Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΨΑΛΗΣ: Λύστε τώρα το πρόβλημα…

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ!
Τα Συνοριακά Τμήματα αποδυναμωμένα από προσωπικό
Εκτεθειμένα στο έλεος των παρανόμων βρίσκονται τα ακριτικά χωριά του Δήμου Πωγωνίου, αφού τα συνεχή κρούσματα επιθέσεων και κλοπών, σε ακατοίκητα κυρίως σπίτια αποδήμων, έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ανασφάλειας και στους εναπομείναντες κατοίκους που βλέπουν την περιουσία τους να κινδυνεύει και οι ίδιοι να έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους!
Η κατάσταση τελευταία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα συνοριακά τμήματα φύλαξης είναι αποδυναμωμένα από προσωπικό και οχήματα, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Κάτοικοι και τοπικοί φορείς εκπέμπουν σήμα κινδύνου προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και για το λόγο αυτό συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία μάλιστα και των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, καθώς και των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου Καστανής και Αγίας Μαρίνας.
Η Πολιτεία απούσα…
Το γεγονός ότι τα Συνοριακά Τμήματα είναι εντελώς αποδυναμωμένα εκμεταλλεύονται οι διαρρήκτες, που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει… χρυσές δουλειές! Οι επιδρομές είναι μαζικές και σύμφωνα με τους Διοικητές από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως πρόκειται για συγκεκριμένη σπείρα από την Αλβανία, η οποία μέσα σ’ ένα βράδυ μπορεί ν’ ανοίξει 20 – 25 σπίτια.
Τελευταίο κρούσμα η επιδρομή τους στο ακριτικό Σταυροσκιάδι, όπου μέσα σε λίγες ώρες διέρρηξαν δέκα σπίτια και μάλιστα στο τελευταίο μαγείρεψαν κι έφαγαν κιόλας!
Οι υπάρχοντες συνοριοφύλακες κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, αλλά δεν επαρκούν για να πραγματοποιούν περιπολίες σε όλα τα χωριά και μάλιστα όταν δεν διαθέτουν και τα απαιτούμενα μέσα.
Αξιοσημείωτο είναι, όπως τονίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου, ότι μια υπηρεσία με 113 οργανικές θέσεις, σήμερα σ’ αυτή υπηρετούν 50 άτομα, ενώ όταν υπάρχουν άδειες μόλις φτάνουν τα 38! Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, μπορεί στα χαρτιά να υπάρχουν 15, στην πραγματικότητα όμως είναι 6 και μάλιστα τα 4 από αυτά έχουν συντηρηθεί με χρήματα των ίδιων των συνοριοφυλάκων! Για να αντιληφθεί κανείς την παντελή αδιαφορία από πλευράς Πολιτείας αρκεί ν’ αναφερθεί ότι πέρυσι τον Μάρτιο μια υπηρεσία με 113 άτομα, είχε μείνει χωρίς κανένα αυτοκίνητο για ένα μήνα!
Μετά από όλα τα παραπάνω, πώς να μην αυξηθεί η εγκληματικότητα και πώς να νιώθουν ασφαλείς οι ηλικιωμένοι κάτοικοι των ακριτικών χωριών μας, που απλά κάνουν τον… σταυρό τους να μην πέσουν στα χέρια των κακοποιών που ρημάζουν ότι βρίσκουν. Γιατί είναι θέμα χρόνου, όταν… τελειώσουν από τα κλειστά σπίτια να συνεχίσουν τη « δουλειά» τους και στα κατοικημένα, με όποιες συνέπειες μπορεί αυτό να έχει ακόμη για την ασφάλεια της ζωής των κατοίκων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο
Το καυτό θέμα λοιπόν της έξαρσης της εγκληματικότητας συζητήθηκε στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου, με κοινή διαπίστωση όλων ότι πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους. Αυτό που αποφάσισε είναι να βοηθήσει οικονομικά τα Αστυνομικά Τμήματα για την συντήρηση των οχημάτων και για να εμπλουτιστεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός. Ακόμη να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, όπως και με το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ ζητά να επιστρέψουν άμεσα οι αποσπασμένοι σε άλλες υπηρεσίες συνοριοφύλακες, καθώς τα Τμήματα στα χωριά έχουν απογυμνωθεί εντελώς από προσωπικό.
Στη τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κ. Καψάλης σημείωσε ότι εάν δεν υπάρξει άμεσα ανταπόκριση, η Δημοτική Αρχή, κάτοικοι και φορείς θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, προκειμένου να αναδείξουν πιο έντονα το πρόβλημα.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Ι. Ντόντης υπογράμμισε ότι χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο με την συνεργασία φορέων και Πολιτείας, ενώ ακούστηκαν και άλλες προτάσεις από την ελάσσονα αντιπολίτευση, όπως για παράδειγμα οι σύλλογοι των χωριών, όπου υπάρχουν, να ενεργοποιηθούν και να προσέχουν τα χωριά τους!


ΠΗΓΗ: http://www.proinoslogos.gr/

Ξεχείλισε ο Καλαμάς και «έπνιξε» 15.000 στρέμματα με καλλιέργειες!..

Το υδροηλεκτρικό φράγμα φταίει, λένε οι αγρότες


Ξεχείλισε ο ποταμός Καλαμάς και πλημμύρισαν 15.000 καλλιεργήσιμα στρέμματα στον κάμπο των Φιλιατών.
Η ζημιά, που έπαθαν οι αγρότες, είναι ανυπολόγιστη.
Οι ίδιοι μιλούν για ολική καταστροφή.
Δεν φτάνει, λένε, που χρωστάνε στις τράπεζες, τους... έπνιξε και ο Καλαμάς.
Και καλούν τους υπεύθυνους να ανοίξουν το υδροηλεκτρικό φράγμα.
Οι αγρότες Χρήστος και Νίκος Πανταζής, ανέφεραν: «Εμείς νοικιάζουμε τα χωράφια. Πού θα βρούμε τώρα να πληρώσουμε τους ιδιοκτήτες;». Για να προσθέσουν: «Όλοι μας έχουν εγκαταλείψει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για μας. Δεν ξέρουμε, πραγματικά τι θα απογίνουμε».
Ο Χρήστος Ρούσσης, ο οποίος καλλιεργούσε καρπούζια, έχει τη μεγαλύτερη χασούρα απʼ όλους. «Δεν έχει μείνει τίποτε», τονίζει απαρηγόρητος. Και διευκρινίζει ότι από τα χωράφια ζουν ο ίδιος και η οικογένεια του γιου του.
Την ευθύνη για το ότι συνέβη την αποδίδει στο ότι οι υπεύθυνοι δεν ανοίγουν το υδροηλεκτρικό φράγμα κοντά στο Ράι. Έτσι τα νερά του ποταμού δεν βρίσκουν διέξοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το πρόβλημα. «Πλέον είμαστε στα όριά μας», επισημαίνουν οι αγρότες.


ΠΗΓΗ: http://www.proinoslogos.gr/

Συνάντηση Θανάση Οικονόμου με νεολαία ΠΑΣΠ


Ιωάννινα, 23 Απριλίου 2012


Συνάντηση με τη νεολαία της ΠΑΣΠ στα γραφεία της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ είχε ο Θανάσης Οικονόμου στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την επίσκεψη του Βαγγέλη Βενιζέλου στα Γιάννενα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε για πολύ ώρα με τους νεολαίους για όλα τα κρίσιμα θέματα, με πρωταρχικό αυτό της ανεργίας, αλλά και για το ρόλο της νέας γενιάς στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.
Ο Θανάσης Οικονόμου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές της 6ης Μαΐου και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέγεθος του κοινωνικού κράτους. Και άρα σ’ αυτές τις εκλογές η συμμετοχή θα είναι μικρή γιατί πλέον τα κόμματα δεν μπορούν να τάξουν στους πολίτες. Δεν ενστερνίζομαι αυτή την άποψη. Οι πολίτες που θα ψηφίσουν σ’ αυτές τις εκλογές θα δώσουν ένα μήνυμα: “Στοπ σε όσους αρνούνται να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Στοπ στους πολιτικούς που θεωρούν τον εαυτό τους επίκεντρο”. Τώρα, αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχή μας στις εκλογές για να δείξουμε ότι προτιμούμε την αλήθεια από ένα βολικό ψέμα μιας μέρας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να περιορίσουμε δαπάνες, χωρίς να περιορίσουμε τα ίδια τα αγαθά, το κοινωνικό κράτος».

H υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Νατάσσα Τύρου – Ούζα παρέστη την Κυριακή στην εκδήλωση μνήμης της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων για τα θύματα του Ολοκαυτώματος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23-4-2012
Στην εκδήλωση μνήμης της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων για τα θύματα του Ολοκαυτώματος των 6.000.000 Εβραίων, παρέστη την Κυριακή η υποψήφια Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα Νατάσσα Τύρου – Ούζα.
Με αφορμή την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, η κα. Νατάσσα Τύρου – Ούζα σημείωσε: «Τιμούμε τα 6.000.000 ψυχών που χάθηκαν με την ευχή και την ελπίδα η ανθρωπότητα να μην ζήσει ξανά στην ιστορία της παρόμοιες καταστάσεις».

ΑΡΤΑ: Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για κλοπή από Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου


Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις, χθες (22-04-2012) το πρωί στο κέντρο της Άρτας, ένας 36χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος χθες το πρωί αφαίρεσε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της Άρτας μία θρησκευτική εικόνα, που απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο, με διαστάσεις 16 x 22 εκατοστά.
Η εικόνα, που βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον Επίτροπο της Εκκλησίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΛΙΑΜΑΝΗΣ: Συναντήσεις σε Παρακάλαμο, Καλπάκι και Ασφάκα

Προτάσεις για τη αναζωογόνηση της υπαίθρου και την δημιουργία προοπτικής για την αγροτική αναγέννηση κατέθεσε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Τσιαλιαμάνης στις επαφές που είχε με κατοίκους του Παρακαλάμου, του Καλπακίου και της Ασφάκας στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.
Η ανεργία και η συρρίκνωση της απασχόλησης σε συνδυασμό με την λαθρομετανάστευση και την αύξηση της εγκληματικότητας αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα της υπαίθρου και των συγκεκριμένων περιοχών, όπως διαπιστώθηκε στην συζήτηση που είχε με τους κατοίκους.
Η πορεία ανάκαμψης μπορεί να έρθει μόνο μέσα από αναπτυξιακές παρεμβάσεις με στόχο την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής”, σημείωσε ο κ. Τσιαλιαμάνης, σημειώνοντας πως για παράδειγμα στον κάμπο της Λαψίστας καλλιεργείται μόλις το 1/3 των εκτάσεων.
Οι προτάσεις που κατέθεσε ο υποψήφιος βουλευτής επικεντρώνονται:
* στην δημιουργία τράπεζας γης με ευθύνη του ΤΟΕΒ Λαψίστας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των κατακερματισμένων εκτάσεων που δεν έλυσε ο αναδασμός που έγινε στο παρελθόν
* στην βελτίωση των υποδομών άρδευσης, ύδρευσης και αποχέτευσης, για την διευκόλυνση της παραγωγής αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την προστασία του περιβάλλοντος
* στην επιμόρφωση των υφιστάμενων και νέων αγροτών από εξειδικευμένους επιστήμονες για νέες μεθόδους καλλιέργειας και αποδοτικά είδη καλλιεργειών, και τέλος
* στην δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στην παραμεθόριο, με όρους και προϋποθέσεις που δεν θα στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των ντόπιων επιχειρήσεων.
Απαραίτητη επίσης κρίνεται η αύξηση της αστυνόμευσης της περιοχής για την αντιμετώπιση της ολοένα και αυξανόμενης εγκληματικότητας που στρέφεται κατά της ζωής και περιουσίας των κατοίκων.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Κάλεσμα συσπείρωσης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ σε συσπείρωση στην ομιλία του στο ξενοδοχείο Du Lac στα Γιάννενα.
Αφιέρωσε την ομιλία του σχεδόν εξ ολοκλήρου στις ανακοινώσεις του κ. Σαμαρά το πρωί της Κυριακής στο Ζάππειο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ευθέως αυτήν την τακτική από την Νέα Δημοκρατία κατά την διάρκεια της περιοδείας του στα Γιάννενα και κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι αποφεύγει «σαν τον διάολο το λιβάνι» τον τηλεοπτικό διάλογο.
Ο κ. Βενιζέλος απάντησε διεξοδικά χθες στον κ. Σαμαρά για τις προτάσεις που παρουσίασε για την οικονομία, το λεγόμενο «Ζάππειο 3». Τον κατηγόρησε δε ότι προσβάλλει τον ίδιο αλλά και τον Λουκά Παπαδήμο καθώς εμφανίζεται να εγγυάται τον 13ο και 14ο μισθό την ώρα που ως υπουργός Οικονομικών μαζί με τον πρωθυπουργό πέρασαν μερόνυχτα για να εξασφαλίσουν την διατήρησή του.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, σήμερα (23-04-2012) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διότι ως επιβάτης λεωφορείου αφαίρεσε από την τσάντα 20χρονης το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.
Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΚΟΜΠΟΤΙ ΑΡΤΑΣ: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας

Συνελήφθησαν χθες (22-04-2012) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, τρεις (3) ημεδαπές γυναίκες (Ρομά), ηλικίας 30, 31 και 43 ετών αντίστοιχα, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι τρεις γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν χθες το πρωί στο σπίτι 84χρονης στο Κομπότι, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης , αφαίρεσαν από συρτάρι της κρεβατοκάμαρας το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200) ευρώ.
Μετά από αστυνομικές έρευνες και αναζητήσεις, οι δράστιδες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Νέο ξεκίνημα για την ΕΑΣ Πρέβεζας

Την συστράτευση των φορέων, των εργαζομένων ,των πελατών και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας ζητούν τόσο ο απερχόμενος Πρόεδρος Δημήτρης Ντούσκας όσο και ο νέος επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου Γεράσιμος Λιώλης.Όπως τόνισε εισαγωγικά ο απερχόμενος πρόεδρος η απόφαση για την τοποθέτηση του κ.Λιώλη στο «τιμόνι» της ΕΑΣ ήταν ομόφωνη.
«Η παραίτησή μου δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι λιποτάκτησα» ανέφερε οκ.Ντούσκας σημειώνοντας ότι θα συμμετάσχει ενεργά στον αγώνα για την στήριξη της Ενωσης από τηνθέση του αντιπροέδρου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ΕΑΣ καθώς και στα μεγάλα «μέτωπα» που πρέπει να κλείσει η Ενωση.

Αυτά είναι η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των κλαδικών συμβάσεων του προσωπικού, η έγκριση του επιχειρησιακού σχεδίου της ΕΑΣ και η μετατροπή της σε Α’Θμιο Συνεταιρισμό.Ο νέος πρόεδρος της ΕΑΣ Γεράσιμος Λιώλης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ εκφράζοντας την δέσμευση ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας του προσωπικού , την στήριξη των αγροτών αλλά και το άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την Ενωση.
«Δεν θέλουμε εργαζόμενους επαίτες αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε υπέρογκους μισθούς» τόνισε ο κ.Λιώλης συμπληρώνοντας ότι προτεραιότητα θα δοθεί στο να ξεκινήσει σε μηνιαία βάση η καταβολή χρημάτων προς το προσωπικό.

ΠΗΓΗ: http://www.paseges.gr

Έως 30 Απριλίου η ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία

Λήγει στις 30 Απριλίου, η προθεσμία για τη ρύθμιση των οφειλών από ασφαλιστικές εισφορές στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (όπως και σε όλα τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία).
Η υποχρέωση καταβολής της πρώτης δόσης είναι έως τις 31 Μαΐου και για όσους ρυθμίζουν τις οφειλές παρατείνεται η αναστολή μέτρων αναγκαστικής.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές στους νομούς της Ηπείρου

Οι υποψήφιοι με την Κοινωνική Συμφωνία στην Ήπειρο, είναι:
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
1. Γιολδάση- Μάνου Αγγελική
2. Νάκος Χρήστος
3. Ριζάκης Θωμάς


ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
1. Αρσένη Αγγελική

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1. Αλεξέλης Κορνήλιος
2. Μπακαδήμα Φωτεινή
3. Φαρμάκης Αλέκος


ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
1. Νερατζάκη Βασιλική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΖΙΤΣΑ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ 3 - 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25η αγωνιστική)
1. Κόνιτσα: 62
2. Δαβάκης: 60
3. Περιστέρι: 60
4. Πανζαγορισιακός: 44
5. Ζίτσα: 40
6. Κεφαλόβρυσο: 38
7. Πετσάλι: 38
8. Ανάργυροι: 36
9. Μηλιά: 35
10. ΠΑΣ Γραμμένο: 28
11. Καρίτσα: 20
12. Βοτονόσι: 11
13. Μάρμαρα: 9
14. Μπισδουνάκι: 4