Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Πρόγραμμα περιοδειών κλιμακίου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Καψάλη Κωνσταντίνο σε χωριά του Πωγωνίου

Κωνσταντίνος Καψάληςυποψήφιος
Δήμαρχος Πωγωνίου
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης με στόχο την ενημέρωση των συνδημοτών για την θητεία που διανύθηκε και τους στόχους για την ολοκλήρωση του έργου που δρομολογήθηκε, θα περιοδεύσουν στο Δήμο Πωγωνίου από το Σάββατο 3 Μαΐου 2013.
Ερχόμαστε κοντά σας και σας καλούμε να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε το νέο πρόγραμμα μας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 3 Μαΐου
11:00 Μαυρόροπουλο
12:00 Ζάβροχο
13:00 Αργυροχώρι
18:30 Ρουψιά
19.30 Ωραιόκαστρο
20:30 Άγιος Κοσμάς
21:30 Βήσσανη
Κυριακή 4 Μαΐου
12:00 Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (Χαιρετισμός  στην εκδήλωση για την Κιβωτό του Κόσμου)
20:00 Παρουσίαση του Συνδυασμού στο Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου
Δευτέρα 5  Μαΐου
18:30 Κρυονέρι
19:30 Κεράσοβο
20:30 Περιστέρι
21:30 Στρατίνιστα
Τρίτη 6 Μαΐου
19:30 Μαυροβούνι
20:30 Άνω Ραβένια
21:30 Δολιανά
Τετάρτη 7 Μαΐου
19:30 Λάβδανη
20:30 Αγία Μαρίνα
Πέμπτη 8 Μαΐου
19:30 Καστανή
20:30 Χαραυγή
21:30 Κτίσματα
Παρασκευή 9 Μαΐου
19:30 Χρυσόρραχη
20:30 Βροντισμένη
21:30 Μαζαράκι

Περισσότερες πληροφορίες στο www.pogoni.net 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»

3ο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, από 2 έως τις 4 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο Du Lac των Ιωαννίνων

Με κυρίαρχα θέματα την πρωτογενή παραγωγή, τις καινοτομίες στην κτηνιατρική επιστήμη και την υγιεινή των τροφίμων, ανοίγουν οι εργασίες του 3ου Πανελληνίου Κτηνιατρικού  Συνεδρίου της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, στις 2 Μαΐου, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις  4 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο Du Lac. 
Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία, κατανοώντας την ανάγκη του Έλληνα κτηνίατρου για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση, επιχειρεί μέσω του συνεδρίου αυτού να ανταποκριθεί στην απαίτηση για προσφορά σύγχρονης και επιστημονικά άρτιας γνώσης.  Παράλληλα, επιθυμία και προσδοκία είναι οι εκδηλώσεις αυτές, να αποτελέσουν και το έναυσμα για δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.

Απαγόρευση αλιείας σε όλα τα ποτάμια της Ηπείρου από 1η έως 31 Μαΐου 2014

Mε απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη απαγορεύεται η αλιεία σε όλα τα ποτάμια, τους παραποτάμους αυτών και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου από 1η Μαΐου 2014 έως 31 Μαΐου 2014.
Ειδικότερα, η απόφαση προβλέπει την απαγόρευση της αλιείας ψαριών (εκτός της πέστροφας) και όλων των υδρόβιων οργανισμών, με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο. Στόχος είναι η προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, που διαβιούν στα παραπάνω υδάτινα οικοσυστήματα.
Οι παραβάτες τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν (άρθρο 11 και άρθρο 17 του Ν.Δ. 420/70, όπως αντικαταστάθηκαν και ισχύουν με το άρθρο 9 παρ. 2 και 3 του Ν. 2040/92). Συγκεκριμένα, για τις παραβάσεις των αλιευτικών διατάξεων ή αποφάσεων επιβάλλονται διοικητικές ποινές και ποινικές κυρώσεις, όπως επιβολή προστίμου, αφαίρεση αδείας αλιείας, κατάσχεση και εκποίηση των παράνομων αλιεμένων προϊόντων, κατάσχεση, εκποίηση ή καταστροφή (ανάλογα με την περίπτωση) αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.
Υπεύθυνες αρχές για την τήρηση της απόφασης είναι η ΕΛ.ΑΣ., τα Δασαρχεία και όλες οι ανακριτικές αρχές.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr/

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου Δήμαρχου Καψάλη Κωνσταντίνου, στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου στο Καλπάκι

Κωνσταντίνος Καψάλης
υποψήφιος 
Δήμαρχος Πωγωνίου
Κύριοι/κυρίες συνάδελφοι, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ., θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου τις παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ»,  από τον Δήμαρχο μας  Κώστα Καψάλη στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου στο Καλπάκι.
Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη.

Καλό αγώνα!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»

«Άσπρα καράβια τα όνειρα μας» με τον Δημήτρη Υφαντή την Δευτέρα 5 Μαΐου και ώρα 9:30 μ.μ το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει στο Κυλικείο της αίθουσας «Β. Πυρσινέλλας» την μουσική εκδήλωση «Άσπρα καράβια τα όνειρα μας», την Δευτέρα 5 Μαΐου και ώρα 9:30 μ.μ.
Συμμετέχουν οι: Δημήτρης Υφαντής, κιθάρα, Νίκος Παπάς, μπουζούκι και  Σωκράτης Καραβίδας, πιάνο.
Τραγουδούν οι: 
Δημήτρης Υφαντής, Μαρία Βακάλη, Αλέξανδρος Βασδέκης και Μαρία Γκάντζου.
Υπεύθυνος προγράμματος και ενορχήστρωσης: Δημήτρης Υφαντής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Με αργούς ρυθμούς προχωρά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Έχουν υποβληθεί μόλις 202.198 δηλώσεις

Οριακά ξεπερνούν τις 200.000 οι δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στο Taxis.
Στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων καταδεικνύουν ότι 40 μέρες περίπου μετά την έναρξη της διαδικασίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχουν υποβληθεί μόλις 202.198 δηλώσεις και έχουν εκκαθαριστεί μέχρι οι 200.122 δηλώσεις.
Από τις εκκαθαρισμένες δηλώσεις οι 107.582 είναι μηδενικές, οι 53.230 είναι χρεωστικές και αντιστοιχούν σε φόρο 44,1 εκατ. ευρώ, ενώ οι 39.310 δηλώσεις είναι πιστωτικές.
Ο μέσος φόρος των χρεωστικών δηλώσεων ανέρχεται σε 828 ευρώ, ενώ ο μέσος επιστρεφόμενος φόρος των πιστωτικών δηλώσεων ανέρχεται σε 201 ευρώ περίπου.


ΠΗΓΗ: www.in.gr

ΔΟΝΟΣ Χ. ΣΤΑΥΡΟΣ: : Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου, με το ψηφοδέλτιο «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Καψάλη Κωνσταντίνο


Tηλ. Επικοινωνίας:  6972267022
E-mail: StaurosDonos@windows live.com

Προσλήψεις 65.728 υπαλλήλων στο Δημόσιο ως το 2018

Σε 65.728 νέες προσλήψεις προβλέπεται να προχωρήσει το Δημόσιο από φέτος ως και το 2018, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που κατατέθηκε στη Βουλή. Την ίδια περίοδο θα αποχωρήσουν συνολικά 94.363 δημόσιοι υπάλληλοι.
Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», για τις προσλήψεις στο Δημόσιο οι προβλέψεις βασίζονται στην εφαρμογή του κανόνα 1:5 (1 πρόσληψη για κάθε 5 συνταξιοδοτήσεις και παραιτήσεις), αλλά και του κανόνα του 1:1 (1 πρόσληψη για κάθε 1 αναγκαστική αποχώρηση).
Μετά το 2017 λήγει ο περιορισμός του 1:5 και προβλέπεται ίσος αριθμός προσλήψεων με αυτόν των αποχωρήσεων.
Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Μεσοπρόθεσμο, προβλέπεται να προσληφθούν:
2.000 τακτικοί υπάλληλοι (ελεγκτές) στο υπουργείο Οικονομικών
1.500 υπάλληλοι στο υπουργείο Εργασίας (Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, ασφαλιστικά ταμεία)
2.000 στην υγεία (γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό)
500 δόκιμοι πυροσβέστες
619 υπάλληλοι στη ΝΕΡΙΤ
Επίσης, προβλέπεται να ξεπαγώσουν σταδιακά οι βαθμολογικές ωριμάσεις από το 2016.


ΠΗΓΗ: www.in.gr

Εκδήλωση Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Ηπειρωτικών Σπουδών και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, ώρα 11:00 π.μ., θεματική ξενάγηση στον τομέα των παλαιολιθικών συλλογών «Οι άνθρωποι και η λίμνη: 20.000 χρόνια πριν»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Ηπειρωτικών Σπουδών σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνουν την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 11 π.μ., θεματική ξενάγηση για το ευρύ κοινό στον Τομέα των παλαιολιθικών συλλογών του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων (Πάρκο Λιθαρίτσια).  
Η δράση με τον τίτλο «Οι Άνθρωποι και η Λίμνη: 20.000 χρόνια πριν», αποσκοπεί στη γνωριμία με την πλουσιοπάροχη υλική μαρτυρία, (λίθινα, οστέινα και κεράτινα εργαλεία, κόκαλα θηραμάτων, κοσμήματα από δόντια ελαφιών και κοχύλια)  από την πολύ σημαντική αρχαιολογική θέση του σπηλαίου της Καστρίτσας, στον ομώνυμο λόφο, κάποτε χερσόνησο, στη νοτιοανατολική ακτή της λίμνης Παμβώτιδας. 

Ενοποίηση των δυνάμεων για την αντιμετώπιση της ανασφάλειας στο Πωγώνι

Παρόν ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κωνσταντίνος Καψάλης.
Συνέντευξη τύπου προς τα μέσα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου καθώς και προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραχώρησε στις 29/4/2014 η Πανηπειρωτική για το καυτό και οξύτατο θέμα της μη επαρκούς φύλαξης των συνόρων των τριών ακριτικών επαρχιών Φιλιατών, Πωγωνίου και Κόνιτσας, αλλά και της Δ. Μακεδονίας.
Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης εξέφρασε την αγωνία του και την αγανάκτηση για την ελλειπή αντιμετώπιση της πολιτείας του καυτού ζητήματος της ασφάλειας στο Πωγώνι που προέκυψε εδώ και δύο χρόνια. Παρά τις υποσχέσεις ανέφερε δεν είδαμε κάποια  βελτίωση. Η περιοχή μένει στο έλεος των κακοποιών και είναι ανοχύρωτη.
Η αγωνία μας για το μέλλον της περιοχής την στιγμή που η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την ακριτική περιοχή προσεγγίζοντας νέους με το Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο με την συνεργασία με την Κιβωτό του Κόσμου ώστε να φιλοξενηθούν μικρά παιδιά η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα πρέπει να ενταθούν οι ενέργειες και να ισχυροποιηθεί η φωνή του μεθόριου τόξου με την στήριξη των ετεροδημοτών της Αθήνας ώστε να έχουμε ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος αντιτίθεται στην κατασκευή υδροηλεκτρικού φράγματος, στην Αβαρίτσα Καλλιθέας Παραμυθιάς και αλληλέγγυα στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων και φορέων της περιοχής κατά του ''έργου''

Αθήνα 30/4/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΦΡΑΓΜΑ ΑΒΑΡΙΤΣΑΣ (ΚΑΛΑΜΑ) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 28/4/2014, συζήτησε διεξοδικά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου, Δυτ. Μακεδονίας περί έγκρισης  των  περιβαλλοντικών  όρων του σχεδιαζόμενου από την ΔΕΗ και την ιδιωτική εταιρεία «ΤΕΡΝΑ» υδροηλεκτρικού φράγματος στην περιοχή ΑΒΑΡΙΤΣΑ Θεσπρωτίας του ποταμού ΚΑΛΑΜΑ.
Στη συνεδρίαση διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω απόφαση (υπ’ αριθμ. 80859/3003/08/1/2014) δεν έλαβε υπ’ όψη:
• Τις τεκμηριωμένες θέσεις της Διεύθυνσης Αλιείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας,
• Tις επιφυλάξεις της Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών, της διεύθυνσης Δασών και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος καθώς και 
• Tις απολύτως δικαιολογημένες αντιρρήσεις του Δήμου Φιλιατών και των  Τοπικών Κοινοτήτων, απέναντι στους οποίους τηρήθηκε αυταρχική και αλαζονική στάση της Διοίκησης, μολονότι επισημάνθηκαν εκ μέρους τους οι δυσμενείς επιπτώσεις του φράγματος στο οικοσύστημα του ποταμού, και στις αναπτυξιακές – παραγωγικές δυνατότητες των κατοίκων της περιοχής, χωρίς να υπάρχει κανένα θετικό όφελος για την τοπική κοινωνία και οικονομία.
Το ΔΣ της ΠΣΕ θεωρεί ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και η διαχείρισή του πρέπει να στοχεύει στο όφελος του λαού. Δεν είναι δυνατόν τα όποια έργα να σχεδιάζονται αποσπασματικά. Τα υδροηλεκτρικά φράγματα πρέπει εκ παραλλήλου με την παραγωγή ενέργειας να χρησιμεύουν για την άρδευση των εκτάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία, για την ήπια τουριστική ανάπτυξη και έχουν σχεδιασμό βάθους χρόνου. Εκείνο που σήμερα διαπιστώνεται είναι ότι το περιβάλλον και ειδικότερα οι υδάτινοι πόροι αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα και μάλιστα μιας χρήσης, με αποτέλεσμα την απόλυτη κατασπατάληση των πόρων αυτών προς όφελος κάποιων επιχειρηματικών συμφερόντων.

ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ Χ. ΣΤΕΛΙΟΣ: «Σ΄ αυτές τις εκλογές είμαστε όλοι αλλιώτικοι κι αν δεν είμαστε θα πρέπει να γίνουμε»

Κουκουλάρης  Στέλιος
Υποψήφιος
Δημοτικός Σύμβουλος
Σ΄ αυτές τις εκλογές είμαστε όλοι αλλιώτικοι κι αν δεν είμαστε θα πρέπει να γίνουμε.
Γιατί η χώρα ο τόπος μας η καθημερινότητά μας και η ζωή μας είναι αλλιώς μετά την κρίση, μέσα στην κρίση ή στο τέλος της κρίσης.
Θα μπορούσα σ αυτό το μήνυμα να είμαι με γενικολογίες  καταγγελτικός, με  λόγο που συνήθως βολεύει  την αντιπολίτευση χωρίς  συγκεκριμένα στοιχεία ή επιχειρήματα με στόχο αυτός που τα ακούει κι είναι πλέον εξοργισμένος να ταυτιστεί  μαζί μου και να με ψηφίσει. Αδιάφορο αν όντως με υποστηρίζει ή απλώς θέλει να εκδικηθεί τους άλλους ή το σύστημα ή την ίδια τη  ζωή.

94.000 λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι έως το 2018

Ποιοι και από που θα φύγουν

Χιλιάδες απολύσεις, αλλά και προσλήψεις, προβλέπει για την περίοδο 2014-2018 το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που κατατέθηκε την Τετάρτη στη Βουλή.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι αποχωρήσεις (απολύσεις), παραιτήσεις και συνταξιοδοτήσεις) από τον δημόσιο τομέα έως το 2018 θα ανέλθουν στις 94.385, οι οποίες κατά κύριο λόγο θα προέλθουν από την κεντρική διοίκηση, τους δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα (των οποίων η μισθοδοσία του προσωπικού καλύπτεται από τον Τακτικό Προϋπολογισμό).
Την ίδια περίοδο, εκτιμάται ότι θα υπάρξουν και 65.728 προσλήψεις στο Δημόσιο, με το ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων να είναι αρνητικό κατά 28.657 υπαλλήλους.
Από που θα προέλθουν οι αποχωρήσεις:


Αστυνομικές έρευνες σε κατοικίες ημεδαπών Ρομά στη Θεσπρωτία, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Η επιχειρησιακή δράση οργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Ηπείρου με τη συνδρομή αστυνομικών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου
 Προσήχθησαν έξι (6) άτομα και κατασχέθηκαν αγροτικά και γεωργικά εργαλεία, φορητός υπολογιστής και καλώδια χαλκού

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου κλοπών μεταλλικών αντικειμένων και της παράνομης διαχείρισης και διακίνησής τους στην περιοχή της Θεσπρωτίας , χθες (30-04-2014) το πρωί πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικές υπηρεσίες, έρευνες σε κατοικίες ημεδαπών Ρομά, στο Τσιπουρίκι, τη Νέα Σελεύκεια και τον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας.

Συγκεκριμένα, η επιχειρησιακή δράση οργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Ηπείρου και συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.).
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν επτά (7) έρευνες σε κατοικίες και κατά τους ελέγχους που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, προσήχθησαν έξι (6) άτομα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν γεωργικά και αγροτικά εργαλεία, ένας φορητός υπολογιστής, καλώδια χαλκού και εξαρτήματα αυτοκινήτου, η νόμιμη κατοχή των οποίων και η προέλευση ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

Άρτα: Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός για αρπαγή τσάντας από ηλικιωμένη γυναίκα

Ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (30-04-2014) το απόγευμα στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή τσάντας από 78χρονη ημεδαπή.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:00΄ το απόγευμα, ο 20χρονος προσέγγισε την 78χρονη την ώρα που εκείνη βάδιζε στο κέντρο της Άρτας και της απέσπασε αιφνιδιαστικά την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στην ανωτέρω περιοχή και εντόπισαν και προσήγαγαν τον 20χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως δράστης της κλοπής και συνελήφθη.
Η ανωτέρω τσάντα κατασχέθηκε και με το περιεχόμενό της αποδόθηκε στην 78χρονη.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.