Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Πάνος Καμμένος: Εκκαθάριση εν λειτουργία και διαχειριστής στην Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου

Καταλυτική η επίσκεψη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην παραμεθόριο περιοχή της Ηπείρου στα ελληνοαλβανικά σύνορα, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016.
Συγκεκριμένα επισκέφτηκε το φυλάκιο στη Μολυβδοσκέπαστη συνοδεία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ παράλληλα προσκύνησε στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων και στην Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστης, παρόντων των τοπικών ιεραρχών.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, από τη Μολυβδοσκέπαστη ανέφερε ότι θα δοθεί σύντομα λύση, στο θέμα της Μεταλλουργικής.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Οι διαδικασίες για τον εκκαθαριστή έχουν μπει μπροστά ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η νέα μορφή λειτουργίας της Μεταλλουργικής».
Ο κ. Καμμένος συμπλήρωσε ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν ούτε οι κάτοικοι αλλά ούτε και οι εργαζόμενοι για την πορεία και το μέλλον της, καθώς διασφαλίζονται με τις συμβάσεις που ήδη έχουν υπογραφεί και έχουν διάρκεια αρκετών ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό που δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι το σκέλος της μονάδας που παράγει κάλυκες για την αμυντική βιομηχανία της χώρας και πολύ λιγότερο η γραμμή που κόβει τα κέρματα του ευρώ, καθώς δεν θεωρείται ανταγωνιστική.
Αντιπροσωπεία του Δήμου Πωγωνίου, στην οποία μετείχαν δύο αντιδήμαρχοι και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης,  συζήτησε τον κ. Καμμένο το θέμα της λειτουργίας της Μεταλλουργικής, αλλά έδειξαν ότι δεν ικανοποιούνται από τις απαντήσεις που έλαβαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Καλπακίου

''Χορεύουμε και τραγουδάμε'': Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείου Έβρου, διοργανώνει Ηπειρώτικο γλέντι, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 21:00, στο κέντρο ''Αlexander'', στο Νέο Χειμώνειο

''Χορεύουμε και τραγουδάμε''
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείου Έβρου, διοργανώνει Ηπειρώτικο γλέντι, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 21:00, στο κέντρο ''Αlexander'', στο Νέο Χειμώνειο.

Ιωάννινα: Συλλήψεις δύο ατόμων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (115,3) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης «σοκολάτα» και μία ζυγαριά ακριβείας

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τον εντοπισμό και κατάσχεση ποσότητας κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).
Πρόκειται για έναν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Γαλλίας και έναν 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες (30-11-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, οι δύο δράστες, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 30χρονου αλλοδαπού, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως χώρος διακίνησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
μία συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα», βάρους (80,3) γραμμαρίων
μία ζυγαριά ακριβείας και
ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.
Παράλληλα, στην κατοχή του 32χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα», συνολικού βάρους (35) γραμμαρίων, τις οποίες όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από τον 30χρονο δράστη, έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Εκδήλωση Αδελφότητας Γκρίμποβου και Σελτσάνων Ηπείρου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, στον Πευκώνα Αγίων Αναργύρων, Λεωφόρος Δημοκρατίας, απέναντι από το 301 στρατόπεδο

Ανακοίνωση Αδελφότητας

 Σας περιμένουμε στην εκδήλωση μας, στον Πευκώνα των Αγιών Αναργύρων.
Ο οποίος βρίσκεται επί της Λεωφ. Δημοκρατίας απέναντι από το στρατόπεδο 301. Εκεί θα μας διασκεδάσει η κομπανία του Χριστόδουλου Παπαστάθη, θα γευτούμε τσιπουράκι από το χωριό συνοδευομένο από μεζεδάκια.
Η είσοδος για τους ενήλικες είναι 5 ευρώ, για τα παιδιά είναι δωρεάν.
Ραντεβού το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 20.00.

Με Τσίπουρο, Κλαρίνα & Μεζεδάκια για να μπει καλά ο μήνας.

Άρτα: Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (30-11-2016) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 29χρονος συνελήφθη διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη, βάρους (45) γραμμαρίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Παρακάλαμος: Μνημόσυνο του Ντρουμπάλη Νικόλαου, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016


ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον αναπάντεχο χαμό του συγχωριανού Ντρουμπάλη Νικόλαου.
Το 40μερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του θα τελεστεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στον Παρακάλαμο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους

O OAΕΔ, ενόψει του νέου προγράμματος «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών», που θα προκηρύξει το προσεχές διάστημα, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους για επικαιροποίηση των στοιχείων τους στα μητρώα του Οργανισμού, ώστε να έχουν πρόσβαση στο Πρόγραμμα.
Το Πρόγραμμα θα προσφέρει στους ανέργους που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών, να προσληφθούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και, γενικά, εργοδότες τους ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα.
Ενόψει της προκήρυξης της σχετικής Δημόσιας Πρόσκλησης για το νέο Πρόγραμμα, ο ΟΑΕΔ καλεί:
Όλους τους ενδιαφερόμενους ανέργους, ηλικίας 30 έως 49 ετών, που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών, να συντάξουν το βιογραφικό τους, μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ή να επικαιροποιήσουν, εφόσον απαιτείται τα στοιχεία του βιογραφικού τους και, ειδικότερα, τις ειδικότητες και λοιπά επιθυμητά προσόντα πρόσληψης (πχ ξένες γλώσσες, προϋπηρεσία, γνώσεις Η/Υ, κα).

Συλλήψεις τεσσάρων φυγόποινων στην Πρέβεζα και στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Πρέβεζα και στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών και χρηματικής ποινής (1.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών.
Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (500) ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί επιταγών.
Χθες το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών, για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

''Eίμαι Πολίτισσα, Τζάνουμ'': Το βιβλίο του Ηπειρώτη συγγραφέα Θεόδωρου Δεύτου, στη παρθενική του παρουσίαση, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30, στο Δημαρχείο Ιλίου, Κάλχου 48, Ίλιον

“Όλα καλά, χρυσά και άγια, είναι καμωμένα σ’ αυτήν την Πόλη, αλλά όταν πέφτει εκείνη η παρατεταμένη υγρασία, το ισλακλίκ όπως το λένε εδώ οι ντόπιοι, με πονάνε όλα μου τα κόκκαλα, με πηρονιάζει μέχρι την καρδιά!
Η Πόλη είναι φημισμένη για την ομίχλη, τις βροχές και τις αστραπές της. Όταν όμως πέφτει αυτή η ρημάδα η ομίχλη, δεν βλέπεις ούτε την μύτη σου!...
Όταν έχει βοριά, μέχρι κάτω τα Πριγκηπόνησα μπορώ να ατενίσω, και τότε η ψυχή μου ανοίγει σαν τριαντάφυλλο εκατόφυλλο! Τι να σε πω, αυτή η θέα είναι μοναδική, αξεπέραστη! Όποιος δεν την έχει διεί, χάνει τζάνουμ, χάνει!”
Είναι η Έλσα, η κοσμοπολίτισσα Ρωμιά της Πόλης, που μας σεργιανάει με τις αναμνήσεις της, με τις υπέροχες περιγραφές της για την Βασιλεύουσα, με τους παράξενους αλλά ξεχωριστούς έρωτες της, με τα γλέντια, τα πάθη, τις προσδοκίες…
Μαζί της κι η Ρωξάνη, η μεγάλη αρχόντισσα του Πέραν, που ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της σαν παραμύθι, …ένα παραμύθι όμως που οι απόγονοι των Νεότουρκων του Κεμάλ Ατατούρκ, το μετέτρεψαν σε εφιάλτη…
Μέσα από την αφήγηση των δύο γυναικών, αναδύεται η ίδια η Κωνσταντινούπολη των Ρωμιών, λαμπρή, μεγαλοπρεπής, πλανεύτρα.
 Μια πόλη μαγική κι ανεπανάληπτη, χαραγμένη ανεξίτηλα στις μνήμες όσων την έζησαν και όσων την ποθούν…
Ένα ακόμη συναρπαστικό μυθιστόρημα που αφηγείται με ιδιαίτερο τρόπο τη ζωή τριών γενεών μιας οικογένειας Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης,από τον Ηπειρώτη συγγραφέα Θεόδωρο Δεύτο, τον συγγραφέα του bestseller ''Τραπεζούντα, το Διαμάντι της Ανατολής'' και πολλών άλλων πολυδιαβασμένων βιβλίων.

Ο Θεόδωρος Δεύτος γεννήθηκε το 1957 στο Μαυρόπουλο Πωγωνίου Ιωαννίνων. Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπηρέτησε στην δημόσια εκπαίδευση από το 1986-2015. 
Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιλίου από το 2006 μέχρι και σήμερα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου( 2001-2011) και μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Ιλίου την περίοδο 2008-2010 & Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Άθλησης από το 2010-2014.
Πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα το 2004.
Τίτλοι βιβλίων του.
(2015) Τραπεζούντα, Το διαμάντι της Ανατολής, ''Ωκεανός''
(2011) Μήπως αγάπησα λάθος πατρίδα;, ''Μπουκουμάνης''
(2008) Σμύρνη, συγγνώμη, Εκδόσεις ''Καστανιώτης''
(2006) Μη ρωτάς γιατί, Εκδόσεις ''Δωδώνη''

(2004) Ο ηπειρώτικος γάμος, Ιδιωτική Έκδοση.

Δρέπανο Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών

Αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός για την ίδια υπόθεση
Συνελήφθη, χθες (29-11-2016) το απόγευμα, στην παραλιακή οδό Ηγουμενίτσας – Δρεπάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ενώ για την ίδια υπόθεση, αναζητείται και ένας αλλοδαπός συνεργός του.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε προανακριτικά, ο 52χρονος ημεδαπός θα μετέφερε με προορισμό την περιοχή της Λευκάδας, τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (7.296) γραμμαρίων, από κοινού με αλλοδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Γιάννης Καραγιάννης: Ομιλία στη Βουλή για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων

Στα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά του Σ/Ν "Απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων" εστίασε ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, στην ομιλία του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη, αυτά εντοπίζονται αφενός μεν στην καινοτόμα ηλεκτρονική διαδικασία αδειοδότησης επιχειρήσεων μέσω των "Υπηρεσιών Μιας Στάσης", αφετέρου δε σε μια σειρά διορθωτικών διατάξεων του νομοσχεδίου που διευθετούν δυσλειτουργίες του παρελθόντος.

"Η συγκεκριμένη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης βελτιώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της αγοράς, μειώνει τα διοικητικά βάρη και αναβαθμίζει το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας" ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο βουλευτής, επισημαίνοντας παράλληλα ότι "για να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις μεταρρυθμίσεις, να χαράξουμε εθνικές και περιφερειακές στρατηγικές, να αυξήσουμε το κοινωνικό κεφάλαιο της οικονομίας και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να προχωρήσουμε σε μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών".

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Ρουμανίας (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 23 και 26 ετών, για κλοπή στην Άρτα

Σε βάρος της 23χρονης εκκρεμούσε επιπρόσθετα καταδικαστική απόφαση για απάτη

Συνελήφθησαν, χθες (29-11-2016) το μεσημέρι στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, μία 23χρονη και ένας 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στην πόλη της Άρτας, η 23χρονη εισήλθε σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. και με το πρόσχημα αγοράς δελτίων, αφαίρεσε χρηματικό ποσό ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου ανέμενε ο 26χρονος συνεργός της.
Ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς από τη συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων της 23χρονης, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άργους, για απάτη.
Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Κομπότι Άρτας: Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός ο οποίος μετέφερε με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, χθες (29-11-2016) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 43χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στην ενδοχώρα, με τελικό προορισμό την Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 42, 25, 35 και 41 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τριών εξ αυτών, εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Κατασχέθηκε το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας.