Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος Πρόεδρος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, που αναλαμβάνει το τιμόνι του κόμματος σε ένα πολιτικό σκηνικό που έχει ανάγκη μια σταθερή, δυναμική, με προτάσεις αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο 9ος Πρόεδρος της ΝΔ, που αναλαμβάνει το τιμόνι του κόμματος σε δύσκολη συγκυρία.
Είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως «αουτσάιντερ» τονίζοντας ότι η ιστορία της ΝΔ έχει αποδείξει ότι τα αουτσάιντερ κερδίζουν.
Μία διορατική δήλωση, μία επιτυχημένη πρόβλεψη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ξεκίνησε με χαμηλές προσδοκίες την κούρσα της διαδοχής και «στέφθηκε» καθαρά ως ο 9ος πρόεδρος της ιστορικής παράταξης. Μια εκλογή που χαρακτηρίζεται ως «μεγάλη ανατροπή» και συνέχιση της οικογενειοκρατίας.
Η εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ σηματοδοτεί την έναρξη μίας καινούργιας εποχής όχι μόνο για την ΝΔ, αλλά και για την ίδια την χώρα που αποκτά αξιωματική αντιπολίτευση με ισχυρό μεταρρυθμιστικό προφίλ, πολιτικά ανταγωνιστική προς το κυβερνών κόμμα, με ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και με διακηρυγμένη την πρόθεση της ηγεσίας της να συγκρουστεί με τον λαϊκισμό και να δώσει έμφαση στις ιδιωτική οικονομία ως ατμομηχανή της αναπτυξιακής πορείας του τόπου.

ΝΔ: Τα τελικά αποτελέσματα στο Νομό Άρτας

Τα τελικά αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα του Νομού Άρτας στις εσωκομματικές εκλογές της Νέα Δημοκρατίας, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.
Εγγεγραμμένοι
Ψήφισαν 2.847
Άκυρα-Λευκά 18

Έγκυρα 2.829
Αποχή
Μεϊμαράκης 1.593

Μητσοτάκης 1.236

ΝΔ: Τα τελικά αποτελέσματα στο Νομό Θεσπρωτίας

Τα τελικά αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα του Νομού Θεσπρωτίας στις εσωκομματικές εκλογές της Νέα Δημοκρατίας, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.
Εγγεγραμμένοι
Ψήφισαν 1.777
Άκυρα-Λευκά 7
Έγκυρα 1.770
Αποχή
Μεϊμαράκης 760

Μητσοτάκης 1.010

ΝΔ: Τα τελικά αποτελέσματα στο Νομό Πρέβεζας

Τα τελικά αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα του Νομού Πρέβεζας στις εσωκομματικές εκλογές της Νέα Δημοκρατίας, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.
Εγγεγραμμένοι
Ψήφισαν
Άκυρα
Λευκά
Έγκυρα 2.771
Αποχή
Μεϊμαράκης 1.391

Μητσοτάκης 1.380

ΝΔ: Τα τελικά αποτελέσματα στο Νομό Ιωαννίνων

Τα τελικά αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα του Νομού Ιωαννίνων στις εσωκομματικές εκλογές της Νέα Δημοκρατίας, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.
Εγγεγραμμένοι 6.650
Ψήφισαν 5.577
Άκυρα 38
Λευκά 25
Έγκυρα 5.514
Αποχή 16,0%
Μεϊμαράκης 2.737

Μητσοτάκης 2.777

ΝΔ: Τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πωγωνίου

Τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πωγωνίου στις εσωκομματικές εκλογές της Νέα Δημοκρατίας την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.
Εκλογικό Τμήμα Καλπακίου:
Εγγεγραμμένοι 167
Ψήφισαν 125
Άκυρα 5
Λευκά 0
Έγκυρα 120
Αποχή 25,1%
Μεϊμαράκης 75
Μητσοτάκης 45

Εκλογικό Τμήμα Δελβινακίου:
Εγγεγραμμένοι 172
Ψήφισαν 151
Άκυρα 1
Λευκά 1
Έγκυρα 149
Αποχή 12,2%
Μεϊμαράκης 76
Μητσοτάκης 73

Εκλογικό Τμήμα Κεφαλοβρύσου:
Εγγεγραμμένοι 129
Ψήφισαν 112
Άκυρα 0
Λευκά 1
Έγκυρα 126
Αποχή 13,2%
Μεϊμαράκης 39
Μητσοτάκης 72

Εκλογικό Τμήμα Παρακαλάμου:
Εγγεγραμμένοι 93
Ψήφισαν 83
Άκυρα 2
Λευκά 0
Έγκυρα 81
Αποχή 10,8%
Μεϊμαράκης 44

Μητσοτάκης 37

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και τους Γιαννιώτες να αμύνονται με νύχια και με δόντια.
Ο Ζάιρο μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει και τον ΠΑΣ να περιμένει κάτω από τη γραμμή του κέντρου.
Στο 52' ο ιδιαίτερα κινητικός Χαρίσης με έναν "κεραυνό" εκτός περιοχής, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου και έγραψε το 2-0.
Η ομάδα του Τούντορ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 64' ο Ζάιρο εκμεταλλεύτηκε τη "γλυκιά" σέντρα του Λέοβατς από αριστερά κι από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΑΣ να προσπαθεί δειλά δειλά να κάνει τις πρώτες του φάσεις στο ματς. Ο Κοζορώνης στο 90' κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Όλσεν από μακριά και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.       

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (69' Γκολάσα), Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο (76' Μυστακίδης), Μακ (73' Μπερμπάτοφ), Αθανασιάδης
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γαρουφαλιάς (72' Κοζορώνης), Στρούνα (46' Ακόστα), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Λίλα, Ίλιτς (60' Μανιάς), Γιάκος

Εξάσφαιρος ο Αγροτικός Αστέρας (6-0)-Έχασε στο Νησί η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (2-1)-Διέλυσε τον Π.Α.Ο. Πεντέλης η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (6-1)

*Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Αγροτικός Αστέρας την νέα χρόνια αφού σε ένα εύκολο απόγευμα στον Παρακάλαμο συνέτριψε τον ουραγό του πρωταθλήματος Α.Π.Ο. Δαβάκης με 6-0!
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζιάκα Γρηγόρη  στο 18΄, διπλασίασαν τα τέρματα με τον Σκόρδο Κων/νο   στο 24' και τριπλασίασαν το σκορ με τον Νάτση Σταύρο στο 32΄. 
Ο Τσιγαρίδας Μανόλης, έκανε το 4-0 στο 69' και το 5-0 στο 76' με αυτογκόλ του Λαγού Χρήστου.  
Ο  Μακρής Χρήστος έκανε το  τελικό 6-0 στο 77΄.
Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Χαλιγιάννης Βασίλειος (Χαρίσης Αλέξανδρος 70΄), Γκόνης Πέτρος, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Γκάνας Κων/νος, Νάτσης Σταύρος Γρίβας Χρήστος, Ζιάκας Γρηγόριος, Τσιγαρίδας Μανόλης (Ζηκόπουλος Δημήτριος 70΄), Μακρής Χρήστος, Σκόρδος Κων/νος 


* Η Αναγέννηση  ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Π.Α.Ο. Πεντέλης με το εντυπωσιακό 6-1.
Ο Γκορίτσας Σπυρίδων-Ζήσιμος άνοιξε τον χορό των γκολ για την Αναγέννηση στο 19΄,  ο Γιάτσε Gerti έκανε στο  23' το 0-2, ο Μακολλάρι  Μαρινγκλέν έκανε το 0-3 στο 34,΄ ο Γιάτσε Gerti έκανε στο  51' το 0-4.
 Οι γηπεδούχοι   μείωσαν σε 1-4 με το Σίντο Φίλιππο στο 64΄.
Ο Γιάτσε Gerti το έκανε το 1-5 στο 83΄ και ο 1-6 στο 86΄.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Τάσιος Αλέξανδρος, Γκορίτσας Σπυρίδων-Ζήσιμος, Πότσης Θεόδωρος (Ντέκας Ιωάννης 88΄), Μπίστας Βασίλειος, Γραμμόζης Γεώργιος, Γιάτσε Gerti (Δήμος Αναστάσιος 88΄), Ντόντης Βασίλειος, Μπάσιος Χρήστος, Μακολλάρι  Μαρινγκλέν, Καραμάνης  Αλέξανδρος 

*Έχασε το απόγευμα της Κυριακής η  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος στο Νησί  από τον τοπικό Αετό με 2-1.
Ο Καπρινιώτης Ευστράτιος έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με  0-1 στο 30'.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του  Μπίλη Κων/νου  στο 51΄ και έκαναν το τελικό 2-1 στο 56΄ με το  Σπαθάρη Χρήστο.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Κώστας Κωνσταντίνος, Ντέλλας Κων/νος (Καρδάσης Γεώργιος 21΄), Παπάζης Ιωάννης, Μυριούνης Σταύρος, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μπάγιας Ελευθέριος, Μαγκλάρας Δημήτριος (Πάντος Παναγιώτης 90΄), Κατσαβριάς Βασίλειος, Τσαραώσης Ευάγγελος, Ζενέλης Πάτροκλος

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ 4-0
ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 0-1
ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 2-3
Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 1-6
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ 6-0
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ  2-1
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 3-0
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 1-0
Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ-Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 5-1


Βαθμολογία (15η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 38
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 33
3. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 30
4. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 29
5. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 28
6. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 28
7. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 28 
8. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 25
9. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 25
10. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 21
11. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 19
12. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 17 
13. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 17 
14. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 16  
15. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 14
16. Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 8
17. Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ 4 
18. Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ 3

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (09.01.2016) το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί ναρκωτικών».

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. 

Κομπότι Άρτας: Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ηρωίνης και ληστεία

Συνελήφθη, χθες (09-01-2016) το πρωί στην Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου, στο ύψος του Κομποτίου Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και ληστεία.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί τον 25χρονο δράστη να επιβαίνει σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Άρτα και να μεταφέρει εντός του στομάχου του (με τη μέθοδο της κατάποσης), μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη, βάρους -12,4- γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 25χρονος, πρωινές ώρες της 08-01-2016, με τη χρήση βίας, αφαίρεσε από την 79χρονη γιαγιά του, το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.
Η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Tο νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο

Οδηγίες για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο παρέχει εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη η οποία απεστάλη σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς προς άμεση εφαρμογή στους υπαλλήλους του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Με τη νέα μισθολογική κλίμακα εισάγονται πέντε καινοτομίες στη διαμόρφωση των μισθών στον δημόσιο τομέα, οι οποίες είναι:
Αποσύνδεση του βαθμού από τον μισθό
Μέχρι σήμερα οι αυξήσεις που αποδίδονταν μέσω των μισθολογικών ωριμάνσεων παρέχονταν με την ωρίμανση του χρόνου αλλά και σε απόλυτη σύνδεση με τον βαθμό που κατείχε ο υπάλληλος.
Με το νέο μισθολόγιο ο βαθμός αποσυνδέεται από τον μισθό και η βαθμολογική εξέλιξη θα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διεκδίκηση θέσης ευθύνης, με την προκήρυξη των θέσεων γενικών διευθυντών, διευθυντών και προϊσταμένων τμημάτων.
Το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων
Παράλληλα οι μισθολογικές ωριμάνσεις θα αποδίδονται αυτόματα στους υπαλλήλους με τη συμπλήρωση της διετίας ή της τριετίας αντίστοιχα.
Αλλαγή κλιμακίων ανά διετία και τριετία
Για τις κατηγορίες υπαλλήλων Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το νέο μισθολόγιο προβλέπει 13 μισθολογικά κλιμάκια, τα οποία θα αποδίδουν ωριμάνσεις στους βασικούς μισθούς ανά τριετία. Για τους υπαλλήλους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης κάθε κλιμάκιο με τη συμπλήρωση τριετίας θα επιφέρει αύξηση 43 ευρώ, ενώ για τους υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το μισθολογικό κλιμάκιο αποδίδει αύξηση 60 ευρώ ανά τριετία.

Αντίστοιχα, για τους υπαλλήλους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης το νέο μισθολόγιο θα προβλέπει 19 μισθολογικά κλιμάκια που θα αποδίδουν αυξήσεις ανά διετία.
Για τους κατόχους πτυχίου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης προβλέπεται ότι θα υπάρξουν αυξήσεις 55 ευρώ ανά διετία, ενώ για τους κατόχους πανεπιστημιακού πτυχίου οι αυξήσεις ανά κλιμάκιο υπολογίζονται σε 59 ευρώ.

Το Σωματείο Ελληνικών Χορών «Παραδοσιακή Φλόγα», διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι και ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με πολύ χορό και τραγούδι, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ώρα 12:30, στο Αθλητικό Πολυκέντρο, στην Ραδιοφωνία, Πριάμου 170, Ίλιον

Το Σωματείο Ελληνικών Χορών '' Παραδοσιακή Φλόγα '' σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο παραδοσιακό γλέντι της Αθήνας για το 2016.
Κυριακή 31 Ιανουαρίου & ώρα 12:30 σας περιμένουμε για ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με πολύ χορό και τραγούδι, στο Αθλητικό Πολυκέντρο Ιλίου, στην Ραδιοφωνία, Πριάμου 170, Ίλιον Αττικής
Συνοδοιπόροι μας κορυφαίοι μουσικοί της παράδοσης μας:
Κλαρίνο - Φλογέρα - Καβάλι: Γιώργος Κωτσίνης Τραγούδι-Ούτι: Βαγγέλης Δημούδης Τραγούδι: Σταυρούλα Δαλιάνη Βιολί: Μανώλης Κόττορος Λαούτο: Θωμάς Κωνσταντίνου Κρουστά: Μιχάλης Μπακάλης.
Ποντιακό Πρόγραμμα: Λύρα: Γιώργος Κουλαξουζίδης Νταούλι: Κώστας Ευθυμιάδης
Πλήρες Μενού:
Φαγητό - Απεριόριστο κρασί - Αναψυκτικά 17 ευρώ
Προσκλήσεις προμηθεύεστε καθημερινά από τα γραφεία του Σωματείου από τις 7:30 έως τις 21:00.
Κρατήσεις Θέσεων στα τηλ: 6972056781 - 6940771701

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για το Δεκέμβριο 2015 στην Ήπειρο

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για το Δεκέμβριο 2015 στην Ήπειρο
Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για το Δεκέμβριο του 2015, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
α. Τροχαία Ατυχήματα
Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 11 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 7 το 2014).
Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
1 θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα (όπως και το 2014)
κανένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι 1 το 2014)
10 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι 5 το 2014)
Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 18 παθόντες (έναντι 12 το 2014).
Ειδικότερα καταγράφηκαν:
1 νεκρός (όπως και το 2014)
κανένας σοβαρά τραυματίας (έναντι 1 το 2014)
17 ελαφρά τραυματίες (έναντι 10 το 2014)
Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν: οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
παραβίαση προτεραιότητας

Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Ηπείρου σχετικά με τα δρομολόγια που θα ακολουθήσει η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (11-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή - Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό - Ροδαυγή – Πιστιανά.
Τρίτη (12-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: . Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Τετάρτη (13-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.
Πέμπτη (14-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανιά – Καστανιά - Ελάτη – Αστροχώρι – Ξηρόκαμπος – Βελεντζικό – Άνω Καλεντίνη.
Παρασκευή (15-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.
Σάββατο (16-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο- -Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά. 

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου κατά το μήνα Δεκέμβριο

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου
Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα καθώς και οι σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες κατά το μήνα Δεκέμβριο.
Συνελήφθησαν συνολικά (813) άτομα και ειδικότερα:
Για παραβάσεις του Ν. «περί Αλλοδαπών»: -641- (εκ των οποίων -5- διακινητές)
Για ανθρωποκτονία - εμπρησμό :-1-
Για παραβάσεις του Ν. «περί Ναρκωτικών»: -23-
Για παραβάσεις του Ν. «περί Όπλων»: -11-
Για κλοπές - διαρρήξεις: - 11 -
Για πλαστογραφίες: - 9 -
Για απάτες : - 6 –

Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Ηπείρου σχετικά με τα δρομολόγια που θα ακολουθήσει η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (11-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (12-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (13-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (14-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρινό – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (15-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.

Σάββατο (16-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.