Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Στην Ήπειρο, τα Νησιά Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο οι νεφώσεις γρήγορα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο.
Αργά τη νύχτα οι βροχές θα επεκταθούν στη Δυτική Στερεά και την Ήπειρο και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Οι άνεμοι θα είναι  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στο Βόρειο Ιόνιο νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Καταδίωξη και σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ότι ύποπτο Ι.Χ.Ε. όχημα κινείται με κατεύθυνση από Νομό Πρέβεζας προς Νομό Θεσπρωτίας.
Ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής στην περιοχή «ΚΑΡΤΕΡΙ» Θεσπρωτίας και σε προσπάθεια ακινητοποίησης του οχήματος , ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε στα ηχητικά και φωτεινά σήματα του περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Ακολούθησε καταδίωξη με τη συνδρομή περιπολικών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. και το ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή «ΓΑΤΑ» Θεσπρωτίας όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερις (04) αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και να διαφύγουν άλλοι τρεις (03), οι οποίοι αναζητούνται.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ εντός του χώρου αποσκευών του βρέθηκαν τρία (03) μπιτόνια με βενζίνη καθώς και ένα (01) μαχαίρι με μήκος λάμας είκοσι (20) εκατοστών.

Έκπτωση φόρου το 2016, χωρίς οι φορολογούμενοι να έχουν την υποχρέωση να μαζεύουν αποδείξεις

Ούτε φέτος οι φορολογούμενοι έχουν τη νομική υποχρέωση να κρατήσουν τις αποδείξεις, όπως και το 2015, για να «κερδίσουν» την έκπτωση φόρου κατά την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων το 2017.
Όπως επεσήμανε χθες, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει τη σύνδεση της έκπτωσης φόρου που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο εισοδήματος για τους μισθωτούς και συνταξιούχους με τις αποδείξεις δαπανών, όπως συνέβαινε έως το 2014.

Από τη χρήση 2015 και για τη χρήση 2016, η έκπτωση φόρου ισχύει ανεξάρτητα από τη συγκέντρωση και διαφύλαξη αποδείξεων.

Πέρασε και από τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (3-4)- Έχασε στο Κεφαλόβρυσο η Αναγέννηση από τον Αετό Νήσου (0-2)

*Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε στο  Στάθης Τσανακτσής,  η  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος το απόγευμα της  Κυριακής, επί του Α.Π.Ο.Ε.Λ.  με 3-4.
Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. αιφνιδίασε και άνοιξε το σκορ με το Γκούμα Κωνσταντίνο  στο 2΄.
Άμεση η αντίδραση της  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος που ισοφάρισε στο 6΄ σε 1-1 με τον Μπάγια Ελευθέριο.
Ο Γκούμας Κωνσταντίνος  έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 34΄.
Ο Μπάγιας Ελευθέριος ισοφάρισε για την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος στο 44΄ σε 2-2.
Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ στο 49΄ με το Γκούμα Κωνσταντίνο.

Ο Μπάγιας Ελευθέριος έφερε το ματς στα ίσα στο 77΄ και έκανε την ολική ανατροπή στο 79΄ γράφοντας το τελικό 3-4 που χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Ναθαναήλ Νικήτας, Ντέλλας Κων/νος, Παπάζης Ιωάννης, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης  Σταύρος, Μπάγιας Ελευθέριος (Δήμος Αθανάσιος 82΄),  Brami Jorgo, Φουρτούνης  Ηλίας (Καρδάσης Γεώργιος 90΄), Τσαραώσης Ευάγγελος (Ζενέλης Πάτροκλος 65΄), Καλογέρης Χαράλαμπος
*Με το τρίποντο έφυγε από το  Κεφαλόβρυσο ο Αετός Νήσου αφού επικράτησε της τοπικής Αναγέννησης  με 2-0.
Ο Αετός Νήσου προηγήθηκε με 0-1 στο  8΄ με τον Ελευθερίου Διογένη.
Ο Βλαχιώτης Αναστάσιος   έκανε το τελικό 0-2 στο 78΄.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Ανδρέας, Τάσιος Αλέξανδρος, Πότσης Θεόδωρος, Γραμμόζης Γεώργιος Τριάντος Ιωάννης, Καλησπεράτης Ιωάννης (Δήμος Αναστάσιος 81΄),  Ντόντης Βασίλειος, Μπάσιος Χρήστος, Μύταρης Ηλίας, Νούσης Χρήστος (Κούρος Γιώργος 80΄)

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 1-1
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 3-4
Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-2
Κυριακή 9  Οκτωβρίου 2016
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 1-5
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 3-4
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 3-5
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 0-2
Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 5-1


Βαθμολογία (5η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 13
2. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 12
3. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 12  
4. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 11
5. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 9
6. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 8  (4)
7. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  7 
8. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  7
9. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 7 
10. Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  6  
11. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 6 
12. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 6  
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 4
14. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 3
15. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  2

16. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1

Ξεκινούν την Τετάρτη οι μετεγγραφές φοιτητών

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας ξεκινά την Τετάρτη, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μετεγγραφές φοιτητών.
Η διαδικασία θα διαρκέσει μια εβδομάδα από τις 12 έως τις 19 Οκτωβρίου.
Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί:
είτε μέσω της επιτυχίας τους στις πανελλαδικές εξετάσεις Μαΐου–Ιουνίου εκάστου σχολικού έτους , Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) ή Επαγγελματικού ημερήσιου ή εσπερινού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Ομάδας Α ́ και Ομάδας Β΄, είτε μέσω της χρήσης άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης (εισαγωγή στο 10% των θέσεων εισακτέων κάθε Τμήματος, Σχολής ή Εισαγωγικής Κατεύθυνσης χωρίς νέα εξέταση, με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, ειδικά μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση),
είτε μέσω της χρήσης του δικαιώματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις από τους πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, με κριτήριο το βαθμό απολυτηρίου τους και σε ποσοστό 5% καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων,
Αν οι φοιτητές ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες μπορούν να  υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παραγράφους 5,7 και 8 του άρθρου 21 του Ν.4332/2015 (Α ́76),δηλώνοντας:

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Πρέβεζα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Πρέβεζα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού.
Αναλυτικότερα, ο 21χρονος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής από ανασφάλιστο Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που έγινε χθες (08-10-2016) αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Βραβεύτηκε με τον χρυσό κότινο, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, π. Αντώνιος Παπανικολάου

Στην ακριτική Πωγωνιανή φιλοξενούνται μόνιμα 70 παιδιά και παράλληλα λειτουργεί και Γεωργική Σχολή 

Στο Ζάππειο Μέγαρο και σε μια λαμπερή εκδήλωση βραβεύτηκε με τον χρυσό κότινο, από την Ελληνική Πολιτεία και το Δ.Σ του Ζαππείου, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, π. Αντώνιος Παπανικολάου, για την τεράστια κοινωνική του προσφορά, στα πλαίσια του θεσμού «Ολύμπια 2016», που αναβίωσε μετά από 100 χρόνια.
Στη μεγάλη κουβέντα, που τώρα τελευταία, έχει απασχολήσει την κοινωνία μας για την θέση της Εκκλησίας σε μεγάλα ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα, έρχεται αυτή η βράβευση να αναδείξει στο πρόσωπο του πατρός Αντωνίου, τη μαχόμενη εκκλησία και τον λαϊκό κλήρο, που όπως πάντοτε έτσι και σήμερα, μάχεται στην αρένα της ζωής για την επιβίωση, την αξιοπρέπεια, την στήριξη και την ηθική και κοινωνική ανάσταση του ποιμνίου της. Μάχεται στις τελευταίες και «απομακρυσμένες» χαραμάδες της κοινωνίας μας, αντιστεκόμενη στην κάθε είδους κρίση, πνευματική, κοινωνική, ηθική και οικονομική.

Εκεί όπου οι υπηρεσίες του Κράτους δε φθάνουν, από αδυναμία και ανεπάρκεια, λόγω της κρίσης.
Πάντοτε ο λαϊκός κλήρος αντιστεκόταν και ήταν στις πρώτες γραμμές της «μάχης», κάνοντας αντίσταση, έτσι και σήμερα κάνει τη δική του αντίσταση στο Κέντρο της Αθήνας. Είναι οι κληρικοί που δεν φοβούνται να μπούνε στη λάσπη για να σώσουν τα παιδιά τους, αυτά που καθημερινά, παρασύρονται στο βόρβορο της παραβατικότητας, όχι κρίνοντάς τα , όπως κάνει η κοινωνία, αλλά υποστηρίζοντας και οδηγώντας τα σε οδούς ασφάλειας, ανάτασης ψυχικής και πνευματικής, δίνοντάς τους όλα εκείνα τα εφόδια με τα οποία θα μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους με αξιοπρέπεια, συνεχίζοντας τη ζωή τους με ελπίδα.
Μέσα σ’ αυτές τις χαραμάδες της Αθήνας ο πατήρ Αντώνιος αγωνίζεται με την Κιβωτό του Κόσμου να στηρίξει 400 παιδάκια εκατοντάδες μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση. 100 παιδιά που φιλοξενούνται στα Σπίτια Φιλοξενίας στον Κολωνό και τον Πειραιά.
Αλλά και στην ακριτική Πωγωνιανή φιλοξενούνται μόνιμα 70 παιδιά και παράλληλα λειτουργεί και Γεωργική Σχολή.

«2η Γιορτή Ηπειρώτικης Πίτας» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ηπειρωτών" Δήμου Ωρωπού, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (10-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (11-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (12-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα - Δίστρατο.
Πέμπτη (13-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (14-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (15-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (10-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (11-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (12-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (13-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (14-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες.
Σάββατο (15-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Σεπτέμβριο 2016 στην Ήπειρο

Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Σεπτέμβριο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
α. Τροχαία Ατυχήματα
Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 16 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 8 το 2015 ). 
Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
3 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (όσα και το 2015)
2 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι 3 το 2015)
11 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι 2 το 2015)
Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 24 παθόντες (έναντι 9 το 2015).
Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
3 νεκροί (όσοι και το 2015 )
4 σοβαρά τραυματίες (έναντι 3 το 2015 )
17 ελαφρά τραυματίες (έναντι 3 το 2015)
Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
υπερβολική ταχύτητα
παραβίαση προτεραιότητας
ολισθηρότητα του οδοστρώματος
έλλειψη προσοχής κατά την οδήγηση
λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς
β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Π.Δ.Μ.: Επιμορφωτικό πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ετήσιας διάρκειας με θέμα: «Ειδική Αγωγή»

Σεμινάριο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Αγαπητοί/ές σας ενημερώνουμε ότι:

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης-ετήσιας διάρκειας (600  ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».
Έναρξη Οκτώβριος του 2016 και λήξη τον Ιούνιο του 2017.
Επιστημονικά Υπεύθυνη: Αναστασία Αλευριάδου
 Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για ανακοινώσεις του 
Προγράμματος 2016-2017 στην ιστοσελίδα:

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (10-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (11-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (12-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (13-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (14-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.

Σάββατο (15-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.