Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 3-0

Ακόστα (10'), Πέδρο (41', 57') οι σκόρερ του ΠΑΣ

Ένας καταιγιστικός  ΠΑΣ Γιάννινα δεν άφησε να πάρει ανάσα ο Ατρόμητος.
Ο Πέδρο έφτιαξε φάση στο 4΄, όμως ο Γκορμπούνοφ κράτησε το μηδέν τουλάχιστον στο ξεκίνημα.
Ένα λεπτό αργότερα ο Μαμπουλού πέτυχε ένα γκολ, όμως ο βοηθός έδωσε οφσάιντ.
Η υπεροχή της ομάδας του Γιάννη Πετράκης κράτησε για πολλά λεπτά ακόμα με τους Μαμπουλού - Καρανίκας και Πέδρο να κάνουν ... πάρτυ με την άμυνα του Ατρόμητου.
Στο 9΄ ο Ζησόπουλος έκανε πέναλτι στον Πέδρο και ο Ακόστα από τα έντεκα βήματα έγραψε το 1-0.
Ο Πέδρο σκόραρε στο 41΄ μετά από ασίστ του Μαμπουλού, με το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται και στο 57' όπου γράφτηκε το 3-0!
Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν ανίκανοι να αντιδράσουν και αν οι Κοζορώνης, Καρανίκας ήταν πιο εύστοχοι, το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες (Κούτρης 70'), Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Γιάκος (69' Δώνης), Ακόστα, Πέδρο (70' Ζάιρο), Μαμπουλού.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπάγκα (63' Κοντοές), Ουμπίντες, Τόνσο, Ντιγκινί (69' Παπαδόπουλος), Βασιλείου (55' Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

Με διπλό μέσα στην Περίβλεπτο ξεκίνησε η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (2-3)- Την συντριβή στο Κεφαλόβρυσο γνώρισε η Αναγέννηση (1-6)

*Νικηφόρα ξεκίνησε της αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας, η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος καθώς κέρδισε στην Περίβλεπτο τον τοπικό ΠΑΣ με σκορ 2-3.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χαρίση Ιωάννη στο 46΄.
Άμεση η αντίδραση της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος που ισοφάρισε στο 51΄ με τον Τσαραώση Ευάγγελο.
Ο Παπάζης Ιωάννης έκανε στο 54΄ το 1-2.
Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 61΄ σε 2-2 με τον Βάκαρο Γεώργιο.
Στο 89' ο Μπάγιας Ελευθέριος  έκανε το τελικό 2-3 χαρίζοντας στην ΑΕΔ το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:

Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Καραμπίνας Ιωάννης, Ντέλλας Κων/νος, Καλογέρης Χαράλαμπος, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος, Τσαραώσης Ευάγγελος,  Brami Jorgo, Παπάζης Ιωάννης  (Φουρτούνης  Ηλίας 63΄), Αναστασιάδης Ευθύμιος (Κατζιώτης Ιωάννης 83΄), Ζενέλης Πάτροκλος (Μπάγιας Ελευθέριος 77΄)

*Σαν σίφουνας πέρασε την Κυριακή το απόγευμα από το Κεφαλόβρυσο, η ομάδα του Α.Ο. Ζωοδόχου, αφού  επικράτησε της τοπικής Αναγέννησης  με το ευρύ 1-6.
Παρά το βαρύ 1-6 οι γηπεδούχοι, στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψαν το ματς μέχρι το τέλος, δημιούργησαν αρκετές φάσεις, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Βαρύ πυροβολικό του Α.Ο. Ζωοδόχου ήταν ο Σιώτας Γρηγόρης που πέτυχε πέντε!!! γκολ  (12', 34', 62', 77', 81').
Στο 19' ο Ανδρέου Χρήστος  ανατρέπεται στην περιοχή, την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Δημητρίου  Δημήτρης κάνοντας το  0-2.
Για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-4 στο 70' ο Γιάτσε Gerti  με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Μπάσιος Χρήστος, Τάσιος Αλέξανδρος,  Πότσης Ανδρέας, Γραμμόζης Γεώργιος, Τριάντος Ιωάννης, Γιάτσε Gerti, Καραμάνης  Αλέξανδρος, Δήμος Αναστάσιος (Μύταρης Ηλίας 46΄), Μακολλάρι Μαρινγκλέν, Ντόντης Βασίλειος,

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016
Α.Σ. Απείθαρχος-Α.Ο. Κόντσικας 3-1
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά- Αετός Νήσου 1-1
Κρύα-Π.Α.Ο. Ιωαννίνων
Α.Ο. Σταυρακίου- Π.Α.Σ. Αλμυρός Βουνοπλαγιάς 1-2
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016
ΠΑΣ Περίβλεπτος-ΑΕΔ Πωγωνάτος 2-3
Πανζαγορισιακός-ΑΕ Γιάννενα 1-0
Π.Α.Ο. Κόνιτσας-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 0-2
Αναγέννηση  Κεφαλόβρυσου-Α.Ο. Ζωοδόχος 1-6


Βαθμολογία (1η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 3 
2. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 3
3. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 3
4. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 3
5. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 3   
6. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 3
7. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 3
8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 1
9. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 1
10. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  0
11. Α.Ο.ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  0
12. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 0
13. Π.Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  0 
14. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 0  
15. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  0
16. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 0

«Έφυγε» σε τροχαίο ο καταγόμενος από το Κομπότι Άρτας δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στο κοιμητήριο Νέας Μάκρης, θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα.

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο Λάμπρος Χαβέλας, πατέρας ενός παιδιού, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του πάνω στη σέλα της αγαπημένης του μοτοσυκλέτας, εξαιτίας της στραβοτιμονιάς ενός οδηγού στη Λ. Κηφισίας.
Μόλις 40 χρονών, ήταν ο Λάμπρος, μαχητικός δημοσιογράφος του δρόμου. Σε έναν τέτοιο δρόμο, στις 12:00 το μεσημέρι, στη Λ. Κηφισίας, έχασε τη ζωή του. Στο ύψος του Αγ. Γεωργίου στο Ψυχικό, ο οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Ν. Κηφισιά, έστριψε ξαφνικά δεξιά, προκειμένου να μπει σε παράδρομο της Λ. Κηφισίας, την οδό Ολυμπιονικών χωρίς να αντιληφθεί την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο νεαρός δημοσιογράφος και κινούνταν στον παράδρομο.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ ο αναβάτης εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά. Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο όμως κατά πληροφορίες παρέλαβε χωρίς αισθήσεις τον άτυχο δημοσιογράφο.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου κατέληξε στα σοβαρά τραύματά του. Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς.

Ο Ηπειρώτης μεγαλοβιομήχανος Κώστας Λούλης δώρισε την έπαυλή του στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Το έκτασης 25 στρεμμάτων αγρόκτημά του και την έπαυλή του στην οποία διέμενε μονίμως τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του, λίγο έξω από τον Βόλο, προσέφερε ο γνωστός μεγαλοβιομήχανος Κώστας Λούλης στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Με την τεράστιας αξίας κίνησή του, 35 παιδιά σε πρώτη φάση και 80 μέχρι τέλος του χρόνου θα βρουν «στέγη, στοργή και αγάπη» σε ένα χώρο που πραγματικά θυμίζει επίγειο παράδεισο.
Το κτήμα και η έπαυλη ήταν ο χώρος της μόνιμης κατοικίας του αλευροβιομήχανου Κώστα Λούλη, στην περιοχή Διμήνι με καταπληκτική θέα στην πόλη του Βόλου.
«Η απόφαση για τη δωρεά» είπε ο κ. Λούλης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος», «ελήφθη από κοινού με τη σύζυγό μου και χωρίς δεύτερη σκέψη να προβούμε σ’ αυτή την κίνηση και να κάνουμε την παραχώρηση στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού "Η Κιβωτός του Κόσμου"».

Λάβδανη Πωγωνίου: Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, με σκοπό την διακίνηση

Κατασχέθηκαν 32.720 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (10-09-2016) το μεσημέρι στη Λάβδανη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών οργανώθηκε διακριτική παρακολούθηση, κατά την οποία χθες το μεσημέρι στη Λάβδανη, εντοπίστηκε ο 31χρονος να παραλαμβάνει από εγκαταλελειμμένο σπίτι και να μεταφέρει πεζός, δύο ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -30- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -32.720- γραμμαρίων.
Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση ζωοκλοπής από ποιμνιοστάσιο στην Τύρια Πρέβεζας

Δράστης είναι ο 28χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς χθες στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με σύλληψη 28χρονου ημεδαπού για ζωοκλοπή από ποιμνιοστάσιο στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση ζωοκλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού προέκυψε ότι ο 28χρονος εμπλέκεται και σε άλλη μία υπόθεση ζωοκλοπής από ποιμνιοστάσιο στην Τύρια Πρέβεζας, που έγινε την 14/15-02-2016, απ’ όπου αφαίρεσε τρία πρόβατα.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα κλεμμένα ζώα και αποδόθηκαν με μεσεγγύηση στον ιδιοκτήτη τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας προς συσχέτιση με την ήδη υποβληθείσα δικογραφία.

10.000 προσλήψεις στη δημόσια υγεία προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός

Δέκα χιλιάδες προσλήψεις στη Δημόσια Υγεία προανήγγειλε ο κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία τους στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
«Μέσα στους επόμενους μήνες τα Δημόσια Νοσοκομεία θα έχουν ενισχυθεί με 10.000 νοσηλευτές και γιατρούς», είπε ο πρωθυπουργός.
Πιο συγκεκριμένα είπε πως η εικόνα της υποβάθμισης και της απαξίωσης της Δημόσιας Υγείας θα αλλάξει με τις εξής δράσεις:
• Με την πλήρωση 985 περίπου κενών οργανικών θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων
• Την κάλυψη άλλων 2500 κενών οργανικών θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων μέσω ΑΣΕΠ
• Την πρόσληψη 760  ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ.
 • Την πλήρωση 585 θέσεων λοιπού επικουρικού προσωπικού για τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας.
• Την απλοποίηση της διαδικασίας τοποθέτησης των επικουρικών γιατρών – με την οποία ήδη έχουν διοριστεί 800 επικουρικοί γιατροί

• Την άμεση έναρξη προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ύψους 48 εκ ευρώ, 12μηνης διάρκειας, για 5000 νοσηλευτές και προσωπικό τεχνικής υποστήριξης.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (12-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (13-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (14-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα - Δίστρατο.
Πέμπτη (15-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (16-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (17-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (12-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (13-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (14-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (15-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (16-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες
Σάββατο (17-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής

Ύστερα από συνεδρίαση ανακοινώθηκε, η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η εκλογή Γραμματέα και η συγκρότηση σε σώμα της Νομαρχιακής Επιτροπής με τον ορισμό των υπεύθυνων των θεματικών πεδίων πολιτικής δράσης.
Για την θέση του Γραμματέα υπήρξε μία υποψηφιότητα, αυτή του Στέφανου Ζούμπα, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
Ο ορισμός των υπεύθυνων των θεματικών πεδίων έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτός.
Η σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής είναι η εξής:
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΛΑΝΤΑΒΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΤΥΠΟΥ: ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΑΡΗΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΓΚΟΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ: ΓΚΑΡΤΖΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ: ΑΡΛΕΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΤΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΙΚΤΥΩΝ: ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, για κλοπή από κατάστημα στο Βράχο Πρέβεζας

Συνελήφθησαν, χθες (10-09-2016) μετά τα μεσάνυκτα, στο 30ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 18 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί, χθες (09-09-2016) το πρωί, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα τουριστικών ειδών στο Βράχο Πρέβεζας και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και μέρος του χρηματικού ποσού, καθώς επίσης και δύο ποδήλατα, τα οποία είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την περιοχή της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, οι δύο αλλοδαποί στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen .
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.