Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Με κεραυνό  του Τζημόπουλου ο ΠΑΣ πήρε το βαθμό στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος άνοιξε το σκορ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως το κεραυνό  του Θέμη Τζημόπουλου ο ΠΑΣ πήρε το βαθμό.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και φρόντισαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους με το... καλημέρα. Λίγο πριν "φύγει" το πρώτο ημίχρονο μάλιστα μετουσίωσαν σε γκολ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Ο Μασούντ πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 79' ο Θέμης Τζημόπουλος αποφάσισε να εξαπολύσει ένα σουτ αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Γιαννιώτη και είδε τη μπάλα να καρφώνεται στη γωνία του τέρματός του για το 1-1

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68' Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81' Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68' Γιάκος), Ακόστα (62' Βιδάλ), Μαμπουλού (75' Ναδάλες), Ζάιρο.

Δήμος Πωγωνίου: Κοπή της πίτας του Δήμου στην αίθουσα του ΚΔΑΠ στον Παρακάλαμο, μετά τον Αγιασμό των υδάτων

Μετά η ρίψη του Τιμίου Σταυρού και του  Αγιασμού των υδάτων στη γέφυρα του ποταμού Λεμπούσδα, στην Κεντρική Αγορά, θα γίνει η κοπή της πίτας του Δήμου Πωγωνίου στην αίθουσα του ΚΔΑΠ στον Παρακάλαμο.

Δήμος Πωγωνίου: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός εσόδων και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το οικονομικό έτος 2017 από το Δημοτικό Συμβούλιο

Τον προϋπολογισμό εσόδων και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το οικονομικό έτος 2017 ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και η ανάπτυξη της περιοχής του Πωγωνίου, μέσω εκτέλεσης έργων και υλοποίησης ενός στρατηγικού σχεδιασμού.
Ο προϋπολογισμός, ύψους 7.684.440,63€, αποτυπώνει ωστόσο τις συνέπειες της συνεχούς περικοπής πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την προσπάθεια των οργάνων της ώστε να μη γίνει καμία «έκπτωση» στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης έκανε λόγο για έναν προϋπολογισμό που καταρτίστηκε με δεδομένο τη συνεχή ύφεση και τις ανάγκες του Δήμου.
«Στον προϋπολογισμό αποτυπώνεται ο στόχος μας για κάλυψη των καθημερινών προβλημάτων. Η συνεχής μείωση των πόρων που δυσχεραίνει το έργο της Αυτοδιοίκησης καθώς και η οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα αυξάνουν το βάρος της κοινωνικής πολιτικής που καλούνται να σηκώσουν οι Δήμοι. Ο στόχος μας είναι διττός, αφενός να αντιμετωπίσουμε τα αυξημένα προβλήματα κι αφετέρου να υλοποιήσουμε το όραμά μας για ανάπτυξη της περιοχής» επεσήμανε ο κ. Καψάλης.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός φυγόποινος στην Άρτα

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (04-01-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 48χρονος ημεδαπός, για καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Παρακάλαμος: Άδοξα έληξε η επιχείρηση της Δημοτικής Αρχής για τον καθαρισμό της Λεμπούσδας

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός από εργάτες του Δήμου και όλα είναι έτοιμα για την ρίψη του Σταυρού και του Αγιασμού των υδάτων.
Σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου Πωγωνίου επιχείρησε το πρωί της Πέμπτης να καθαρίσει το σημείο που θα γίνει αύριο Θεοφάνεια,  η ρίψη του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των υδάτων στη γέφυρα του ποταμού Λεμπούσδα, στην Κεντρική Αγορά του Παρακαλάμου.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του χειριστή στάθηκε αδύνατον να προσεγγίσει στο σημείο καθαρισμού το μηχάνημα.
Στην προσπάθεια να βγει το σκαπτικό μηχάνημα από την κοίτη του ποταμού κόλλησε στο λασπώδες βυθό με αποτέλεσμα να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του.
Στο σημείο έφτασε ιδιωτικής χρήσης  φορτωτής και η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε.
Παρόν στην επιχείρηση ο Αντιδήμαρχος Άνω Καλαμά κ. Γκόγκος Χρήστος και ο  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κάκος Ευθύμιος.
Ο καθαρισμός έγινε τελικά από εργάτες του Δήμου και όλα είναι έτοιμα για την ρίψη του Σταυρού και του Αγιασμού των υδάτων.

Παρακάλαμος: Ακόμα περιμένουν το ιερέα να αγιάσει τα σπίτια

Ένα έθιμο που πραγματοποιούνταν εδώ και δεκαετίες, κάθε χρόνο την παραμονή των Φώτων που ήθελε τον ιερέα του χωριού να γυρίζει από τα ξημερώματα το χωριό και να αγιάζει τα σπίτια δυστυχώς φέτος δεν υλοποιήθηκε.
Μάταια οι νοικοκυραίοι περίμεναν και όσο περνούσε η ώρα άρχισαν τα τηλεφωνήματα  για να μάθουν γιατί αργεί ο ιερέας.
Τελικά ο ιερέας δεν πέρασε ποτέ.
Πέρα για πέρα δικαιολογημένα τα ερωτήματα για το ποιος πήρε αυτή την απόφαση για την κατάργηση  του εθίμου.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τον υπεύθυνο της ενορίας να μας εξηγήσει για το ποιος πήρε την απόφαση. 

Η Αδελφότητα Αποδήμων Χρυσορραχιτών «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» σας εύχεται Καλή χρονιά

Η Αδελφότητα Αποδήμων Χρυσορραχιτών «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ», εύχεται σε σας και τις οικογένειες σας, η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε ευτυχία και πάμφτωχη σε κακές στιγμές.
Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις νέα χρονιά με όμορφες και ξεχωριστές εμπειρίες!
Χρώματα, ήχοι, μουσικές και αρώματα να ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα!
Τα ετήσια ημερολόγιά μας, τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στην πορεία του θεσμού της "αδελφότητας" είναι έτοιμα, γι αυτό κι εσείς να μας περιμένετε λοιπόν από μέρα σε μέρα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!
Αν σε κάποιον δε φτάσει το ημερολόγιο, σας παρακαλούμε, επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ., ώστε να το προμηθευτείτε.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας αποχαιρετά τον εκλεκτό Ηπειρώτη λογοτέχνη Χριστόφορο Μηλιώνη, που πάντα και παντού σ' όλο το λογοτεχνικό του έργο, «κρατάει αγκαλιά» την Ήπειρο


Αριθ. Πρωτ. 3021      Αθήνα 5-1-2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       Η  Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας με οδύνη πληροφορήθηκε το θάνατο του Χριστόφορου Μηλιώνη, εκλεκτού Ηπειρώτη λογοτέχνη που πάντα και παντού σ’ όλο το λογοτεχνικό του έργο «κρατάει αγκαλιά» την Ήπειρο.
           Το φιλολογικό και λογοτεχνικό έργο του Χριστόφορου Μηλιώνη είναι πλουσιότατο, το οποίο ευτύχησε να παρουσιάσει  η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στη μεγαλειώδη εκδήλωση που έγινε στις 19 Φεβρουαρίου 2010 στην αίθουσα της Παλιά Βουλής. 
            Για το έργο του γράφτηκαν και θα γραφούν πολλά. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τον αποχαιρετά με  υπερηφάνεια, γιατί  αληθινά είχε κλείσει στην ψυχή του την πατρίδα, την Ήπειρο.
          Ο πεζογράφος Χριστόφορος Μηλιώνης γεννήθηκε στο Περιστέρι Πωγωνίου (του νομού Ιωαννίνων) το 1932.Τελείωσε το Γυμνάσιο στη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων και σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως καθηγητής σε Γυμνάσια της Κύπρου (Αμμόχωστος, 1960-1964) και της άλλης Ελλάδας. Διετέλεσε Σχολικός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής (1984-1990, οπότε και αποσύρθηκε από την εκπαίδευση. Διετέλεσε μέλος των εκδοτικών ομάδων των περιοδικών "Ενδοχώρα" (Γιάννινα 1959-1967) και "Δοκιμασία" (Γιάννινα 1973-1974), και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, στο Δ.Σ. της οποίας εξελέγη μέλος δύο φορές. Συνεργάστηκε με τα εγκυρότερα περιοδικά και εφημερίδες, καθώς και (επί δεκαετίαν) ως επιφυλλιδογράφος στην εφημερίδα "Τα Νέα".

       Τιμήθηκε με το Α΄ Κρατικό Βραβείο διηγήματος για το βιβλίο του "Καλαμάς κι Αχέροντας" (1986), με το Βραβείο Διηγήματος του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ (2000) για το βιβλίο του "Τα φαντάσματα του Γιορκ" και με το Βραβείο Κώστα και Ελένης Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών (2005) για το βιβλίο του "Το Μοτέλ-Κομμωτής κομητών"
           Το Αναμνηστικό βραβείο από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος προς τον Χριστόφορο Μηλιώνη, γλυπτό του Καθηγητή της ΑΣΚΤ Θόδωρου Παπαγιάννη, στη μεγαλειώδη εκδήλωση παρουσίασης του συνολικού του έργου, που έγινε στις 19 Φεβρουαρίου 2010, στην αίθουσα της Παλιά Βουλής. 
Καλό σου ταξίδι φίλε πατριώτη Χριστόφορε Μηλιώνη.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ελληνικού «ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ», κόβει την Πίτα του, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, ώρα 12:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του, στο Ελληνικό, 25η οδός και Αγίας Τριάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ελληνικού «ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ» σας εύχεται Δημιουργικό και Αισιόδοξο το 2017 και σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στα γραφεία του Συλλόγου στο Ελληνικό, 25η οδός και Αγίας Τριάδας, στις 12:00 μ.μ..
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ιόνια Οδός: Ικανοποίηση αλλά και γκρίνια έφερε το τμήμα Κουβαράς-Αμφιλοχία

Με ικανοποίηση αλλά και γκρίνια ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος Κουβαράς-Αμφιλοχία στην Ιόνια Οδό. Ικανοποιημένοι είναι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν το τμήμα από/προς την Ήπειρο που είδαν τις διαδρομές τους να συντομεύουν κατά περίπου 20 λεπτά. Πρόκειται για μία από τις μεγάλες διαφορές καθώς και το γεγονός ότι διπλασιάστηκε η ικανότητα κίνησης των αυτοκινήτων όπως και το γεγονός ότι επιπλέον υπάρχει ΛΕΑ για οτιδήποτε χρειαστεί. Επίσης δεν υπάρχουν ισόπεδοι κόμβοι, άρα οι μετακινήσεις είναι ιδιαίτερα ασφαλείς.
Ικανοποιημένοι είναι όμως και στην Αμφιλοχία καθώς το όνειρο της παράκαμψης της πόλης που υπέφερε εδώ και πολλά χρόνια από την κίνηση που καθήλωνε την πόλη ενώ το καλοκαίρι δημιουργούνταν τεράστιες ουρές. Αυτό πλεόν είναι παρελθόν καθώς η Ανατολική Παράκαμψη Αμφιλοχίας που προσφέρει η Ιόνια Οδό, λύνει κατά το ήμισυ την "πολιορκία" της πόλης.
Από την άλλη πλευρά, η μη λειτουργία των ανισόπεδων κόμβων έχει δημιουργήσει παράπονα και γκρίνια στους κατοίκους του Αγρινίου αλλά και των περιοχών δυτικά της Αμφιλοχίας που χρειάζεται να κάνουν μεγάλη παράκαμψη.

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Τρεις αλλοδαποί 40, 18 και 25 ετών συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Υπουργείο Εργασίας: Υποχρεωτικά στο ΙΚΑ μισθωτοί με παράλληλη αγροτική δραστηριότητα

Ασφαλισμένοι οι οποίοι παράλληλα με την αγροτική δραστηριότητα απασχολούνται ως μισθωτοί, υπάγονται υποχρεωτικά στην ασφάλιση του ΙΚΑ.
Αυτό διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, η οποία εξεδόθη, σε συνέχεια ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στο υπουργείο σχετικά με περιπτώσεις νέων ασφαλισμένων οι οποίοι υπήχθησαν στην ασφάλιση του ΟΓΑ και έλαβαν αποφάσεις εξαίρεσης από το ΙΚΑ ως μισθωτοί.
Σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν. 1140/1981 (Α' 68), πρόσωπα που είναι ασφαλισμένα σε άλλον φορέα κύριας ασφάλισης για τους κλάδους σύνταξης και ασθένειας, δεν μπορεί να υπαχθούν παράλληλα και στην ασφάλιση του ΟΓΑ για τους κλάδους αυτούς.
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, «υπάρχει σημαντικός αριθμός ασφαλισμένων στον ΟΓΑ που έλαβαν αποφάσεις εξαίρεσης από το ΙΚΑ, στις οποίες καλόπιστα βασίστηκαν και κατέβαλαν εισφορές, βάσει του καθεστώτος του ΟΓΑ επί σειρά ετών. Η αρχή της χρηστής διοίκησης και της ασφάλειας του δικαίου επιβάλλει την αποτροπή αιφνιδιαστικών ανατροπών της υφιστάμενης κατάστασης εις βάρος των πολιτών, ειδικά όταν η υφιστάμενη κατάσταση είναι αποτέλεσμα προηγούμενης διοικητικής πράξης, η οποία δημιούργησε στον πολίτη την εύλογη πεποίθηση ότι η υφιστάμενη κατάσταση είναι νόμιμη.

Ο Γιάννης Στέφος επισκέφτηκε την ακριτική Κόνιτσα

Ο Γιάννης Στέφος επισκέφτηκε την ακριτική Κόνιτσα.
Πρώτος σταθμός ήταν το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας που φιλοξενεί οικογένειες προσφύγων από την Συρία. Ενημερώθηκε για τη λειτουργία του κέντρου από τους υπεύθυνους της δομής κα Μιτοπούλου Κατερίνα και κ. Τέφο Ανδρέα.
Πρόκειται για μια δομή που λειτουργεί υποδειγματικά, τα παιδιά και οι έφηβοι φοιτούν στα σχολεία της Κόνιτσας.
Μέσα στο μήνα πρόκειται να λειτουργήσει νηπιαγωγείο 20 νηπίων μέσα στη δομή με διορισμένο από το ελληνικό κράτος νηπιαγωγό. Δεύτερος σταθμός ήταν το δημαρχείο Κόνιτσας, όπου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και συζήτησε επί μακρόν με τον Δήμαρχο Κόνιτσας κ. Παπασπύρου Ανδρέα.
Ενημερώθηκε για ζητήματα που έχουν σχέση με τη συνοριακή φύλαξη της ευρύτερης περιοχής του δήμου Κόνιτσας και με άλλα θέματα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Συζήτησαν τη χρηματοδότηση περαιτέρω αναγκών του δήμου.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Στέφος δεσμεύτηκε να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη δημοτική αρχή με στόχο την ταχύτερη επίλυση των όποιων προβλημάτων του δήμου.

ΕΜΥ: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις

Σύμφωνα με την ΕΜΥ κακοκαιρία προβλέπεται σε όλη τη χώρα από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (κυρίως στις νησιώτικες περιοχές), τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους θυελλώδεις άνεμους.
Πιο αναλυτικά:
α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (05/01/17):
1. Μέχρι τις πρώτες ώρες της Παρασκευής (06/01/17) στα νησιά του ιονίου και στις παραθαλάσσιες περιοχές της ηπείρου, της δυτικής στερεάς, της δυτικής και Νότιας Πελοποννήσου.
2. Μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (06/01/17) κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ της Πέμπτης (05/01/17) και από τα βόρεια μέχρι και τη Δευτέρα (09/01/17) ακόμα και σε πεδινές περιοχές, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές:
1. Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και στις βορειότερες περιοχές της Θεσσαλίας.
2. Από το βράδυ της Παρασκευής κατά περιόδους στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Ανατολική νησιώτική χώρα και την Κρήτη.
γ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από την παρασκευή (06/01/17) και από τα βόρεια η οποία θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή σε όλη τη χώρα. Παγετός κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί από το Σαββάτο (07/01/17), ο όποιος στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.
δ. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι (7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ) θα πνέουν την Πέμπτη (05/01/17), οι οποίοι την Παρασκευή (06/01/17) σταδιακά από τα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση.
Από το απόγευμα του Σαββάτου (07/01/17) βαθμιαία θα εξασθενίσουν.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr ).

Ο Δήμος Πωγωνίου κόβει βασιλόπιτα στην Αθήνα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, στις 10:00 π.μ., στο ξενοδοχείο "ΧΙΛΤΟΝ"

Ο Δήμος Πωγωνίου και η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου σας προσκαλούν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, στις 10:00  π.μ., στο ξενοδοχείο "ΧΙΛΤΟΝ".
Παράλληλα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο Πωγώνι.