Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Συναντήσεις του Βασίλη Τσίρκα, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, πραγματοποίησε την Πέμπτη (9/6) ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, μαζί με τον Δήμαρχο Αρταίων, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις ανάγκες για την υλοποίηση έργων αθλητικών υποδομών άμεσης προτεραιότητας στην περιοχή της Άρτας (κλειστό γυμναστήριο στους Κωστακιούς, γήπεδα τένις, υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, κερκίδες κ.ά.), ώστε αυτά να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έτους 2016. 
Ο Υφυπουργός, κ. Κοντονής, ανταποκρίθηκε θετικά και δεσμεύτηκε ότι θα μελετηθούν τα ζητήματα που τέθηκαν, ώστε να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες και οι ανάγκες της περιοχής, με στόχο την αποτελεσματική παρέμβαση για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.
Συνάντηση πραγματοποίησε ο κ. Τσίρκας και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, στην οποία συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την πορεία υλοποίησης έργων αθλητικών υποδομών. Εξαιρετικά σημαντική για τον αθλητικό κόσμο της Άρτας είναι η δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου για την έναρξη έργων συντήρησης και αποκατάστασης του γηπέδου της ΕΠΣ Άρτας στις Κεραμάτες, με την ένταξη του εν λόγω έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το 2016. 

Η κυβέρνηση έχει την πολιτική βούληση και θα εντάξει στον σχεδιασμό της τα αναγκαία έργα αθλητικών υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Πρωταρχικός στόχος των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε αποτελεί η συντήρηση, ο εκσυγχρονισμός και η ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και ο προγραμματισμός νέων έργων με σκοπό την στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ιδιαίτερα σε μια περιοχή που υστερεί στο επίπεδο των αθλητικών υποδομών.

«Πράσινο» για την Ευρώπη στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η απόφαση της UEFA μετά το άνοιγμα του φακέλου του Πανιωνίου είναι αρνητική ως προς την συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος τερμάτισε έκτος θα πάρει την θέση του στο Europa League.
Ο Πανιώνιος αρχικά δεν είχε αδειοδοτηθεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, αλλά στη συνέχεια είχε δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέβη σε καταγγελία στην UEFA με την οποία ζητούσε την επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης του Πανιωνίου με το επιχείρημα πως η άδεια εκχωρήθηκε παράνομα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Άνθρωποι της Deloitte βρέθηκαν στην Αθήνα άνοιξαν τον φάκελο του Πανιωνίου και είδαν ότι υπήρχαν θέματα κάτι που σήμαινε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και άναψε κόκκινο για την Ευρώπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ετοιμάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του να λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου  από την ΕΠΟ, ενώ την πιθανή απώλεια της Ευρώπης για τον Πανιώνιο μπορεί να την μετριάσει το γεγονός ότι δεν επηρεάζεται η άδεια για την Ελλάδα κάτι που σημαίνει ότι θα έχει κανονικά δικαίωμα για μεταγραφές.

Mνημόνιο συνεργασίας Περιφέρειας- UNESCO για προβολή και ανάδειξη των μνημείων της Ηπείρου

Τα θεμέλια μιας ακόμη  πρωτοβουλίας για ενδυνάμωση της προσπάθειας ώστε η Ήπειρος να  αναδειχθεί  περαιτέρω ως πολιτιστικός- τουριστικός προορισμός τέθηκαν σήμερα από την Περιφέρεια με την  υπογραφή Μνημονίου   αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO. Η υπογραφή του Μνημονίου έγινε από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και την Πρόεδρο της Επιτροπής Μαρία- Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου- Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Ιωάννινα για τα Παγκόσμια Πάρκα Unesco.
 Οι προτάσεις της Περιφέρειας αφορούν τα σημαντικότερα μνημεία που υπάρχουν στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες και τα οποία πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις ένταξης στον κατάλογο της Unesco.
 Με την υπογραφή του Μνημονίου θα δοθεί η δυνατότητα συνεργειών και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, ενώ θα προωθηθεί η από κοινού ανάδειξη των λιγότερων δημοφιλών πολιτιστικών χώρων με ιδιαίτερη πολιτιστική σημασία καθώς και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι και πολιτιστικές διαδρομές.

Περιφέρεια Ηπείρου: Προσκλήσεις για υποβολή προτάσεων από Δήμους για Κέντρα Κοινοτήτας-ΚΗΦΗ

Δύο νέες προσκλήσεις για τη δημιουργία Κέντρων Κοινότητας και τη συνέχιση λειτουργίας των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – ΚΗΦΗ  έδωσε στη δημοσιότητα Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020.
Οι δύο προκηρυσσόμενες δράσεις εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας 5: Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση Διακρίσεων του Ε.Π. 2014-2020.
Η δράση «Κέντρα Κοινότητας» αφορά στη δημιουργία και λειτουργία για τρία έτη ενός Κέντρου Κοινότητας, σε Δήμους της Περιφέρειας με μόνιμο πληθυσμό, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, άνω των 10.000 κατοίκων.
Δυνητικοί δικαιούχοι είναι Δήμοι της Περιφέρειας Ηπείρου, λοιποί φορείς καθ’ αρμοδιότητα, που συστήνονται και εποπτεύονται από τους Δήμους, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις ή άλλοι δημοτικοί φορείς, και ΝΠΔΔ, που συστήνονται και εποπτεύονται από τους Δήμους.
Τα Κέντρα Κοινότητας έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν τους ΟΤΑ Α’ Βαθμού στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και στην ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης του «Κέντρου Κοινότητας».

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημαρχιακό κατάστημα Δελβινακίου

 Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημαρχείου Δελβινακίου.

Διακοπές ρεύματος σε χωριά του Δήμου Πωγωνίου, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου

Διακοπές ρεύματος σε χωριά του Δήμου Πωγωνίου ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ  για τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016. 
Γνωστοποιείται  στο  κοινό  ότι  για  να εκτελεστούν  απαραίτητες  τεχνικές  εργασίες  του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ως εξής:
1) Την Δευτέρα 13.06.2016:
Α) Από ώρα 09:00 πμ έως 11:30 πμ στις παρακάτω περιοχές: Δολιανά, Παρακάλαμος, Ρεπετίστα, Αρετή, Άνω Παρακάλαμος, Κουκλιοί, Μαζαράκι, Ριάχοβο, Καταράκτης, οικ. Μελισσίου Ζίτσας, Λίμνη, Σιταριά, Μαυρονόρος, Κ. Ραβένια, Κρυονέρι.
Β) Από ώρα 09:00 πμ έως 13:30 μμ στις παρακάτω περιοχές: Δελβινάκι, Δημόκορη, Στρατινίτσα, Καστανή, Κεράσοβο, Περιστέρι Πωγωνίου, Φαράγγι, Τεράχιο, Μαυρόπουλο, Κτίσματα, Χαραυγή, Τελωνείο Κακαβιάς, Ορεινό, Αργυροχώρι, Βροντισμένη, Ποντικάτες, Πωγωνιανή, Δρυμάδες, Σταυροσκιάδι, Δολό, Παλαιόπυργος, Κακόλακκος, Κάτω Μερόπη.
2) Την Τρίτη 14.06.2016:
Α) Από ώρα 11:00 πμ έως 14:00 μμ στις παρακάτω περιοχές: περιοχή Κουτσελιού πέριξ πρώην κεραμοποιείο Μυτιληναίου, πτηνοτροφεία Κουτσελιού, και περιοχή Μπάφρας πέριξ πτηνοτροφείων Λισγάρα – Βαφεία – Δερμετζόγλου, σφαγεία Δέλλα – Τσακανίκα, χοιροστάσιο Τσιούρη, Βουστάσιο Κώστογλου, αλουμίνια Καρατζένη.
3) Την Τετάρτη 15.06.2016:
Α) Από ώρα 08:00 πμ έως 08:30 πμ και από ώρα 11:00 πμ έως 11:30 πμ στις παρακάτω περιοχές: Πέραμα, στρατόπεδο Περάματος, Λυγγιάδες, κεραίες Λυγγιάδων, Νήσος Ιωαννίνων, Ντραμπάτοβα, Ι. Μ. Δουραχάνης, Μάζια, Κρυόβρυση, σήραγγα Δρίσκου Εγνατίας Οδού, Ι. Ν. Αγ. Νικολάου (Τζιώρα), Κράψη στους οικισμούς Παλαιογκορτσιά και Σταμάτη, οικισμός Παναγιά Δρίσκου, Κήποι Μάζιας.
Β) Από ώρα 08:00 πμ έως 11:30 πμ στις παρακάτω περιοχές: Στρούνι, Αμφιθέα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι  για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.

Δήμος Πωγωνίου: Πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών από τον ΟΑΕΔ για την υλοποίηση σεμιναρίου

Στην πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για την υλοποίηση σεμιναρίου στο Δήμο Πωγωνίου με τίτλο: "Χρήση τεχνολογιών πληροφορικής για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση μελιού" διάρκειας 70 ωρών προχωρά ο ΟΑΕΔ Ιωαννίνων.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης πολίτη στα Ιωάννινα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή μοτοσικλέτας και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία, αφαίρεσε την μοτοσικλέτα χωρίς χρηματικό αντίτιμο
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, υπόθεση εξαπάτησης 40χρονου ημεδαπού στα Ιωάννινα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, ο 30χρονος κατηγορούμενος εντόπισε διαδικτυακή αγγελία πώλησης μοτοσικλέτας που είχε αναρτήσει 40χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια εμφανίστηκε σαν αγοραστής και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 40χρονο, προσπαθώντας με διάφορα προσχήματα να τον πείσει για την φερεγγυότητα του.
Στη συνέχεια, την 09-06-2016 στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, συναντήθηκε με τον 40χρονο και με το πρόσχημα της δοκιμής του οχήματος, το αφαίρεσε, χωρίς να καταβάλει χρηματικό αντίτιμο.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων συνεχίζεται για την εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Γιάννενα: Ημερίδα ενημέρωσης και εξέτασης κοινού για ρευματικά νοσήματα, το Σάββατο 25 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Du Lac

Ημερίδα ενημέρωσης και εξέτασης κοινού διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιουνίου η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα σε συνεργασία με τη ρευματολογική κλινική του Π.Γ.Ν.Ι.
Η ημερίδα με θέμα "Σύγχρονη ολιστική αντιμετώπιση ασθενών με ρευματικά νοσήματα" θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Du Lac, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
Στα πλαίσια της ενημερωτικής ημερίδας-την ίδια μέρα - θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση κοινού για χρόνια ρευματικά νοσήματα. Η εξέταση θα γίνει στο ξενοδοχείο Du Lac (Αίθουσα Πανδώρα Γ) και ώρες 15:00 - 18:00. Η ενέργεια γίνεται με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 210 3645629 (Δευτ. - Παρ. 10:00-17:00).

Κοπάνη Ιωαννίνων: Συνελήφθησαν άμεσα τέσσερις ημεδαποί Ρομά, μέλη εγκληματικής ομάδας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Οι δράστες αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε βάρος 85χρονης ημεδαπής στην Κοπάνη Ιωαννίνων  

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια και όχι μόνο αδικήματα
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων, συνελήφθησαν άμεσα χθες (09-06-2016) το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Δερβιζιάνων-Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί Ρομά (ένας 35χρονος και τρεις γυναίκες, ηλικίας 46, 43 και 48 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες χθες το μεσημέρι μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Κοπάνη Ιωαννίνων και αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή από σπίτι 85χρονης ημεδαπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από την παθούσα και τράπηκαν σε φυγή.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην επαρχιακή οδό Δερβιζιάνων-Ιωαννίνων, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και τους συνέλαβαν.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για τη διάπραξη παρόμοιων και όχι μόνο αξιόποινων πράξεων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων, προκειμένου να διακριβωθεί η εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης κλοπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Παραδοσιακό πανηγύρι στο Αγιονέρι Χρυσόδουλης Πωγωνίου

Με το παραδοσιακό πανηγύρι στο Αγιονέρι Χρυσόδουλης άνοιξε ο  κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Δήμο Πωγωνίου.

Η μικρή εκκλησία της Αναλήψεως και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον διαμόρφωσαν ένα ξεχωριστό σκηνικό για τη μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας. Πλήθος πιστών έσπευσε στον Ι.Ν. Αναλήψεως για να λάβει το αγιασμένο νερό από την πηγή που αναβλύζει στην εκκλησία.

Η εκκλησιαστική επιτροπή διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή με κλαρίνα και παραδοσιακό φαγητό και οι εκατοντάδες επισκέπτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.


Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Γαλίτσης, Τάσος Γιούνης, Χρήστος Γκόγκος και Στέλιος Κουκουλάρης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θύμιος Κάκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λίτσας.

Πλούσια η καλοκαιρινή δράση της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών

Το Ηπειρώτικο Πανηγύρι διοργανώνεται το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016
Ανακοίνωση της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών

Αγαπητά μας μέλη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς μας εκδηλώσεις για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.
α) 4-5 Ιουνίου και ώρα 7:30 το βράδυ το παιδικό και το εφηβικό μας χορευτικό αντίστοιχα παρουσίασε χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας στο παιδικό φεστιβάλ του Δήμου μας στο θεατράκι ''Μικης Θεοδωράκης'' κάτω από τον λόφο του Προφήτη Ηλία στις εργατικές πολυκατοικίες.
β) 17 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ , το χορευτικό μας σύνολο θα παρουσιάσει χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας στο πανελλήνιο αντάμωμα μουσικής στο γήπεδο της Δόξας Αγίας Άννας στις Αχαρνές.
γ) 20 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί, το χορευτικό μας θα συμμετέχει στον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στο πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Πάρνηθα, σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Δήμο Αχαρνών κάθε χρόνο.
δ) 25 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ, το εφηβικό μας χορευτικό θα παρουσιάσει χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας, στο φεστιβάλ που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών στο χώρο της εκκλησίας.
ε) 2 Ιουλίου και ώρα 8:30 το βράδυ, η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών διοργανώνει το 12ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι στο 1ο Γυμνάσιο Αχαρνών το οποίο φέτος αφιερώνεται στους ξενιτεμένους μας Ηπειρώτες του τότε και του τώρα. Θα παρουσιαστεί ένα δρώμενα αφιερωμένο στους ξενιτεμένους μας με συμμετέχοντες όλα τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης μας. Θα μας συνοδέψει η παραδοσιακή ορχήστρα του Πέτρο-Λούκα Χαλκιά του νεότερου και του Δημήτρη Τζουμερκιώτη.
στ) 9 Ιουλίου και ώρα 8:30 το βράδυ, Η Ένωση μας σε συνεργασία με του συλλόγους της Δυτικής Αθήνας και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει ένα πανηπειρωτικό πανηγύρι-αντάμωμα στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον. 
Θα παρεβρισκόμαστε με περίπτερο που θα πραγματοποιείται η παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων και συμμετοχή μέρος του χορευτικού μας στην παρουσίαση της εκδήλωσης.
Σας περιμένουμε όλους.
Βρείτε μας στο facebook ως Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών κάνοντας like  και ως Χορευτικό Ηπειρωτών Αχαρνών με αίτημα φιλίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών

Ιωάννινα: Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός, διωκόμενος για υπόθεση ναρκωτικών

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και χρηματικής ποινής (20.000) ευρώ

Συνελήφθη, χθες (08-06-2016) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών και χρηματική ποινή (20.000) ευρώ, για υπόθεση αγοράς και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.