Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣΗΠ: Συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του προέδρου του Μαχητή Ιωαννίνων Σωτήρη Μανούση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του προέδρου του Μαχητή Ιωαννίνων Σωτήρη Μανούση εξέδωσε η ΕΠΣΗΠ, εκφράζοντας τη θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στην ερασιτεχνική ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ηπείρου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΑΣ ΜΑΧΗΤΗ για τον άδικο και ανέλπιστο χαμό του προέδρου της Σωτήρη Μανούση».

Ήττα σοκ για την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος στο Δελβινάκι (1-2)-Ισόπαλοι με 1-1 Π.Α.Σ. Περιβλέπτου και Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου

*Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Αναγέννηση το απόγευμα της Κυριακής από το γήπεδο Περιβλέπτου αφού ήρθε ισόπαλη με τον τοπικό ΠΑΣ 1-1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25΄  με τον Μπούκα Γεώργιο.  
Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1  με το Καλησπεράτη Ιωάννη στο 82΄.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίχτες γιατί ο Τάσιος Αλέξανδρος, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88΄.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Ανδρέας, Καραμάνης Αλέξανδρος,  Πότσης Θεόδωρος, Τάσιος Αλέξανδρος, Τριάντος Ιωάννης, Νούσης Χρήστος, Μπάσιος Χρήστος, Κούρος Γιώργος (Μακολλάρι Μαρινγκλέν 64΄), Ντόντης Βασίλειος, Καλησπεράτης Ιωάννης  
*Την ήττα γνώρισε στο Δελβινάκι η  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος και μάλιστα με ανατροπή καθώς έχασε από τον Α.Ο. Κόντσικας  με σκορ 1-2.
Στο 15' ο Μπάγιας Ελευθέριος   άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
 Άμεση η αντίδραση των παιχτών του Α.Ο. Κόντσικας που ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα σε 1-1 με τον Παντελέων Αναστάσιο.
Την ολική ανατροπή έκανε ο ίδιος παίχτης στο 71΄  γράφοντας το τελικό 1-2.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Ναθαναήλ Νικήτας, Γκορίτσας  Σπυρίδων-Ζήσιμος (Καρδάσης Γεώργιος 72΄), Παπάζης Ιωάννης, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης  Σταύρος, Μπάγιας Ελευθέριος, Brami Jorgo, Κατσαβριάς Βασίλης (Δήμος Σταύρος 54΄),  Μπουτοβίνας Αλέξανδρος, Ζενέλης Πάτροκλος (Γκούντας Ανδρέας 79΄)

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής)
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2016
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7-0
Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 1-1 
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 5-2
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 6-0
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2016
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ο.ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 1-2
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΝΗΣΟΥ 1-0
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 1-1
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 0-4 


Βαθμολογία (13η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 33
2. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 29  
3. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 28
4. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 28
5. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 27
6. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  23
7. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 19  
8. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 17
9. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 16 
10. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 16
11. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  15 
12. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  13
13. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 10 
14. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 8
15. Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7

16. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 6

Ιωάννινα: Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός διωκόμενος για εγκληματική οργάνωση και σωματεμπορία

Συνελήφθη, χθες (10.12.2016) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για εγκληματική οργάνωση και σωματεμπορία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν ένας 19χρονος ημεδαπός και ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή ρούχων από κατάστημα, στα Ιωάννινα

Συνελήφθησαν, χθες (10-12-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 19χρονος ημεδαπός και ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κλοπή ρούχων από εμπορικό κατάστημα στα Ιωάννινα.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, οι δύο άνδρες, εισήλθαν προσποιούμενοι τους πελάτες, σε κατάστημα και αφού αφαίρεσαν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς από τα ρούχα που υποτίθεται θα αγόραζαν, τα φόρεσαν και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Θανατηφόρο τροχαίο στο 10o χμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας

Σήμερα (11-12-2016) και ώρα 01:10΄, στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 35χρονο ημεδαπό πεζό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του πεζού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, έγινε η παρουσίαση του πρωτοεμφανιζόμενου βιβλίου ''Οι τελευταίες πεντάρες'', του Ηπειρώτη συγγραφέα Βαγγέλη Αυδίκου

Τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, έγινε η παρουσίαση του πρωτοεμφανιζόμενου βιβλίου ''Οι τελευταίες πεντάρες'', του Ηπειρώτη συγγραφέα Βαγγέλη Αυδίκου, στο Polis Art Cafe στη Στοά Βιβλίου, Πεσματζόγλου 5, στην Αθήνα, που ήταν υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Tο βιβλίο «Οι τελευταίες πεντάρες» του Πρεβεζάνου καθηγητή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας Βαγγέλη Αυδίκου μας μεταφέρει στην μεταπολεμική Πρέβεζα.
Στο επίκεντρο του είναι η «Παργινόσκαλα», ένα σημείο  αναφοράς για την Πρέβεζα, με τον συγγραφέα να μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και στην εποχή του εμφυλίου, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάστηκαν μέσω της τυφλής βίας.
Η ιστορία της Παργινόσκαλας περνάει μέσα από την επίσκεψη του Σπυρίδωνα που έρχεται από το Λονδίνο στην Πρέβεζα. Ήταν ένα τάμα και μια υπόσχεση στην αγαπημένη του Νίκη και τον παππού του. Η επίσκεψη γίνεται αφορμή να γνωρίσει μια άλλη πλευρά του παππού του. Η εικόνα με την οποία μεγάλωσε ρυμματίζεται. 
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Σκέψεις και καλά κρυμμένα μυστικά. Ανοίγει σιγά - σιγά η κουρτίνα της λήθης που σκέπασε την πόλη και όσα έγιναν την εποχή εκείνη. Μια πόλη που χωρίστηκε στα δύο. Μια εποχή όπου επικράτησε η αλόγιστη βία. Ανθρώπινες σχέσεις που δοκιμάστηκαν. Ο φόβος που απλώθηκε παντού. Η σιωπή που έκλεισε τα στόματα των περισσότερων. Όλα αυτά ως τη στιγμή που φτάνει ο Σπυρίδων. Όλοι πια ξύνουν τις πληγές και τη μνήμη τους. Αναφέρονται σε πάθη και αδυναμίες. Στην απρονοησία και τον φανατισμό. Σε όνειρα και προσδοκίες. Σε συγκρούσεις και απογοητεύσεις. Στον πόνο και την ερήμωση της πόλης. Σε έρωτες που πόνεσαν αλλά και ξεπέρασαν τις αντιθέσεις».
Τα γεγονότα της Παργινόσκαλας τον Σεπτέμβριο του 1944, λίγο πριν τα Δεκεμβριανά της Αθήνας, οπότε και εκτελέστηκαν σαρανταοχτώ πολίτες και ανάμεσά τους νεαροί που συγκροτούσαν την ΕΠΟΝ και ακολούθησε ο ΕΛΑΣ που εκτέλεσε σαράντα ντόπιους στο Νταλαμάνι, της περιοχής Λάκκας Σουλίου, που είχαν δεσμούς με τον ΕΔΕΣ, προκαλούν ακόμα συζητήσεις, όσο και εάν κάποιοι επιθυμούν τη λήθη.

Κτηνοτροφία από άχυρο

Σκόρπιες σκέψεις, με αφορμή μιας μακράς βόλτας στη Δ. Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, με μακροσκελείς συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με κτηνοτρόφους και επαΐοντες περί την κτηνοτροφία.
Κτηνοτρόφοι, επιστήμονες κτηνίατροι και τεχνολόγοι έμποροι, βιοτέχνες και βιομήχανοι που η ευημερία τους θα έπρεπε να εξαρτάται από την ευημερία των πρώτων, συμμετείχαν και συμμετέχουν όλοι μηδέ των ίδιων των κτηνοτρόφων εξαιρουμένων, σε μια συναλλαγή που τελικά οδήγησε στην ανατροπή των παραγωγικών προτύπων της κτηνοτροφίας και την αναγκαστική σχεδόν εξάρτηση των κτηνοτρόφων από τα κελεύσματα όλων των άλλων, σε βαθμό που ευημερία τους πλέον να εξαρτάται από την ευημερία αυτών των άλλων και όχι αυτών, από τη δική τους.
Πριν από 30-40 χρόνια, η αιγοπροβατοτροφία στη χώρα μας αριθμούσε περί τα 12 εκ αιγοπρόβατα και παρήγαγε κατά προσέγγιση την ίδια ποσότητα γάλακτος που παράγει και σήμερα με την εκτροφή κατά γενική εκτίμηση περίπου 8-9 εκατομμυρίων αιγοπροβάτων, ίσως και λιγότερων.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (12-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (13-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (14-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (15-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη-Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (16-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (17-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (12-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (13-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (14-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (15-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (16-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Συρράκο – Καλαρρύτες – Ματσούκι.
Σάββατο (17-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο. 

Κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2017

Κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2017.
Τα έσοδά του προϋπολογίστηκαν σε 94,886 εκ.
ευρώ και τα έξοδά του σε 105, 23 εκ. ευρώ με τη διαφορά να καλύπτεται από το εκτιμώμενο ταμειακό υπόλοιπο του 2016. 
Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε στην περικοπή κατά 67% των αναπτυξιακών πόρων των Περιφερειών, αλλά και στην ανάγκη που υπάρχει, ώστε οι Περιφέρειες να κρατήσουν τον τόπο στις δύσκολες καταστάσεις που διερχόμαστε, ζητώντας από όλους να συνεργαστούν για το σκοπό αυτό. Έκανε εκτενή αναφορά σε παρεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Ηπείρου σε ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης (και ιδιαίτερα για τη στήριξη της λειτουργίας των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ), για τον τομέα της Υγείας, για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων, για τη συνεργασία με Δήμους και άλλους φορείς, για την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.α..
Υπογράμμισε ότι είναι περισσότερα αυτά στα οποία συμφωνούν οι παρατάξεις, από ότι σε εκείνα που διαφωνούν, τονίζοντας ότι για να βγούμε από την κρίση "πρέπει να γίνουμε παραγωγική χώρα".

Marc: Προβάδισμα 13,8% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 13,8% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Σύμφωνα με την έρευνα:
ΝΔ: 27,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 13,4%
Χρυσή Αυγή: 6%
ΚΚΕ: 6%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 4,7%
Ένωση Κεντρώων: 2,5%
ΑΝ.ΕΛ.: 2,3%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,3%
Ποτάμι: 1,6%
Λαϊκή Ενότητα: 1,1%

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (12-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (13-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (14-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (15-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
Παρασκευή (16-12-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Σάββατο (17-12-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 18 και 17 ετών

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Πρέβεζα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 18 και 17 ετών.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ο δύο δράστες, απογευματινές ώρες της 30-04-2016 στην Πρέβεζα, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 80χρονου ημεδαπού, χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.