Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Η Περιφέρεια Ηπείρου, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. του Τελ Αβίβ

Με την επιδίωξη η Ήπειρος να διευρύνει περαιτέρω το μερίδιό της στην συνεχώς αυξανόμενη τουριστική κίνηση από το Ισραήλ προς την Ελλάδα, η Περιφέρεια Ηπείρου, συμμετείχε για 7η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. του Τελ Αβίβ, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου.
Ήδη από τις προηγούμενες παρουσίες της Περιφέρειας Ηπείρου στην ανωτέρω Έκθεση καταγράφονται θετικά αποτελέσματα, ενώ από τις επαφές, τις συναντήσεις των μελών της αποστολής και γενικότερα το ενδιαφέρον που επέδειξαν παράγοντες του Τουρισμού του Ισραήλ, διαφαίνεται ότι αναμένεται νέα αύξηση του αριθμού των Ισραηλινών τουριστών που θα επισκεφθούν τα επόμενα χρόνια την Ήπειρο. Οι προτιμήσεις σε πρώτο στάδιο επικεντρωνόταν προς τις ορεινές περιοχές, ενώ διαπιστώθηκε, ότι αναπτύσσεται και ενδιαφέρον για τις παραθαλάσσιες δραστηριότητες.
Οι εκτιμήσεις αυτές ενισχύονται από τα στοιχεία του Ισραηλινοελληνικού Επιμελητηρίου, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση των Ισραηλινών για διακοπές, καθώς 1 στους 10 επισκέπτονται τη χώρα μας για διακοπές κάθε χρόνο. Αθροιστικά υπολογίζεται ότι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα περισσότεροι από 1,2 εκ. Ισραηλινοί τουρίστες.

Μεταξύ άλλων το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, επισκέφτηκαν εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, επαγγελματίες τουρισμού, δημοσιογράφοι, opinion makers και tour operators που δραστηριοποιούνται στο Ισραήλ. Εκτός της γενικής ενημέρωσης, οι εκπρόσωποι των Ηπειρωτικών επιχειρήσεων που μετείχαν στην αποστολή πραγματοποίησαν Β2Β συναντήσεις με Ισραηλινούς συναδέλφους τους για την ανάπτυξη συνεργασιών και τη σύναψη συμφωνιών.
Στη Διεθνή Έκθεση παραβρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά η οποία ξεναγήθηκε στους χώρους της και επισκέφθηκε περίπτερα των ελληνικών συμμετοχών. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, την υποδέχθηκε ο επικεφαλής της αποστολής, κ. Ιωάννης Καραμπίνας Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ο οποίος και της παρουσίασε συνοπτικά τους στόχους της Περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη, τονίζοντας ότι το Ισραήλ, είναι μια αγορά που έχει ιδιαίτερες ευνοϊκές προοπτικές για την Ήπειρο.
Πολύτιμη για την επιτυχημένη παρουσία της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση του Τελ- Αβίβ, ήταν η βοήθεια για μια ακόμη χρονιά, της κ. Αλέγρα Μάτσα, εκπροσώπου της Εβραϊκής Κοινότητας Ιωαννίνων.

Στην αποστολή, εκτός των στελεχών της Περιφέρειας, μετείχαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων/Επιτροπών Τουριστικών Επιχειρήσεων/Τουρισμού στην Ήπειρο: η κ. Έλσα Εξάρχου, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου και market manager της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Ζαγορίου, ο κ. Χάρης Εξάρχου, από το ξενοδοχείο Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, ο κ. Αχιλλέας Παπαευθυμίου, από την εταιρεία Alpine Zone, ο κ. Πύρρος και κα Ελβίρα Πουλή από το ξενοδοχείο PRINCESS LANASSA.

Ο Σύλλογος Αρετιωτών Πωγωνιού έκοψε την πίτας του

Παρουσία των μελών του, ο Σύλλογος  Αρετιωτών Πωγωνιού έκοψε την πίτας του στο καφενείο του χωριού.




Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

Ο Πλατανιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3 και παρέμειναν σε τροχιά πλέι οφ.


Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για 3η φορά σε διάστημα 17 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί τα δύο παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τον Πλατανιά να παίρνει ισάριθμες νίκες (1-0, 1-2 παρ.)
Ο Ζάιρο στο 9' μπήκε με φόρα στην μεγάλη περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Κόντε, κι αυτός με προβολή απ' το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 1-0  του ΠΑΣ.
Στο 11' ο Ζάιρο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Σωτηρίου, γύρισε στον Τζημόπουλο, κι αυτός με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Ο Βάντερσον στο 32'εκτέλεσε το φάουλ, ο Σίγκνεβιτς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στον Γιακουμάκη, ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη και μείωσε σε 2-1.
Στο 40' ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Πασχαλάκης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Κάργα, κι αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
Ο Σίγκνεβιτς βγήκε στην αντεπίθεση στο 51', έβγαλε πλάγια στον Στάθη, ο οποίος του γύρισε την μπάλα κι ο Λευκορώσος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Πασχαλάκη για το 3-2!
Ο Ζάιρο στο 58' έστρωσε με το κεφάλι στον Κόντε, που έπιασε  σουτ στην κίνηση και ισοφάρισε σε 3-3.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (72' Μαραγκός), Μανούσος (86' Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (81' Σίγκνεβιτς)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57' Μαμπουλού), Ακόστα (86' Κοροβέσης), Βιντάλ (61' Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε

Εξιχνιάστηκαν πολλές κλοπές και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, σπίτια και Ιερούς Ναούς που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας Πρέβεζας κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ενώ όπως προέκυψε από την έως τώρα έρευνα εμπλέκονται μεμονωμένα ή από κοινού, σε (17) υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπών και απόπειρων κλοπών, από καταστήματα, σπίτια και Ιερούς Ναούς στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας Πρέβεζας.
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 37 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.
Συγκεκριμένα, οι δύο διαρρήκτες εντοπίστηκαν χθες (11-02-2017) στην Κλεισούρα Πρέβεζας και στη Φιλιππιάδα και συνελήφθησαν στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και στοχευμένων αναζητήσεων, που αναπτύχθηκαν, για την διαλεύκανση συγκεκριμένων υποθέσεων διαρρήξεων και τον εντοπισμό των δραστών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες μεμονωμένα ή από κοινού, διέπραξαν (παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα), δεκαεπτά κλοπές και απόπειρες κλοπών, που έγιναν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας (Νέα Κερασούντα, Πολυστάφυλο, Γοργόμυλος, Καμαρίνα, Παναγιά, Φιλιππιάδα, Ροδαυγή και Δρυόφυτο) και συγκεκριμένα:
πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρηματικά ποσά
έξι περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων, σε καταστήματα και σπίτια, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ένα κυνηγετικό όπλο και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα
τέσσερις περιπτώσεις αποπειρών κλοπής - διαρρήξεων, σε σπίτι και καταστήματα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητο του 28χρονου δράστη και σε κρύπτη στην περιοχή της Φιλιππιάδας, διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος κλοπιμαίων (κυνηγετικό όπλο, μαχαίρια, μπαλτάδες, εργαλεία, φυσίγγια κτλ), μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες ενώ η προέλευση των υπολοίπων διερευνάται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Καταιγιστικός ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά σκόρπισε τον Πανζαγορισιακό (1-7)-Πήρε το τρίποντο στο Δελβινάκι η ΑΕΔ Πωγωνάτος (2-1)

*Σαν σίφουνας πέρασε ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά από τον Τσεπέλοβο το απόγευμα της Κυριακής αφού δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τοπικό  Πανζαγορισιακό και τον νίκησε με το ευρύ 7-1.
Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε δυνατά και είχε την πρωτοβουλία κινήσεων από έναρξη  της αναμέτρησης.
Μόλις στο 1' σουτ του Γκόνη Πέτρου, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 24' ο Γκόνης Πέτρος βγάζει τη σέντρα και ο Μακρής  Χρήστος με πλασέ έκανε το 0-1.
Ο Μακρής Χρήστος στο 30' με σουτ έκανε το 0-2.
Με πλασέ ο Γκόνης Πέτρος στο 55' έγραψε το 0-3.
Ο Μακρής Χρήστος στο 73' ανέβασε το δείχτη του σκορ στο 0-4.
Ο Γρίβας Χρήστος, στο 79' με σουτ ανεβάσε το δείκτη του σκορ στο 0-5.
Ο Πανζαγορισιακός μείωσε σε 1-5 στο 84' με φάουλ του Μούτα Π.
Ο Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος, στο  85' έγραψε  το 1-6.

Το τελικό 1-7 έκανε ο Ασημακόπουλος Νικόλαος στο 87'.
Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Γλάβος Ευθύμιος, Δρίβας Λάζαρος,  Μητρογιάννης  Δημήτρης, Γκάνας Κων/νος, Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος, Μακρής  Χρήστος, Ζότα Αρσέν (Ντάσκαρης Κωνσταντίνος 62΄), Γκόνης Πέτρος (Ασημακόπουλος Νικόλαος 73΄), Γρίβας Χρήστος Νείρος  Κων/νος 
*Πήρε το τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή  η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος στο Δελβινάκι, αφού επικράτησε  του Α.Σ. Απείθαρχος με 2-1 για την 18η αγωνιστική του Α' ομίλου της Maison Β΄ Ερασιτεχνικής.
Η Α.Ε.Δ. παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα, παίζοντας πολύ κακό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο  μεταμορφώθηκε ανέβασε στροφές, κυριάρχησε στο αγωνιστικό χώρο και έκανε την ολική ανατροπή.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον  Μπότη Βασίλη στο 21'.
Άμεση η αντίδραση των γηπεδούχων που ισοφάρισαν σε 1-1 δυο λεπτά αργότερα  με τον Τσαραώση Ευάγγελο.
Οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια.
Η ολική ανατροπή έγινε στο 89' όταν μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Απείθαρχου όταν ο Ζιάρας Ευάγγελος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Μυριούνης Σταύρος, Γκορίτσας  Σπυρίδων-Ζήσιμος, Ντέτσικας Λάμπρος (Καλογέρης Χαράλαμπος 73΄), Καπρινιώτης Ευστράτιος, Τσαραώσης Ευάγγελος, Μπάγιας Ελευθέριος, Brami Jorgo (Δήμος Αθανάσιος 58΄), Κατσαβριάς Βασίλης, Μπουτοβίνας Αλέξανδρος, Ζενέλης Πάτροκλος (Ναθαναήλ Λέανδρος-Δημήτριος 73΄)

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017
Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 2-2
Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 2-3
Α.Π.Ο.Ε.Λ. - Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 2-0
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 1-7
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 0-1
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 1-0
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 2-1
Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 0-2


Βαθμολογία (18η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 43
2. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 42  
3. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 37
4. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 37 (17)
5. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ  35 
6. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 34
7. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 26  
8. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 22
9. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  20
10. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 20
11. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 19
12. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  18
13. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 17 
14. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 14  (17)
15. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 13

16. Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7 

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, σήμερα (12-02-2017) μετά τα μεσάνυκτα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, με τελικό προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

«Πίτα του Ηπειρώτη 2017», Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Φάληρο

Φωτό: Κατερίνα Μπάτσου
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος οργάνωσε και φέτος γιορτή για τους Ηπειρώτες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Με την «Πίτα του Ηπειρώτη 2017», οι Ηπειρώτες απέδειξαν, ότι μπορούν να διοργανώνουν τη μεγάλη τους γιορτή, με ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία, σε μια τόσο δύσκολη εποχή.
Γιατί οι Ηπειρώτες διαχρονικά ξέρουν καλά ότι το ίδιο το αντάμωμα και η γιορτή είναι και από μόνα τους πολύτιμα μηνύματα αγώνα, αντίστασης και δημιουργίας για να διαβούμε, όλοι μαζί, κάθε δύσκολη εποχή.


Παράταση της ρύθμισης αυθαίρετης δόμησης ως 8 Μαΐου 2017

Σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφουν, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Σταθάκης  ως καταληκτική ημερομηνία για τη ρύθμιση αυθαίρετης δόμησης ορίζεται πλέον η 8η Μαΐου 2017, στο πλαίσιο του ισχύοντος νόμου 4178/2013.

Η προηγούμενη προθεσμία έληξε στις 8 Φεβρουαρίου 2017.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (13-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (14-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (15-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (16-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα – Δίστρατο.
Παρασκευή (17-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (18-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (13-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (14-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (15-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (16-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (17-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες.

Σάββατο (18-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.

Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων: Ετήσιος χορός την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ώρα 12:30 το μεσημέρι, στο Κέντρο «Πολιτεία», Τρίκαλα

Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στη Θεσσαλία!
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 - ώρα 12.30 το μεσημέρι στο Κέντρο ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ'', με Ηπειρώτικη αυθεντική κομπανία:
-Τη μαγευτική φωνή του Γιάννη Καψάλη.
-Το μεγάλο καλλιτέχνη Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο, συνοδευόμενο από το παραδοσιακό αυθεντικό κλαρίνο του Σταύρου Καψάλη και τη χαρακτηριστική φωνή του Δημήτρη Τζίμα.
Μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία για ένα πραγματικό ηπειρώτικο γλέντι με πλούσιο πρόγραμμα και χορευτικά, άφθονο φαγητό και ποτό με τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων.
Τηλέφωνα για κρατήσεις: 6937385053, 6978948775

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων
Η Πρόεδρος             Η Γεν. Γραμματέας
Χύτα Νίκη                Οικονόμου Αθηνά

6937385053                    6978948775

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Άρτας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (13-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανά – Καστανιά - Ελάτη – Αστροχώρι – Ξηρόκαμπος – Βελεντζικό – Άνω Καλεντίνη.
Τρίτη (14-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο – Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.
Τετάρτη (15-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή – Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό – Ροδαυγή – Πιστιανά.
Πέμπτη (16-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Παρασκευή (17-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο - Μεσούντα.
Σάββατο (18-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.