Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 2-0

Με γκολ του Λίλα και Ακόστα ο ΠΑΣ πήρε το τρίποντο από τον Παναιτωλικό με 2-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο διάστημα του αγώνα, με τον Ίλιτς κύριο εκφραστή των προσπαθειών του.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην πραγματοποιούν αλλαγές και τους Τσουκαλά (47') και Βασιλούδη (48') αντίστοιχα να δοκιμάζουν τα πόδια τους από μακριά χωρίς επιτυχία.
Ο αγώνας ανέκτησε το ενδιαφέρον του όμως στο δίλεπτο 67΄-68΄, με τον ΠΑΣ να χάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες!
Στο 67' ο Ακόστα μετά από γέμισμα έδωσε κεφαλιά - πάσα στον Μανιά που μόνος του προ του Κυριακίδη προσπάθησε να τον νικήσει με σκαστή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε σε κόρνερ!
Στη συνέχεια ο Ίλιτς έκανε δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κυριακίδης απόκρουσε με άλλη μία εκτίναξη, ενώ από το κόρνερ που ακολούθησε, η μπάλα έφτασε στον Τζημόπουλο, ο οποίος από το ένα μέτρο και ολομόναχος έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!
Στο 73΄, όταν ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Λίλα βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με φαλτσαριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Κυριακίδη κάνοντας το 1-0.
Στο 77'  ο Κυριακίδης έδειξε για άλλη μία φορά τα αντανακλαστικά του, όταν ο Ίλιτς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μανιάς βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και έκανε καρφωτή κεφαλιά, με τον Κυριακίδη να αποκρούει εκπληκτικά ενστικτωδώς, με τους αντιπάλους του να του δίνουν το χέρι συγχαίροντάς τον!
Στις καθυστερήσεις ο Ηλιάδης βγήκε στην κόντρα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο δεύτερο δοκάρι για τον Ακόστα, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ναδάλες (90+3' Καρανίκας), Μανιάς (82' Γιάκος),  Ίλιτς (90' Ηλιάδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν (87' Κλέσιο),  Πάουλο (80' Χαντάκιας), Βασιλούδης (80' Φερέιρα), Κάπελ, Μουνιός, Ουάρντα, Μαρκόβσκι.

Γιάννης Καραγιάννης: Λήψη μέτρων προστασίας για την ελληνική φέτα ΠΟΠ στη διεθνή αγορά

Ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, κατέθεσε ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς (Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού - Εξωτερικών - Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων) σχετικά με τα μέτρα που προτίθενται να πάρουν, ώστε να προστατευτεί η ελληνική ΠΟΠ φέτα στη διεθνή αγορά. Την ερώτηση συνυπέγραψαν άλλοι τριάντα οχτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε πρόσφατες συναντήσεις του με κτηνοτρόφους και τυροκόμους της Ηπείρου, ο κ. Καραγιάννης έγινε κοινωνός της ανησυχίας τους σχετικά με την έλλειψη εθνικής στρατηγικής για ένα από τα βασικότερα εθνικά, παραδοσιακά και εξαγώγιμα προϊόντα. Η απουσία ελεγκτικού μηχανισμού, που να εντοπίζει παραβάσεις στην Ε.Ε. αλλά και στην παγκόσμια αγορά, προβληματίζει τους εξαγωγείς τυροκόμους αλλά και τους παραγωγούς αιγοπρόβειου γάλακτος, οι οποίοι νιώθουν απροστάτευτοι.
Ο κίνδυνος για τα παραδοσιακά μας τυροκομεία και τις ελληνικές εταιρείες παραγωγής φέτας ΠΟΠ, είναι υπαρκτός και υποθηκεύει το μέλλον της ελληνικής κτηνοτροφίας.
Οι προδιαγραφές της ελληνικής φέτας ΠΟΠ είναι αυστηρές και συγκεκριμένες. Τα προβλήματα εντοπίζονται στην αυθαίρετη χρήση του ονόματος "φέτα" από εταιρίες παραγωγής λευκών τυριών, ευρωπαϊκών η τρίτων χωρών, καθώς και στην χρήση ελληνικών ονομάτων, τοπωνυμιών, εικόνων και συμβόλων, σε προϊόντα "τύπου" φέτας που παραπλανούν τον καταναλωτή στο εξωτερικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό της διεθνούς αγοράς καλύπτεται από παντός τύπου λευκά τυριά, που φέρουν καταχρηστικά την ένδειξη φέτα.

Σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος 36χρονης ημεδαπής, για τη συμμετοχή της σε κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης στην πόλη της Πρέβεζας

Σε συνέχεια του από 19-01-2016 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας που αφορούσε τη σύλληψη μιας 22χρονης ημεδαπής Ρομά για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της συνεργού της 22χρονης.
Πρόκειται για 36χρονη ημεδαπή Ρομά, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Υπενθυμίζεται ότι την 18-01-2016 στην πόλη της Πρέβεζας, οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο σπίτι 71χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλοβρύσου διοργανώνει αποκριάτικο χορό το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Κεφαλοβρύσου

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλοβρύσου σας προσκαλεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στον αποκριάτικο χορό στο Πνευματικό Κέντρο Κεφαλοβρύσου!
Ελάτε να γλεντήσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα του Σωτήρη Δέσση!
Θα μοιραστεί παραδοσιακό φαγητό!
Ώρα προσέλευσης: 20:00.

Με επιτυχία η εκδήλωση-προβολή που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων και η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση -προβολή που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων  και η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” στην Αθήνα στην αίθουσα της Αδελφότητας Βασιλοπουλιωτών.  Παραβρέθηκαν  Ηπειρώτες που ζουν στην Αθήνα και ενδιαφέρονται για το ποτάμι, μέλη και φίλοι της Ομοσπονδίας και της Κίνησης, καθώς και  εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία Μουργκάνας που θα πραγματοποιήσει κι αυτή εκδήλωση για τον Καλαμά το Μάρτιο.
Παρουσιάστηκε η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Καλαμάς και ένα συνοπτικό ιστορικό των δράσεων από το 1988 μέχρι σήμερα και ακολούθησε η προβολή. 
Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά στη δυνατότητα που έχουν οι ταινίες και σποτ που μπορούμε να φτιάξουμε σχετικά με την ευαισθητοποίηση-ενημέρωση το καλοκαίρι στα χωριά. 

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, ώρα 6:00 μ.μ. στο Δημαρχείο της Δ.Ε. Άνω Πωγωνίου στο Κεφαλόβρυσο

Έχοντας  υπόψη τις  διατάξεις του άρθρου  67  του  Ν. 3852 / 2010 για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί  την  Τετάρτη   9  Μαρτίου  2016   και ώρα  18.00. 
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα διεξαχθεί  στο  ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ,  στο Δημαρχείο της Δ.Ε. ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΜΑΤΣΙΑΣ
   
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.      Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2016.
2.      Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού Ι.Δ. Ορισμένου χρόνου, για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα. [Επανάληψη απόφασης].
3.      Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ορισμένου χρόνου, έτους 2016.
[Επανάληψη απόφασης.]
4.      Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2016.
5.      Κατανομή πιστώσεων ΣΑΤΑ [υπόλοιπο έτους 2015].
6.      Αποδοχή επιχορηγήσεων από πιστώσεις: α. ΣΑΕΠ 530 & β. θεομηνίες Περιφέρειας Ηπείρου.
7.      Σύναψη προγραμματικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας.
8.      Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2016 και  Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πωγωνίου.
9.      Έγκριση χρηματοδότησης Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πωγωνίου, για το έτος 2016.
10.    Επί αιτήσεως δημοτών για έγκριση υδροδότησης κτημάτων τους, εκτός οικισμού, από το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης.
11.    Επί αιτήσεως ΔΩΔΩΝΗΣ Α.Ε. για τη διαγραφή προσαυξήσεων τελών ύδρευσης.
12.    Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Τ.Κ. Δολιανών.»
13.    Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Βρεφονηπιακού Σταθμού Τ.Κ. Καλπακίου.»
14.    Έγκριση πρωτοκόλλου  προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου Τ.Κ. Καλπακίου.»
15.    Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εκθετήριο – Εργαστήρι Ψηφιδωτών Γ. & Ν. Κολέφα.
16.    Συγκρότηση Επιτροπής Μητρώου Αρρένων.
17.    Επί αιτήσεων  «Συλλόγου Νέων Βήσσανης»  και  Συσσιτίου Απόρων Βήσσανης  - «Κωστή Κόντη».
18.    Αντικατάσταση μέλους Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πωγωνίου.
19.    Έκδοση ψηφίσματος για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας.   
20.    Εκδήλωση ενδιαφέροντος της Κινέζικης πόλης  Dandong της Β.Α. Κίνας, για υλοποίηση πράξεων αδελφοποίησης με Ελληνικούς Δήμους.

21.    Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2016 ΤΟΕΒ  Άνω Καλαμά.

Το τσίκνισε η ομάδα ηλικιωμένων Καλπακίου-Δολιανών

Το αστείρευτο κέφι τους απέδειξαν, για μία ακόμη φορά, τα μέλη της Ομάδας Ηλικιωμένων Καλπακίου - Δολιανών, σε μια γιορτή που διοργάνωσαν με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την Τσικνοπέμπτη. Τα μέλη της ομάδας, που κάθε άλλο παρά άτομα της τρίτης ηλικίας θυμίζουν με την αστείρευτη ενέργειά τους, χόρεψαν, τραγούδησαν και το τσίκνισαν έτσι όπως όλοι οι Πωγωνήσιοι ξέρουν να κάνουν.
Την ομάδα καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πωγωνίου κ. Μιχάλης Σιούτης, που τους ευχήθηκε να είναι πάντα καλά και να διοργανώνουν τόσο όμορφες εκδηλώσεις ενώ η Πρόεδρος της ομάδας κ. Δήμητρα Καψάλη ευχαρίστησε το Δήμο για την πολύτιμη στήριξή του.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι Πωγωνίου κ.κ. Τάσος Γιούνης και Νίκος Γαλίτσης.

Ανακοίνωση σχετικά με τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (07-03-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (08-03-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (09-03-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (10-03-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (11-03-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά-Γωνιά-Δρυμώνας-Κερασώνας-Άγιος Γεώργιος-Παντάνασσα-Πέτρα.
Σάββατο (12-03-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο - Χόχλα – Κουκούλι. 

Συνάντηση που πραγματοποίησαν οι Βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος και Μερόπη Τζούφη με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων Μεταφορών Περιφέρειας Ηπείρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Γ. Στέφου και Μ. Τζούφη με Συνδικάτο Εργαζομένων Μεταφορών Περιφέρειας Ηπείρου
Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων Μεταφορών Περιφέρειας Ηπείρου πραγματοποίησαν οι Βουλευτές του νομού Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος και Μερόπη Τζούφη.
Στη συνάντηση αυτή τα μέλη του συνδικάτου έθεσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο σε σχέση με τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας, η οποία εκμεταλλεύεται το ακραία νεοφιλελεύθερο θεσμικό πλαίσιο που έχουν δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εις βάρος των εργαζομένων και στο οποίο περιμένουν να γίνουν όσο το δυνατό συντομότερα σοβαρές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν στους βουλευτές ότι μετά το Π.Δ. 94/2014, το οποίο επέτρεπε τις αυθαίρετες απολύσεις των οδηγών στα ΚΤΕΛ, η εργοδοσία έχει προβεί σε πάνω 600 απολύσεις και ζήτησαν την παρέμβασή τους, ώστε να προωθηθεί όσο τάχιστα η κατάργηση του εξόφθαλμα φιλοεργοδοτικού Προεδρικού Διατάγματος.
Επίσης κατήγγειλαν ότι οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ είναι ο μοναδικός εργοδοτικός φορέας, ο οποίος έχει καταφέρει τα πειθαρχικά πρόστιμα που επιβάλλει στους υπαλλήλους του να μη κατατίθενται στον ΟΑΕΔ ή στον ΟΕΚ, αλλά στο ταμείο των ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια βιομηχανία επιβολής προστίμων, με ξεκάθαρο σκοπό την αύξηση των κερδών των μετόχων των ΚΤΕΛ.

10 χρόνια biohellenika, 30.000 οικογένειες μας εμπιστεύτηκαν τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους 876 θεραπευτικές χορηγήσεις πραγματοποιήθηκαν!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         
10 ΧΡΟΝΙΑ BIOHELLENIKA, 30.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ 876 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!

Η Biohellenika, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία οικογενειακής φύλαξης βλαστοκυττάρων, γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της προσφέροντας προνομιακές τιμές στους μέλλοντες γονείς για τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων του μωρού τους.
Η Biohellenika τα 10 αυτά χρόνια έχει να επιδείξει σημαντικές πρωτιές που αποδεικνύονται εμπράκτως με την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει περισσότεροι από 30.000 γονείς που φυλάσσουν τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους και 876 οικογένειες στις οποίες χορηγήθηκαν για θεραπείες, βλαστοκύτταρα που είχαν φυλάξει στα εργαστήριά της.
Πρώτη στην Ελλάδα και δεύτερη στην Ευρώπη, έλαβε διεθνή διαπίστευση από την ΑΑΒΒ - American Association of Blood Banks- αποκτώντας τη δυνατότητα χορήγησης βλαστοκυττάρων για θεραπεία σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα παγκοσμίως και πρώτη διαπιστεύτηκε από το ΕΣΥΔ - Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης - ως ιατρικό εργαστήριο φύλαξης βλαστοκυττάρων.
Πρώτη έλαβε άδεια λειτουργίας και προτάθηκε σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό νόμο για αδειοδότηση από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γεγονός που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, το ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και την υψηλού κύρους επιστημονική ομάδα της.

Ανακοίνωση σχετικά με τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (07-03-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (08-03-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (09-03-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι –Καπέσοβο –Τσεπέλοβο –Σκαμνέλι –Ηλιοχώρι - Βρυσοχώρι
Πέμπτη (10-03-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγράδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (11-03-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (12-03-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση-Ασπράγγελοι-Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος-Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.