Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ: Οι τυχεροί της κλήρωσης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα γνωστοποιεί ότι οι τυχεροί της κλήρωσης  της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση της ομάδας είναι οι εξής:
  1. Ντρουμπάλης Αναστάσιος (1461) Ηλιακός θερμοσίφωνας.
  2. Νάτση Μαγδαληνή (1258) A/C.

Από το Δ.Σ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ: Ευχαριστήριο για την παρουσία του κόσμου στην διήμερη εκδήλωση της 27ης και 28ης Ιουλίου 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί πολύ όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι παρευρέθησαν στην διήμερη εκδήλωση της 27ης και 28ης Ιουλίου 2014 καθώς όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης .
Ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω δωρητές για τις ευγενικές προσφορές τους.
Αναλυτικά:
Α) Τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμένο για την προσφορά 600 ευρώ.
Β) Την Αδελφότητα Παρακαλαμιωτών Αθηνών για την προσφορά χρηματικού ποσού.


Από το Δ.Σ.

«Σβήνουν» τα ΑΦΜ που… «δια νόμου» έπρεπε να είχαν απενεργοποιήσει πριν 3 χρόνια!

Χωρίς ΑΦΜ θα μείνουν ξαφνικά από τον επόμενο μήνα περισσότερες από 120.000 επιχειρήσεις που δεν δίνουν «σημεία ζωής» ή έχουν παραβάσεις και χρέη στην εφορία, σύμφωνα με διάταξη στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών.
Ωστόσο η πραγματική «είδηση» κρύβεται αλλού: νόμοι ψηφίζονται, μέτρα εξαγγέλλονται και το μόνο που εφαρμόζεται είναι… μειώσεις μισθών και συντάξεων. Ούτε πια η κυβέρνηση και οι βουλευτές δεν ξέρουν πια τι νόμους βγάζουν.
Άλλη μια απόδειξη της αβάσταχτης προχειρότητας (και «άγνοιας νόμου» που θεωρείται ασυγχώρητη και για τον απλό πολίτη) με την οποία νομοθετεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι ότι στις 212 σελίδες με τα 232 άρθρα του νέου πολυνομοσχεδίου, κρίθηκε αναγκαίο να ενταχθεί και μία διάταξη που θα …ενεργοποιήσει το μέτρο για να απενεργοποιούνται τα «ύποπτα» ΑΦΜ, τα οποία έπρεπε να είχαν ήδη απενεργοποιηθεί εδώ και τρία χρόνια με άλλο νόμο που ψήφισαν αλλά δεν ενεργοποίησαν ποτέ!

Θετική η παρέμβαση της Περιφέρειας υπέρ των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων της Ηπείρου

Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ενημέρωσε τα μέλη της, για την επιτυχή παρέμβαση της Περιφέρειας στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών υπέρ των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων της Ηπείρου, στην εκδίκαση της αίτησης αναστολής που είχαν καταθέσει κατά της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επιβολή προστίμου για τη δημιουργία "¨καρτέλ" στην αγορά των πτηνοτροφικών προϊόντων.

Συνελήφθη 30χρονος για ναρκωτικά, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Συνελήφθη χθες (28/07/2014) αργά το απόγευμα, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε έρευνα που ενήργησαν στο όχημα του 30χρονου, βρήκαν και κατάσχεσαν μια συσκευασία με (19.2) γραμμάρια κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Πέραμα Ιωαννίνων: Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε μάντρα οικοδομικών υλικών

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, περίπτωση κλοπής σε μάντρα οικοδομικών υλικών που έλαβε χώρα την 25/26-07-2014 στο Πέραμα Ιωαννίνων. Κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και πειστηρίων, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και αξιολόγησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος την 25/26-07-2014 εισήλθε σε μάντρα οικοδομικών υλικών και αφού παραβίασε την πόρτα αποθηκευτικού χώρου, αφαίρεσε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα τρυπάνι, αξίας (750) ευρώ.
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Ο 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής, κρατείται προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής επιστροφής στη χώρα του ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Άρτα: Συνελήφθη 29χρονος διακινητής ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 11 φιξάκια ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (29-07-2014) το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών (ηρωίνη).
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν από συστηματική και μεθοδική έρευνά τους, εντόπισαν τον 29χρονο να κινείται πεζός και μετά από σωματική έρευνα και έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
έντεκα (11) φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους (11.62) γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στα παπούτσια του.
διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, με υπολείμματα ηρωίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.