Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά

Ξεκίνησαν σήμερα με την συμμετοχή 20 παιδιών οι προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά.
Οι ηλικίες των παιδιών είναι από  7 μέχρι 12 ετών.
Όποιος επιθυμεί να κάνει εγγραφή του παιδιού του να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6906550059 και 6945183308.

Ξεκινά η εκπαίδευση αγροτών στη χρήση φυτοφαρμάκων


Ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» κάνει γνωστό στους αγρότες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ότι οι αγρότες οι οποίοι κάνουν χρήση φυτοφαρμάκων, θα πρέπει να εκπαιδευτούν και στη συνέχεια να πιστοποιηθούν προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα.
Σε αντίθετη περίπτωση χωρίς την πιστοποίηση δεν θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν, διότι θα απαγορεύεται στα καταστήματα πώλησης φυτοφαρμάκων να πωλούν σε αγρότες χωρίς την επίδειξη του πιστοποιητικού αλλά και να τα χρησιμοποιούν.
Γι’ αυτό ο Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, θα πραγματοποιήσει εκπαίδευση και πιστοποίηση των αγροτών χωρίς καμία επιβάρυνση πέραν του απαραίτητου παραβόλου των 25 ευρώ υπέρ του Δημοσίου.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2651070961-4 ή κινητό 6977223667 στον υπεύθυνο Γεωπόνο της «Ένωσης Αγροτών» Βασίλειο Θεοδωράκη.

Παρακάλαμος: «Επιτυχίες» σε ξέφρενο ρυθμό για νεοσυνταξιούχο λαγοκυνηγό

Με ξέφρενο ρυθμό συνεχίζονται οι επιτυχίες του νεοσυνταξιούχου λαγοκυνηγού από τον Παρακάλαμο.
Ουρά κάνουν οι κυνηγοί χωρίς σκύλους για να τους πάρει στην παρέα του.
Το θέμα που μονοπωλεί τη  συζήτηση  σε καφενείο-στέκι σε  μικρό χωριό πίσω από τον Κασσιδιάρη δεν είναι άλλο  από το ποιος έχει τα καλύτερα λαγόσκυλα στο Πωγώνι.
Οι «συζητήσεις» κρατούν μέχρι αργά το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα καθώς συνοδεύονται από πωγωνήσιο τσιπουράκι και άφθονη ρετσίνα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από φωτογραφίες-ντουκουμέντα των τελευταίων επιτυχιών.Επιδότηση μέχρι και 40.000 ευρώ σε 16.000 νέους αγρότες

Το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά
 Κονδύλια συνολικού ύψους 240 εκατομμυρίων ευρώ θα διατεθούν από το νέο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 για την είσοδο 16.000 νέων γεωργών στο αγροτικό επάγγελμα, ενώ παράλληλα μέσα από την ρύθμιση της νέας ΚΑΠ προβλέπονται ειδικά μέτρα στήριξης των νέων γεωργών και κτηνοτρόφων για μία πενταετία.
Το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά, και σύντομα έρχεται νέα χρηματοδοτική «ένεση» με στόχο την ανάκαμψη της νεανικής αγροτικής επιχειρηματικότητας στη χώρα.
Συγκεκριμένα, προβλέπεται η παροχή επιδότησης έως 40.000 ευρώ σε 16.000 νέους που θα θελήσουν να επιστρέψουν στην ελληνική ύπαιθρο και να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία. 
Οι νέοι που θα κριθούν δικαιούχοι για την οικονομική ενίσχυση θα λάβουν με τη μορφή κεφαλαίου όπου και θα καταβάλλεται σε τρεις δόσεις.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στρατίνιστας Πωγωνίου σας προσκαλεί στην 29η Γιορτή Τσίπουρου, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ώρα 6:00 μ.μ.


«ΚΑΛΕΣΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 29Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΝΙΣΤΑ»
      Ο  Πολιτιστικός  Σύλλογος  Στρατίνιστας  Πωγωνίου  σας προσκαλεί στην 29η Γιορτή Τσίπουρου, τη 14η  Νοεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 6 το απόγευμα.
          Η σημασία της παραγωγής τσίπουρου υπήρξε σημαντική και στην κοινωνική ζωή, καθώς αποτελούσε και αποτελεί  το αναγκαίο συμπλήρωμα κάθε κοινωνικής εκδήλωσης.  Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Στρατίνιστας δικαίως αισθανόμαστε περήφανοι, γιατί εδώ, στη Στρατίνιστα  πρώτοι συλλάβαμε την ιδέα  της Γιορτής του Τσίπουρου και κατόπιν ακολούθησαν πολλοί άλλοι.
Έτσι,  την μυσταγωγία της παρασκευής γνήσιου τσίπουρου, θα επαναλάβει και φέτος ο Σύλλογος μας, για 29η χρονιά. Απώτερος στόχος είναι να ξαναζωντανέψουμε τη ζωή στο χωριό μας όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα.  Απόδειξη ότι το τιμούν με την παρουσία τους όχι μόνο τα μέλη του Συλλόγου - Αδελφότητας, αλλά πολλοί ακόμα φίλοι και από άλλες περιοχές, που έχουν συνηθίσει να μετέχουν, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στο παραδοσιακό δρώμενο, αλλά και στο γλέντι που το συνοδεύει.
 Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
 1ο)  Διαγωνισμό καλύτερου τσίπουρου, μετά από την επιλογή της κριτικής επιτροπής.  Ακολουθεί η  βράβευση των τριών πρώτων.
2ο)    Παραδοσιακά φαγητά και άφθονο τσίπουρο!
3ο)    Χορό,  μέχρι το πρωί,  με κλαρίνα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                Η   Γραμματέας 


ΦΡΕΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ       ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Δημοπρατήσεις και ανάδοχοι έργων από την Οικονομική Επιτροπή

Η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε σήμερα αναδόχους για τα παρακάτω έργα:
Αποκατάσταση οδού Παλαιοχώρι Συρράκου – Κοτομίστα Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Ανάδοχος: Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.
Κατασκευή σαρζανέτ στην επαρχιακή οδό Ε.Ο. 22 Άγναντα (από διασταύρωση Σγάρας) και στην Ε.Ο. 21 Άγναντα - Καταρράκτης (κόμβος Αγνάντων), προϋπολογισμού 48.000 ευρώ. Ανάδοχος: Σταύρου Ιωάννης ΕΔΕ
Αποκατάσταση οδού Ανήλιο - Χαλίκι Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ. Ανάδοχος: Τσομπίκος Δημήτριος του Γεωργίου ΕΔΕ
Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Κοσμηρά Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ. Ανάδοχος: Γεωργούλας Ιωάννης ΕΔΕ
Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Τσεπέλοβο Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ. Ανάδοχος: Ιορδάνης Ν. Καρπούζης & ΣΙΑ Ε.Ε. Αποκατάσταση συρματοκιβωτίων στα βάθρα της παλιάς γέφυρας Άρτας, προϋπολογισμού 19.000 ευρώ. Ανάδοχος: Γεώργιος Μπαλαούρας του Θεοφάνη.

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η 5Κ/2015 Προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 690 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 5Κ/2015
Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ').
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και λήγει την 1η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη.
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
 Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2015
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510
αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Τ.Ε. ή Δ.Ε.), θέσεις της οποίας διεκδικούν.
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 7ης Δεκεμβρίου 2015, ημέρας Δευτέρας.

Περιφέρεια Ηπείρου: Παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της ασθένειας των πλατάνων

Πρωτοβουλία για την καταπολέμηση της ασθένειας του μεταχρωματικού έλκους των πλατάνων σε τρεις περιοχές αναλαμβάνει η Περιφέρεια.
Συγκεκριμένα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η ανάθεση έργου (Γ. Γκαλιμάνας, δασολόγος ΕΔΕ), προϋπολογισμού 24.593,85 ευρώ, για εργασίες επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κόνιτσας (πριν την γέφυρα Κόνιτσας), στο Δήμο Μετσόβου και στην κοίτη του ποταμού Καλαμά.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας του Νομού Πρεβέζης

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (2-11-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι - Αγιά
Τρίτη (3-11-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά – Χόχλα - Κουκούλι
Τετάρτη (4-11-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά - Σκιαδάς
Πέμπτη (5-11-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Κρανέα – Τύρια - Στεφάνη
Παρασκευή (6-11-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα

Σάββατο (7-11-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο. 

Περιφέρεια Ηπείρου: Δημοπρατείται μελέτη για την αποκατάσταση της λίμνης Ιωαννίνων

Η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία ενέκρινε τη δημοπράτηση της μελέτης για τη ροή υδάτων στο ανάχωμα της Αμφιθέας, προεκτιμώμενης αμοιβής 233.391,49 ευρώ. Αντικείμενο της είναι η εκπόνηση της Οριστικής Μελέτης για τον εμπλουτισμό της Λίμνης Παμβώτιδας από τις πηγές Σεντινίκου, Αμφιθέας και Δραμπάτοβας και την προστασία των παρόχθιων εκτάσεων των περιοχών Αμφιθέας και Περάματος, με παράλληλη εξέταση της δυνατότητας λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων.
Οι διαδικασίες για την εκπόνηση της μελέτης γίνονται με τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών και του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης, οι οποίοι θα υπογράψουν, για το σκοπό αυτό προγραμματική σύμβαση.
Όπως ενημέρωσαν τα μέλη της Ο.Ε. οι επιβλέποντες υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας, για την προκήρυξη της μελέτης έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι ισχύουσες σήμερα διατάξεις, καθώς και οι προβλέψεις του υπό θεσμοθέτηση Προεδρικού Διατάγματος για τη Λίμνη. Θετική για την προκήρυξη της μελέτης είναι η εισήγηση του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης και ομόφωνη η απόφαση του Τεχνικού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από εκπροσώπους Υπηρεσιών και Επιστημονικών Φορέων.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας του Νομού Άρτας

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (2-11-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κλειστό – Ζυγός – Μαρκινιάδα – Μελάτες – Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι - Ρετζιανά
Τρίτη (3-11-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Διάσελλο – Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Χελώνα - Σκουληκαριά
Τετάρτη (4-11-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά Σγάρα
Πέμπτη (5-11-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη Μεσόπυργος – Μηλιανά - Πηγές
Παρασκευή (6-11-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα

Σάββατο (7-11-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Άνω Καλεντίνη – Βελεντζικό – Αστροχώρι – Ελάτη – Καστανιά 

Περιφέρεια Ηπείρου: Σύμφωνη γνώμη για εξοπλισμό Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών

Με έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη διατυπώνεται η υπό προϋποθέσεις σύμφωνη γνώμη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Ηπείρου για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου "Προμήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού της θεατρικής αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών", προϋπολογισμού 116.412,12 ευρώ.
Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στην πράξη "Εκσυγχρονισμός θεατρικής σκηνής του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών", με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ιωαννιτών.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

STOP από Έλληνες γιατρούς στην γυροειδή αλωπεκίαση

STOP   στην γυροειδή αλωπεκία, (αυτοάνοσο νόσημα που  προσβάλλει το τριχωτό της κεφαλής αλλά και το υπόλοιπο σώμα) , βάζουν Έλληνες γιατροί   με την θεραπεία  αυτόλογου πλάσματος αίματος  του ασθενούς (μεσοθεραπεία PRP).
Τα αποτελέσματα από την χρήση της θεραπείας για την γυροειδή αλωπεκία στην  κλινική Cosmetic   Derma    Medicine παρουσίασε η διαπρεπής δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, με την επιστημονική της ομάδα, στο 24ο Πανευρωπαϊκό Δερματολογικό Συνέδριο, που έγινε 7-11 Οκτωβρίου στην Κοπεγχάγη.
«Η χρήση της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP( πλάσμα αίματος)  όχι μόνο βάζει stopστην γυροειδή αλωπεκία , αλλά βοηθά καταλυτικά στην πλήρη επανάκτηση των μαλλιών» αναφέρει  η Δρ Αμαλία Τσιατούρα και προσθέτει: «Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, ξεχωρίζει για τον μη επεμβατικό χαρακτήρα της και χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια στην αντιμετώπιση διαφόρων μορφών τριχόπτωσης, αλλά και στην ανάπλαση του δέρματος».
Σύμφωνα με τα στοιχεία τα αποτελέσματα από τη χρήση της αυτόλογης  μεσοθεραπείας PRPστην  κλινική Cosmetic    Derma     Medicine  είναι θεαματικά.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 15χρόνου σήμερα μαθητή με γυροειδή αλωπεκία ο οποίος υποβλήθηκε σε   θεραπεία 6 συνεδριών, μία ανά 2 μήνες. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας έγινε επανάκτηση των μαλλιών στο κεφάλι  και  των φρυδιών.
«Ο μαθητής ήρθε στην κλινική μας με  σχεδόν ολική γυροειδή αλωπεκία της τάξης του 80%, αλλά και πεσμένη ψυχολογία καθώς είχαν αποτύχει όλες οι μέχρι τότε θεραπείες που είχε κάνει» τονίζει  η Δρ Τσιατούρα και συνεχίζει.
«Μετά την ολοκλήρωση των 6 συνεδριών  το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό αφού υπήρξε σχεδόν πλήρης επανάκτηση των μαλλιών και των φρυδιών. Το θεαματικό αποτέλεσμα της θεραπείας συνέβαλε καθοριστικά στην ψυχολογική του ανάταση και σήμερα συνεχίζει κανονικά τη ζωή του, χωρίς τα περίεργα βλέμματα και ενίοτε πειράγματα των συμμαθητών του».

Δημοπρατήθηκε η επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού Φιλιππιάδος

Τη δημοπράτηση ενός ακόμη έργου που αφορά την προστασία του Περιβάλλοντος, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Πρόκειται για την επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Φιλιππιάδος, προϋπολογισμού 3.220.000 ευρώ.
Η νέα μονάδα θα κατασκευαστεί δίπλα από την υφιστάμενη Ε.Ε.Λ. στη θέση "Βασιλάδι" και θα εξυπηρετεί τους οικισμούς Ρόκκας, Χαλκιάδων, Καλαμιάς, Καμπής και Φιλιππιάδας (τη β΄ φάση του αρχικού σχεδιασμού).
Το έργο, όπως και τα άλλα των βιολογικών καθαρισμών της περιοχής Άρτας, είναι ενταγμένα- με τη σύμφωνη γνώμη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Ηπείρου -ως εμπροσθοβαρή στο ΕΣΠΑ 2014-2020. Φορέας υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr