Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”: Ξεκίνησε η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους κτηνοτρόφους ότι ξεκίνησε η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου και η προθεσμία λήγει στις 15 Δεκεμβρίου 2018.
Οι απογραφές οι οποίες θα γίνουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες και θα επιβληθούν κυρώσεις οι οποίες θα έχουν επίπτωση στην πληρωμή των επιδοτήσεων.
Γι’ αυτό  καλούνται  οι κτηνοτρόφοι  να  προσέλθουν μέχρι την παραπάνω  ημερομηνία στο ΚΕΑ της ΕΝΩΣΗΣ στην οδό Χαρ. Τρικούπη 38 (ισόγειο), προκειμένου το εξειδικευμένο προσωπικό να τους διευκολύνει  στην  διενέργεια  της  απογραφής  και  να  αποφευχθούν  λάθη  ή  παραλήψεις  τα  οποία  θα  κοστίσουν  στην  πληρωμή των  επιδοτήσεων.
Για την διενέργεια  της απογραφής οι κτηνοτρόφοι πρέπει να προσκομίσουν το Μητρώο εκμετάλλευσης, καθώς επίσης και τα τιμολόγια πώλησης και σφαγής των ζώων.
Για  περισσότερες  πληροφορίες  να  απευθύνονται στο τμήμα Ο.Σ.Δ.Ε (επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ αγροτών) κ. Σταύρος  Τασιούλας στα  τηλέφωνα 26510 70961 (εσωτ.3).

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου η εναρκτήρια εκδήλωση για την Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου


«Η Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020» με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη των Επιμελητηρίων, είναι γεγονός.
Πρόκειται για ένα νέο πολιτιστικό- τουριστικό προϊόν για την Ήπειρο, το οποίο μπορούν να απολαύσουν οι τουρίστες- περιηγητές που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες σε έναν ποικιλόμορφο προορισμό.
Το ερχόμενο Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποιείται η εναρκτήρια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
Η Πολιτιστική Διαδρομή περιλαμβάνει:
Μια κλειστή διαδρομή σε πέντε αρχαιολογικούς χώρους (Δωδώνης, Νικόπολης, Κασσώπης, Αμβρακίας και Γιτάνων)
Περιβάλλει τις σημαντικές αρχαίες πόλεις και περιοχές που άκμασαν και άφησαν τα σημάδια τους στον Ηπειρωτικό χώρο (Νικόπολη, Κασσώπη, Αχέροντας, Γίτανα, Δωδώνη, Αμβρακία κ.α.)

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Δύο νέες μεταγραφικές ενισχύσεις, με τον αμυντικό Χίτζο Βασίλειο, και τον χαφ Κυρίτση Ιωάννη



Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά ανακοίνωσε δυο νέες μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.
Συγκεκριμένα απέκτησε τον 18χρονο αμυντικό Χίτζο Βασίλειο από ομάδα της Ηράκλειας Σερρών, και το 18χρονο χαφ Κυρίτση Ιωάννη, που αγωνίζονταν στην Κ-17 της Λάρισας.

Κλοπή λειψανοθήκης στην Ιερά Μονή Στομίου Κόνιτσας


Όπως καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας, το χρονικό διάστημα από 07 έως 31 Οκτωβρίου άγνωστος δράστης αφαίρεσε από προθήκη, λειψανοθήκη από την Ιερά Μονή Στομίου Κόνιτσας.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη και η διαδικασία της προανάκρισης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διακοπή ρεύματος σε χωριά του Πωγωνίου, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου


Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
1) Την Παρασκευή 02-11-2018 από ώρα 09:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές: Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Γραμμένο, Βαγενήτι, Δελβινακόπουλο, Σπήλαιο, Πολύλοφος, Λυκοστάνη, Κόντσικα, Λύγγος, Περάτη.
 2) Το Σάββατο 03-11-2018: Α) Από ώρα 08:00 πμ έως 10:00 πμ στις παρακάτω περιοχές: Αμπελιά και στην ευρύτερη περιοχή πέριξ των επιχειρήσεων Γεωργιάδη – Μίσσα – OVO FRESCO – Μιχαηλίδη – Νάστου – Μπαλτογιάννη – Σύμπα – Καντζά - Κατσάνου και Σήραγγα ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ Αμπελιάς.
 Β) Από ώρα 12:00 μ.μ. έως 13:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχέ: Ραϊκο, Σουλόπουλο, Δεσποτικό, Φωτεινό, Κουρνόραχη, Γρανιτσοπούλα, Ριζό, Αετόπετρα, Άνω & Κάτω Λάβδανη, Αγία Μαρίνα, Βρίστοβο.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. 
Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.
Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.
Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.

Αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο campervan stop του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι


Αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο πρώτο campervan stop που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Πωγωνίου στο Καλπάκι.
Ο χώρος έχει διαμορφωθεί για τις ανάγκες όσων επιλέγουν τις εξορμήσεις με αυτοκινούμενα, ένα είδος διακοπών που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια γνωρίζει άνθιση και στην Ελλάδα.
Το campervan stop βρίσκεται δίπλα στο Νηπιαγωγείο Καλπακίου ενώ στόχος του Δήμου Πωγωνίου είναι η δημιουργία ανάλογων χώρων στάθμευσης και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Εκδήλωση συνεταιρισμού "Χωρίς Μεσάζοντες" το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Δ. Χατζή, ώρα 6:00 μ.μ.

Ο συνεταιρισμός  "Χωρίς Μεσάζοντες" διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Δ. Χατζή, ώρα 6:00 μ.μ..

Άρτα: Μοιραία σύγκρουση αυτοκινήτου sε δένδρο, με δυο νεκρούς



Χθες (30-10-2018) το μεσημέρι στην Άρτα, Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός 75χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και της συνοδηγού.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί  το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Ιωάννινα: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, για εμπλοκή του σε υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών


Πρόκειται για την συνέχεια υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας είχε συλληφθεί προ δεκαπενθημέρου στην Πλαγιά Ιωαννίνων, 49χρονος ημεδαπός για κατοχή και μεταφορά περίπου 48 κιλών ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (30-10-2018) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 41χρονος αλλοδαπός, που αναζητούνταν ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση μεταφοράς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 48 κιλών περίπου κάνναβης, που έλαβε χώρα την 17-10-2018 στην περιοχή της Πλαγιάς Ιωαννίνων (σχετικό το από 19-10-2018 Δελτίο Τύπου μας).
Ειδικότερα, ο 41χρονος συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος που εκδόθηκε από τον Ανακριτή Ιωαννίνων, διότι ως οδηγός έτερου αυτοκινήτου λειτουργούσε ως προπομπός κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο ρεύματος


Τίθεται σε εφαρμογή από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο ρεύματος, που περιλαμβάνει και δύο ώρες χαμηλής χρέωσης το μεσημέρι στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), το ωράριο του νυχτερινού ανά περιοχή έχει ως εξής:
1. Για τους οικιακούς πελάτες που διαμένουν:
- Σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού Αττικής
- Στις ευρύτερες περιοχές των πόλεων: Αγρινίου, Αιγινίου, Αιγίου, Αιτωλικού, Ακτίου, Αλεξανδρούπολης, Αλμυρού Μαγνησίας, Αμαλιάδας, Αμυνταίου, Αμφίκλειας, Αμφιλοχίας, 'Άμφισσας, Αξιούπολης, 'Άργους, 'Άρτας, Άστρους, Βέροιας, Βόλου, Γιαννιτσών, Γρεβενών, Διδυμοτείχου, Διστόμου, Δομοκού, Δράμας, Έδεσσας, Ελασσόνας, Ελίκης, Επιδαύρου, Ηγουμενίτσας, Θήβας, Ιάσμου, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καλαμπάκας, Καναλακίου, Καρδίτσας, Καρπενησίου, Κασσάνδρειας, Καστοριάς, Κατερίνης, Κιάτου, Κιλκίς, Κοζάνης, Κομοτηνής, Κορίνθου, Κρανιδίου, Κυπαρισσίας, Λαγκαδά, Λαγκαδίων Αρκαδίας, Λαμίας, Λάρισας, Λιβαδειάς, Νικήτης, Μεθάνων, Μετσόβου, Μολάων, Μουδανιών, Ναυπάκτου, Ναυπλίου, Νάουσας, Νευροκοπίου, Ξάνθης, Ξυλόκαστρου, Πάτρας, Πλαταμώνος, Πολυγύρου, Πρέβεζας, Προβατώνα, Πτολεμαΐδας, Πύλου, Πύργου, Οινοφύτων, Ορεστιάδας, Σερβίων, Σερρών, Σιδηροκάστρου, Σοφάδων, Σκάλας, Σκύδρας, Σπάρτης, Σταγείρων, Στυλίδας, Σχηματαρίου, Τρικάλων, Τρίπολης, Φλώρινας
- Στα νησιά Αλόννησο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Κέα, Κέρκυρα Κεφαλληνία, Λευκάδα, Σκιάθο, Σκόπελο
Το νυκτερινό τιμολόγιο εφαρμόζεται με δύο ωράρια:
- Το συνεχές ωράριο διάρκειας 8 ωρών (23.00-07.00). Αυτό θα ισχύσει για όσους καταναλωτές το χρησιμοποιούν ήδη και δεν επιθυμούν να το αλλάξουν.
- Το τμηματικό ωράριο, δηλαδή δύο ώρες το απόγευμα (15.00-17.00) και έξι ώρες τη νύχτα (02.00-08.00), δηλαδή 8 ώρες συνολικά.
Αυτό θα ισχύσει για τις εξής ομάδες καταναλωτών:

Ξεκινούν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις


Ξεκινά την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Δάφνη Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, οποίος έκρυβε στο αμάξωμα του οχήματος περισσότερα από είκοσι κιλά κάνναβης


Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε σήμερα στη Δάφνη Θεσπρωτίας αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, οποίος έκρυβε στο αμάξωμα του οχήματος ποσότητα κάνναβης 

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν (20) κιλά και (846) γραμμάρια κάνναβης, που βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών , οδήγησαν στη σύλληψη 63χρονου ημεδαπού, οδηγού Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος έκρυβε στο αμάξωμα του οχήματος ποσότητα κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα (30-10-2018) το μεσημέρι, συνελήφθη στη Δάφνη Θεσπρωτίας, ο προαναφερόμενος.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών, σαράντα (40) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (20) κιλών και (846) γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-20- κιλά και -846- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου συλληφθέντα,
ένα κινητό τηλέφωνο.
Σημειώνεται ότι ο 63χρονος δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, για υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Σύμφωνη γνώμη Περιφερειακού Συμβουλίου για συμμετοχή του Π.Τ.Α. σε πλειστηριασμό ακινήτου


Το Περιφερειακό Συμβούλιο στη χθεσινή του, έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε με πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου του Σώματος, να συνηγορήσει και να συμφωνήσει,  ώστε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης με πόρους του,  να μετάσχει στον πλειστηριασμό ακινήτων  στα οποία  στεγάζονταν κατά το παρελθόν εγκαταστάσεις της μεταλλοβιομηχανίας SPIDER N. Πέτσιος και Υιοί Α.Ε.
Σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί στην Περιφέρεια από τους εργαζόμενους στην Επιχείρηση, οι οποίοι είναι και οι επισπεύδοντες  του πλειστηριασμού.
Τα ακίνητα περιλαμβάνουν: Α) Αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 21.864,43 τ.μ.   Β) αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 6.055 τ.μ. τα οποία αποτελούν ενιαίο γήπεδο με βιομηχανικό κτίριο επιφάνειας 8.066 τ.μ. και κτίριο γραφείων 866 τ.μ.. Το τίμημα για το σύνολο του γηπέδου, μετά από τέσσερις άγονους πλειστηριασμούς, έχει μειωθεί  σε 1.030.000 ευρώ, με πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων.  
Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η  σύμφωνη γνώμη, αναφέρεται σε μία και μοναδική προσφορά  1.031.000 ευρώ και στην περίπτωση που υπάρξει ακριβότερη προσφορά από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο,  δεν θα συνεχιστεί εκ μέρους του Περιφερειακού Ταμείου η συμμετοχή του στη διαγωνιστική διαδικασία.
Όπως αποσαφηνίστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης:
Α) Το ακίνητο έχει κατασχεθεί και δεν έχουν επ΄ αυτού κανένα δικαίωμα οι μέτοχοι της εταιρείας.
Β) Η συμμετοχή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την απόκτηση στα πλαίσια του ως άνω πλειστηριασμού εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, ήτοι το συγκεκριμένο ακίνητο, συνάδει με τις προδιαγραφές της μελέτης που εκπονήθηκε  για τη δημιουργία μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου στα Ιωάννινα, που είναι πάγιο αίτημα των επιχειρηματικών και τοπικών φορέων.  Με τη συμμετοχή του στον πλειστηριασμό και τυχόν απόκτηση του οικοπέδου, το Περιφερειακό Ταμείο εκπληρώνει και το ρόλο του, που είναι η συμβολή του στην ανάπτυξη του τόπου μας.  Σημειώνεται ότι στη Μελέτη Σκοπιμότητας, που ανατέθηκε με απόφαση του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου -στο οποίο εκπροσωπούνται τα επιμελητήρια κ.α.-, προβλέπεται όπως η λειτουργία του Εκθεσιακού Κέντρου γίνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, το Πανεπιστήμιο και επιχειρηματικούς φορείς.

Έφηβοι - Social Media - Πλαστική Χειρουργική: Πώς συνδέονται


Στις μέρες μας παρατηρούμε αρκετά συχνά κοπέλες και αγόρια νεαρής σχετικά ηλικίας να επισκέπτονται πλαστικούς χειρουργούς και να ζητούν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Επιθυμούν περισσότερο να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά τους και να απαλλαγούν από ατέλειες σε πρόσωπο και σώμα, παρά να μοιάσουν με διασημότητες – κάτι που ήταν «της μόδας» πριν από λίγα χρόνια.
Τα διάφορα φίλτρα στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Snapchat και το Instagram μας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξουμε στις φωτογραφίες που κοινοποιούμε την εμφάνισή μας, όπως, για παράδειγμα, να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος «εξαφανίζοντας» προβλήματα, να αλλάξουμε το σχήμα του προσώπου μας, ακόμη και να μικρύνουμε τη μύτη μας ή να μεγαλώσουμε το βλέμμα μας.
Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS (www.agaitanis.gr, www.onemanclinic.gr): «Νέες κοπέλες και αγόρια, βλέποντας την βελτιωμένη εικόνα τους, αφού προηγουμένως έχουν επεξεργαστεί την αρχική φωτογραφία με τη χρήση διάφορων φίλτρων, επιθυμούν ολοένα και πιο πολύ να αποκτήσουν την βελτιωμένη εκδοχή τους κι έτσι επιλέγουν να επισκεφτούν το γραφείο του πλαστικού χειρουργού».
Τα προηγούμενα χρόνια οι ασθενείς επισκέπτονταν τον γιατρό τους με φωτογραφίες από διάσημα πρόσωπα ή γνωστά μοντέλα, που θαύμαζαν και ήθελαν να τους μοιάσουν. «Πλέον, λόγω της διαδεδομένης χρήσης των social media και των φίλτρων, όλο και συχνότερα ασθενείς έρχονται στο ιατρείο με φωτογραφίες από τη βελτιωμένη εκδοχή τους και την επιθυμία να αποκτήσουν τη νέα αυτή εμφάνιση», λέει ο γιατρός.
Η κάμερα Snapchat δείχνει αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη μας, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα, προσθέτοντας ένα - δύο φίλτρα στο πρόσωπό μας, να αλλάξουμε τα πάντα.