Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Νεγράδες Πωγωνίου: Συνελήφθη 28χρονος έμπορος ναρκωτικών

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κατασχέθηκαν πάνω από 79 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (28-05-2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, στην περιοχή των Νεγράδων Ιωαννίνων, ένας 28χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά τον 28χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρήκαν, τρεις σάκους με ναρκωτικά, τα οποία μετέφερε με σκοπό την εμπορία.
Κατά την καταμέτρηση προέκυψε ότι οι σάκοι περιείχαν (77) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (79) κιλών και (100) γραμμαρίων.
Στην κατοχή του 28χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, με τις οποίες ρύθμιζε τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών του ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, με το οποίο μετέφερε την κάνναβη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.