Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Πρέβεζα: Συνελήφθη 44χρονος Αλβανός, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθη, σήμερα (19-03-2017) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, εντόπισαν το όχημα του δράστη στη διασταύρωση Μεσοποτάμου Πρέβεζας, να κινείται με κατεύθυνση προς Πρέβεζα και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Ο δράστης στην θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, δύο σάκους με συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη ο 44χρονος με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου και του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας ενώ περισυλλέγησαν οι δύο σάκοι που περιείχαν (49.003) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων του 44χρονου δράστη προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Εξαιρετικός ο Πασχαλάκης για τους φιλοξενούμενους

Ο Αστέρας υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη για την 25η αγωνιστική της Super League, και μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Ο Κόντε στο 27΄, ξέφυγε από αριστερά από δύο παίκτες, γύρισε στη μικρή περιοχή στον Ζάιρο που δεν έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Στο 70' ο Κώτσιρας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μανιάς έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Αστέρας συνολικά είχε καλύτερη παρουσία αλλά όχι και τις λύσεις επιθετικά για να φτάσει στη νίκη.

Αστέρας (Βεργέτης: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Σελίν, Γκαϊντούτσικ (55' Κώτσιρας), Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Φαρίνια, Καλτσάς (39' Ιωαννίδης), Μάσα (78' Κυριακόπουλος), Μανιάς
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκοβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες (82' Κοροβέσης), Λίλα, Ακόστα, Ζάιρο Γιάκος, Κόντε (66' Κοζορώνης)

Άφησε δυο βαθμούς στο Τσεπέλοβο η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (1-1)-Ισόπαλο το πωγωνίσιο ντέρμπι στο Κεφαλόβρυσο (2-2)

*Ισόπαλο με 2-2 έληξε το πωγωνίσιο ντέρμπι στο Κεφαλόβρυσο ανάμεσα στη  τοπική Αναγέννηση και τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2΄ όταν σε σουτ του Γρίβα Χρήστου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Βαλτά Γεώργιου και στην επαναφορά ο Γκόνης Πέτρος την έστειλε στα δίχτυα  για το 0-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Μακρής Χρήστος έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 0-2 για τον Αγροτικό Αστέρα.
Στο 60΄ η Αναγέννηση κέρδισε φάουλ, ο Καλησπεράτης Ιωάννης εκτέλεσε  και ο Τάσιος  Αλέξανδρος με  κεφαλιά μείωσε σε 1-2.
Η Αναγέννηση είχε δοκάρι σε σουτ του Μακολλάρι Μαρινγκλέν.

Στο 75΄ μετά από σέντρα του Δήμου Αναστάσιου ο Μακολλάρι Μαρινγκλέν με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:

Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Ανδρέας, Καραμάνης Αλέξανδρος, Γραμμόζης Γεώργιος (Κούρος Γιώργος 25΄), Τάσιος Αλέξανδρος, Τριάντος Ιωάννης,  Καλησπεράτης Ιωάννης, Ντόντης Βασίλειος, Δήμος Αναστάσιος, Μακολλάρι Μαρινγκλέν, Μπάσιος Χρήστος
Αγροτικός Αστέρας:

Ζota Joel, Μητρογιάννης  Δημήτρης, Δρίβας Λάζαρος, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Γκάνας Κων/νος, Κεραμίδης Αναστάσιος, Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος (Ντάσκαρης Κωνσταντίνος 67΄), Ζότα Αρσέν, Γκόνης Πέτρος, Γρίβας Χρήστος, Μακρής  Χρήστος

* Δύο βαθμούς άφησε στο Τσεπέλοβο η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 με τον  Πανζαγορισιακός.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19 με αυτογκόλ του Παπιγκιώτη Μιχάλη. 

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 39΄  με τον Σταματόπουλο Ραφαήλ.
Στο 46΄ ο Ζένελης Πάτροκλος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων. 
Στο 68΄ κι άλλο δοκάρι για την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος σε σουτ του Τσαραώση  Ευάγγελου. 
Στο 79΄ ανατροπή του Ζένελη Πάτροκλου η Α.Ε.Δ. κέρδισε πέναλτι.
Ο  Κατσαβριάς Βασίλης όμως αστόχησε από τα 11 βήματα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Δήμος Αθανάσιος (Κατσαβριάς Βασίλης 76΄), Ντέλλας Κων/νος Παπάζης Ιωάννης (Μπάγιας Ελευθέριος 61΄), Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος, Καρδάσης Γεώργιος (Ναθαναήλ Νικήτας 76΄), Brami Jorgo, Μπουτοβίνας Αλέξανδρος, Τσαραώσης Ευάγγελος, Ζενέλης Πάτροκλος

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 19 Μαρτίου 2017
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 6-1
Κυριακή 19 Μαρτίου 2017
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 2-2
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ- Α.Π.Ο.Ε.Λ. 
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 0-1
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 5-0
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ  1-1
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 0-1
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 2-1


Βαθμολογία (24η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 58  
2. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 54 (23)
3. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 52  
4. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ  48  (23)
5. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 48
6. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 44
7. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 31
8. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  29  (23)
9. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 28
10. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 26
11. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  24
12. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 24 (23)
13. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 23
14. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 20   (23)
15. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 19 (23)

16. Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7

Άρτα: Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων

Συνελήφθη, χθες (18-03-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων στην Άρτα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, την 17/18-03-2017, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, ο 23χρονος διέρρηξε, παραβιάζοντας τα ρολά ασφαλείας, έξι καταστήματα και αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους, τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του δράστη και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Σύλληψη 67χρονου ημεδαπού στην περιοχή του Τσεπέλοβου Ιωαννίνων, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, σήμερα (19-03-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Επαρχιακή Οδό Ασπραγγέλων – Τσεπελόβου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 67χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 67χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, πέντε υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 28, 26, 29, 33 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Ε.Ν.Α. Ιωαννίνων: Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες οργανώσεις παραγωγών στον πρωτογενή τομέα – ασφαλιστικά και φορολογικά μετρά» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 11:00 π.μ.

Η Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Ιωαννίνων (Ε.Ν.Α. Ιωαννίνων) σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής», (Παλαιά Σφαγεία). Ομιλητής: Ντίνος Μπλιάτσιος Γεωπόνος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.»

Διευκρινίσεις σχετικά με την επιθεώρηση ψεκαστήρων αυλού (ή αλλιώς Μάνικας ή Πιστόλι)

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το Ε8 1047/29814/15-3-2017 έγγραφο της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων Εδαφοϋδατικών Πόρων και Λιπασμάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με του ψεκαστήρες αυλού και το πεδίο εφαρμογής της απόφασης για το Σύστημα Επιθεώρησης ΕΕΓΦ και τη διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού επιθεώρησης», οι ψεκαστήρες αυλού που δυναμοδοτούνται από γεωργικό ελκυστήρα ή άλλο αγροτικό μηχάνημα είχαν και έχουν την υποχρέωση επιθεώρησής τους για μία φορά μέχρι τις 26-11-2016.
Εξαίρεση από το πεδίο εφαρμογής της Ε8 1831/39763/7-4-2015 (ΦΕΚ 671/Β) Υπουργικής Απόφασης, αποτελούν οι φορητοί ψεκαστήρες αυλού οι οποίοι δεν δυναμοδοτούνται από γεωργικό ελκυστήρα ή άλλο αγροτικό μηχάνημα αλλά από ανεξάρτητο κινητήρα εσωτερικής καύσης πετρελαίου, βενζίνης ή ηλεκτροκινητήρα.
Παραμένει η υποχρέωση καταγραφής όλων των -σε χρήση- ψεκαστικών μηχανημάτων στο Μητρώο που διατηρεί η Υπηρεσία.
Υπενθυμίζεται ότι, στην ιστοσελίδα www.psekastika.minagric.gr   του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων έχουν αναρτηθεί, μέχρι τη σύνταξη του παρόντος, 89 Σταθμοί Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (ΣΤΕΕΕΓΦ), με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία προκειμένου να προβείτε στην επιθεώρηση του εξοπλισμού σας, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων, στα τηλέφωνα 2651364479 (κα Σταυράτη Αγγελική) ή 2651364120 (κα Μπάρκα Δήμητρα).

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (20-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (21-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (22-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (23-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.

Παρασκευή (24-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.

Καναλλάκι Πρέβεζας: Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (641) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (17-03-2017) το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 30χρονη, τη στιγμή που παραλάμβανε από υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα), μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (641) γραμμαρίων.
Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (20-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (21-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (22-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (23-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (24-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (25-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (20-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (21-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Τετάρτη (22-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (23-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Παρασκευή (24-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες.
Κυριακή (26-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.