Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Λαψίστα Ιωαννίνων: Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, σήμερα (12-09-2017) τα ξημερώματα στη διασταύρωση Λαψίστας Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο 33χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετάφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας δύο ομοεθνείς του, μία 54χρονη γυναίκα και έναν 30χρονο άνδρα, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, ενώ επιπρόσθετα σε βάρος της 54χρονης εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας και σε έδαφος Schengen.
To Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 33χρονου αλλοδαπού, κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.  

Πραγματοποίηση ελέγχων από τις υπηρεσίες Τροχαίας στην Ήπειρο, σε σχολικά λεωφορεία κατά την 1η ημέρα της νέας σχολικής περιόδου

Καθόλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, η προστασία των μαθητών, η ασφαλής πρόσβαση και οδική μεταφορά τους από και προς τις σχολικές εγκαταστάσεις αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018, αστυνομικοί των υπηρεσιών Τροχαίας διένειμαν σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, έντυπα κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος, ενώ με στόχο τη διαμόρφωση των απαραίτητων συνθηκών οδικής ασφάλειας για τους μαθητές έχουν ήδη διαβιβαστεί οδηγίες προς τις υφιστάμενες Αστυνομικές Υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων στα σχολικά λεωφορεία.
Ήδη, κατά την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής περιόδου από τις Υπηρεσίες Τροχαίας πραγματοποιήθηκαν (70) έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν (13) παραβάσεις, από τις οποίες:
(4) αφορούν στην έλλειψη-μη χρήση ζωνών ασφαλείας
(3) αφορούν σε έλλειψη πυροσβεστήρα
(2) αφορούν σε παραβάσεις ταχογράφου
(4) αφορούν διάφορες άλλες τροχονομικές παραβάσεις.

Οι ενέργειες για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εμπέδωση κυκλοφοριακής αγωγής, θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου με διαλέξεις κυκλοφοριακής αγωγής από Αξιωματικούς της Τροχαίας, διευκόλυνση της κυκλοφορίας από ρυθμιστές τροχονόμους στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν σε σχολικά συγκροτήματα και προληπτικούς τροχονομικούς ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία.

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 84χρονο, στην πόλη των Ιωαννίνων


Σήμερα (12-09-2017) νωρίς το πρωί, στην πόλη των Ιωαννίνων, Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 21χρονη ημεδαπή παρέσυρε 84χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 84χρονου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

ΚΚΕ: Καλή αρχή και καλή δύναμη στο αγώνα για ένα σχολείο των σύγχρονων αναγκών που θα μορφώνει όλα τα παιδιά

Το κουδούνι κτύπησε για την νέα σχολική χρονιά και ευχόμαστε στους μαθητές, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς καλή αρχή και καλή δύναμη.
Καλή δύναμη στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης αφού και το Λύκειο που οραματίζεται η σημερινή κυβέρνηση θα είναι ακόμα πιο ταξικό. Ένα Λύκειο - φροντιστήριο και με τη "βούλα", όπου θα γενικευτεί ένας ατελείωτος εξεταστικός μαραθώνιος και η όποια γενική μόρφωση θα σταματάει στην Α' Λυκείου. Ακόμη και η μείωση των μαθημάτων δεν έχει στόχο την ελάφρυνση των μαθητών, αλλά την ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή σε ένα υποβαθμισμένο σχολείο - φροντιστήριο. Επιπλέον, οι περικοπές μαθημάτων ανοίγουν το δρόμο για νέο "εξορθολογισμό" δαπανών, όπως προβλέπουν το μνημόνιο και οι κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ, για συμπτύξεις μαθημάτων και ειδικοτήτων εκπαιδευτικών, καλύπτοντας τα κενά χιλιάδων εκπαιδευτικών.
Όσο, για την «πάταξη της παραπαιδείας» και τα χρήματα που δαπανά η λαϊκή οικογένεια για φροντιστήρια, το ενδιαφέρον είναι εντελώς υποκριτικό όταν χρόνια τώρα, με ευθύνη τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων, δε λειτουργούν η ενισχυτική διδασκαλία και η πρόσθετη διδακτική στήριξη στο δημόσιο Γυμνάσιο και Λύκειο.
Για μια ακόμη φορά, επομένως, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, που μετράνε μέρα με τη μέρα νέες μεγάλες απώλειες θα αναγκαστούν να αποφασίσουν "τι θα κόψουν" από τα απολύτως αναγκαία για τα παιδιά τους, για τη μόρφωσή τους, την πρόσβασή τους στην τέχνη, στον αθλητισμό, που και αυτά είναι απαραίτητα για τη νεολαία.
Η στόχευση είναι ξεκάθαρη. Το σχολείο θα γίνει φροντιστήριο, ο μαθητής θα κυνηγά τα SOS. Η γενική παιδεία θα είναι μια μακρινή πολυτέλεια. Με λίγα λόγια και αυτό το σχολείο, που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει σήμερα ανάγκη η νεολαία, με αυτό που η εποχή μας μπορεί να δώσει.
Μπροστά σ΄αυτή την κατάσταση καλούμε τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς  να μην πιστέψουν ούτε λέξη από την προπαγάνδα της κυβέρνησης, να απορρίψουν τους σχεδιασμούς της και να βρεθούν σε θέση μάχης παλεύοντας για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας.  Ένα σχολείο ενιαίο, δωδεκάχρονο που θα μπορούν όλα τα παιδιά να πάρουν τη σύγχρονη μόρφωση. Γιατί κανένας νέος άνθρωπος δεν είναι σήμερα περιττός. Κανένας νέος δεν είναι ανήμπορος μπροστά στη γνώση. Στη κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη μαθητικών αγώνων που θα ακυρώσουν τις στοχεύσεις της κυβέρνησης.
Το σημερινό κόσμο που ζούμε, με τη δύναμη της γνώσης μπορούμε να τον εξηγήσουμε. Με την οργάνωση, όμως, της πάλης μπορούμε και να τον αλλάξουμε!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 12/9/2017
ΤΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

9 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την προστατίτιδα

Η προστατίτιδα είναι μία από τις συχνότερες ουρογεννητικές παθήσεις των ανδρών, καθώς υπολογίζεται ότι ο ένας στους δύο άνδρες θα την εκδηλώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, συχνά πριν από τα 50 του χρόνια.
Παρότι, όμως, είναι τόσο συχνή, οι περισσότεροι άνδρες δεν γνωρίζουν ούτε τα προειδοποιητικά συμπτώματά της, ούτε τις πιθανές επιπλοκές της, με συνέπεια να καθυστερούν να απευθυνθούν στον γιατρό.
Ο χειρουργός ουρολόγος Δρ. Ηρακλής Πούλιας, MD, PhD, επιστημονικός συνεργάτης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ-Μητέρα και πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, εξηγεί τι πρέπει να ξέρουν όλοι οι άνδρες γι’ αυτήν.
1. Είναι φλεγμονή. Η προστατίτιδα είναι η διόγκωση και η φλεγμονή του προστάτη, δηλαδή του αδένα με μέγεθος καρυδιού που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη των ανδρών και έχει ως κύριο ρόλο την παραγωγή του υγρού που τρέφει και μεταφέρει τα σπερματοζωάρια (λέγεται σπερματικό υγρό).
2. Δεν είναι μία ενιαία πάθηση. Με τον όρο «προστατίτιδα» ουσιαστικά περιγράφεται μία ομάδα διαταραχών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ουρολογικά συμπτώματα, δυσκολίες ή πόνο στην εκσπερμάτιση και πόνο στο περίνεο (είναι η περιοχή ανάμεσα στα έξω γεννητικά όργανα και τον πρωκτό) ή χαμηλά στη μέση.
Οι διαταραχές αυτές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη είναι οι βακτηριακές προστατίτιδες που οφείλονται σε είσοδο και ανάπτυξη μικροβίων στον προστάτη και είναι λιγότερο συχνές.
Η βακτηριακή προστατίτιδα μπορεί να εκδηλωθεί ως οξεία προστατίτιδα με πυρετό, δυσκολία αποβολής ούρων, γενική κακουχία κ.λπ. και να εξελιχθεί σε σοβαρή λοίμωξη που απαιτεί νοσηλεία στο νοσοκομείο και ως χρόνια υποτροπιάζουσα προστατίτιδα που διαρκεί πολύ καιρό (1-3 μήνες) και δεν έχει έντονα συμπτώματα. Οι βακτηριακές προστατίτιδες αντιμετωπίζονται με αντιβιοτικά.
Η δεύτερη κατηγορία προστατίτιδας είναι η μη-βακτηριακή που αποκαλείται και χρόνιο πυελικό σύνδρομο και επίσης έχει δύο υποκατηγορίες: το φλεγμονώδες χρόνιο πυελικό σύνδρομο με παρουσία λευκοκυττάρων στην καλλιέργεια σπέρματος και το μη φλεγμονώδες πυελικό σύνδρομο (χωρίς παρουσία λευκοκυττάρων στο σπέρμα).

Περιφέρεια Ηπείρου: Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων

Το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή τους προορίζεται για οινοποίηση ότι υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ (ηλεκτρονική διεύθυνση www.minagric.gr και στις «Δηλώσεις Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων), δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους αμέσως μετά τον τρύγο και έως τις 30 Νοεμβρίου 2017.
Οι παραγωγοί έχουν την ευθύνη για την έγκαιρη, πλήρη και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων που υποβάλουν.
Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής:
1. οι αμπελουργοί των οποίων οι εκμεταλλεύσεις τους καταλαμβάνουν λιγότερο από 1 στρέμμα αμπελώνα και το παραγόμενο προϊόν τους προορίζεται αποκλειστικά για οικογενειακή κατανάλωση και δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.
2. οι οινοποιοί κάτοχοι αμπελουργικής έκτασης οι οποίοι οινοποιούν οι ίδιοι το σύνολο της παραγωγής τους (δήλωση παραγωγής).
Δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δηλώσεων συγκομιδής
i.  οι αμπελουργοί που είναι μέλη συνεταιριστικού οινοποιείου και παραδίδουν το σύνολο της παραγωγής τους στο εν λόγω συνεταιριστικό οινοποιείο.
ii.  οι αμπελουργοί που παραδίδουν τη σταφυλική τους παραγωγή σε οινοποιείο προς οινοποίηση και η παραγωγή αυτή επιστρέφεται με τη μορφή τελικού προϊόντος στον αμπελουργό, υποχρεώνονται να υποβάλλουν επιπλέον της δήλωσης συγκομιδής και δήλωση παραγωγής.
Σε περιπτώσεις μηδενικής παραγωγής οι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν μηδενική δήλωση συγκομιδής.
Οι υπόχρεοι για τη δήλωση συγκομιδής που δεν συμμορφώνονται με τα ανωτέρω, αποκλείονται των διαφόρων ευεργετημάτων (πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων, χορήγηση δικαιωμάτων από το εθνικό αποθεματικό).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων  (γραφείο 117) και στους Λάμπρο Στέφο, Στάθη Βασδέκη & Ηλία Μάνη ή στο τηλέφωνο:   2651 0 87117.


ΠΗΓΗ: www.php.gov

Έναρξη των εγγραφών στον Χορευτικό Όμιλο Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.)

Ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.) ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών.
Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), από τη Δευτέρα 11/09/2017, τις ώρες 18.30-21.30, στα γραφεία του Ομίλου μας, Πετροπουλάκη 2.
Θα λειτουργήσουν τμήματα όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων.

 Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
 6932607719 κος Γιώργος Μπαζούκας
 6975844446 κα Νατάσα Παπαδοπούλου
 2651036059 γραφείο Ομίλου.

Επιστροφή στο σχολείο: ΩΡΛ συμβουλές για μαθητές

Τα ΩΡΛ προβλήματα που παρουσιάζονται στις αρχές του φθινοπώρου είναι πολλά και είτε τα κουβαλάμε μαζί μας από τις καλοκαιρινές διακοπές, είτε δημιουργούνται λόγω της αλλαγής των συνθηκών με την έλευση της νέας εποχής. Στα παιδιά είναι συχνότερα και εντονότερα λόγω του ευαίσθητου ανοσοποιητικού τους, αλλά και λόγω των παρατεταμένων διακοπών με τα πολλά μπάνια, τις βουτιές και τις κακές διατροφικές συνήθειες, τονίζει η Δρ. Ανατολή Παταρίδου, MD, χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος κεφαλής & τραχήλου, ΠΑΙΔΟΩΡΛ, επιστημονική συνεργάτης του Νοσοκομείου Υγεία – Μητέρα ( www.pataridou.gr ).
Η σχολική χρονιά  βρίσκεται ξεκίνησε και η καθημερινή αγωνία την γονιών για τους μικρούς μας φίλους είναι δεδομένη. Για να πάει λοιπόν καλά η  χρονιά, μια επίσκεψη στον Ωτορινολαρυγγολόγο μας για πιθανά συμπτώματα που προέκυψαν το καλοκαίρι θα λύσει οποιαδήποτε αμφιβολία. Ακόμα πιο σημαντικό για τα παιδιά με ιστορικό ωτίτιδων και ρινίτιδων, είναι να έχουν επισκεφθεί τον Ωτορινολαρυγγολόγο, για τον καθιερωμένο έλεγχο, πριν ξεκινήσουν τα σχολεία καθώς ο συγχρωτισμός με άλλα παιδάκια, ιδιαίτερα τις περιόδους που παρατηρείται έξαρση των λοιμώξεων, οδηγεί σε πολύ συχνές λοιμώξεις.
Πέρα από κάποια φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να μας προτείνει ο ΩΡΛ μας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα απλά καθημερινά πράγματα που θα εξασφαλίσουν στους μικρούς μας φίλους την καλύτερη υγεία των αυτιών και της μύτης τους. Μερικές από τις βασικές μεθόδους πρόληψης βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινότητα των παιδιών, όπως το συχνό πλύσιμο με νερό και σαπούνι και όχι απλή εφαρμογή αντισηπτικών, η σωστή φροντίδα των νυχιών που εύκολα μαζεύουν μικρόβια. Αγαπημένο πεδίο δράσης των ιών και των μικροβίων είναι το ανώτερο αναπνευστικό, οπότε η τάση των παιδιών να «ενοχλούν» την μύτη και τα αυτιά τους πολύ συχνά εξυπηρετεί την εύκολη εισχώρηση των ιών και των μικροβίων στον οργανισμό. Επίσης, η ενίσχυση της διατροφής με φρούτα, λαχανικά καθώς και δημητριακά θωρακίζουν τον οργανισμό μας προς αποφυγή τέτοιων φαινομένων. Ας μη λησμονούμε βέβαια και την ευεργετική συνεισφορά του αθλητισμού στη γενικότερη ενίσχυση της υγείας των παιδιών μας. Το ξεκίνημα μια αθλητικής δραστηριότητας μετά τη «γλυκιά τεμπελιά» του καλοκαιριού  είναι ό, τι καλύτερο για να τονωθεί η ευεξία του οργανισμού και να δυναμώσει το ανοσοποιητικό τους.

Κόνιτσα: Συνελήφθη, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Η ΜΟΤΟΕ ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τον θετικό απολογισμό του Mototour of Nations

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Ήπειρο οι 260 μοτοσικλετιστές που συμμετείχαν στο Mototour of Nations που άρχισε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ.
Για την εξαιρετική επιτυχία που είχε η φετινή διοργάνωση, ενημέρωσαν σήμερα τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη ο Πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ κ. Στέλιος Κορέλης και ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Παναγιώτης Καλαϊτζής, οι οποίοι,  όπως  του μετέφεραν, οι διαδρομές στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες «μάγεψαν» τους επισκέπτες. Τον ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την αμέριστη στήριξη του εγχειρήματος, από την πρώτη στιγμή που του κατέθεσαν την πρόταση, μέχρι και την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, την οποία η Περιφέρεια  συνέδραμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της οκτάμηνης προετοιμασίας, με το συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Σιώλου.
Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης από την πλευρά του, σημείωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή το Mototour of Nations, καθώς θεωρεί ότι η Ήπειρος προσφέρεται για τη συγκεκριμένη μορφή τουρισμού. «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν οι ξένοι επισκέπτες μας, όπως μας τις μετέφεραν οι εκπρόσωποι της ΜΟΤΟΕ, αλλά και  οι θετικές αναφορές που γίνονται ήδη στα social media για την Ήπειρο, που αποτελούν τεράστια διαφήμιση για τον τόπο μας», κατέληξε ο Περιφερειάρχης, ζητώντας από τους εκπροσώπους της ΜΟΤΟΕ να συνεχιστεί η συνεργασία  και να καταθέσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου τουρισμού.
Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Ήπειρο οι 260 μοτοσικλετιστές που συμμετείχαν στο Mototour of Nations που άρχισε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ.

Τα ζευγάρια της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η κλήρωση για την Β΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Τα ζευγάρια είναι:
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΑΕ ΡΟΝΑ ΑΝΗΛΙΟΥ      
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ      
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ      
Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ 2006-Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ      
Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ      
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ      
ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ      
Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ      
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ-Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ      
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ      
ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡOY – ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΣΥΡΡΑΚΟΥ      
Α.Ε.ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ       
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ -Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ      
Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-Α.Ε. ΚΡΑΨΗΤΩΝ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ      
ΠΥΡΡΟΣ ΒΟΤΟΝΟΣΙΟΥ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ

Άνευ αγώνος πρόκριση για την Κληματιά.