Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Το Πωγώνι πάλι στο στόχαστρο αλβανών κακοποιών!

Χθες βράδυ στόχος τους το χωριό Ποντικάτες Πωγωνίου!  
Ένοπλοι κακοποιοί αλβανοί σύμφωνα με τις δυνάμεις της αστυνομίας κυκλοφορούσαν στο χωριό με kalasnikof!
Οι 2 μόνιμοι κάτοικοι έντρομοι ενημέρωσαν δήμο-αστυνομία. 
Δυνάμεις της αστυνομίας παρακολουθούν την περιοχή με κάμερες και ανθρώπινο δυναμικό.
Είμαστε σε απόγνωση. 
Παραβιάστηκε και ένα αυτοκίνητο. 
Βρισκόμαστε στο έλεος των κακοποιών.
Ας μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.
Δέρμου Σταματία
Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Ποντικάτων

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος-Γραφείο Ηπείρου, συμμετέχει με τη επίδειξη, μαγείρεμα και δωρεάν προσφορά φαγητών, της ''γαστρονομίας της Ηπείρου'', στη ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'', τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, το πρωί, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος-Γραφείο Ηπείρου, συμμετέχει με τη επίδειξη, μαγείρεμα και δωρεάν προσφορά φαγητών, της ''γαστρονομίας της Ηπείρου'', στη ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'', τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, το πρωί, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Αντικείμενο της συμμετοχής είναι, η παρουσίαση ηπειρώτικων  προϊόντων,  οι παραδοσιακές συνταγές (μαγειρεύουμε Ηπειρώτικα), με τη συμμετοχή του Τάσου Τόλη από το Ζεβρό Πρέβεζας, επίτιμου Προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και επικεφαλής του Γραφείου Ηπείρου και τη συμμετοχή των υπεύθυνων ανά νομό, Αδαμάντιο Δότσιο (Ιωάννινα), Γιάννη Μανίκα (Άρτα), Θανάση Βρετό (Πρέβεζα) και Έκτωρα Ιωάννου (Θεσπρωτία ) και όλων των μελών του Γραφείου Ηπείρου.
Γράφτηκε πέρσι την Άνοιξη (2016), μετά την ολοκλήρωση του 2ήμερου Πανηπειρωτικού Πανοράματος που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ότι τα εύσημα όλων έλαβαν οι Ηπειρώτες shefs-μάγειροι, που με την εκδήλωση-συμμετοχή «Η Γαστρονομία της Ηπείρου», στα πλαίσια του Πανηπειρωτικού Πανοράματος 2016'', κατενθουσίασαν τους επισκέπτες του Σταδίου Ταε Κβο Ντο, το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου 2016. Το ίδιο εγχείρημα θα επιδιωχθεί  και φέτος τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στα πλαίσια της ''Πίτας του Ηπειρώτη'', στο ΣΕΦ.
Είναι γεγονός ότι, μεγάλο και αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση της θεμελίωσης ενός θεσμού μακράς πνοής αποτέλεσε το «Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016» που συνδιοργάνωσαν η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφέρεια Ηπείρου, το Σάββατο και την Κυριακή 5, 6 Μαρτίου 2016 στο Στάδιο Ταέ Κβον Ντο. Ένα μεγάλο βήμα που αναβαθμίζει και διευρύνει τις συνέργειες που γεφυρώνουν την Αποδημία με τον γενέθλιο τόπο, συνταιριάζοντας Πολιτισμό, Παραγωγή, Γαστρονομία και Αλληλεγγύη, εγγράφοντας τις καλύτερες υποθήκες για το μέλλον.
Οι επισκέπτες συμμετείχαν στο ''Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016'' με παντάνασσες τις αισθήσεις, διασφαλίζοντας τη δυνατότητα διαρκούς παραμονής στο χώρο, σε όλο το διήμερο.
Έτσι, με την προσφορά και τη συνδρομή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, που στελεχώθηκε στην εκδήλωση από Ηπειρώτες shefs-μαγείρους,  με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας  Μίλτο Καρούμπα και τον επίτιμο Πρόεδρο και υπεύθυνο της Λέσχης για την περιφέρεια της Ηπείρου Τάσο Τόλη, από το Ζερβό της Πρέβεζας, που σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο μαγείρεψαν Ηπειρώτικα Προϊόντα προσφέροντας δωρεάν εξαιρετικά εδέσματα στους χιλιάδες επισκέπτες κατακτώντας τον θαυμασμό και την ευαρέσκεια όλων όσων γεύτηκαν τις ηπειρώτικες παραδοσιακές και όχι μόνο γεύσεις.
Από το καλαίσθητο περίπτερο των Αρχιμαγείρων πέρασαν όλοι, επίσημοι και ανεπίσημοι και έφυγαν ευχαριστημένοι και από τα μαγειρευτά και ποικιλίες που απόλαυσαν, από τα επιλεγμένα προϊόντα που έφεραν οι ίδιοι, αλλά και που προσέφεραν  οι εκθέτες των Ηπειρώτικων προϊόντων.
Τόσο οι επικεφαλείς της Λέσχης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας  Μίλτος Καρούμπας και ο επίτιμος Πρόεδρος και υπεύθυνος της Λέσχης για την περιφέρεια της Ηπείρου Τάσος Τόλης, όσο και οι άλλοι Ηπειρώτες shefs, Γιάννης Μανίκας, Αθανάσιος Βρεττός, Aντώνης Δότσιος, Kώστας Λίγδας και οι συνεργάτες τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αναδεικνύοντας την Ηπειρώτικη Γαστρονομία, που δυστυχώς είναι ακόμη στα αζήτητα. Και αυτό ήταν το ζητούμενο, τόσο για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, όπως τόνισε ο Πρόεδρός της Γιώργος Δόσης όσο και για τους Ηπειρώτες shefs, να αναδειχτεί η ηπειρώτικη γαστρονομία και κουζίνα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.
Το εγχείρημα αυτό, ύστερα από πρωτοβουλία του Τάσου Τόλη, επαναλαμβάνεται και φέτος, με τη υπόσχεση ότι φέτος θα είναι καλύτερο και πλουσιότερο στα προσφερόμενα εδέσματα και φαγητά.
Και ο Τάσος Τόλης μετ΄επιτάσεως δηλώνει  ότι, ''καιρός είναι η Ηπειρώτικη γαστρονομία, να αποκτήσει την ταυτότητα που της λείπει και της αξίζει και να εγκαταλείψουν οι Ηπειρώτες shefs-μάγειροι την εσωστρέφεια του, αναδεικνύοντας έτσι  τα ιδιαίτερα μοναδικά γαστρονομικά της ηπειρώτικης κουζίνας πανελλήνια και παγκόσμια, ακόμη και για ένα επιπρόσθετο λόγο,  ότι τα ηπειρώτικα προϊόντα είναι στη μεγάλη τους πλειοψηφία ΠΟΠ''.

Ο Τάσος Τόλης καλεί τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου,  να παραστούν και να γευτούν δωρεάν την Ηπειρώτικη Γαστρονομία, στα πλαίσια  της ''Πίτας του Ηπειρώτη 2017'', στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, παράλληλα με το πολυθέαμα των χρωμάτων και των ήχων που θα απολαύσουν από τα δεκάδες χορευτικά και τους καταξιωμένους Ηπειρώτες μουσικούς,  αλλά και στο χορό που θα συμμετάσχουν με την ολοκλήρωση της παρουσίασης των χορευτικών.

Άρτα: Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, για κλοπή από τον Ιερό Ναό Αγίας Θεοδώρας

Συνελήφθη χθες (13-01-2017) αργά το βράδυ στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, διέρρηξε παράθυρο του Βυζαντινού Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας στην Άρτα και αφαίρεσε το παγκάρι του φιλόπτωχου ταμείου, που περιείχε χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το αφαιρεθέν παγκάρι, το οποίο αποδόθηκε στον Ιερέα του Ναού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ο Ηπειρώτικος Σύνδεσμος Πειραιά κόβει τη Πίτα του, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στις 20:00, στο νεοκλασικό κτίριο του, Φίλωνος 11, Πειραιάς

Ο Ηπειρώτικος Σύνδεσμος Πειραιά κόβει τη Πίτα του, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στις 20:00, στο νεοκλασικό κτίριο του, Φίλωνος 11, Πειραιάς.

Υποχρεωτικά βιβλία εσόδων-εξόδων όλοι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ανεξαρτήτως καθεστώτος ΦΠΑ

Σε εγκύκλιό του, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κ. Γιώργος Πιτσιλής διευκρινίζει μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να τηρούν βιβλία εσόδων-εξόδων υποχρεωτικά, ανεξάρτητα από το καθεστώς ΦΠΑ, στο οποίο υπάγονται και της ενημέρωσης των βιβλίων αυτών, υποχρεούνται οι παραγωγοί που φέρουν την ιδιότητα του κατ’ επάγγελμα αγρότη.
Την ιδιότητα φυσικού προσώπου ως κατ΄ επάγγελμα αγρότη, όπως ορίζεται στο άρθ. 65 του 4389/2016, έχουν όσοι ασκούν ατομική αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ειδικότερα, αναφέρεται ότι οι αγρότες-φυσικά πρόσωπα, εφόσον αποκτούν εισόδημα από ατομική αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα, καταρχήν εφαρμόζουν τις ρυθμίσεις του νόμου αυτού, ήτοι έχουν υποχρέωση τήρησης βιβλίων. Συνεπώς την ιδιότητα φυσικού προσώπου ως κατ΄ επάγγελμα αγρότη, όπως ορίζεται στο άρθ. 65 του 4389/2016, έχουν όσοι ασκούν ατομική αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα και έχουν υποχρέωση τήρησης βιβλίων, ανεξαρτήτως υπαγωγής αυτών σε καθεστώς Φ.Π.Α. και ανεξαρτήτως υποχρέωσης ενημέρωσης ή μη των λογιστικών αρχείων (βιβλίων).

Στις 10 Φεβρουαρίου θα αναρτηθούν δασικοί χάρτες του Νομού Ιωαννίνων

Άρχισε η ανάρτηση των δασικών χαρτών ανά την επικράτεια

Όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ «Η Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, αποτελεί σταθμό για τους δασικούς χάρτες, με δεδομένο ότι ξεκινά η ανάρτηση των πρώτων καταρτισμένων και θεωρημένων δασικών χαρτών, ύστερα από τέσσερα χρόνια».
Οι αναρτήσεις εντάσσονται σε ένα πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται στις 10 Φεβρουαρίου και αφορά σε 33 περιοχές της χώρας, καλύπτοντας συνολικά 46,8 εκατομμύρια στρέμματα. Με την εκτέλεσή του, τον Ιούλιο 2017, θα έχουμε τους πρώτους κυρωμένους δασικούς χάρτες, που θα καλύπτουν τόσο μεγάλη έκταση της επικράτειας, όπως σχολίασε το υπουργείο.
Σε εφαρμογή του νόμου 4389, που ψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Μάιο, η Δασική Υπηρεσία είναι αρμόδια, κατά προτεραιότητα, για όλες τις εργασίες κατάρτισης, ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών, ενώ η ΕΚΧΑ Α.Ε., παρέχει την τεχνική υποδομή και τεχνογνωσία.
Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με το ΥΠΕΝ, ότι αξιοποιήθηκαν όλοι οι διοικητικοί και τεχνικοί πόροι, με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη υλοποίηση των προβλέψεων του νέου θεσμικού πλαισίου, αλλά και την ελαχιστοποίηση της σχετικής δαπάνης, η οποία δεν ξεπέρασε τις 600.000 ευρώ, όταν με τις εκτιμήσεις του προγενέστερου θεσμικού πλαισίου, θα έφταναν ή και θα ξεπερνούσαν τα 7, 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΟΓΑ: Οι νέες εισφορές για 650.000 αγρότες

Κάθε μήνα θα πληρώνουν εισφορές οι 650.000 αγρότες του ΟΓΑ, αρχής γενομένης από τα τέλη του ερχόμενου Φλεβάρη.

Οι ασφαλιστικές κλάσεις αποτελούν παρελθόν και οι αγρότες θα καταβάλλουν εισφορές στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) με βάση το καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα από την άσκηση της δραστηριότητάς τους το προηγούμενο φορολογικό έτος.
Προσοχή αφού η εισφορά καταβάλλεται επί του εισοδήματος από την αγροτική δραστηριότητα καθώς και κάθε άλλη δραστηριότητα που υπάγεται στην ασφάλιση ΟΓΑ.
Για να βρεθεί η μηνιαία βάση υπολογισμού διαιρείται το εισόδημα δια 12.
Ειδικά για το 2017 οι εισφορές θα υπολογιστούν αρχικά με βάση το εισόδημα του 2015, που είναι «το πιο πρόσφατο εκκαθαρισμένο φορολογικό έτος». Ακολούθως και όταν εκκαθαριστεί το εισόδημα του 2016 θα γίνει συμψηφισμός.
Για παράδειγμα:
Η πλειοψηφία των αγροτών ανήκαν στην 3η ασφαλιστική κλάση και πλήρωσαν 678 ευρώ το 6μηνο για το 2016. Τώρα αν δηλώνουν ετήσιο εισόδημα από 4.923 ευρώ και κάτω, θα πληρώσουν 87 ευρώ τον μήνα (521 ευρώ για 6μηνο). Αν δηλώνουν 6.500 ευρώ θα πληρώσουν 114,8 ευρώ τον μήνα (689 ευρώ για 6μηνο).

ΕΛΓΑ: Οι αγρότες να δηλώσουν άμεσα τις ζημιές από την κακοκαιρία

Οδηγίες προς τους αγρότες που έχουν υποστεί ζημίες από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις και τους ισχυρούς παγετούς δίνει ο ΕΛΓΑ προκειμένου να προχωρήσει τάχιστα η αποτίμησή τους.
Ειδικότερα, όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ και έχουν υποστεί ζημιές στο ζωικό κεφάλαιό τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το αρμόδιο για την περιοχή τους υποκατάστημα του Οργανισμού ή τον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ του δήμου τους.
Με την υποβολή της δήλωσης ζημιάς θα πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητα και τη δήλωση εκτροφής 2016. Όσοι έχουν υποστεί ζημιές στη φυτική παραγωγή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ του δήμου τους. Με την υποβολή της δήλωσης ζημιάς θα πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητα και τη δήλωση καλλιέργειας 2016.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου πανηγυρίζει τον Νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο των Ιωαννίνων, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30, στο παρεκκλήσι, δίπλα από την εκκλησία Αγίας Παρασκευής Εργατικών Κατοικιών Μάνδρας Αττικής

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου σας καλεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον νεομάρτυρα  Άγιο Γεώργιο των Ιωαννίνων στο παρεκκλήσι που έχει κτίσει ο σύλλογος και βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία Αγίας Παρασκευής Εργατικών Κατοικιών Μάνδρας Αττικής.
Θα τελεστεί αρχιερατικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και περιφορά της εικόνας.
Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν σύλλογοι με τιμητικά αγήματα και τα λάβαρα των φορέων τους.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6982059736.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


Φώτιος Βάσιος

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (16-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (17-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (18-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (19-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (20-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.

Σάββατο (21-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.

Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας: Να σεβασθούν και να πειθαρχήσουν στην καθολική απαγόρευση κυνηγίου

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας καλεί όλους τους κυνηγούς της χώρας, να σεβασθούν και να πειθαρχήσουν στην καθολική απαγόρευση κυνηγίου, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, αλλά και να συνδράμουν ουσιαστικά τις προσπάθειες που καταβάλουν όλες οι Κυνηγετικές Οργανώσεις και οι τοπικοί Κυνηγετικοί Σύλλογοι για να βοηθήσουν την πανίδα όπως, άλλωστε, πράττουν επί σειρά ετών, όποτε και όπου αυτό χρειάζεται.
Όπως είναι άλλωστε γνωστό, αποτελεί πάγια θέση, όλων των Κυνηγετικών μας Οργανώσεων, η απαρέγκλιτη και πιστή εφαρμογή των απαγορεύσεων θήρας που έχουν θεσπιστεί, ασχέτως εάν συμφωνούμε ή όχι με ορισμένες από αυτές.
Σημειώνουμε ότι, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος ΠΡΙΝ από την έκδοση της σχετικής Απόφασης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο, είχε ζητήσει με έγγραφό της την καθολική απαγόρευση του κυνηγίου της μπεκάτσας, εξηγώντας ότι οι επιπτώσεις των δυσμενών καιρικών συνθηκών είναι διαφορετικές για κάθε είδος.
Τα τελευταία 24ωρα οι Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων βρίσκονται επί ποδός για να καταστείλουν φαινόμενα λαθροθηρίας και παραβατικών συμπεριφορών εις βάρος της άγριας ζωής, με σαφέστατες εντολές να είναι ιδιαίτερα αυστηροί απέναντι σε όσους προσβάλλουν με τις πράξεις τους, τις αξίες και την κουλτούρα του κόσμου των κυνηγών.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κ.Σ.Ε, η προσπάθεια τόσο των Θηροφυλάκων των Κυνηγετικών Οργανώσεων, όσο και των απλών κυνηγών πρέπει να αποβλέπει στην αποτροπή κάθε παραβατικής ενέργειας, γιατί η αποτροπή είναι το βασικό μας μέλημα.

Μην ξεχνάμε ότι ο λαθροθήρας είναι εχθρός του κυνηγού!

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (16-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (17-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (18-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (19-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
Παρασκευή (20-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.

Κυριακή (22-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.