Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Νεγράδες Πωγωνίου: Συνελήφθη 28χρονος έμπορος ναρκωτικών

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κατασχέθηκαν πάνω από 79 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (28-05-2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, στην περιοχή των Νεγράδων Ιωαννίνων, ένας 28χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά τον 28χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρήκαν, τρεις σάκους με ναρκωτικά, τα οποία μετέφερε με σκοπό την εμπορία.
Κατά την καταμέτρηση προέκυψε ότι οι σάκοι περιείχαν (77) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (79) κιλών και (100) γραμμαρίων.
Στην κατοχή του 28χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, με τις οποίες ρύθμιζε τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών του ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, με το οποίο μετέφερε την κάνναβη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την 3 Ιουνίου 2013

Έχοντας  υπόψη τις σχετικές διατάξεις του άρθρου  75  του  Ν. 3852 / 2010 για σύγκληση  της  Οικονομικής Επιτροπής, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί  την  03η  Ιουνίου 2013, ημέρα   Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο – ΚΑΛΠΑΚΙ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 03-06-2013 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 6937/29-5-13 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Κατακύρωση ή μη αποτελέσματος δημοπράτησης  εκμίσθωσης δημοτικών βοσκών Δήμου Πωγωνίου έτους 2013.
2. Καθορισμός όρων νέας δημοπράτησης για την  «Αποκομιδή απορριμμάτων Δήμου Πωγωνίου».
3. Σχετικά με κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας  του έργου «Συντήρηση δημοτικού σχολείου Τ.Κ. Δολού».
4. Κατακύρωση ή μη αποτελέσματος δημοπρασίας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Συντήρηση αντλιοστασίων του Δήμου».
5. Κατακύρωση ή μη αποτελέσματος δημοπρασίας διαγωνισμού για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ (τρόφιμα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών των Παιδικών Σταθμών και των άπορων και ανήμπορων δημοτών του ΝΠΔΔ του Δήμου Πωγωνίου.
6. Ψήφιση  πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2013 στις υπηρεσίες του Δήμου Πωγωνίου.
7. Ανάθεση & ψήφιση εκτέλεσης  μικρών  έργων  Δήμου Πωγωνίου.

Ο  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 

ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΟΥΣΑΣ: Ν’ ανοίγουν ιδιωτικά ιατρεία και οι νοσοκομειακοί γιατροί!

Αποκαλυπτικός ο Ηπειρώτης Πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας
Κρούει καμπανάκι για το … πεπαλαιωμένο

Τον κώδωνα του κινδύνου για το … πεπαλαιωμένο ΕΣΥ, τον κακό καταμερισμό των ιατρικών ειδικοτήτων στις περιοχές της χώρας και την έλλειψη ιατρικού χάρτη, που θα καταδεικνύει πόσους και ποιας ειδικότητας γιατρούς χρειάζεται η κάθε περιοχή, έκρουσε ο νεοεκλεγείς επόμενος πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, διακεκριμένος Ηπειρώτης γιατρός, επ. καθηγητής κ. Στέφανος Φούσας.
Σε μια 5ετία θα έχει αποχωρήσει το 40% με 60% των γιατρών από τα νοσοκομεία και  τα πανεπιστήμια καθώς αυτή τη στιγμή το 60% των γιατρών του ΕΣΥ κατέχει ήδη βαθμό διευθυντή και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους πανεπιστημιακούς γιατρούς.

ΟΕΚ: Σε αδιέξοδο βρίσκονται πολλοί δανειολήπτες στην Ήπειρο

Αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις κάθε μήνα
Οι Τράπεζες αντί ρύθμισης του δανείου, τους προτείνουν τη σύναψη νέου, με αυξημένο επιτόκιο
30 δισ. στεγαστικά και καταναλωτικά είναι στο «κόκκινο»!

 Σε αδιέξοδο βρίσκονται πολλοί δανειολήπτες από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.
Σαν να μην έφθαναν οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις το προηγούμενο διάστημα για ρύθμιση του προβλήματος από το Κράτος, πλέον πολλοί έχουν πέσει στην … ανάγκη των Τραπεζών.
Αυτές όμως προκειμένου να τους εντάξουν στη διαδικασία τους βάζουν μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο δίλημμα: Από τη μια να συνεχίσουν να… δεινοπαθούν για να πληρώσουν το δάνειο ή να μην το πληρώσουν για 3 μήνες, ώστε να καταγγελθεί αυτόματα η σύμβαση με τον ΟΕΚ και να χαρακτηριστεί «κόκκινο», ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν στη ρύθμιση αυτού, υπογράφοντας νέα δανειακή σύμβαση, χωρίς φυσικά επιδότηση επιτοκίου και με δυσμενέστερους όρους από την αρχική σύμβαση!

Προσφώνηση Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης κ. Ἀνδρέου στὸ Συλλαλητήριο στὴν Κακαβιά (26.5.2013) μὲ ἀφορμὴ τὴν δολοφονία τῶν δύο γερόντων Κτισματιωτῶν

Μητροπολίτης νδρέας πρς Πολιτεία: - ς λθ τώρα ν γονατίσ μπροστ στν νιόσκαφτο τάφο το δολοφονηθέντος νδρογύνου, στ Κτίσματα, γι ν ζητήσ συγγνώμη π τ θα θύματα τς κυβερνητικς βελτηρίας
πρς Πωγωνισίους: - Μ κλαρνα, μ νταούλια, μ χορος κα μ πανηγύρια, μόνο μ’ ατ, τ θέματα δν λύνονται, λλ λιμνάζουν
- χι λλο αμα στ Πωγώνι
- Να στν ριθμητικ αξηση το Στρατο κα τν Συνοριοφυλάκων

(Προσφώνηση  Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανς κα Κονίτσης κ. νδρέου στ Συλλαλητήριο τς Κακαβις (26.5.2013) μ φορμ τν δολοφονία τν δύο γερόντων  Κτισματιωτν).

 γαπητο δελφοί, γαπητο συμπατριτες, ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ
 π τν σχατι ατ τς λληνικς μας Πατρίδος, στέλνουμε μήνυμα - S.O.S., μήνυμα  γωνίας πρς τν Κυβέρνηση τς Χώρας, τν Βουλ τν λλήνων κα πρς λους σοι, μ τν να μ τν λλο τρόπο, κατευθύνουν πηρεάζουν τν πορεία τς Πατρίδος μας.
            Τ μήνυμά μας εναι μήνυμα γωνίας. Κα λέει, τι κριτική μας παρχία δν μπορε κα δν πρέπει ν συνεχίσ ν μέν θωράκιστη κα φύλακτη πέναντι στος κάθε λογς δολοφόνους κα κακοποιούς, πο μς ρχονται π τν γείτονα.

“Σφαγή” καθηγητών με χιλιάδες απολύσεις μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Πραγματικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στη μέση εκπαίδευση με τους καθηγητές να βρίσκονται σε επιφυλακή ενόψει και των νέων καταλόγων που θα προκύψουν μετά τις τελευταίες αλλαγές.
Με την αύξηση του ωραρίου αλλά και τις συγχωνεύσεις αναμένεται να προκύψει μεγάλος αριθμός πλεονάζοντος προσωπικού το οποίο θα υποχρεωθεί να μετακινηθεί ενώ ένας ικανός αριθμός θα δει την έξοδο από το δημόσιο.
Πλέον για τον υπολογισμό των κενών αλλά και του πλεονάζοντος προσωπικού λαμβάνεται υπόψη το νέο ωράριο που είναι αυξημένο κατά δύο ώρες, ο αριθμός των τάξεων και των τμημάτων που θα προκύψουν με βάση τα νέα οργανογράμματα φέτος, αλλά και ο αριθμός των εκπαιδευτικών που ανήκουν στην κάθε σχολική μονάδα.
Παράλληλα καταργείται η συνδιδασκαλία, το λεγόμενο project θα ανατίθεται μόνο σε έναν καθηγητή, ενώ η οργανική θα υπολογίζεται με περισσότερες από 12 ώρες.
Κάπως έτσι συνδικαλιστές καθηγητές λένε ότι θα προκύψουν πλεονάζοντες εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα υποχρεωθούν να μετακινηθούν σε άλλη θέση ή θα απολυθούν.
Εκτιμάται μάλιστα ότι με τον νέον τρόπο υπολογισμού του υπουργείου προκύπτουν 5.000 πλεονάζοντες καθηγητές στην Αττική, άλλοι 2.000 πλεονάζοντες στη Θεσσαλονίκη, 390 στον Νομό Ιωαννίνων, 300 στον Νομό Ημαθίας, ενώ ως πλεονάζοντες εμφανίζονται το 20% των εκπαιδευτικών στον Πειραιά, το 24% των καθηγητών στο Νομό Γρεβενών και το 30% στο Νομό Ηλείας.
Όπως λένε οι εκπαιδευτικοί με βάση το σχεδιασμό του υπουργείου 5.000 εκπαιδευτικοί θα απολυθούν μέσα στα 2 επόμενα χρόνια, ενώ ως απολύσεις θεωρούνται και οι μη επαναπροσλήψεις των 10.000 αναπληρωτών καθηγητών.

48ωρη απεργία των εργαζομένων «Στο Βοήθεια στο Σπίτι» την Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Μαΐου

Σε 48ωρη απεργία την Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Μαΐου, κατά το οποίο πραγματοποιείται το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα, προχωρούν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», οι οποίοι παράλληλα θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Ηπείρου, τα αιτήματα αφορούν:
- Την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας του υπάρχοντος προσωπικού στις Δημοτικές Δομές
- Την σύσταση Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Δήμους και ένταξη όλων των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι»
- Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών και έχουν φτάσει σε οικονομική εξαθλίωση!

ΙΚΑ: Την Παρασκευή 31 Μαΐου σύνταξη Ιουνίου και ΕΚΑΣ

Μαζί με τη σύνταξη Ιουνίου που θα καταβληθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου, θα δοθεί από το ΙΚΑ και το ΕΚΑΣ του 2013.
Τόσο τα εισοδηματικά κριτήρια, όσο και τα ποσά του ΕΚΑΣ δεν αναπροσαρμόζονται και θα είναι τα ίδια με αυτά του 2012.

Σε κλίμα έντασης η ημερίδα για τις Ε.Ο.Ζ. στο Καλπάκι

Αν και οι συζητήσεις έγιναν για ανύπαρκτο θέμα…
Τι τόνισαν οι βασικοί ομιλητές Ν. Χριστοδουλάκης και Γ. Ρωμανιάς

«Ο Δήμος Πωγωνίου δεν έχει πάρει καμία απόφαση, ούτε ναι, ούτε όχι για τις ΕΟΖ», δήλωσε κατηγορηματικά ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κ. Καψάλης σε σχετική ημερίδα που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος (ΠΣΕ) το Σάββατο στο Καλπάκι. Στην παρέμβασή του τόνισε ότι αυτό που κάνει η Δημοτική Αρχή είναι να ενημερώνεται για το τι πρόκειται να γίνει, εάν ποτέ τεθεί θέμα δημιουργίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα.
Μια πρωτοβουλία όχι απλά θεμιτή, αλλά επιβεβλημένη, σε μια περίοδο που το ακριτικό Πωγώνι ψάχνει τρόπους να βγει από την οικονομική απομόνωση, αλλά κυρίως να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους εναπομείναντες κατοίκους του.  
Η ΠΣΕ, που εκφράζει την αντίθεσή της μ’ ένα αδικαιολόγητο… πείσμα -  σ’ ένα θέμα που ουσιαστικά δεν υφίσταται για την Ελλάδα, αφού δεν έχει δοθεί καμία έγκριση από την Ε.Ε. – δημιουργεί άνευ ουσιαστικού λόγου κλίμα έντασης στην περιοχή του Πωγωνίου. Παρά ταύτα όμως στην ημερίδα ακούστηκαν και πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις από τους βασικούς ομιλητές, τον πρώην υπουργό και Καθηγητή Πανεπιστημίου Νίκο Χριστοδουλάκη και τον επιστημονικό συνεργάτη της ΓΣΕΕ Γιώργο Ρωμανιά.

Άρτα: Συνελήφθη 48χρονος ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή

Συνελήφθη, το Σάββατο 25-05-2013, λίγο μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, 48χρονος ημεδαπός, διότι ενώ λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια – σνακ μπαρ), στερούνταν άδειας λειτουργίας.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Μεγάλη γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, ώρα 21:00 στο θέατρο Πέτρα της Πετρούπολης, με την στήριξη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ 2013
Σάββατο 1 Ιουνίου, 9 μ.μ., Θέατρο Πέτρας

Με τη στήριξη της
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ σμίγουν στο Θέατρο Πέτρας!
 Το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ για μια μονάκριβη νύχτα στην Αθήνα!
Η μεγάλη γιορτή των φωνών! Φωνές πολύτροπες, πολύγλωσσες, φωνές πολύφωνες! Φωνές που κομίζουν τον τόπο τους, τις ανάσες των ανθρώπων τους, τις αφές των βλεμμάτων τους. τις οσμές της ψυχής τους. το αχολόι των ανέμων, τις αντάρες της Ιστορίας. Φωνές του ρίγους και του σφρίγους. Φωνές που μοιάζουν σαν το αποτύπωμα της ψυχής στα χείλη.
  Τραγούδια σαν άγρια άλογα. Πολυφωνικά τραγούδια, τα αγριολούλουδα του Λαϊκού μας Πολιτισμού. Ηπειρώτικα Πολυφωνικά Τραγούδια, ο ανεκτίμητος θησαυρός της Ηπειρώτικης Παράδοσης. Βαλκάνιες Πολυφωνίες, η κοινή φλέβα που τανύζει τη συλλογική μνήμη των γειτόνων λαών, πάνω και πέρα από σύνορα.
Ανταμώνουμε όπως κάθε χρονιά, το πρώτο Σαββατόβραδο του καλοκαιριού που φέτος είναι και η πρώτη του νύχτα!
  Το πιο όμορφο καλωσόρισμα του καλοκαιριού ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, όλοι στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ! Φέτος περισσότεροι παρά ποτέ. Ανάμεσά μας: Πολυφωνικός όμιλος Άνω Πωγωνίου (Χλωμό & Πολύτσανη), πολυφωνικό σύνολο "Χαονία", Πολυφωνικό Σχήμα Ηπείρου (Βαγγέλης Κώτσου), Αντιφωνικός Όμιλος Ομοσπονδίας Μουργκάνας, Πολυφωνικό Αετόπετρας Ιωαννίνων, "Κεραντζήδες" (ΕΡ.Κ.Ε.Τ.), "Πολύφωνο" (Εργαστήρι Πολυφωνίας Μ.Ε.Λ.Μ.Ο.Κ.Ε.), Εργαστήρι Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, Πολυφωνικό Συλλογικού Καφενείου Αναδημίας Πλάτωνος, φωνητικό σύνολο "ΙΩ" (διφωνίες Κάτω Ιταλίας, Βώλακα Δράμας), Δανάκης, Ιντσούδης (διφωνίες & γκάιντα Θράκης), LOT KURBETI (Αλβανία), RODHINA (Βουλγαρία)
  Κι οι συμμετοχές διαρκώς πληθαίνουν! Συμμετοχές που θα τιμήσουν τη γιορτή μας! Με καταβολές άνευ ορίων και άνευ όρων.
  Μαζί μας και η εξαίσια Ηπειρώτικη κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλο με τον Μιχάλη Ζάμπα στο τραγούδι. Να ερμηνεύει εμβληματικούς σκοπούς της Ηπειρώτικης Μουσικής Παράδοσης, να συνοδεύει πολυφωνικά τραγούδια, να παίρνει τη σκυτάλη στο τέλος της γιορτής, προσκαλώντας σε ένα χορό λυτρωτικό και απελεύθερο, χορό που όπως και το Πολυφωνικό Τραγούδι μας θέλει όλους μαζί, τον ένα δίπλα στον άλλο, τον ένα μαζί με τον άλλο - όπως οι δύσκολοι καιροί μας.
   Το πιο όμορφο, το πιο εγερτήριο καλωσόρισμα του καλοκαιριού. Καλοκαίρι στις φωνές, καλοκαίρι στα σώματα, καλοκαίρι στις ψυχές!
   Και στην αρχή της βραδιάς ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα στα 15 χρόνια του ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΙΟΥ, με μερικές από τις ανεξίτηλες στιγμές του μεγάλου μας ταξιδιού! Για να είμαστε όλοι φέτος μαζί στην Πέτρα, ακόμα και αυτοί που λείπουν για πάντα...
   Η εκδήλωση διοργανώνεται με την στήριξη της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, κορυφαίου συλλογικού φορέα των ξενιτεμένων Ηπειρωτών στον κόσμο. Διοργάνωση αστική μη κερδοσκοπική "ΑΠΕΙΡΟΣ"/ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. Η «Άπειρος» πήρε το όνομά της από την αρχαία, δωρική ονομασία της Ηπείρου.
Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" (Ασκληπιού 3), στην τιμή των 10 ευρώ.
Πληροφορίες: 210 3310 919, apiros@otenet.gr, www.polyphonic.gr

Ηπειρώτικο αντάμωμα από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ασπροπύργου, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηπειρωτών, τέρμα Αθ. Τσίγκα, Ασπρόπυργος

«Το μετέωρο βήμα των εικόνων»: Εικαστικές προσεγγίσεις στον φιλμικό κόσμο του Θόδωρου Αγγελόπουλου», με την συμμετοχή του Ηπειρώτη ζωγράφου Τάσου Καλιακάτσου, την Πέμπτη 30 Μαϊου 2013, ώρα 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

''Το μετέωρο βήμα των εικόνων''. Εικαστικές προσεγγίσεις στον φιλμικό κόσμο του Θόδωρου Αγγελόπουλου», με την συμμετοχή του Ηπειρώτη ζωγράφου Τάσου Καλιακάτσου, την Πέμπτη 30 Μαϊου 2013, ώρα 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην  ΕΚΘΕΣΗ   «Το μετέωρο βήμα των εικόνων»
Έκθεση γύρω από το έργο του Θόδωρου Αγγελόπουλου,  Πέμπτη   30 ΜΑΪΟΥ 2013  στις 20:00  στο  Μέγαρο μουσικής Αθηνών.   
Διάρκεια έκθεσης  εως  20 Ιουνίου 2013
Επιμέλεια: Γιάννης Ψυχοπαίδης, Ομότιμος Καθηγητής στη Σχολή Καλών Τεχνών
Η Έκθεση θα περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα και εγκαταστάσεις των:
Χρήστου Δεληδήμου, Βαγγέλη Θεοδωρίδη, Μαρούσας Παράβαλου, Άννας Καρατζά, Αλεξάνδρας Κατσορίδου, Βασίλη Παφίλη, Νίκου Σεπετζόγλου, Γιάννη Σινιόρογλου, Χαράλαμπου Παπαγιάννη, Σωκράτη Φατούρου, Διαμαντή Σωτηρόπουλου, Κυριάκου Κουσουλίδη, Νίκου Αρβανίτη και Αναστάσιου Καλιακάτσου
Ευγενική συμμετοχή:  Κ. Δημήτρης Ρίζος  και  Λαλητάδες


Με εκτίμηση

 Τάσος Καλιακάτσος

Πληροφορίες:

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!!!

Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!
Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!
Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος.
Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές.
Δεν το κάνουν!!!
Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι.
Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!! φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!
Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι.
Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημετέρους, τους κομματικούς στρατούς!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!!

Τα στοιχεία του συγγραφέα είναι στην διάθεση του blog