Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Οι Ηπειρώτες ζητούν να μην προσκληθεί η Χρυσή Αυγή στις γιορτές Σουλίου

Σημερινή δημοσίευση - ως δεύτερη σημαντικότερη είδηση από την Ελλάδα - από το γνωστό ειδησεογραφικό portal www.in.gr  η πρωτοβουλία της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για την μη πρόσκληση της "χρυσής αυγής" στις εορτές του ΣΟΥΛΙΟΥ, έτσι όπως εκφράστηκε με την επιστολή προς το ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ.

Να μην προσκληθεί η Χρυσή Αυγή στις γιορτές Σουλίου ζητά από τη δήμαρχο της πόλης η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Στην επιστολή της, κάνει λόγο για «πολιτικό φορέα που εκφράζει το ναζισμό και τον φασισμό στη χώρα» και υπογραμμίζει ότι όλοι έχουν ευθύνη να συμβάλλουν στην εξάλειψη του «δολοφονικού και απάνθρωπου φαινόμένου που λέγεται Χρυσή Αυγή».
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας υπενθυμίζει ότι στις περσινές εκδηλώσεις μέλη της ΧΑ επιδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν παρατράγουδα και απευθύνει έκκληση στην δημοκρατική ευαισθησία της δημάρχου, για να μην προσκαλέσει την Χρυσή Αυγή στους φετινούς εορτασμούς.
Τονίζει, δε, ότι σε αντίθετη περίπτωση η Οργάνωση δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Κυρία Δήμαρχε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στη συνεδρίαση της 22 Απριλίου 2013, συμπεριέλαβε ως θέμα ημερήσιας διάταξης και την συμπεριφορά της ''χρυσής αυγής'' κατά τις περυσινές γιορτές του Σουλίου, στις οποίες, με την παρουσία της, τις πράξεις της και τις εκφράσεις των μελών της επεδίωξε και πέτυχε να μολύνει τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του έπους των Σουλιωτών. Εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον ηρωϊσμό, την αυτοθυσία για την πατρίδα και τη λευτεριά· ιδέες που ούτε κατά διάνοια προσεγγίζουν το φασιστικό αυτό πολιτικό μόρφωμα.
»Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι  ότι η ''χρυσή αυγή'' είναι ο πολιτικός  φορέας που εκφράζει το ναζισμό και το φασισμό στη χώρα μας , ο οποίος αποτελεί το αποσταγμένο και αποκρυσταλλωμένο σύστημα στόχων και πεποιθήσεων του πλέον αντιανθρωπιστικού καθεστώτος.
»Σταθερή και μόνιμη επιδίωξή της είναι η διείσδυση και επικράτηση των φασιστικών ιδεών, αντιλήψεων και πρακτικών, καθώς προτιμούν τον εθνικιστικό, ρατσιστικό και μισαλλόδοξο μονόλογο τον οποίο επιβάλλουν δια του τραμπουκισμού.
»Δυστυχώς σήμερα λόγω της οδυνηρής πραγματικότητας που βιώνει ο λαός μας, τον οποίο χωρίς να το θέλει και δίχως να το ξέρει οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού , η ''χρυσή αυγή'' βρίσκει αποδέκτες και ανάμεσα στους δικαιολογημένα οργισμένους και αγανακτισμένους νέους μας.
»Ως υπεύθυνοι φορείς έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε αυτό το τμήμα της νεολαίας μας, που είναι το μέλλον της χώρας μας, να μην ταυτίζει τον εαυτό της με ένα φασιστικό, ναζιστικό παρελθόν και με ένα εξ ίσου αποκρουστικό νεοναζιστικό παρόν και μέλλον .
»Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συμβάλλουμε ενωτικά και αποφασιστικά στην εξάλειψη του βρωμερού, δολοφονικού και απάνθρωπου φαινομένου που λέγεται ''χρυσή αυγή''.
»Για όλους τους παραπάνω λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε, εκτιμώντας και την δική σας δημοκρατική ευαισθησία να ζητήσει από εσάς που είστε η Διοργανώτρια των εορτών του Σουλίου να μη προσκαλέσετε κατά τις επικείμενες εκδηλώσεις που θα γίνουν τη 26 Μαΐου 2013, το εν λόγω κόμμα, είτε τοπικό ή περιφερειακό εκπρόσωπό του.
»Σε αντίθετη περίπτωση, σας δηλώνουμε ότι η Οργάνωσή μας που συμμετέχει κάθε χρόνο, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς εκδηλώσεις».

Newsroom ΔΟΛ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Θα έχουν δοθεί έως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι από σήμερα και προοδευτικά μέχρι τις 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν όπως είχε προγραμματισθεί πληρωμές ύψους 85 εκ. € και οι οποίες συγκεκριμένα θα αφορούν: 1) Τους κτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της χώρας με τις πληρωμές για το άρθρο 68 και το υπόλοιπο de minimis
2) τους παραγωγούς φυτικής παραγωγής  για τις υπόλοιπες πληρωμές της ενιαίας ενίσχυσης 2012, ελαιώνων μικρών νησιών Αιγαίου, υπόλοιπα συνδεμένης  ενίσχυσης βάμβακος 2012, ποιοτικό παρακράτημα άρθρου 68 για το σκληρό σιτάρι.
Οι αποστολές αρχείων για τις πληρωμές των  παραπάνω κατηγοριών δικαιούχων θα αρχίσουν προοδευτικά από σήμερα το απόγευμα στην αρμόδια τράπεζα και θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη ημέρα της αποστολής. Για τα ακριβή ποσά πληρωμής που θα κατατίθενται στους λογαριασμούς των δικαιούχων αυτοί μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συνέντευξη Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για το ''Αθαμάνιο- Πράσινο χωριό''. Το εγκριθέν ψήφισμα

ΨΗΦΙΣΜΑ
Αθήνα 25-4-13

Με πρωτοβουλία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, την Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών Αθηνών, της Αδελφότητας Αθαμανιωτών και Κάτω Αθαμανιωτών και της Ένωσης Συλλόγων και Αδελφοτήτων του πρώην Δήμου Αθαμανίας δόθηκε συνέντευξη τύπου με θέμα:
«ΑΘΑΜΑΝΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΩΡΙΟ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ
ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ»

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο Βουλευτής  Άρτας της Ν. Δ.  Γιώργος Στύλιος, η βουλευτής Άρτας  του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Ρίζο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Παύλο Μπούρη και Γιάννη Νάκη, ο πρώην Δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης και εκπρόσωποι πολλών τοπικών φορέων και φορέων της αποδημίας, καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου.
Ομόφωνα εκφράστηκε από τους παριστάμενους η ανάγκη αποκατάστασης της νομιμότητας η οποία έχει τρωθεί από τις ενέργειες της Διοίκησης, με τις ευλογίες της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ  και πλέον ειδικότερα με την αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης και της διαδικασίας ανατροπής των κριτηρίων που υπήρχαν στην αρχική προκήρυξη με βάση τα οποία έχουν συνταχθεί και οι φάκελοι των ενδιαφερομένων χωριών. 

Σημειωτέον ότι οι αλλαγές αυτές έλαβαν χώρα μετά την υποβολή και ανάγνωση των τεχνικών και οικονομικών κριτηρίων των φακέλων.
Συνεπώς ομόφωνα αποφασίσθηκε να ζητηθεί η άρση όλων των αποφάσεων που λήφθηκαν από οποιοδήποτε εμπλεκόμενο φορέα μετά την κατάθεση των φακέλων και να ισχύσουν τα κριτήρια και ο τρόπος αξιολόγησης της αρχικής προκήρυξης.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθησαν τέσσερις γυναίκες για κλοπή από πολυκατάστημα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (24-04-2013) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 31, 33, 21 και 25 ετών, για κλοπή ρούχων από πολυκατάστημα.
Ειδικότερα, οι τέσσερις γυναίκες αφαίρεσαν από κοινού, από πολυκατάστημα στα Ιωάννινα, διάφορα ρούχα συνολικής αξίας περίπου 318 ευρώ, έγιναν αντιληπτές όμως και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 33χρονου που συνελήφθη χθες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, βρέθηκε παράνομος οπλισμός, ενώ διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό στο οποίο ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου για την υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας κάνναβης σε ειδική κρύπτη φορτηγού και τη σύλληψη του 33χρονου δράστη, ανακοινώνεται ότι χθες (24.04.2013), στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του δράστη στο Αιγάλεω Αττικής:
  • ένα πιστόλι μάρκας ERCL special 94, διαμετρήματος 7.65 mm.
  • μία γεμιστήρα.
  • τέσσερα φυσίγγια διαμετρήματος 7.65mm.
  • ένα πτυσσόμενο στιλέτο.
Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι το φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κλεμμένο ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.
Οι έρευνες διενεργήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ενώ εξετάζεται το εύρος των παράνομων συναλλαγών και οι διασυνδέσεις του 33χρονου δράστη.

Συμψηφισμός για όλα τα χρέη του δημοσίου

Ρύθμιση που θα προβλέπει το συμψηφισμό για όλα τα χρέη του δημοσίου προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.
Ρύθμιση που θα προβλέπει τον συμψηφισμό για όλα τα χρέη του δημοσίου προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" το νομοσχέδιο θα προβλέπει ότι μπορεί να συμψηφίζεται κάθε βεβαιωμένος φόρος, ληξιπρόθεσμη οφειλή ακόμα με χρέη που οφείλει το δημόσιο στους φορολογούμενους.
Η ρύθμιση θα είναι συνολική και θα αφορά και χρέη από νοσοκομεία δήμους και ΔΕΚΟ.
Η διαδικασία της ρύθμισης θα μπορεί να γίνεται αυτεπάγγελτα.
Η κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει τη ρύθμιση με το φορολογικό νομοσχέδιο εντός του επόμενου διμήνου και σύμφωνα με αυτήν (τη ρύθμιση) θα τροποποιείται το άρθρου 11 του νόμου 3943/2011 ώστε να επιτρέπεται ο συμψηφισμός.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο συμψηφισμός προχωράει με εντολή του πρωθυπουργού.
ΠΗΓΗ: www.skai.gr

Ταχεία συνταξιοδότηση για 500.000 γονείς

Ευνοϊκό καθεστώς για γρήγορη έξοδο.
Μειωμένα όρια συνταξιοδότησης προβλέπονται για περίπου 500.000 γονείς που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα και γλιτώνουν τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό, σύμφωνα με το« Έθνος».
Οι ευνοϊκές αυτές διατάξεις ισχύουν για τις μητέρες ανηλίκων, τους τριτέκνους αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και για τους άνδρες με παιδιά.
«Κλειδί» για τη διαμόρφωση του ορίου ηλικίας είναι το έτος θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος.
Μεγάλες τυχερές οι μητέρες που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2010, ωστόσο ευνοϊκές ρυθμίσεις ισχύουν και για τη διετία 2011-2012.
Στους τυχερούς συμπεριλαμβάνονται και οι άνδρες με παιδιά στο Δημόσιο, που συμπληρώνουν την απαιτούμενη 25ετία τη διετία 2011-2012. Το συγκεκριμένο διάστημα προβλέπονται μειωμένα όρια συνταξιοδότησης για τους άνδρες δημοσίους υπαλλήλους που μπορούν να αποχωρήσουν νωρίτερα.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως για τις μητέρες ανήλικων τέκνων η θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος γίνεται χωρίς τη συγκεκριμένη στιγμή να απαιτείται και το όριο ηλικίας.
Δηλαδή, αρκούν η συμπλήρωση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης και η ανηλικότητα του τέκνου για να «κλειδώσει» το δικαίωμα.
Στη συνέχεια η μητέρα μπορεί να αποχωρήσει όποτε πιάσει το κατά περίπτωση όριο ηλικίας χωρίς να επηρεάζεται από τις όποιες ανατροπές στο Ασφαλιστικό.
Το ίδιο «μοντέλο» εφαρμόζεται και στο Δημόσιο για τους άνδρες με ανήλικα παιδιά που θεμελιώνουν δικαίωμα τη διετία 2011-2012.
Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως από 1ης Ιανουαρίου 2013 μπαίνει τέλος στο ευνοϊκό καθεστώς των γονέων ανήλικων τέκνων.
Για όσους δεν πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα το όριο ηλικίας πάει στα 67 για πλήρη σύνταξη, ενώ με 40 έτη ασφάλισης ανοίγει η πόρτα εξόδου στα 62.
Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη εξασφαλίζει μια σειρά διατάξεων και στους τριτέκνους, με τις προϋποθέσεις να είναι σε άμεση συνάρτηση με το έτος θεμελίωσης δικαιώματος.
ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία» σας προσκαλεί στην ομιλία με θέμα: «Ο Ηπειρώτης ήρωας Χατζημιχάλης Νταλιάνης και οι Δροσουλίτες- Η μάχη του Φραγκοκάστελλου» το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας

Ραγδαίες οι αλλαγές στον άξονα Ακτιο - Αμβρακία μετά την δημοσιοποίηση χθες της εξαγοράς της ΑΕΓΕΚ από την «Ακτωρ»

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχαν οι εργαζόμενοι του οδικού άξονα Άκτιο - Αμβρακία, μετά την δημοσιοποίηση χθες της εξαγοράς της ΑΕΓΕΚ από την «Άκτωρ»
Αυτά πρακτικά σημαίνει ότι επέρχονται σημαντικές αλλαγές στο έργο της οδικής σύνδεσης του Ακτίου με την Αμβρακία, αλλαγές που πιθανώς να έχουν επιπτώσεις και με το προσωπικό στο έργο, στο οποίο, ανάλογα με τα Τμήματα του έργου, τους οφείλονται από πέντε έως δώδεκα μήνες.
Αν και είναι νωρίς ακόμη να γίνουν εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται η νέα εταιρία να θελήσει να απασχολήσει δικό της εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και να αναλάβει το έργο με υπεργολαβίες , με την εγγύηση όμως της μεγάλης κατασκευαστικής, που θεωρείται ένα από τα «δυνατά» ονόματα του κατασκευαστικού κλάδου αυτή τη στιγμή στη χώρα.
Η εμπλοκή της «Άκτωρ» πάντως σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη για την απεμπλοκή του έργου του οδικού άξονα Άκτιο Αμβρακία, ενώ για τους εργαζομένους που βρίσκονται εδώ και μήνες σε επίσχεση εργασίας, απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι προθέσεις του.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Ελλάκτωρ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι υπεγράφη, στις 19 Απριλίου, μεταξύ της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και της Alpha Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς, Μνημόνιο Συναντίληψης για την απόκτηση του 80% της ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική.
Ειδικότερα, το μνημόνιο περιλαμβάνει κατά συνοπτικό τρόπο τα εξής:
(α) την απόκτηση από την ΑΚΤΩΡ μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 80% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ, αφού πρώτα μετατραπούν σε προνομιούχες άνευ ψήφου μετοχές,
(β) την απόκτηση από την ΑΚΤΩΡ μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 4,992% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης εταιρείας ΑΕΓΕΚ ΑΕ, και
(γ) την ανάληψη από την ΑΚΤΩΡ της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ για τα υπό εκτέλεση έργα της, με σκοπό την εύρυθμη, έγκαιρη και απρόσκοπτη αποπεράτωσή τους.
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων εκτιμάται ότι θα λάβει χώρα μέχρι τις 31 Μαΐου.

Οι τράπεζες μηνύουν πολίτες για απλήρωτα δάνεια και οι δικαστές τους παραπέμπουν σε δίκες !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24/04/20113

Πληθαίνουν οι αναφορές για ποινικοποίηση εκ μέρους των τραπεζών με την αποδοχή της δικαστικής εξουσίας, περιπτώσεων καταναλωτικών προϊόντων τραπεζών, όπως στεγαστικών δανείων, συμβάσεων leasing ή δανείων αγοράς αυτοκινήτων.
Οι τράπεζες καταθέτουν μηνύσεις ως δήθεν εξαπατηθείσες από τους πολίτες καταναλωτές κατά την σύναψη δανείων που δεν μπόρεσαν οι τελευταίοι να αποπληρώσουν. Αντίστοιχες συμπεριφορές επιδεικνύουν οι τράπεζες σε στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται. Προβαίνουν σε επανεκτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και μηνύουν για απάτη τους καταναλωτές που τα έλαβαν.
Αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται σε συμβάσεις που έχουν ως σκοπό την αγορά κινητών (όπως αυτοκινήτων).
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δικαστικοί λειτουργοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις τείνουν ευήκοον ους στις απαράδεκτες μηνύσεις των τραπεζών και παραπέμπουν τους πολίτες για κακουργήματα και σοβαρότατα πλημμελήματα.

«Ξεσηκώνονται» οι απόδημοι για το Ενεργειακό χωριό

Συνέντευξη στην Π.Σ.Ε. για το Αθαμάνιο

Το θέμα επιλογής του Ενεργειακού Χωριού και συγκεκριμένα η χαμηλή βαθμολόγηση που έλαβε η πρόταση της Περιφέρειας Ηπείρου για το Αθαμάνιο Άρτας, ανέλαβε να αναδείξει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των Αθηνών η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.
Αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της στην Αθήνα, οργανώνει συνέντευξη κατά την οποία η Π.Σ.Ε., η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών, η Αδελφότητα Αθαμανιωτών και Κάτω Αθαμανιωτών και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων πρώην Δήμου Αθαμανίας, θα αναφερθούν στις διαδικασίες αποκλεισμού της υποψηφιότητας του Αθαμανίου και θα ζητήσουν την ανάληψη κοινής δράσης για τη νομιμότητα και την επιλογή του. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, έχει ήδη εξετάσει το θέμα, διαπιστώνοντας ότι υπήρξε αλλαγή των κριτηρίων αξιολόγησης της αρχικής διακήρυξης και δη μετά την υποβολή του φακέλου από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Γιώργος Χριστοβασίλης: «Κάναμε ό,τι μας ζήτησαν για την αδειοδότηση»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συμπεριλάβει στον φάκελο αδειοδότησης ότι του ζητήθηκε από την αρμόδια επιτροπή, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FΜ".
Αναλυτικά, ο κ. Χριστοβασίλης μίλησε για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα:
"Δεν θα ήθελα να δώσω μεγάλη συνέχεια, εμείς από την πλευρά μας, κάναμε ότι μας ζήτησαν. Από εκεί και πέρα, εμείς θα περιμένουμε και δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα. Τους έχουμε δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία".
Την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
"Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Δεν έχω τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του".

ΠΗΓΗ: www.contra.gr