Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για 5.500 θέσεις στο δημόσιο μέσω ΟΑΕΔ


Αναρτήθηκαν ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων και ο πίνακας αποκλειόμενων για το πρόγραμμα «5.500 νέοι επιστήμονες για τη θεσμική αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών» που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ.
Η κατάρτιση και των δύο πινάκων πραγματοποιήθηκε με βάση τα κριτήρια της αντίστοιχης δημόσιας πρόσκλησης Νο 11/2018, όπως αυτή είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ.
To πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων ηλικίας 22-29 ετών σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς, με διάρκεια 12 μηνών και συνολικό προϋπολογισμό 90.000.000 ευρώ. Στόχος του προγράμματος είναι: α) Η άμεση απόκτηση εργασιακής εμπειρίας των νέων πτυχιούχων στο επιστημονικό αντικείμενο, β) η θεσμική αναβάθμιση του Δημοσίου μέσω συγκεκριμένων project που εκτελεί υψηλά καταρτισμένο νέο εργατικό δυναμικό και γ) η αντιμετώπιση του φαινομένου της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού νεαρής ηλικίας σε άλλες χώρες προς αναζήτηση εργασίας.
Οι ακαθάριστες μηνιαίες αμοιβές των ωφελουμένων ορίζονται: α) Για την κατηγορία ΠΕ έως τα 1.040 ευρώ, β) για την κατηγορία ΤΕ έως τα 990 ευρώ, ενώ για ωφελούμενους, οι οποίοι διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο ή διδακτορικό δίπλωμα, οι ανωτέρω αποδοχές προσαυξάνονται μηνιαίως κατά 50 ευρώ ή 100 ευρώ, αντίστοιχα.

Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά κόβει την πίτας του, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00, στο κυλικείο Παρακαλάμου

Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά κόβει την πίτας του, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00, στην αίθουσα του κυλικείου Παρακαλάμου.
Κλαρίνα: Μπραχόπουλος Μιχάλης-Χαλιγιάννης Κώστας
Τραγούδι: Λιόλης Γρηγόρης
Είσοδος ελεύθερη.

Δήμος Πωγωνίου: Αποτελέσματα προκήρυξης ΣΟΧ 2/2018

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα προκήρυξης ΣΟΧ 2/2018

Περιφέρεια Ηπείρου: Εξετάσεις για Ειδική Άδεια Ταξί στην Π.Ε. Ιωαννίνων


Οι εξετάσεις για Ειδική Άδεια Ταξί στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8:00 π.μ. στην αίθουσα της Διεύθυνσης Μεταφορών Ιωαννίνων, Δομπόλη 30.
Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υπογράψουν- μέχρι την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 12:00 μ.- την κατάσταση συμμετεχόντων που καταρτιστεί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, αρμόδιος κ. Βασίλειος Δόσης.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ: Απάντηση στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ελεούσα 21 Ιανουαρίου 2019
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΙΤΣΑΣ – “Η απαξίωση ενός θεσμού συνεχίζεται”
 Απάντηση στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής
Σχετικά με την απάντηση της δημοτικής αρχής (18/01) για τη ανακοίνωση της παράταξής μας για την απαξίωση και υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου:
1.      Ο ορισμός ως θέματος συζήτησης της γνωμοδότησης για το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος, σχετικά με τον χαρακτηρισμό της περιοχής της λίμνης Παμβώτιδας και τον καθορισμό χρήσεων γης και όρων δόμησης έγινε τις 18/01 και μετά την ανακοίνωση της παράταξης (17/01), όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου. 
Καθώς η συνεδρίαση έχει καθορισθεί την Τρίτη 22/1, με το θέμα 28ο και τελευταίο από τα θέματα με εισηγητή το Δήμαρχο (προφανώς καθώς προστέθηκε μετά την ανακοίνωση), γνωστοποιούμε ότι ως σήμερα η δημοτική αρχή δεν έχει αποστείλει σχετική εισήγηση.
2.      Οι αποφάσεις που αφορούν την υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση είναι αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου. Όφειλε να το γνωρίζει η γεμάτη έπαρση δημοτική αρχή, η οποία «ασκεί διοίκηση με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και όργανα» και έπρεπε να φέρει το σημαντικό θέμα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων. Και ιδιαίτερα στο χρονικό αυτό σημείο, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, δεν μπορούν να δεσμεύουν το μέλλον του τόπου με αποφάσεις σε κλειστούς κύκλους. Άλλωστε τι φοβούνται, δεν έχουν θεσμοθετημένη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο; Όσο για την έλλειψη σχεδιασμού και προγραμματισμού να θυμίσουμε ότι μέσα σε πέντε χρόνια δεν κατάφεραν να εκπονήσουν το υποχρεωτικό από το νόμο 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.  

Δήμος Πωγωνίου: Κατάθεση δικαιολογητικών για ένταξη στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο του Δήμου Πωγωνίου καλεί τους δημότες, που ενδιαφέρονται για την ένταξη τους στη Δομή να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 22/01/2019 έως 31/01/2019
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν για αιτήσεις στις παρακάτω ημερομηνίες:
ΤΡΙΤΗ:  22/01/2019: Δελβινάκι (Δημαρχείο) ώρες 9:00-12:00
ΠΕΜΠΤΗ:24/01/2019: Παρακάλαμος (ΚΔΑΠ) ώρες 9:00-12:00
ΤΡΙΤΗ : 29/1/2019: Κεφαλόβρυσο (Δημαρχείο) ώρες 9:00-12:00
Και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στην έδρα των Δομών Καλπάκι, το ωράριο αποδοχής των αιτήσεων είναι 9:00-13:00.
Οι ενδιαφερόμενοι της πρώην κοινότητας Λάβδανης και Πωγωνιανής να προσέλθουν στα ΚΕΠ της Λάβδανης και της Πωγωνιανής για την αίτηση τους.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1)  Εκκαθαριστικό 2018
2)  Ταυτότητα φωτοτυπία
3)  Βεβαίωση ΤΕΒΑ
4)  Οικογενειακή κατάσταση
5)  Βεβαίωση σπουδών (18-24 χρονών)
6)  Βεβαίωση στρατού (για προστατευόμενο τέκνο που υπηρετεί)
7)  Βεβαίωση εντοπιότητας
8)  Για αλλοδαπούς κάρτα παραμονής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ.: 6979891481

ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

Νικόλας Κάτσιος: Σημαντικό κεφάλαιο για το Δήμο Σουλίου οι απόδημοι


          Το μήνυμα ότι οι απόδημοι του Δήμου Σουλίου αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος, από την Αθήνα, όπου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας. Τον Ν. Κάτσιο, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ηπείρου υποδέχθηκε το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης το οποίο τον ενημέρωσε για τη σημαντική δραστηριότητα των Παραμυθιωτών της Αθήνας που διατηρούν ζωντανή από γενιά σε γενιά στην πρωτεύουσα την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
          «Βιώνουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όμως μέσα από την αναπτυξιακή ανάταξη που επιτεύχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα στην Περιφέρεια Ηπείρου, δώσαμε πνοή και όραμα στην περιοχή μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν. Κάτσιος στο σύντομο χαιρετισμό του. Στη συνέχεια, κάλεσε τους απόδημους συμπατριώτες του σε ένα μόνιμο και γόνιμο διάλογο, προκειμένου να χαράξουν από κοινού τους άξονες μιας εποικοδομητικής συνεργασίας, ώστε ο νόστος, οι προτάσεις αλλά και οι σημαντικές πρωτοβουλίες των Παραμυθιωτών της αποδημίας να βρουν το πραγματικό τους νόημα και περιεχόμενο στη νέα δημοτική αρχή του δήμου Σουλίου.
          «Αποτελείτε ένα ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και ζήτησε από τους συμπατριώτες του να γίνουν οι αρωγοί της προσπάθειας προκειμένου να πάει ο Δήμος Σουλίου μπροστά! Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στους αποδήμους Παραμυθιώτες η δέσμευσή του Ν. Κάτσιου να προσδώσουμε και πάλι στην Παραμυθιά λίγη από τη χαμένη της αίγλη, μέσα από την επικαιροποίηση της Μελέτης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλη μας.
          Ο Ν. Κάτσιος, κατά τη διάρκεια της διήμερης παρουσίας του στην Αθήνα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις με απόδημους συμπατριώτες του, μέλη της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, καθώς και με απόδημους επιστήμονες από τους οποίους ζήτησε τις ιδέες, τις προτάσεις, τη γνώση τους αλλά και τη στήριξή τους στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση του Δήμου Σουλίου.

Νικόλας Κάτσιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ώρα 12:30 το μεσημέρι


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 25η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή & ώρα 12.30 το μεσημέρι για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) ήτοι:
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2019 Δήμου Πωγωνίου.
2. Περί έγκρισης πρακτικού ηλεκτρονικής κλήρωσης για ορισμό οργάνων διενέργειας διαδικασιών σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Άνω Καλαμά» προϋπολογισμού 279.200,00€ με Φ.Π.Α.
3. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας /αξιολόγησης διαγωνισμών προμηθειών και υπηρεσιών έτους 2019 Δήμου Πωγωνίου βάσει του Ν.4412/2016.
4. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έτους 2019 Δήμου Πωγωνίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
5. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (φαρμακείο) στην Τ.Κ. Δελβινακίου-Δήμου Πωγωνίου.
6. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Αρετής–θέση Λιβαδάκια.
* Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ σε υπουργική συνάντηση των Υπέξ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες για την Αφρική


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ μετείχε (21.01.19) στη πρωινή συνάντηση των  ΥΠΕΞ της ΕΕ, που διοργάνωσε στις Βρυξέλλες η Φινλανδία, με τη συμμετοχή της κας Federica Mogherini, Ύπατης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας.
Θέμα η συμμετοχή & ενίσχυση των νέων της Αφρικής στη διαμεσολάβηση & πρόληψη κρίσεων στην ήπειρο τους.
Όπως δήλωσε:
«Χαιρετίζω τη σημερινή πρωτοβουλία της Φινλανδίας. Και ως Ελλάδα, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει «τρέξει» στις περισσότερες χώρες της Αφρικής, κυρίως της Υποσαχαρικής περιοχής, πρέπει να επισημάνω τα εξής:
Εργαλείο για την ανάπτυξη, ειρήνη, και αποτροπή της μετανάστευσης, είναι και η λογική να κρατήσουμε με δουλειές τους νέους στις πατρίδες τους. Όπως και η βελτίωση της θέσης της γυναίκας με παιδεία και δικαίωμα στην εργασία. Με αλλεπάλληλες επισκέψεις, έχω άποψη για τη κατάσταση στην Αφρική. Δεν είναι ήπειρος με γερασμένο πληθυσμό. Απεναντίας, μάλιστα. Οι νέες ηλικίες υπερέχουν. Εκεί πρέπει να επενδύσουμε με όλα αυτά τα χρήματα που κατευθύνονται με εντυπωσιακές ροές, κυρίως στις Υποσαχάριες χώρες, από ισχυρά οικονομικά κράτη και Τραπεζικά Ιδρύματα».

Ράγιο Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 29χρονος ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από 22 κιλά κάνναβης


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οδήγησαν στη σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από -22- κιλά κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί της προαναφερθείσας υπηρεσίας, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος δράστης και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα στο Ράγιο Θεσπρωτίας, όπου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε είκοσι (20) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (22) κιλών και (540) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Αδελφότητα Ιερομνημιτών Ιωαννίνων: Κοπή της πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου δημοτικού σχολείου Ιλίου, Παλατιανής 12


Πρόσκληση
Το ΔΣ της Αδελφότητας καλεί όλα τα αγαπητά μέλη του στην ετήσια κοπή της πίτας του 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3/2/2019 στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου δημοτικού σχολείου Ιλίου, Παλατιανής 12.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα μέλη και τους φίλους του.

Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας Αττικής: Αντάμωμα και γλέντι, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00, στην «Έπαυλη»


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας Αττικής διοργανώνει αντάμωμα και γλέντι, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 13:00, στην «Έπαυλη», Μυστρά και Βουλγαροκτόνου 1, Δαφνί Χαϊδαρίου.

Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου ''Το Κούγκι'': Κοπή Πίτας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στα γραφεία της Ένωσης


Πρόσκληση
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής «ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ», σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 & ώρα 19:00', στα γραφεία της Ένωσης, Στρ. Παπάγου 164 , Άγιος Δημήτριος.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                         Η Γραμματέας

Λίλιαν Παπαδοπούλου            Αλέκα Μπαλούμη

Πλαστική Χειρουργική: Οι 3 πιο δημοφιλείς τάσεις του 2019


Ζούμε στην εποχή όπου όλες οι φωτογραφίες φιλτράρονται πριν ανέβουν στα social media και κανείς δεν καταδέχεται, πια, να μην δείχνει την καλύτερη βερσιόν του. Διόλου τυχαίο που η πλαστική χειρουργική… καλπάζει τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της παγκόσμιας ετήσιας έρευνας της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS), στην οποία συμμετείχε και η χώρα μας, το 2017 σημειώθηκε αύξηση των χειρουργικών επεμβάσεων αισθητικής πλαστικής χειρουργικής κατά 5%.
Τα εκατοντάδες μοντέλα, που βλέπουμε καθημερινά στο Instagram, δεν είναι ο μόνος λόγος για την αύξηση των πλαστικών επεμβάσεων. Αρκετοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και γενικότερα άνθρωποι της showbiz επισκέπτονται το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού και, μάλιστα, χωρίς να το κρύβουν.
Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2000 η ζήτηση για μη επεμβατικές διαδικασίες έχει αυξηθεί σχεδόν 200%, γεγονός ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
«Στις μέρες μας παρατηρούμε ολοένα και πιο πολύ ότι οι πελάτες, που επισκέπτονται το ιατρείο μας, επιθυμούν να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά τους και να απαλλαγούν από ατέλειες στο πρόσωπο και στο σώμα, παρά να μοιάσουν με διασημότητες», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr).
Με αφορμή αυτά τα δεδομένα, ο κύριος Γαϊτάνης κάνει τις δικές του προβλέψεις για το ποιες θεραπείες θεωρεί ότι θα είναι πιο δημοφιλείς το 2019, επεμβατικές και μη. 
Τα ενέσιμα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ
Το μπότοξ υπήρξε ανέκαθεν η πιο διάσημη μη επεμβατική θεραπεία. Δρα πάνω στους μύες του προσώπου, χαλαρώνοντάς τους, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις έντονες συσπάσεις τους. 
Χρησιμοποιείται, όμως, και προληπτικά, για να εμποδίσει τις γραμμές και τις ρυτίδες να εμφανιστούν.