Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Παραίτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Ντρίκου θωμά

Την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πωγωνίου γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» κ. Ντρίκος Θωμάς.
Την θέση του παραιτηθέντος αναμένεται να πάρει για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα έως τις εκλογές  ο κ. Γιαννακός Κωνσταντίνος.

Έρχονται αλλαγές στην αδειοδότηση των κτηνοτροφικών μονάδων


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει ότι τέθηκε μέχρι τις 17/9/2018 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας τις προτάσεις τους.
Με το σχέδιο νόμου, οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, για την απλούστευση των διαδικασιών αδειοδότησης και τον καλύτερο έλεγχό τους, κατατάσσονται σε δύο  μεγάλες κατηγορίες:
Α) Κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις χωρίς να απαιτείται η έκδοση οικοδομικής άδειας,
Β) Κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις με έκδοση οικοδομικής άδειας.
Επιπλέον, διαχωρίζεται η άδεια ίδρυσης από την άδεια λειτουργίας της κτηνοτροφικής εγκατάστασης, προβλέποντας ότι πρώτα αδειοδοτείται η εγκατάσταση και έπειτα αδειοδοτείται η λειτουργία, ώστε τα ζώα να εγκατασταθούν σε κατάλληλο περιβάλλον με συγκεκριμένο αριθμό, καθώς και με διακριτό μητρώο σταβλικής εγκατάστασης. Παράλληλα, αλλάζει το μοντέλο αδειοδότησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων από το καθεστώς «πρώτα ελέγχω και μετά αδειοδοτώ», στο καθεστώς «αδειοδοτώ την εγκατάσταση και μετά ελέγχω» διαχωρίζοντας το φορέα αδειοδότησης από το φορέα ελέγχου.

Δήλωση του υφυπουργού εξωτερικών Τέρενς Κουίκ για το τέλος μιας επώδυνης εποχής και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει η κυβέρνηση


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
«Βάλαμε ένα τέλος σε μία επώδυνη εποχή για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γυρίζουμε σελίδα για την Πατρίδα μας.  Μαζί ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Ήταν μια κοινή προσπάθεια που στήριξε ένα Κίνημα με ιδεολογικές διαφορές σε αρκετά ζητήματα με τον κυβερνητικό του εταίρο, αλλά πιστό στη συμφωνία να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια και την κρίση.
Οι ΑΝΕΛ φέρθηκαν πολύ πιο «συντροφικά» από πολλούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που στην πιο κρίσιμη στιγμή επέλεξαν να τον «πουλήσουν» και να ακολουθήσουν το δρόμο προς τη δραχμή και την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα, μέχρι τις εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, έχουμε πολλές δράσεις μπροστά μας που θα αφορούν στην καθημερινότητα των Ελλήνων και το χαμόγελο που θα ανακτήσουν. Κάποιοι είχαν το σύνθημα «οι Τράπεζες πρώτα». Εμείς έχουμε το σύνθημα «η κοινωνία πρώτα».
Η μικροψυχία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων, που με λύσσα πολέμησαν από την πρώτη μέρα αυτήν την Κυβέρνηση, ακόμα και τώρα στην ιστορική ημέρα της εξόδου, θα καταγραφεί στις μελανές σελίδες της ιστορίας, όπου τα ζωτικά συμφέροντα της Πατρίδας και των Ελλήνων μπήκαν κάτω και ποδοπατήθηκαν, από τα σκοτεινά συμφέροντα των κομμάτων που μας οδήγησαν στα μνημόνια και των μετέπειτα αποκομμάτων τους.
Ο λαός επέλεξε σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αυτήν την Κυβέρνηση για να αλλάξει την τύχη της Ελλάδας. Είναι ο λαός που θα την επιλέξει και πάλι στις επόμενες εκλογές.

Παρακάλαμος: Θεατρική παράσταση «Οι πονηριές του Δία» τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ.

Ο θίασος του Ηλία Γκέκα  θα παρουσιάσει την  Θεατρική παράσταση «Οι πονηριές του Δία» στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ..
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Βασιλικό Πωγωνίου: Παραδοσιακό πανηγύρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου


Παραδοσιακό πανηγύρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου, στο Βασιλικό Πωγωνίου.

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου η νέα κυνηγετική περίοδος


Ξεκίνησε  σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου η  νέα κυνηγετική περίοδος.
Σύμφωνα με την απόφαση, το κυνηγετικό έτος ξεκινά κάθε χρόνο την 1η Αυγούστου (άρθρο 261 ν 86/1969), όταν και οι κυνηγοί δύνανται να εκδώσουν τις άδειες θήρας, ενώ η κυνηγετική περίοδος ξεκινά στις 20 Αυγούστου.
Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος που έχει την ευθύνη ελέγχου και διαχείρισης της κυνηγετικής δραστηριότητας, για την προστασία των κατασκηνωτών και ιδιαίτερα των παιδιών, καθορίζεται για πρώτη φορά εφέτος απαγόρευση θήρας έως τα 250 μέτρα από την εξωτερική περίφραξη των κατασκηνώσεων, εφόσον αυτές είναι σε λειτουργία.

Δήμος Πωγωνίου: Χορήγησης υποτροφίας από το Κληροδότημα ‘’ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ’’ - ημερομηνία δημοσίευσης στον τύπο 18/8/2018


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Χορήγησης υποτροφίας από το Κληροδότημα ‘’ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ  ΔΑΛΛΑ’’ σε υποψηφίους πτυχιούχους νομικών ή πολιτικών επιστημών πανεπιστημίου εσωτερικού ή εξωτερικού και σε περίπτωση δε μη υπάρξεως αυτών των ειδικοτήτων πτυχιούχοι άλλων ειδικοτήτων ή επιστημών.
Η  υποτροφία θα αφορά  το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πωγωνίου, ως Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος ’ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ  ΔΑΛΛΑ’’, να προβεί στην έγκριση προκήρυξης για χορήγηση υποτροφίας
 Ο Πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής του Κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ  ΔΑΛΛΑ» έχοντας υπόψη :
Α. Την με  αριθ. 4731   πράξη δωρεάς της Μαρίας χήρα Νικολάου Δάλλα   που συντάχθηκε από  συμβολαιογράφο Νίκαιας  την 13η Ιουλίου 1992
Β.Τις διατάξεις του ν.4182/2013 «Κώδικας κοινωφελών περιουσιών , σχολάζουσων κληρονομιών  και λοιπές διατάξεις  όπως τροποποιήθηκε και  ισχύει σήμερα.
Γ. Τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017 του Κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛα»  ο οποίος εγκρίθηκε αρμοδίως και το ότι η αντίστοιχη πίστωση θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό έτους 2018.
Δ. Την με αρ. 55 /2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα «Έγκριση έκδοσης και  όρων προκήρυξης – πρόσκλησης χορήγησης υποτροφίας από το Κληροδότημα ‘’ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ  ΔΑΛΛΑ’’ σε υποψηφίους πτυχιούχους νομικών ή πολιτικών επιστημών.
Ε. Την με αρ. πρωτ:Φ.15/4581/11-6-2018 έγκριση νομιμότητας του σχεδίου πρόσκλησης χορήγησης υποτροφίας του Κληροδοτήματος  ¨ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ» της Περιφερειακής Δ/νσης Π.& Δ. Εκπ/σης Ηπείρου –Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων
ΣΤ. Την με αρ. πρωτ: 94299 /21-6-2018 έγκριση νομιμότητας του σχεδίου πρόσκλησης χορήγησης υποτροφίας του Κληροδοτήματος  «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας – Δ/νση κοινφελών Περιουσιών   
Προκηρύσσει
για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 τη χορήγηση υποτροφίας, από τα έσοδα του Κληροδοτήματος ‘’ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ  ΔΑΛΛΑ’’ της Τοπικής Κοινότητας Δελβινακίου του Δήμου Πωγωνίου, σε υποψηφίους πτυχιούχους νομικών ή πολιτικών επιστημών πανεπιστημίου εσωτερικού ή εξωτερικού και σε περίπτωση δε μη υπάρξεως αυτών των ειδικοτήτων πτυχιούχοι άλλων ειδικοτήτων ή επιστημών
1. Η υποτροφία θα είναι διάρκειας δυο ετών και θα ανέρχεται στο ποσό του ετήσιου τόκου του κεφαλαίου της εν λόγω Δωρεάς Εάν συνεχιστεί και για δεύτερο έτος θα απαιτηθεί η καταβολή του νέου ετήσιου τόκου του ίδιου κεφαλαίου Το ίδιο θα γίνει εάν θα συνεχιστεί για ένα επιπλέον εξάμηνο , οπότε θα καταβληθούν οι τόκοι ενός εξαμήνου του παραπάνω κεφαλαίο.  
2. Ο υποψήφιος θα κατάγεται από γονείς ή γονέα Δελβινακιώτη   ή θα πρέπει ο ίδιος να είναι δημότης Δελβινακίου από ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τη χορήγηση της υποτροφίας.
3. Αρμόδιο όργανο προς επιλογή του υποψηφίου είναι  η οικονομική επιτροπή ως διαχειριστική επιτροπή του εν λόγω κληροδοτήματος με τη σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δελβινακίου.  
4. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία μέχρι τριάντα (30) ετών συμπληρωμένων.
5. Οι υποψήφιοι πρέπει  να γνωρίζουν μια τουλάχιστον γλώσσα από τις εξής: Αγγλική, γαλλική, γερμανική ή ιταλική και η επάρκεια στη γλώσσα θα προκύπτει από πτυχίο  LOWER ή ανάλογο άλλης γλώσσας ή από πιστοποιητικό επισήμου φροντιστηρίου ξένης γλώσσας.
6. Χώρα σπουδών θα είναι μια από τις παρακάτω: Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, ΗΠΑ, ανάλογα και από  τη γλώσσα  που γνωρίζει ο υποψήφιος.
7. Επί πολλών υποψηφιοτήτων η Οικονομική Επιτροπή     επιλέγει αυτόν που έχει καλύτερη βαθμολογία, σε περίπτωση δε ίδιας βαθμολογίας πρέπει να επιλέγεται ο πτωχότερος.                                                                 
8. Το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης-υποτροφίας ,ανέρχεται σε διακόσια δέκα οκτώ ευρώ και τριάντα τρία  λεπτά  (218,33€) όπως αυτό είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό έτους 2017 του εν λόγω κληροδοτήματος και θα εγγραφεί και στον προϋπολογισμό έτους 2018 και  θα καταβληθεί εφάπαξ στους δικαιούχους.
Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να υποβάλουν και να προσκομίσουν στη  γραμματεία του Κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ’’»  στο Δημοτικό Κατάστημα  ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ  σε διάστημα δύο (2) μηνών από την  ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον Τύπο τα παρακάτω δικαιολογητικά.
α. Αντίγραφο πτυχίου
β. Αίτηση, με όλα τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου, διεύθυνση και τηλέφωνο
γ. Βεβαίωση της σχολής στην οποία θα ακολουθήσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές
δ. Πιστοποιητικό γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης των γονέων.
ε. Αντίγραφο Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού του Φόρου Εισοδήματος (Εκκαθαριστικό) των αιτούντων - εφόσον υποβάλλουν δηλώσεις- και των γονέων τους οικονομικού έτους 2017.
στ. Έντυπο Ε9 Δήλωση στοιχείων ακινήτων
η. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 με την οποία ο υποψήφιος να δηλώσει: ότι δεν έλαβε ή δεν λαμβάνει για τις μεταπτυχιακές σπουδές υποτροφία από άλλη  πηγή για το σκοπό αυτό.
9.  Ο υπότροφος υποχρεούται  να υποβάλει στην Οικονομική Επιτροπή  στο τέλος κάθε έτους στοιχεία της πορείας των σπουδών του (βαθμολογία κ.λ.π.) από το πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζει.
10. Η επιλογή  και η διαδικασία χορήγησης θα γίνει αρχικά από το τοπικό συμβούλιο της Τ.Κ. Δελβινακίου, το οποίο  μετά τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση των αιτήσεων ,εξετάζει αυτές και τα λοιπά δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν μαζί  και προτείνει τον υποψήφιο με σχετικό πρακτικό του και καταθέτει τον φάκελο με όλα τα σχετικά έγγραφα στην οικονομική επιτροπή του Δήμου ως η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ’», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για να συνεδριάσει και να  εγκρίνει αρμοδίως τον  δικαιούχο που θα ενισχυθεί  οικονομικά με την ανωτέρω υποτροφία.
Τέλος  ο φάκελος μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και τις σχετικές αποφάσεις μεταβιβάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Τμήμα Κληροδοτημάτων και στην Περιφερειακή Διεύθυνση  Π&Δ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ για να ελεγθεί και εγκριθεί αρμοδίως 
11. Αιτήσεις εκπρόθεσμες και χωρίς να είναι πλήρη τα δικαιολογητικά δεν γίνονται δεκτές.
 12. Η απόφαση επιλογής - ανακήρυξης του δικαιούχου θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Πωγωνίου , στο Δημοτικό κατάστημα Δελβινακίου  και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http:// www.pogoni.gr. Σχετική ένσταση κατά της παραπάνω απόφασης μπορεί να υποβληθεί μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την τοιχοκόλληση αυτής. Η ένσταση αυτή κατατίθεται με απόδειξη στη  γραμματεία του Κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ»- στο Δημοτικό Κατάστημα  ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ.
13. Η παρούσα θα αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου Πωγωνίου στο Δημοτικό Κατάστημα Καλπάκι και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου  καθώς και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http:// www.pogoni.gr
14. Περίληψη αυτής θα δημοσιευτεί σε μια (1) τοπική εφημερίδα σύμφωνα με τη βούληση του διαθέτη .
15. Η παρούσα προκήρυξη θα ανακοινωθεί με δημόσια τοιχοκόλληση και ανακοίνωση στα σωματεία-αδελφότητες των Δελβινακιωτών που είναι σε άλλες πόλεις.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, μετά την αποβίβαση του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο το οποίο προερχόταν από λιμένα Μπριντιζι Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο στερείτο σφραγίδας εισόδου σε έδαφος Schengen.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Επέκταση πτηνοτροφικής μονάδας δυναμικότητας από 9.000 σε 24.750 πατρογονικών πτηνών (165 Ι.Ζ.) με υδρογεώτρηση στη θέση Τ.Λ. Νεγράδων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ανακοινώνει και Προσκαλεί
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις  του άρθ. 19 του Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/Α΄) σε συνδυασμό με τις διατάξεις της ΚΥΑ 1649/45/2014 (ΦΕΚ 45/Β’), τους πολίτες ( κοινό, ενδιαφερόμενο κοινό) και φορείς εκπροσώπησής τους ( οικείο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης,  Ποιότητας Ζωής, Συμβούλιο Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας ),  να λάβουν γνώση και να διατυπώσουν γραπτές απόψεις ( σύμφωνα με το έντυπο υπό στοιχεία Δ11, που περιλαμβάνεται στο παράρτημα Α της προαναφερόμενης ΚΥΑ) στα πλαίσια της έναρξης δημόσιας διαβούλευσης, επί του περιεχομένου του φακέλου  τροποποίηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.)του έργου (Υποκατηγορία  Α2, ομάδα 7η)  « Επέκταση πτηνοτροφικής μονάδας δυναμικότητας από 9.000 σε 24.750 πατρογονικών πτηνών (165 Ι.Ζ.) με υδρογεώτρηση  στη θέση Τ.Λ. Νεγράδων, ΔΕ Καλπακίου Δήμου Πωγωνίου Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου».
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι  η Δημητρίου Ουρανία.
    Ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας δημοσιοποίησης ορίζεται η    9-08-2018 και ημερομηνία λήξης αυτής η    28 -09 -2018.
    Ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας για την κατάθεση γραπτών απόψεων των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησής τους ορίζεται η   11-08 -2018 και ημερομηνία  λήξης αυτής η  24 - 09 -2018.
    Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας είναι η  Δ/νση  Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου .                                                   
    Αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου για την παροχή πληροφοριών και στοιχείων καθώς και την παραλαβή των εγγράφων απόψεων και προτάσεων των πολιτών και φορέων είναι  το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου (Πλατεία Πύρρου 1 –Ιωάννινα, γρ. 203), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).
    Η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, www.php.gov.gr  /Ενημέρωση/ Νέα-Ανακοινώσεις/ Ανακοινώσεις.
Η παρούσα Ανακοίνωση-Πρόσκληση να δημοσιευθεί στην εφημερίδα « ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ» την  11-08- 2018.
(Σημείωση για την εφημερίδα)
Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης-πρόσκλησης στον τύπο, βαρύνουν τον παραπάνω φορέα υλοποίησης ή λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας( παρ. 8 του αρ. 19 του Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/21-09-2011). (Τηλ. Επικοινωνίας: ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ Ο.Ε. 2651078425, 6947705110)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Π. Σ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΓΑΝΑΣ