Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Παράταση μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Διευκρινίσεις από το ΥΠΟΙΚ και για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους αγρότες

Παρατείνεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (21 Ιουλίου 2017) η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων αντί για την ερχόμενη Δευτέρα ( 17 Ιουλίου) που προέβλεπε η τρέχουσα προθεσμία.
Την παράταση αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, κυρίως οι αγρότες, ύστερα από το ζήτημα που προέκυψε με την προσυμπλήρωση των κωδικών του εντύπου Ε1 για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.
Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών δίνει αναλυτικές οδηγίες προ τους φορολογούμενους αγρότες για τον τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων που έχουν προκληθεί από τα στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών με τις οδηγίες είναι η ακόλουθη:
«Αναφορικά με τα θέματα και τα πολλαπλά ερωτήματα που έχουν προκύψει και αφορούν στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
Οι κωδ. αριθμοί 037-038 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος προσυμπληρώνονται, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό αρχείο που αποστέλλεται στη Δ.ΗΛΕ.Δ. από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ), με το οποίο γνωστοποιείται στην ΑΑΔΕ ποιοι φορολογούμενοι πληρούν τα κριτήρια χαρακτηρισμού ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Περιφέρεια Ηπείρου: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.
Συγκεκριμένα  αναμένεται σημαντική μεταβολή από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους. Την Κυριακή, μεταξύ των περιοχών που θα επηρεαστούν είναι και η Ήπειρος.
Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, καλούνται σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι δήμοι και εφιστάται η προσοχή των πολιτών.


ΠΗΓΗ: www.php.gov

ΕΜΥ: Σημαντική μεταβολή του καιρού από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 15 Ιουλίου

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 15-07-2017 και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:
α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και
β. τους θυελλώδεις ανέμους
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Την Κυριακή (16/07/2017) η Μακεδονία, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η Βορειοανατολική Πελοπόννησος.
2. Τη Δευτέρα (17/07/2017) τις πρωινές ώρες η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική και νότια Πελοπόννησος.
Καθ' όλη τη διάρκεια η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανόμενης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.
3. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα κατά τόπους στην κεντρική
Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά.
Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά  τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr

Παρακάλαμος: Πωλείται ποτιστικό αγροτεμάχιο σε τιμή ευκαιρίας

Φωτό αρχείου
Πωλείται ποτιστικό αγροτεμάχιο 3,2 στρέμματα στη θέση Καλαμάδες, σε τιμή ευκαιρίας.

Πληροφορίες: κ. Χριστόφορος 6936168938

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, ώρα 12.30 στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου


Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 19η Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη & ώρα 12.30 το μεσημέρι για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010 (ΦΕΚ Α΄87) ήτοι:
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Περί ψήφισης πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ»Τ.Κ. Δελβινακίου.
2. Περί ψήφισης πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΛΑΡΙΔΗ»Τ.Κ. Βήσσανης.
3 Περί ψήφισης πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ»Τ.Κ. Βήσσανης.
4 Περί ψήφισης πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΑΓ. ΚΟΣΜΑ »Τ.Κ. ΑΓ. ΚΟΣΜΑ.
5 Περί ψήφισης πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ »Τ.Κ. Βασιλικού.
6. Έγκριση του υπ΄αρ. 3/2017 πρακτικού του Τ.Σ. Δελβινακίου περί έγκρισης χορήγησης υποτροφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 από το κληροδότημα «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ» μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τον έλεγχο των δικαιολογητικών.
7. Καθορισμός όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση Κασιδιάρη για την εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
8. Καθορισμός όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση Ντερέδες για την εγκατάσταση και λειτουργία κινητού παρασκευαστηρίου σκυροδέματος κ.λ.π. κατασκευής αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
9. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης σχετικά με εξώδικη δήλωση του κ. Παντελή Τόμου.
10. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης σχετικά με καταπάτηση δημοτικού δρόμου στη θέση Οπάγια Αγίου Γεωργίου Δολιανών.
11. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 7η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2017 Δήμου Πωγωνίου.
12. Ψήφιση διάθεσης αναγκαίων πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2017 του Δήμου Πωγωνίου.
13. Ανάθεση εκτέλεσης & ψήφιση δαπάνης του έργου «Περίφραξη πηγών Νεμέρτσικας Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου» προϋπολογισμού 7.166,00€.

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας του Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και λοιπών εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χθες αργά το απόγευμα, στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχε στο σπίτι του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένα φυτικά αποσπάσματα καπνού, συνολικού βάρους (54) κιλών και (49) γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.
Χθες το βράδυ, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (12,8) γραμμαρίων.
Χθες το απόγευμα, στο Νεοχώρι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να απασχολεί σε επιχείρηση ως εργάτες, δύο υπηκόους Αλβανίας, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Παρελθόν οι επιστροφές φόρου, Θα συμψηφίζονται με οφειλές ΕΝΦΙΑ

Σύντομα οι επιστροφές φόρου θα αποτελούν παρελθόν από την εφορία. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σχεδιάζει να ενεργοποιήσει ένα νέο πληροφοριακό σύστημα μέσω του οποίου οι εφορίες θα πραγματοποιούν κάθε χρόνο αυτόματους συμψηφισμούς επιστροφών φόρου εισοδήματος με όσες μηνιαίες δόσεις οφειλών ΕΝΦΙΑ υπολείπονται να καταβληθούν και δεν έχουν λήξει.
Μάλιστα, αν δεν υπάρχουν οφειλές ΕΝΦΙΑ, θα συμψηφίζει τις επιστροφές φόρου που εκκρεμούν από προηγούμενο έτος με φόρους του τρέχοντος έτους τους οποίους οφείλουν οι δικαιούχοι των επιστροφών.
Δηλαδή οι επιστροφές φόρου εισοδήματος μπορεί να μην καταβάλλονται εντός του έτους που έχουν προκύψει προκειμένου να συμψηφιστούν με υποχρεώσεις των δικαιούχων που θα προκύψουν το επόμενο έτος.
Την ίδια ώρα, οι επιστροφές φόρου που οφείλονται από το Δημόσιο σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα θα μπορούν να συμψηφίζονται αυτόματα με οφειλές τους προς άλλους φορείς του Δημοσίου, όπως ο Ε.Φ.Κ.Α.

Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για το αδίκημα της έκθεσης και άλλες παραβάσεις

Συνελήφθησαν, χθες (13-07-2017) το μεσημέρι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας 50χρονος άνδρας και μία 48χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης και παραβάσεις νόμων που αφορούν στους οίκους ευγηρίας και στις αποκλειστικές νοσοκόμες.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες λειτουργούσαν παράνομα οίκο ευγηρίας σε υπόγειο διαμέρισμα, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση φροντίδας τριών ηλικιωμένων ενώ όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τους είχαν αφήσει αβοήθητους.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι η 48χρονη αλλοδαπή παρείχε υπηρεσίες περίθαλψης στους ηλικιωμένους, χωρίς να πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και συγκεκριμένα στερούνταν πτυχίου Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδειας εργασίας και πιστοποιητικού υγείας, ενώ ταυτόχρονα δεν ήταν καταχωρημένη στο Εθνικό Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων.
Οι τρεις ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δέρμα: «Λίγο βούτυρο για το έγκαυμα» και άλλοι μύθοι για το καλοκαίρι

Η ηλιοθεραπεία είναι απαραίτητη για να συνθέσει το δέρμα αρκετή βιταμίνη D. Το βούτυρο μπορεί να καταπραΰνει γρήγορα το ηλιακό έγκαυμα. Δεν μπορεί να καεί όποιος οδηγεί με κλειστά τζάμια.
Απόψεις σαν κι αυτές πολλοί τις πιστεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστές. Οι επιστήμονες της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) εξηγούν τι ισχύει και τι όχι στο θέμα της ηλιοπροστασίας.
* Μύθος: Μόλις μαυρίσει το δέρμα, είναι προστατευμένο από τον ήλιο.
Η αλήθεια: Μόλις μαυρίσει το δέρμα, έχετε την ορατή απόδειξη ότι το δέρμα σας έχει ήδη υποστεί βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Το μαύρισμα οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή μελανίνης, την οποία εκκρίνει το δέρμα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προστατευθεί από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και όταν φθάνουμε στο σημείο να μαυρίζουμε, είναι ήδη αργά. Όσον αφορά την «προστατευτική δράση» του μαυρισμένου (δηλαδή του καμένου) δέρματος, αυτή ισοδυναμεί με ένα αντηλιακό που έχει SPF ίσο με 4 επομένως είναι μηδαμινή.
* Μύθος: Το 80% των δερματικών βλαβών από τον ήλιο συμβαίνουν πριν τα 18 μας χρόνια, επομένως ό,τι ζημιά ήταν να γίνει, έχει γίνει.
Η αλήθεια: Οι δερματικές βλάβες από τον ήλιο είναι αθροιστικές, επομένως η βλάβη κάθε καλοκαιριού προστίθεται σε εκείνες των προηγούμενων για να επιταχύνει την εμφάνιση ρυτίδων, κηλίδων και άλλων ενδείξεων φωτογήρανσης, καθώς και για να αυξήσει τον κίνδυνο δερματικού καρκίνου. Επιπλέον, νεότερες έρευνες έχουν δείξει ότι το ποσοστό 80% είναι παρωχημένο και ίσχυε πριν από μερικές δεκαετίες, όταν ο κόσμος δεν ήξερε καλά-καλά τι θα πει αντηλιακό, ούτε ήταν πλήρως γνωστοί οι κίνδυνοι του ήλιου. Στις μέρες μας, το αντίστοιχο ποσοστό έως την ηλικία των 18 ετών είναι γύρω στο 25%. Επομένως, ποτέ δεν είναι αργά για να προστατεύσετε το δέρμα σας.

Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών: Πολιτιστικό διήμερο, Παρασκευή και Σάββατο, 4 και 5 Αυγούστου 2017, στο γεφύρι της Πλάκας, για τα 100 χρόνια της Ομοσπονδίας, και για την αναστήλωση του ιστορικού γεφυριού

Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών, θα πραγματοποιήσει δύο μουσικές βραδιές,  Παρασκευή και Σάββατο,  4 και 5 Αυγούστου 2017, στην γέφυρα της Πλάκας,  για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής και  δράσης της Ομοσπονδίας  και για να εκφράσει προς την Πολιτεία το αίτημα  των συμπατριωτών μας, για την έγκαιρη  αναστήλωση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας.
Την προσπάθειά μας θα υποστηρίξει  η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων.
Η πρώτη βραδιά είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ζωής και δράσης της Ομοσπονδίας, με αναφορά στους  απόδημους Τζουμερκιώτες και στο ρόλο που διαδραμάτισαν για τον τόπο μας.
Η βραδιά θα συνεχίσει με την Ηπειρώτικη παράδοση, με μια συναυλία  φόρο τιμής στους μεγάλους δασκάλους   του Ηπειρώτικου κλαρίνου και την τέχνη τους.
Παρόντες σχεδόν  το σύνολο των σπουδαιότερων μουσικών  της Ηπείρου, από κοινού θα συμπράξουν  και θα παρουσιάσουν τις διαφορετικές  τεχνικές παιξίματος που διαμόρφωσαν   τις σχολές του οργάνου.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Δημήτρης Υφαντής, ένας Ηπειρώτης τραγουδοποιός, ο οποίος προσεγγίζει και επικοινωνεί την παραδοσιακή μουσική μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο αγγίζοντας και τις νέες γενιές. Θα ακολουθήσουν οι σπουδαίοι του είδους Πετρολούκας Χαλκιάς και Γιώργος Κωτσίνης και μαζί τους οι καλύτεροι ερμηνευτές της τοπικής παράδοσης, ο Σάββας Σιάτρας και ο Γιάννης Παπακώστας.
Θα ακουστούν  τραγούδια ιστορικά, της ξενιτιάς, του γάμου, της αγάπης, μοιρολόγια  τραγούδια που εκφράζουν όλες τις όψεις της ανθρώπινης ύπαρξης και ξυπνούν τις θύμισες του καθενός μας. 

Τη δεύτερη βραδιά, θα είναι μαζί μας, ο Μίλτος Πασχαλίδης με την ορχήστρα του, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του και πολύ αγαπητός στη νεολαία.  Επίσης το ίδιο βράδυ θα ακούσουμε  τραγούδια και από έναν νέο τραγουδοποιό το συμπατριώτη μας τον Θανάση Σκαριώτη από το Μονολίθι.
Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους Τζουμερκιώτες και όλους τους Ηπειρώτες να συμμετέχουν στο διήμερο των εκδηλώσεων έτσι ώστε να κρατήσουμε σε εγρήγορση το ενδιαφέρον των αρμόδιων αρχών για την επίσπευση των εργασιών της αναστήλωσης του Ιστορικού μας Γεφυριού.

Φιλιππιάδα Πρέβεζας: Συνελήφθη 42χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για σοβαρά ποινικά αδικήματα



Επιπρόσθετα, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (13-07-2017) το πρωί στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για σοβαρά ποινικά αδικήματα ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας.
Ειδικότερα, ο 42χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σήμερα το πρωί στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας και συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα και συγκεκριμένα:
Ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Β΄ Τμήματος Πρωτοδικείου Ηρακλείου, για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση, πράξη που τελέστηκε την 07-05-2008 στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.
Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κρήτης, για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.
Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστελλίου - Πεδιάδας, για παράβαση Κ.Ο.Κ.
Σημειώνεται, ότι ο 42χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστή άδεια διαμονής.
Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.