕΜΠΤΗ    21/09/2023         

Νεοχώρι – Κτίσματα – Χαραυγή – Καστανή – Αγ. Μαρίνα – Κ. Λάβδανη – Λάβδανη – Διμόκορη – Ψηλόκαστρο – Στρατινίστα – Περιστέρι – Κεράσοβο. 08:00 – 15:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ       22/09/2023

Συρράκο  – Καλαρρύτες – Ματσούκι.     18:00 – 01:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  23/09/2023         

Σενίκο – Δομολεσσά – Μικροχώρι – Κερασέα – Λωζανά – Ραδoβίζι – Διχούνι.      08:00 – 13:00

Επίσκεψη κλιμακίου της περιφερειακής παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» σε χωριά του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων

 


Κλιμάκιο της περιφερειακής παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» περιόδευσε σε χωριά του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους πολίτες και να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα της περιφερειακής παράταξης. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Νίκος Βράνος, Αντωνία Ζέρβα, Δήμητρα Ζιάρκα, Αλίκη Σουλάκη, Δημήτρης Τζιάλλας, και Αλέκος Χαρίτος, επισκέφτηκαν το πρωί του Σαββάτου τα χωριά, Κατσικάς, Κουτσελιό, Δροσοχώρι και Πεδινή και συνομίλησαν με τους κατοίκους.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι η αίσθηση πως δυναμώνει η ελπίδα για να αλλάξουν επιτέλους τα πράγματα στην Περιφέρεια και να πάρει ο τόπος μας μια άλλη πορεία, με πρόγραμμα, στρατηγική και σχεδιασμό, με δημοκρατία και σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας.

Ολοκληρώθηκε η 1η φάση κυπέλλου ερασιτεχνών περιόδου 2023-24

 


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ο. ΚΟΣΜΗΡΑΣ-Α.Ε.Δ.ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 7-1

Α.Ε. ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ-Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ    0-0 (πεν: 3-0)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΓΟΥ 2020 -ΑΠΣ ΟΙ ΤΙΓΡΕΙΣ 2-5

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΥΡΡΟΣ ΒΟΤΟΝΟΣΙΟΥ 7-0

Α.Ε. ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 1-1 (πεν. 4-2)

Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-2

Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 0-0 (πεν. 4-2)

Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΕΤΟΣ ΑΕΤΟΡΡΑΧΗΣ  1-2

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 0-0 (πεν. 2-4)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-Α.Σ.ΦΛΟΓΑ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ 5-2

ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ Μ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-1

Επίσκεψη της περιφερειακής παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» στα κεντρικά Τζουμέρκα

 


Στην Περιφερειακή ενότητα της Άρτας βρέθηκε στις 16-9-2023 ο επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»  Γιάννης Στέφος, συνοδευόμενους από τους υποψηφιους της παραταξής του, Αντωνίου Στάθη, Γκίζα Ράνια, Κώστα Γιώργο, Λιανό Γιώργο, Μπαλαδήμα Γιώργο, Μπέκα Ελπίδα,  Μπρισένιου Ευαγγελία, Νάτσικα Αγλαία, Νικολάου Γιώργο, Παππά  Χρήστο, Τσιάντου Όλγα και πιο συγκεκριμένα στα χωριά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων: Φράστα, Άγναντα, Καταρράκτης, Κυψέλη και Βουργαρέλι.

Συνομίλησαν  με τους πολίτες οι οποίοι  περιέγραψαν την απογοήτευση από την παρούσα περιφερειακή αρχή για την απαξία που εισπράττουν, αφού η περιοχή τους είναι "παρατημένη" με κακό οδικό δίκτυο, κακές υποδομές σε κάποιες περιπτώσεις – άμεσα αντιληπτές - , ελλιπείς,  δημόσιες υπηρεσίες υποστελεχωμένες , ανύπαρκτα μέτρα πυροπροστασίας στην περίπτωση των Αγνάντων,  τα σπίτια της οποίας βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στα έλατα, αλλά και την αβεβαιότητα και την αγωνία για το ΚΥ Αγνάντων.



"Ζούμε με την ανασφάλεια πως θα κλείσει",  είπαν  οι κάτοικοι.

Ένα ΚΥ που εξυπηρετεί πολίτες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Διαπιστώθηκαν, για άλλη μια φορά, οι τεράστιες τουριστικές δυνατότητες της περιοχής, που αποτελεί ενιαίο τουριστικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό περιβάλλον για τις ορεινές κοινότητες των δήμων Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων. Μόνον έτσι θα μπορέσουν να διατηρήσουν τους πληθυσμούς τους αυτές οι περιοχές χαράζοντας μεσοπρόθεσμα αναπτυξιακή πορεία.

“Όργωσε” την Π.Ε. Πρέβεζας ο Σπύρος Ριζόπουλος

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τριήμερη περιοδεία  από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, του Σπύρου Ριζόπουλου στην Π. Ε. Πρέβεζας.

Η Π.Ε. Πρέβεζας είναι κατά γενική ομολογία η  πιο παραμελειμένη περιφερειακή ενότητα της Περιφέρειας Ηπείρου για αυτό άλλωστε αποτελεί στρατηγικό στόχο για τους Ορίζοντες Ηπείρου.

Οι κάτοικοι αναγνωρίζουν πως ο τόπος τους δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ανάπτυξης και υποδομών για αυτό  και το κλίμα που συνάντησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου ήταν κάτι περισσότερο από θετικό και εγκάρδιο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών, ο κ. Ριζοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις ιδέες και τις προτάσεις του για τη μελλοντική πορεία της περιοχής και τους άξονες που θα στηριχθεί με στόχο να αντιστραφεί η εικόνα.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων στην Π.Ε. Πρέβεζας και αυτό κοινωνείται στους πολίτες .

Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

 


Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ματς στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο 16' ο Τζίμας απόφυγε τον Καρμόνα βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με δυνατό συρτό δεξί σουτ ανοίξε το σκορ τον ΠΑΣ.

Ο Αστέρας  στο 21΄  κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο και ο Άλβαρες ανέλαβε την εκτέλεση με τη μπάλα να περνάει μέσα από το τείχος και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Κλέιμαν για το 1-1.

Στο 28' ο Τζίμας να βγάζει κάθετη πάσα στον Μπάλαν που βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και με πλασέ έκανε το 1-2.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, με τον Ζουκάνοβιτς να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Κρεσπί να παίρνει τη δεύτερη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ισοφάρισε σε 2-2 για τον Αστέρα.

Ο Ζουκάνοβιτς στο 83' εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα αριστερά, με τον Κλέιμαν να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να απομακρύνει με τις γροθιές.

Στο 85' ο Ροσέρο έπιασε σουτ μέσα από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Αστέρας Τρίπολης: 

Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (Ντιαρά 60΄), Γκρόζντανιτς (Μάντζης 78΄), Ρίτζις, Σίτο (Βίκο 60΄), Μπαρτόλο (Καλτσάς 78΄), Μιριτέλο

ΠΑΣ Γιάννινα: 

Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (Παμλίδης 54΄), Τζίμας (Γκάρο 54΄), Μπάλαν


Βροντισμένη Πωγωνίου: «Έφυγε» από την ζωή, ο συνδημότης Κλιούμης Γεώργιος

 


«Έφυγε»  από την ζωή ο συνδημότης Κλιούμης Γεώργιος.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντισμένης Πωγωνίου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΠΩΓΩΝΙ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ: Παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του ΚΔΑΠ Παρακαλάμου, στις 7.30 μ.μ.

 


Παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα του ΚΔΑΠ Παρακαλάμου, στις 7.30 μ.μ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου

Χρήστος Ν. Γκόγκος

Πωγώνι τόπος να ζεις

Επίσκεψη του Αλέξανδρου Καχριμάνη σε χωριά της Θεσπρωτίας

 


Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της "Αξιοβιώτης Ανάπτυξης Ηπείρου" με επικεφαλή τον Περιφερειάρχη και ξανά υποψήφιο Αλέξανδρο Καχριμάνη και με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκε τα χωριά Φιλιάτες, Ασπροκκλήσι και Σαγιάδα του Δήμου Φιλιατών.

Ιωάννινα: Συνελήφθη αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών

 


Συνολικά 7 άτομα σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθησαν το τελευταίο 10ήμερο στην Ήπειρο, στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ειδικότερα, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, στα Ιωάννινα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26,6 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης και δύο ναρκωτικά χάπια.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη ημεδαπός, που εξήλθε από το δωμάτιο τού παραπάνω κατηγορούμενου και στην κατοχή του βρέθηκε ναρκωτικό χάπι, ενώ στο σπίτι του πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και 550 ευρώ.

Ακόμη, για κατοχή κάνναβης κατηγορούνται 3 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, που συνελήφθησαν από Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Υποψήφιοι πρόεδροι - σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΕΤΗΣ

1. ΝΟΥΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

2. ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΝΤΙΣΜΕΝΗΣ

1.ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2.ΤΑΣΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΟΜΝΗΝΗΣ

1. ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

3. ΤΣΙΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ

1. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΚΛΙΩΝ

1. ΛΙΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. ΜΕΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3. ΜΟΥΡΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

4. ΝΙΚΟΛΑΤΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΑΡΑΚΙΟΥ

1.     ΚΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2.     ΚΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΝΟΡΟΥΣ

1.     ΝΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ

1.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

2. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΜΑΛΙΑ

3. ΔΡΙΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

4. ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5. ΠΡΟΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

6. ΣΚΟΡΔΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7. ΧΑΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΕΠΕΤΙΣΤΗΣ

1. ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2. ΤΣΙΟΝΤΖΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΑΧΟΒΟΥ

1. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

2. ΤΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΤΑΡΙΑΣ

1. ΚΑΣΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2. ΧΑΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

1. ΣΙΟΥΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

2. ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

1. ΑΡΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΚΟΛΑΚΚΟΥ

1. ΚΙΤΣΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΠΗΣ

1. ΠΟΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

2. ΦΡΟΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

1. ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

2. ΜΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΜΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4. ΜΠΑΔΗΜΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

5. ΣΙΟΥΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΟΠΗΣ

1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΡΕΤΗ

2. ΜΠΙΤΙΚΑ ΟΛΓΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ

1. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΝΘΗ

2. ΤΖΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

3. ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΥΨΙΑΣ

1. ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

1. ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

1.ΜΠΟΥΝΤΑΛΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2. ΤΖΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

1. ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΗΣΣΑΝΗΣ

1. ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2. ΚΑΒΑΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ

3. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4. ΠΟΤΣΗ ΣΟΦΙΑ

5. ΣΙΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

6. ΤΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

2. ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

4. ΣΜΠΟΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5. ΤΣΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗΣ

1. ΚΟΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

2. ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ

1. ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

1. ΦΕΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ

1. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

2. ΜΗΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3. ΤΣΙΑΒΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ

1. ΚΑΛΕΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

1. ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΞΗΡΟΒΑΛΤΟΥ

1. ΒΟΥΔΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

1. ΓΚΕΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. ΧΡΟΝΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΤΩΝ

1. ΒΑΡΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΝΙΣΤΑΣ

1. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΘΑ

2. ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΡΙΑΧΙΟΥ

1. ΖΩΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2. ΜΕΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ

1. ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΡΑΒΕΝΙΩΝ

1. ΓΚΙΟΛΕΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

2. ΜΗΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΥ

1. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΚΗΣ

2. ΤΖΕΡΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΛΙΑΝΩΝ

1. ΚΑΒΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

2. ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

3. ΣΙΩΖΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

4. ΤΖΙΟΥΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5. ΦΙΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

6. ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ

1. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΟΛΓΑ

2. ΖΩΓΡΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

3. ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΚΑΡΚΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

5. ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΑΡΙΑ

6. ΜΠΟΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΡΑΒΕΝΙΩΝ

1. ΜΠΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

2. ΣΙΕΡΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3. ΤΑΓΚΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

1. ΚΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2. ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΓΡΑΔΩΝ

1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΣΙΧΛΙΜΙΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΡΡΑΧΗΣ

1. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2. ΖΙΑΓΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΒΔΑΝΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΜΟΚΟΡΙΟΥ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

2. ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΒΔΑΝΗΣ 

1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

2. ΚΟΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

3. ΚΟΨΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΛΟΥ

1. ΔΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΥΜΑΔΩΝ 

1. ΠΛΙΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

1. ΓΚΕΡΜΟΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

2. ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3. ΚΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΑ

5. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

 ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΣΚΙΑΔΙΟΥ

1. ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

Αποτελέσματα της 1ης φάσης κυπέλλου ερασιτεχνών περιόδου 2023-24

 


Αποτελέσματα της 1ης φάσης κυπέλλου ερασιτεχνών περιόδου 2023-24

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ο. ΚΟΣΜΗΡΑΣ-Α.Ε.Δ.ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 7-1

Α.Ε. ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ-Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ    0-0 (πεν: 3-0)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΓΟΥ 2020 -ΑΠΣ ΟΙ ΤΙΓΡΕΙΣ 2-5

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΥΡΡΟΣ ΒΟΤΟΝΟΣΙΟΥ 16:00     

Α.Ε. ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 16:30     

Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 17:00

Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ      17:00

Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΕΤΟΣ ΑΕΤΟΡΡΑΧΗΣ   17:00

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ  17:00

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-Α.Σ.ΦΛΟΓΑ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ 17:00

ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ Μ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 17:00