Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Περιφέρεια Ηπείρου: Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για την τραγωδία στα Τέμπη

 


Στη συνεδρίασή του (την Πέμπτη 9 Μαρτίου) το Περιφερειακό Συμβούλιο εξέδωσε ψήφισμα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, ως και για τον αείμνηστο Δήμαρχο Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ.

Το ψήφισμα,  που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία,  αναφέρει τα εξής:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, εκφράζει την οδύνη του για την τραγική απώλεια των δεκάδων ανθρώπινων ζωών στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ζητά από την Πολιτεία να στηρίξει με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους.

Ζητά την άμεση  διερεύνηση σε βάθος των αιτιών που προκάλεσαν και δεν απέτρεψαν την τραγωδία και την απόδοση ευθυνών σε κάθε επίπεδο.

Ζητά τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση σε ταχύτατο χρόνο  των μηχανισμών και των γραφειοκρατικών διαδικασιών που προκάλεσαν και προκαλούν καθυστερήσεις σε δράσεις εκσυγχρονισμού των υποδομών και της λειτουργίας των Δημόσιων Δομών. 

Ενώνει τη φωνή του με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, υπογραμμίζοντας ότι η τραγωδία δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση και ότι η διαλεύκανσή της μπορεί και θα  γίνει μόνο από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, παρά την τραγωδία, μένει σταθερή στο αίτημά της για σύγχρονη και ασφαλή σιδηροδρομική σύνδεση με την υπόλοιπη χώρα».

ΠΗΓΗ:  www.php.gov.gr/

Περιφέρεια Ηπείρου: Θέματα του Περιφερειακού συμβουλίου

 


Τελευταία προθεσμία για τη λειτουργία των ΣΜΑ


Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τη λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, τόνισε ότι η Περιφέρεια υπερασπίστηκε και θα συνεχίζει να υπερασπίζεται μέχρι τέλος τη νομιμότητα και τις συμβάσεις που έχουν υπογραφή.
Ανακοίνωσε επίσης ότι, μετά από νέα συνάντηση που έγινε με κεντρικούς φορείς, έχει δοθεί προθεσμία ώστε αύριο ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα ώστε να υπάρξει συμφωνία για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ. Μετά το διάστημα αυτό, θα κλείνει ο φάκελος θα γίνεται οριστική παραλαβή και θα ολοκληρώνεται η πληρωμή εφόσον ζητηθεί από τον ανάδοχο. Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ακόμη ότι έχει σταλεί εξώδικο στην ανάδοχο κοινοπραξία του εξοπλισμού και σε μη συμμόρφωσή της, θα ακολουθηθεί διαδικασία έκπτωσής της.
Ως προς το ζήτημα που υπάρχει με το ΧΥΤΥ Βλαχέρνας, είπε ότι έγινε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητήθηκαν εξηγήσεις, καθώς συνέχιζε να δέχεται απορρίμματα από Δήμους που δεν τα μετέφεραν στο εργοστάσιο.

Εγκρίθηκαν τα Ειδικά Σχέδια της Π.Ε. Ιωαννίνων για αντιμετώπιση
των επιπτώσεων από σεισμούς, πλημμύρες, πυρηνικά ατυχήματ
α

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα τα Ειδικά Σχέδια αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών που αφορούν τη διαχείριση των συνεπειών από σεισμούς, πλημμύρες και από τυχόν σοβαρό ατύχημα σε πυρηνική εγκατάσταση εκτός συνόρων.

Αδελφότητα Ιερομνημιτών Πωγωνίου: Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ., την Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 10:00, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος

 


Αγαπητοί φίλοι γερομάτες,

Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας, στην οποία θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ., την Κυριακή 12/3/2023 και ώρα 10:00, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να δυναμώσουμε την Αδελφότητά μας.

Το Δ.Σ.

ΕΦΚΑ: Στις 15 Μαρτίου πληρώνονται οι επικουρικές

 


Ο ΕΦΚΑ εκκαθάρισε πάνω από το 50% των ληξιπρόθεσμων επικουρικών συντάξεων σε 60 ημέρες ενώ στις 15 Μαρτίου δρομολογείται η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης. Πιο συγκεκριμένα, στις 43.000 εκδόσεις επικουρικών συντάξεων -σε σύνολο 80.000 που εκκρεμούσαν μήνες ή και χρόνια και για τις οποίες έχει ήδη εκδοθεί η κύρια σύνταξη- προχώρησε ο ΕΦΚΑ το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα, στις 15 Μαρτίου -με εμβόλιμη πληρωμή– πρόκειται να καταβληθεί η προκαταβολή επικουρικής σύνταξης, που θεσμοθετήθηκε πριν από λίγες ημέρες έπειτα από σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη. Δικαιούχοι είναι ασφαλισμένοι για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί η επικουρική τους σύνταξη και πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αναλύονται παρακάτω.

Αναλυτικά, τον Ιανουάριο οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ προχώρησαν στην οριστική έκδοση 17.000 επικουρικών συντάξεων, με την πλειονότητα των δικαιούχων να πληρώνονται στα τέλη Φεβρουαρίου τόσο την επικουρική τους σύνταξη όσο και τα αναλογούντα αναδρομικά. Τον Φεβρουάριο εκδόθηκαν 26.000 επικουρικές συντάξεις και οι δικαιούχοι θα λάβουν τα αντίστοιχα ποσά στα τέλη Μαρτίου.

ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και τοπικά έντονα φαινόμενα στα δυτικά

 


Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) την Παρασκευή 10 Μαρτίου, βροχές τοπικού χαρακτήρα αναμένονται αρχικά σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και του Ανατολικού Αιγαίου.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας και σε τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Υπαρκτή είναι η πιθανότητα χαλαζόπτωσης στα βορειοδυτικά.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 18 βαθμούς, από 2 έως 19, στη Θεσσαλία από 5 έως 21-22, στην Ήπειρο από 5 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 21-22, στα Επτάνησα από 10 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι έως νοτιοδυτικοί με εντάσεις 5-6 Μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 Μποφόρ, αλλά προοδευτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Γιάννενα: Εκδήλωση για την Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 19:30 στο Θυμωμένο Πορτραίτο

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων σας καλεί στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στις 19:30 στο  Θυμωμένο Πορτραίτο, Καποδιστρίου 20,  με θέμα: «Η Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών: Τα Μέτρα Κεραμέως…» 

Στην εκδήλωση το θέμα της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού θα εξεταστεί και θα συζητηθεί στο ευρύτερο πλαίσιο της συντηρητικής και νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής εκπαιδευτικής πολιτικής που ασκήθηκε την τετραετία 2019-2023."

Ομιλητές της εκδήλωσης:

Λεωνίδας Ευθυμίου,  Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Μπάμπης Νούτσος,  πρώην Καθηγητής στον Τομέα Παιδαγωγικής του ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Γιώργος Μαυρογιώργος,  ομ. Καθηγητής του Τομέα Παιδαγωγικής του ΦΠΨ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ν.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Πρώτη παρουσίαση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών

 


Η πρώτη παρουσίαση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών για τη νέα προγραμματική περίοδο έγινε σήμερα δίνοντας τη δυνατότητα για έναν ουσιαστικό και χρήσιμο διάλογο αλλά και για την κατάθεση προτάσεων προκειμένου να περάσει στο επόμενο στάδιο.

Το όραμα του Σχεδίου ΒΑΑ όπως συνοψίζεται από τους μελετητές είναι να καταστεί ο Δήμος Ιωαννιτών κόμβος πρωτοπορίας «αναπτύσσοντας ένα αποθετήριο καλών πρακτικών από επιτυχημένα έργα καινοτομίας και επενδύσεις πλήρους κλίμακας με κύριο στόχο την επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας έως το 2030, μέσω της εκμηδένισης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, εστιάζοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση ενέργειας σε όλους τους τομείς, όπως οι μεταφορές, ο αστικός και πολεοδομικός σχεδιασμός και οι κτηριακές υποδομές».

Οι δράσεις του Σχεδίου χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Στα νέα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου, στα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από άλλες πηγές, στα συνεχιζόμενα και στα έργα του Δήμου που έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάπτυξης.

Αδελφότητα Κρυονεριτών Πωγωνίου «Η Αγία Παρασκευή»: Ετήσια χοροεσπερίδα την Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων το «Όνειρο»

 

Ετήσια χοροεσπερίδα της Αδελφότητας Κρυονεριτών Πωγωνίου «Η Αγία Παρασκευή», την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, ώρα 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων το «Όνειρο».

Ιόνια Οδός: Ρυθμίσεις μακράς διάρκειας για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης

 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο:

1)   Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 103,45ο  έως το 105,95ο χλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

2)   Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από 107,2ο έως το 105,05οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα υπάρξει κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας, θα διατηρηθεί.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ιωάννινα: Σύμβαση για τα έργα αγροτικής οδοποιίας με 2,9 εκατομμύρια

 


Στη φάση της υλοποίησης περνά ένα πολύ σημαντικό έργο του Δήμου Ιωαννιτών. Πρόκειται για την βελτίωση προσβασιμότητας αγροτικού οδικού δικτύου με προϋπολογισμό 2.910.000 για το οποίο υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος το συγκεκριμένο έργο απαντά σε σοβαρά προβλήματα του λεκανοπεδίου ενώ με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλλει στην έμπρακτη στήριξη κυρίως του πρωτογενούς τομέα.

«Πρόκειται για μία μεγάλη παρέμβαση η οποία θα υλοποιηθεί και θα δημιουργήσει ασφαλείς οδικές υποδομές, υποδομές που χρειάζονται κυρίως όσοι δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα που αποτελεί και πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας» ανέφερε ο κ. Αρλέτος.

Το έργο αφορά παρεμβάσεις σε αγροτικούς οδούς στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ιωαννιτών αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της πρόσβασης στις εκμεταλλεύσεις του πρωτογενούς τομέα και των μεταφορών αφενός των παραγόμενων προϊόντων, αφετέρου δε των απαραίτητων πρώτων υλών.

Γιάννενα: Παρατείνονται μέχρι τις 31 Μαρτίου τα μέτρα για την απαγόρευση επισκεπτηρίου και συνοδών στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα

 


Παρατείνονται μέχρι τις 31 Μαρτίου τα μέτρα για την απαγόρευση επισκεπτηρίου και συνοδών στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και της έξαρσης της γρίπης.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για βαρέως πάσχοντα ασθενή θα επιτρέπεται η παρουσία συνοδού μετά από συνεννόηση με τον Διευθυντή του εκάστοτε τμήματος.

Για τους εμβολιασμένους ασθενούς απαιτείται η διεξαγωγή καθημερινού rapid test ενώ για τα Σαββατοκύριακα θα ισχύει τεστ 48 ωρών.

Οι ανεμβολίαστοι συνοδοί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό τεστ ισχύος 72 ωρών.

Στους συνοδούς ασθενών δίνεται κάρτα η οποία θα επιδεικνύεται στο νοσηλευτικό προσωπικό και επιστρέφεται στο νοσοκομείο με το εξιτήριο του ασθενούς.

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, την Πέμπτη 9 Μαρτίου

 


Την Πέμπτη 9 Μαρτίου οι Κινητές  Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου rapid test στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα:

Άρτα, Κέντρο Υγείας Άρτας-Isobox, 08:30-15:00

Άρτα, Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας-Isobox, 08:30-15:00

Θεσπρωτία, ΓΝ Φιλιατών, 08:30-13:30

Θεσπρωτία, Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον, Εθνικής Αντιστάσεως, Ηγουμενίτσα, 09:00-15:00

Θεσπρωτία, Παλαιό Δημαρχείο Παραμυθιάς, 10:00-14:00

Ιωάννινα, Περιφέρεια Ηπείρου, 09:00-20:00

Ιωάννινα, Πλατεία Πύρρου, 09:00-14:00

Ιωάννινα, Mega Εμβολιαστικό, Καλπακίου 9, Αμπελόκηποι, 09:00-15:00

Ιωάννινα, Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, 09:00-14:00

Ιωάννινα, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, 09:00-13:30

Πρέβεζα, Λιμενικό Ταμείο, Ελ. Βενιζέλου 20, 09:00-15:00

Πρέβεζα, Δημαρχείο Θεσπρωτικού, 09:00-11:00

Πρέβεζα, Δημαρχείο Λούρου, 11:30-14:00.

Αλματώδης αύξηση στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης στην τρίτη ηλικία

 


Σημαντική αύξηση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης έχουμε σε παγκόσμιο επίπεδο την τελευταία εικοσαετία στην τρίτη ηλικία, κυρίως στον ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο!

Μάλιστα σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το 15% του συνόλου των ασθενών της τρίτης ηλικίας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την σπονδυλική του στήλη.

Νεότερες επικαιροποιημένες μελέτες δείχνουν πως μόνο την  τελευταία πενταετία η ετήσια αύξηση καλπάζει σε ποσοστό που ξεπερνά το 7,6%!

Η δυσμενής αυτή εξέλιξη έχει σοβαρές επιπτώσεις στη ποιότητα της ζωής των ασθενών, πολλοί από τους οποίους αν δεν αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα, περνούν ένα μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο της ζωής τους στο κρεβάτι, ενώ άλλοι περιθωριοποιούνται.

Η αύξηση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης δεν επηρεάζει μόνο αρνητικά την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων, αλλά επιβαρύνει σημαντικά τα ασφαλιστικά ταμεία και γενικότερα την παγκόσμια οικονομία.

Κι αυτό γιατί οικονομικές μελέτες δείχνουν πως το κόστος επιβάρυνσης εμφανίζει ετήσια αύξηση της τάξης του 14,7%, κάτι που μεταφράζεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

«Με τη γήρανση του πληθυσμού αυξάνονται και οι υπόλοιπες συννοσηρότητες καθιστώντας έτσι επιτακτική την ανάγκη για χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και όσο πιο άμεσα πραγματοποιηθούν τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα» αναφέρει ο διακεκριμένος νευροχειρουργός, με μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης, κύριος Θεολόγος Θεολόγου, διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής στην κλινική Λευκός Σταυρός.