Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

 


Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ματς στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο 16' ο Τζίμας απόφυγε τον Καρμόνα βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με δυνατό συρτό δεξί σουτ ανοίξε το σκορ τον ΠΑΣ.

Ο Αστέρας  στο 21΄  κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο και ο Άλβαρες ανέλαβε την εκτέλεση με τη μπάλα να περνάει μέσα από το τείχος και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Κλέιμαν για το 1-1.

Στο 28' ο Τζίμας να βγάζει κάθετη πάσα στον Μπάλαν που βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και με πλασέ έκανε το 1-2.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, με τον Ζουκάνοβιτς να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Κρεσπί να παίρνει τη δεύτερη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ισοφάρισε σε 2-2 για τον Αστέρα.

Ο Ζουκάνοβιτς στο 83' εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα αριστερά, με τον Κλέιμαν να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να απομακρύνει με τις γροθιές.

Στο 85' ο Ροσέρο έπιασε σουτ μέσα από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Αστέρας Τρίπολης: 

Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (Ντιαρά 60΄), Γκρόζντανιτς (Μάντζης 78΄), Ρίτζις, Σίτο (Βίκο 60΄), Μπαρτόλο (Καλτσάς 78΄), Μιριτέλο

ΠΑΣ Γιάννινα: 

Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (Παμλίδης 54΄), Τζίμας (Γκάρο 54΄), Μπάλαν