Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0

Ο ΠΑΣ νίκησε τον Άρη και συνέχισε να κυνηγά το όνειρο των πλέι οφ.

Εξαιρετικός ρυθμός,  πάνω κάτω η μπάλα και υπερπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές ΠΑΣ και Άρη.
Στο πρώτο δεκάλεπτο έγιναν τρεις ευκαιρίες για γκολ.
Ο ΠΑΣ απείλησε με κεφαλιά του Λίλα και σουτ του Γεωργίου ενώ ο Άρης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Αγκάνθο.
Το γκολ, όμως, προήλθε από ασυνεννοησία των Ηρακλή και Ζαραδούκα, οι οποίοι "κουτούλησαν" και έδωσαν τη δυνατότητα στον Ίλιτς να βγει τετ α τετ με τον Διούδη και να πλασάρει στα δίχτυα για το 8ο γκολ του στη σεζόν.
Το 1-0 έγινε στο 24ο λεπτό και στο αμέσως επόμενο διάστημα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε "τελειώσει" το ματς καθώς είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με σουτ του Ντε Βινσέντι και καρφωτή κεφαλιά του Τζημόπουλου από τη μικρή περιοχή η οποία δεν βρήκε το στόχο.
Η αντίδραση του Άρη στον επιθετικό καταιγισμό του ΠΑΣ ήταν το δεύτερο δοκάρι του Αγκάνθο στον αγώνα.
Ο Άρης με την έναρξη του δευτέρου μέρους προσπάθησε να ανέβει ψηλά και να μεταφέρει πίεση στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά η απουσία του τιμωρημένου Τάτου αφαιρούσε πόντους από το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου.
Όσο ο Άρης αναζητούσε την ισοφάριση, άφηνε γήπεδο στον ΠΑΣ για επιθέσεις και σε μια από αυτές ο Κοροβέσης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με το στήθος, έπειτα από σέντρα του Ντε Βινσέντι.
Το 2-0 στο 64' δημιουργούσε μεγάλη πίεση στον Άρη καθώς για ακόμη μια αγωνιστική οι κίτρινοι θα έμεναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Όπως και έγινε τελικά, καθώς μέχρι το τέλος του αγώνα ο Άρης απλά πρόσθεσε μια ακόμη άτυχη στιγμή, με το δοκάρι του Γιαννώτα από τα δύο μέτρα.

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης - Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Πάντος (90΄ Ντάσιος) - Λίλα, Τσουκαλάς - Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85΄ Βίλα), Γεωργίου - Ίλιτς (90΄ Κεϊτά)
Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης - Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης - Παπαστεριανός, Ηρακλής (72΄ Αγγελούδης) - Διαμαντάκος (85΄  Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (57΄ Σουνάς), Γιαννιώτας - Αγκάνθο

Εφιαλτικό σενάριο για μηνιάτικο 439 ευρώ!

Ετοιμάζουν νέο κούρεμα του κατώτατου μισθού από την 1η Απριλίου;

Καθόλου απίθανη δε θα πρέπει να θεωρείται μία νέα μείωση του κατώτατου μισθού στο εγγύς μέλλον, καθώς από την 1η Απριλίου αυτός θα καθορίζεται με βάση τα αυστηρά κριτήρια της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο νέος μηχανισμός καθορισμού κατώτατου μισθού και ημερομισθίου, που έχει ήδη παραδοθεί στην τρόικα για έγκριση, θα προβλέπει διαβούλευση διάρκειας δύο μηνών με τους κοινωνικούς εταίρους, και στη συνέχεια το υπουργείο Εργασίας θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση που θα καθορίζει το ύψος του μισθού.
Κάποιες από τις συστάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας σχετικά με τον κατώτατο μισθό είναι ότι δεν ενδείκνυται η αύξηση του κατώτατου μισθού για ανειδίκευτους εργαζομένους εν μέσω μεγάλης ανεργίας, ότι ο κατώτατος μισθός θα πρέπει να μεταβάλλεται ανάλογα με τις εξελίξεις της οικονομίας, ενώ προτείνεται να καθοριστεί ο κατώτατος μισθός για νέους έως 25 ετών στο 75% του αντίστοιχου για τους ενήλικες και να είναι χαμηλότερος ο βασικός μισθός σε περιοχές με ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες ύφεσης και ανεργίας.
Επί της ουσίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό σημαίνει ότι οι συστάσεις αφήνουν ανοιχτά τα εξής ενδεχόμενα:
-Περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού για τους νέους έως 25 ετών στα 439 ευρώ, από 510 που είναι σήμερα.
-Θέσπιση κατά 30% χαμηλότερων βασικών μισθών στις ειδικές οικονομικές ζώνες.
-Μειώσεις του βασικού μισθού κατά περιοδικά διαστήματα, αν οι οικονομικές εξελίξεις είναι δυσμενείς.
Χαρακτηριστική είναι η στάση του εκπροσώπου των δανειστών Ματίας Μορς, ο οποίος, όταν έλαβε το κείμενο για τον νέο μηχανισμό από τον υπουργό Εργασίας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, σχολίασε χαριτολογώντας: «Αν υπάρξει θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού θα το έχετε θέσει εσείς και όχι εμείς».

Αύξηση πωλήσεων, αλλά τα προβλήματα παραμένουν στην πτηνοτροφία

Σταγόνα στον ωκεανό είναι μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι ανακοινώσεις της Πολιτείας, όπως αυτή εκφράζεται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για τη στήριξη του κλάδου της πτηνοτροφίας.
 Η επιδότηση των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων μέσα από προγράμματα ενίσχυσης, όπως το πρόγραμμα De Minimis, δε δίνει καμία λύση στα σοβαρά και διαρκώς εντεινόμενα προβλήματα της ελληνικής πτηνοτροφίας. Αντιθέτως, ζητήματα που έχουν τεθεί στην Πολιτεία και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, όπως είναι οι μειώσεις και οι ρυθμίσεις των δανείων που δόθηκαν μάλιστα με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, οι ρυθμίσεις των ασφαλιστικών εισφορών, η μείωση του κόστους των πρώτων υλών και πάνω απ’ όλα η μείωση των επιτοκίων δανεισμού, παραμένουν κλειδωμένα στο συρτάρι. Την ίδια χρονική περίοδο ικανοποίηση δημιουργεί η αύξηση της κατανάλωσης, που καταγράφεται μάλιστα με επιπλέον τάσεις από τις αρχές του 2013, με τη λιανική πώληση όμως, να συμπιέζει διαρκώς τα περιθώρια κέρδους.
Έτσι, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣ του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων Ανδρέας Δημητρίου, αυτή τη στιγμή, οι πωλήσεις, πολλές φορές κινούνται σε επίπεδα τιμών, κάτω από το κόστος της παραγωγής.
Ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου έκανε μία μεγάλη προσπάθεια εξορθολογισμού και μείωσης του κόστους δαπανών, των κοστολογίων και με διάφορα άλλα μέτρα επιχείρησε να δημιουργήσει ένα ανάχωμα στις επιπτώσεις της κρίσης.
«Όσο μεγαλύτερη όμως είναι μία επιχείρηση σε συνθήκες κρίσης, τόσο περισσότερες είναι οι δυσκολίες. Η έλλειψη ρευστότητας έχει γονατίσει την αγορά και σε συνδυασμό με την αύξηση των πρώτων υλών και την αύξηση των επιτοκίων δημιουργούν δύσκολες καταστάσεις», τόνισε ο κ. Δημητρίου.
Ο κλάδος πάντως ακόμη  περιμένει τις αποφάσεις της Πολιτείας σε διάφορα επίπεδα, σύμφωνα με όλα όσα συζητήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική γενική συνέλευση των μετόχων του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, στην οποία κατατέθηκαν απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα και επισημάνθηκαν και οι δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και οι προοπτικές που μπορεί να προκύψουν μέσα από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Ηγουμενίτσα: «Μπλόκο» των λιμενικών σε 20 κιλά χασίς που είχαν προορισμό την Ιταλία

Ποσότητα 20 κιλών χασίς, σε συσκευασίες που ήταν τοποθετημένες μέσα σε κρύπτες στην καμπίνα πολυτελούς αυτοκινήτου, επιχείρησε να περάσει ένας Αλβανός από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στην Ιταλία τα μεσάνυχτα.
Κατά τον έλεγχο που έγινε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, εντόπισε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο. Οι λιμενικοί κατέσχεσαν 36 συσκευασίες χασίς, του ενός κιλού, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κάτω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου. Ο αλβανός λαθρέμπορος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και η ποσότητα των ναρκωτικών.

ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή από λατομείο

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλεμμένα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, χθες (15.03.2013) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 41, 21, 24 και 29 ετών, για κλοπή από λατομείο στο Δελβινάκι Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, διότι αφαίρεσαν από λατομείο στο Δελβινάκι Ιωαννίνων δύο μεταλλικά πλέγματα διαλογής αδρανών υλικών, τα οποία μετέφεραν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω όχημα βρέθηκαν επίσης τα παρακάτω αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν, ως προϊόντα κλοπών:
    δύο σιδερένιες ζάντες αυτοκινήτου.
    δύο σιδερένια πλαίσια παραθύρων.
    τέσσερις μεταλλικοί σωλήνες (μπουριά).
    τέσσερα φίλτρα λαδιού αυτοκινήτου.
    ένα συρματόσχοινο μήκους 3,5 μέτρων.
    πέντε φύλλα πεπαλαιωμένης λαμαρίνας.
    γεωργικά εργαλεία.
Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση των τεσσάρων συλληφθέντων, οι οποίοι προέβαιναν σε κλοπές κάθε είδους μεταλλικών αντικειμένων και εξαρτημάτων,  τα οποία στη συνέχεια πουλούσαν σε μάντρες αγοράς σιδήρου, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Metrisi: Οριακό προβάδισμα 0,3% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Οριακό προβάδισμα 0,3% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Metrisi για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Στην πρόθεση ψήφου (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή)
ΝΔ: 22,2%
ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ: 21,9%
Χρυσή Αυγή: 9,3%
ΠΑΣΟΚ: 7,2%
ΚΚΕ: 5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 4,6%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 3,9%
 Άλλο Κόμμα: 4,2%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 21,7%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 32,2% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ με 30,6%. Άλλο Κόμμα απάντησε το 5,7% των ερωτηθέντων και ΔΞ/ΔΑ το 31,4%.
Στην ερώτηση «μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 43,7% των ερωτηθέντων και τον Αλέξη Τσίπρα το 29,2%. Ένα 24,3% των ερωτηθέντων απάντησε «Κανένας», ενώ δεν απάντησε το 2,8%.
Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 11- 13 Μαρτίου 2013.

Μειώνουν συντελεστές και αυξάνουν δόσεις για το «χαράτσι»

Ποια είναι τα σενάρια που υπερισχύουν

Το οικονομικό επιτελείο σε συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας ψάχνουν να βρουν τρόπους για να μειωθεί για τους φορολογούμενους το βάρος του ειδικού τέλους ακινήτων αλλά παράλληλα και να μην υπάρξει πρόβλημα στα έσοδα.
Η εξίσωση μοιάζει να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και μέχρι στιγμής δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια.
Σενάριο 1ο: Μείωση συντελεστών
Όπως είναι ήδη γνωστό ο υπολογισμός του ειδικού τέλους ακινήτων γίνεται πολλαπλασιάζοντας τα τετραγωνικά του ακινήτου επί του συντελεστή της τιμής ζώνης, επί τον συντελεστή παλαιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Οικονομικών μελετά το ενδεχόμενο να μειώσει τους συντελεστές, ώστε να επιβαρυνθούν λιγότερο οι φορολογούμενοι.
 Σενάριο 2ο: «Τρικ» με τις δόσεις
 Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα το «χαράτσι» εξοφλείται σε πέντε δόσεις μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Το οικονομικό επιτελείο σκέπτεται οι φορολογούμενοι να πληρώσουν μόνο τις δύο από τις πέντε δόσεις το 2013 και από την επόμενη χρονιά να συνεχίσουν να πληρώνουν μέσω του ενιαίου φόρου ακινήτων, καθώς θα είναι έτοιμος ο νέος εισπρακτικός μηχανισμός.

Οδηγίες για ασφαλές πέταγμα χαρταετού εξέδωσε η ΔΕΗ

Προειδοποίηση εξέδωσε η ΔΕΗ για την Καθαρά Δευτέρα, κάνοντας λόγο για σοβαρό κίνδυνο ηλεκτροπληξίας και διακοπής του ρεύματος από το πέταγμα χαρταετών.
 Ο ΔΕΔΔΗΕ, που είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε..
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε συμβουλεύει τι να κάνετε σε περίπτωση που ο χαρταετός μπλεχτεί στα σύρματα:
 Συγκεκριμένα οι οδηγίες που δίνει είναι οι ακόλουθες:
 «Μην επιχειρήσετε να τον απελευθερώσετε τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα και μην προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε πάνω στους πύργους ή σε στύλους ηλεκτροφωτισμού, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα σύρματα.
 Σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια ειδοποιείστε τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή επικοινωνήστε με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.»

Πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε όλους τους λογαριασμούς των φορολογουμένων

Αυτόματη πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων που θα ελέγχονται, θα έχει το ΣΔΟΕ από την ερχόμενη Τρίτη. Δέκα στελέχη της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ καθώς και δύο από κάθε περιφερειακή διεύθυνση θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς καταθέσεων των φορολογούμενων που βρίσκονται υπό έλεγχο.
Ο νέος μηχανισμός αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία από την ερχόμενη Τρίτη, δίνοντας έτσι λύση στο πρόβλημα των καθυστερήσεων που υπήρχε μέχρι τώρα στη διαδικασία ενημέρωσης των φορολογικών αρχών από τις τράπεζες για τους λογαριασμούς καταθέσεων των ελεγχόμενων.
Παράλληλα, με βάση το νέο σύστημα, το ΣΔΟΕ και οι άλλες φορολογικές αρχές θα μπορούν να ολοκληρώνουν με ταχύτερες διαδικασίες τις διασταυρώσεις φορολογικών στοιχείων των φορολογούμενων. Ο νέος μηχανισμός θα παρέχει πληροφόρηση για το ύψος των τραπεζικών καταθέσεων που έχει κάποιος στις τράπεζες ενώ για τα έτη από το 2008 και μετά θα παρέχεται πληροφόρηση και για τις κινήσεις των λογαριασμών.

Απολύονται 5.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2014

Πρόταση της Κυβέρνησης στην τρόικα έπειτα από τις σκληρές διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται πως είναι η έξοδο 5.000 δημοσίων υπαλλήλων ως το τέλος του 2014.
Σε αυτόν τον αριθμό δεν έχει διευκρινιστεί αν περιλαμβάνονται επίορκοι, όπως αναφέρει η "Καθημερινή", ενώ και η Τρόικα δεν έχει απαντήσει στη σχετική πρόταση, κάτι που αναμένεται να κάνει όταν επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου.
Πάντως οι απολύσεις -που δεν έγιναν- στο Δημόσιο ήταν, κατά τους "Financial Times", η αιτία της εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα.
Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας επισημαίνει ότι είναι η δεύτερη φορά, εδώ και τρία χρόνια, που διακόπτονται οι συζητήσεις των δύο πλευρών, χωρίς συγκεκριμένη συμφωνία. Τονίζει δε, ότι, συνεπεία της μη συμφωνίας, θα καθυστερήσει η εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ του Μαρτίου.
Όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά οι εκπρόσωποι των δανειστών φαίνεται να απέρριψαν το αίτημα για τροποποίηση των μέτρων λιτότητας εξαιτίας της έντονης κοινωνικής δυσαρέσκειας, υποστηρίζοντας πως χρειάζεται να γίνει ακόμη περισσότερη δουλειά, ώστε να ποσοτικοποιηθούν τα εναλλακτικά μέτρα που προτείνει η ελληνική πλευρά.
Ο κυβερνητικός συνασπισμός, αναφέρει η εφημερίδα, έχει δεσμευθεί να αποφύγει τις υποχρεωτικές απολύσεις, για να επιτευχθεί ο στόχος των περικοπών 25.000 θέσεων εργασίας από το δημόσιο τομέα μέχρι το 2014.
Αλλά οι Έλληνες αξιωματούχοι απέτυχαν να παρουσιάσουν επαρκείς λεπτομέρειες των προτάσεων για τις απολύσεις 7.000 δημοσίων υπαλλήλων που βρέθηκαν ένοχοι για πλημμελήματα, για την «κινητικότητα» και για την επιτάχυνση των συνταξιοδοτήσεων φέτος.

ΠΗΓΗ: www.imerisia.gr

ΑΡΤΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός φυγόποινος

Στην κατοχή του βρέθηκαν κλεμμένα εργαλεία

Συνελήφθη, προχθές (14-03-2013) το βράδυ στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ενώ επιπρόσθετα κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής και της μη νόμιμης παραμονής στη χώρα.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 37χρονο, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για κλοπές ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν:
ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο
ένα ηλεκτρικό τρυπάνι
ένα ηλεκτρικό κρουστικό δράπανο, χωρίς να μπορεί να αποδείξει το νόμιμο τρόπο απόκτησης αυτών.
Τα κλοπιμαία φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας προκειμένου να αναγνωριστούν από τους παθόντες.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του 37χρονου προέκυψε ότι παρέμενε στη Χώρα χωρίς τα νόμιμα έγγραφα διαμονής ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.