Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Καλπάκι Πωγωνίου: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που ενέχεται στη διάπραξη κλοπών

Συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, μέλη της εγκληματικής ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών 

Οι συλληφθέντες δήλωσαν ότι είναι τελωνειακοί υπάλληλοι στην Αλβανία 

Αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς συνεργοί τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί 

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προέβαιναν στη διάπραξη κλοπών σε διάφορες περιοχές της χώρας μας και στη συνέχεια οργάνωναν τη μεταφορά των κλοπιμαίων στην Αλβανία, με σκοπό τη μεταπώλησή τους
Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και πλήθος κλοπιμαίων
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, εγκληματική ομάδα αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές σε διάφορες περιοχές της επικράτειας και στη συνέχεια μετέφεραν τα κλοπιμαία με φορτηγά της οργάνωσης στην Αλβανία, με σκοπό τη μεταπώλησή τους.


Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, προχθές (30-06-2016) στην περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, (4) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 35 έως 52 ετών, οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι τελωνειακοί υπάλληλοι στην Αλβανία.
Σε βάρος των συλληφθέντων, καθώς και δύο ακόμη υπηκόων Αλβανίας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και απείθεια.
Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, προχθές (30-06-2016) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων εντόπισαν στην Εθνική οδό Κόνιτσας – Ιωαννίνων δύο φορτηγά και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινούνται ύποπτα.
Οι επιβαίνοντες αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα και άλλαξαν πορεία, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, ενώ οι οδηγοί των φορτηγών αυτοκινήτων τα εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τέσσερις συλληφθέντες, λειτουργούσαν ως προπομποί των φορτηγών, στα οποία μεταφέρονταν κλοπιμαία, προκειμένου να ελέγχουν το δρομολόγιο και να προειδοποιούν τους συνεργούς τους για τυχόν αστυνομικούς ελέγχους.
Κατά τις έρευνες που ενεργήθηκαν, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στην κατοχή των δραστών και στα οχήματά τους, τα παρακάτω:
στα φορτηγά αυτοκίνητα δύο μηχανήματα έργων, γεωργικό μηχάνημα, εξωλέμβια μηχανή τρέιλερ, καθώς και πλήθος οικιακών συσκευών, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στην κατοχή των δραστών έξι συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τα χρηματικά ποσά των (830) ευρώ και (20.000) λεκ Αλβανίας, φορητός υπολογιστής, επτά κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα.
Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας και την μεταφορά και μεταπώληση των κλοπιμαίων στην Αλβανία.
Στο πλαίσιο αυτό, εξακριβώθηκε μέχρι στιγμής ότι τα δύο μηχανήματα έργων και το γεωργικό μηχάνημα (τρακτέρ) είχαν κλαπεί την 29/05 και 25/06/2016 από περιοχές της Αττικής, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξακρίβωση της προέλευσης των υπολοίπων κλοπιμαίων.
Τα παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνεχίζεται, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το φάσμα της εγκληματικής τους δραστηριότητας, να διακριβωθεί πλήρως η σύνθεση της οργάνωσης και να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο» διοργανώνει Ποδηλατοδρομία, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Η τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο» υπό την αρωγή του Δήμου Πωγωνίου, διοργανώνουν την ετήσια ποδηλατοδρομία την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.

Δήμος Πωγωνίου: Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 5 Ιουλίου, ώρα 12.00


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 05η Ιουλίου 2016, ημέρα Τρίτη &
ώρα 12.00 το μεσημέρι για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010 (ΦΕΚ
Α΄87) ήτοι:
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Κατακύρωση ή μη αποτελέσματος δημοπρασίας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Συντήρηση αντλιοστασίων Δήμου» έτους 2016.
* Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ: Απάντηση σε δημοσίευμα-ανάρτηση


Δημοτική Κίνηση
ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι"  Δημήτρης Ντότης, απέστειλε στο ενημερωτικό ιστολόγιο epirusgate,  την παρακάτω επιστολή, με αφορμή ανάρτηση- δημοσίευμα μου σχετικό με το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Δολιανά:
Με έκπληξη διάβασα στο ιστολόγιο σας, ανάρτηση σας που αναφέρει πως το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην μαθητική εστία Δολιανών έχει κατά το ήμισυ καλυφθεί από φιλοξενούμενους (210 άτομα ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 420).
Δεν γνωρίζω τις πηγές σας αλλά φαντάζομαι ότι είναι στοιχεία του επίσημου ελληνικού κράτους το οποίο με ελαφριά τη καρδία λειτούργησε με προχειρότητα  κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κέντρων φιλοξενίας.
Σας ενημερώνω δε, πως το κέντρο φιλοξενίας Δολιανών όχι μόνο δεν έχει χωρητικότητα για 420 άτομα αλλά
είναι πολλά τα υπάρχοντα (210) άτομα που φιλοξενούνται.
Θα πρέπει λοιπόν το Κράτος μας να λάβει υπόψη του πολύ σοβαρά τις συνθήκες διαβίωσης αυτών των ανθρώπων.
Θα πρέπει να εξασφαλίσει  ποιότητα ζωής σε αυτούς τους ξεριζωμένους ανθρώπους και όχι πρόχειρες λύσεις που κάνουν τη ζωή των ίδιων πιο δύσκολη αλλά και πιο επικίνδυνη.
Παράλληλα το επίσημο Κράτος θα έπρεπε να διοργανώσει μια ημερίδα ώστε να ενημερωθούν οι μόνιμοι κάτοικοι των Δολιανών από ιατρικό προσωπικό και απ’ τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας (Αστυνομία, Στρατό) για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας σε θέματα υγείας αλλά
και ασφαλείας.  Αν μη τι άλλο το οφείλουν στους κατοίκους των Δολιανών γιατί έχουν αριστεύσει στο θέμα « ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ προσφύγων».
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση της επιστολής μου.

Με τιμή
Δημήτρης Σπ.  Ντότης
Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πωγωνίου
Επικεφαλής Παράταξης

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ»

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Άρτας την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (04-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανιά – Καστανιά - Ελάτη – Αστροχώρι – Ξηρόκαμπος – Βελεντζικό – Άνω Καλεντίνη.
Τρίτη (05-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή - Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό - Ροδαυγή – Πιστιανά.
Τετάρτη (06-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Πέμπτη (07-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.
Παρασκευή (08-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο- -Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.
Σάββατο (09-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.

ΔΕΗ: Διευκρινίσεις για την έκπτωση του 15%, που ισχύει από 1η Ιουλίου

Διευκρινίσεις και λεπτομέρειες για τον τρόπο εφαρμογής της έκπτωσης 15% στα τιμολόγια του ρεύματος, που ισχύει από σήμερα 1η Ιουλίου, δίνει η ΔΕΗ.
Μεταξύ άλλων προκύπτει ότι η έκπτωση θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό (και όχι στον πρώτο που θα εκδοθεί μετά την 1η Ιουλίου), εφόσον βέβαια αυτός πληρωθεί εμπρόθεσμα ή ενταχθεί σε ρύθμιση.
Για παράδειγμα, αν ένας καταναλωτής λάβει εκκαθαριστικό λογαριασμό στις 20 Ιουλίου, αυτός δεν θα περιλαμβάνει την έκπτωση: θα πρέπει αυτός ο λογαριασμός να εξοφληθεί εμπρόθεσμα ούτως ώστε η έκπτωση 15% να εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό.
Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί για τους οικιακούς πελάτες εκδίδονται ανά δίμηνο, η έκπτωση θα φανεί στους λογαριασμούς που θα εκδίδονται από 1ης Σεπτεμβρίου.
Προκύπτει επίσης ότι η διαδικασία εφαρμογής της έκπτωσης είναι αυτοματοποιημένη, δεν χρειάζεται δηλαδή να γίνει καμία ενέργεια από την πλευρά των καταναλωτών, ενώ παρέχονται πρόσθετες πληροφορίες για όσους είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό ή άλλα ειδικά τιμολόγια.
Αναλυτικά οι διευκρινίσεις που παρέχει η ΔΕΗ σε μορφή ερωταπαντήσεων:
1. Τι αφορά η παροχή έκπτωσης 15%;
Παρέχεται έκπτωση 15% στις Χρεώσεις Προμήθειας του λογαριασμού ρεύματος σε όλους τους συνεπείς πελάτες. Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες με τιμολόγιο: Οικιακό Γ1 και Γ1Ν, Επαγγελματικό Γ21, Γ22 και Γ23 στη Χαμηλή Τάση και τιμολόγιο ΒΓ, ΒΧ και ΒΥ στη Μέση Τάση, οι οποίοι θα εξοφλούν το σύνολο του λογαριασμού τους, καθώς και τυχόν δόσεις διακανονισμού οφειλής τους, μέχρι και την καθορισμένη ημερομηνία λήξης, θα λαμβάνουν έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό τους, το 15% της αξίας της Χρέωσης Προμήθειας του προηγούμενου λογαριασμού που έχει ήδη εξοφληθεί εμπρόθεσμα.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Τρίτη (05-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (06-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (07-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (08-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.

Σάββατο (09-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.

Περιφέρεια Ηπείρου: Παραδόθηκαν πιστοποιητικά χρήσης αυτόματων απινιδωτών

Τα 60 πρώτα πιστοποιητικά χρήσης αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Επιμόρφωσης στην Καρδιακή Αναζωογόνηση προς πολίτες που εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, παραδόθηκαν σήμερα.
Στην πρώτη φάση του προγράμματος, εκπαιδεύτηκαν στην χρήση τους κάτοικοι των Δ.Κ. Βασιλικής και Λογγάδων, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και δικαστικοί υπάλληλοι, μέλη των Αρσακείων Σχολείων Ιωαννίνων, της Ι.Μ. Καστρίτσας, του ΕΑΝΚΙ και του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου (Πλ. Πάργης).
Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδυσσέας Πότσης, σημείωσε πως το εγχείρημα της τοποθέτησης εξωτερικών απινιδωτών που ξεκίνησε η Περιφέρεια σε συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις της Ηπείρου, ολοκληρώνεται πλέον με την εκπαίδευση πολιτών στην χρήση τους.
Το πιστοποιητικό του έλαβε σήμερα και ο κ. Γιώργος Μακρής, που πρόσφατα χρειάστηκε να κάνει χρήση των γνώσεών του σε δύο συμπολίτες σε περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία Χατζή.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (04-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχουρία Μαλουνίου.
Τρίτη (05-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (06-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (07-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
Παρασκευή (08-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Κυριακή (10-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή.

Ένταλμα προσωρινής κράτησης εκδόθηκε σε βάρος ενός ακόμη υπηκόου Αλβανίας, για την εμπλοκή του στην υπόθεση ανθρωποκτονίας ομοεθνούς του στη Γλυκή Παραμυθιάς

Σε βάρος ενός ακόμη υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 27 ετών, εκδόθηκε σήμερα (01-07-2016), ένταλμα προσωρινής κράτησης, από τον Ανακριτή Θεσπρωτίας, για την εμπλοκή του στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 26χρονου ομοεθνούς του, η σορός του οποίου βρέθηκε ξημερώματα της 09-05-2016, σε στάβλο στη θέση «Ποταμιά» Γλυκής Παραμυθιάς ( σχετικό το από 09-05-2016 Δελτίο Τύπου μας).
Ο 27χρονος Αλβανός ήταν ήδη κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για διοικητική απέλαση.
Υπενθυμίζεται ότι την 30-05-2016, για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί δύο ακόμη 28χρονοι υπήκοοι Αλβανίας, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης (σχετικό το από 30-05-2016 Δελτίο Τύπου μας).
Ο 27χρονος Αλβανός οδηγήθηκε αρμοδίως.