Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ελεούσα Ιωαννίνων: Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, για διακίνηση (36) κιλών και (750) γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (22-04-2017) το πρωί στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί στα Ιωάννινα, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο και σε σήμα που πραγματοποίησαν για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.
Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε στην Ελεούσα Ιωαννίνων, ενώ ο 45χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη.
Εντός του οχήματος και συγκεκριμένα στο χώρο των αποσκευών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (14) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (36.750) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

Τεσσάρα από τον Αγροτικό Αστέρα στην Α.Ε. Γιάννενα (4-0)-Έχασε με 1-0 Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου από τον Π.Α.Ο. Κρύας

*Εύκολο έργο είχε ο Αγροτικός Αστέρας στον Παρακάλαμο το απόγευμα του Σαββάτου αφού επικράτησε  της Α.Ε. Γιάννενα  με 4-0 για την 29η αγωνιστική του Α' ομίλου της Maison Β΄ Ερασιτεχνικής και πλέον θα διεκδικήσει τις πιθανότητες εισόδου στα play off ανόδου την τελευταία αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26΄ με γκολ του Φερούλη Μάριου.
Ο Γκόνης Πέτρος με σουτ έξω από την περιοχή στο 42' διπλασίασε τα τέρματα για τον Αστέρα.
Στο 53΄ ο Μακρής Χρήστος έγραψε το 3-0.

Στο 62΄ ο Γκάνας Κων/νος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά ο Φερούλης Μάριος με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-0.
Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Μητρογιάννης  Δημήτρης, Δρίβας Λάζαρος, Παπαναστασίου Αλέξανδρος (Γλάβος Ευθύμιος 46΄), Γκάνας Κων/νος, Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος, Μακρής  Χρήστος (Κεραμίδης Αναστάσιος 59΄), Ζότα Αρσέν (Ντάσκαρης Κωνσταντίνος 46΄), Γκόνης Πέτρος, Γρίβας Χρήστος, Φερούλης Μάριος


*Ο Π.Α.Ο. Κρύας πήρε το τρίποντο με ισχνό 1-0 στο γήπεδο του, επί της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου.
Στο 61' ο Μπούκας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:

Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Θεόδωρος, Τάσιος Αλέξανδρος, Γραμμόζης Γεώργιος, Τριάντος Ιωάννης, Καραμάνης Αλέξανδρος, Ντόντης Βασίλειος, Μπάσιος Χρήστος, Κούρος Γιώργος, Μακολλάρι Μαρινγκλέν, Δήμος Αναστάσιος

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 22 Απριλίου 2017
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 4-0
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 1-0
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 1-2
Κυριακή 23 Απριλίου 2017
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ (15:00)
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (17:00)
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (17:00)
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ (17:00)
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. (17:00)

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών, σε «μπλόκο» στο Κομπότι Άρτας

Κατασχέθηκαν πάνω από (119) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνελήφθη, σήμερα (22-04-2017) το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου Άρτας), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι επτά συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (119.300) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, είχε μισθώσει 40χρονος ημεδαπός, που αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

«Η Δική μας Μαρία Κάλλας», πρεμιέρα, τη Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ώρα 11.30', στον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ, Ακαδημίας 57, Αθήνα : Ένα ταξίδι στον ψυχικό κόσμο της Μαρίας Κάλλας από το Πρεβεζάνο σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα

Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία είναι ο δευτεροβάθμιος πολιτιστικός οργανισμός των απανταχού Μεσσηνιακών πολιτιστικών συλλόγων. Στο πλαίσιο της πολιτιστικής της δραστηριότητας, τιμά τη Μαρία Κάλλας το 2017, «Έτος Μαρία Κάλλας», σαράντα χρόνια από το θάνατό της.
Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία είχε την πρωτοβουλία να αναθέσει στον Ελληνοσουηδό, Πρεβεζάνο σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα, τη δημιουργία της ταινίας «Η δική μας Μαρία Κάλλας». 
Για τη δημιουργία της εργάστηκαν και συμμετείχαν εθελοντικά υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη μέλη της Αμφικτυονίας, ο Σύλλογος των Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας (Μ.Σ.Κ.) «Μαρία Κάλλας», η Ένωση Φίλων «Μαρία Κάλλας», ο Μεσσηνιακός Σύλλογος Νέας Υόρκης «Ο Αριστομένης», ηθοποιοί, οπερατέρ, συγγραφείς, ποιητές, πρόξενοι, γλύπτες, καλλιτέχνες, μουσικοί, επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί.
Ο Πρεβεζάνος Ελληνοσουηδός σκηνοθέτης θέλει να αναδείξει μια άλλη πλευρά της Κάλλας, λιγότερο γνωστή στο ευρύτερο κοινό, αυτή που έζησε με τον σύζυγό της, Τζιοβάνι Μπατίστα Μενεγκίνι, σε Μιλάνο, Βερόνα και Μεσσηνία. 
Τον ρόλο της κορυφαίας υψίφωνου έχει αναλάβει η Ελληνίδα καλλιτέχνης από την Καλαμάτα, Μυρτώ Καμβυσίδη.
Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, ο Ελληνικός Σύλλογος «Μαρία Κάλλας», η Ένωση Φίλων «Μαρία Κάλλας» και ο Σύλλογος Αποφοίτων Μ.Σ.Κ. «Μαρία Κάλλας», προσκαλούν το κοινό στην πρεμιέρα της ταινίας «Η Δική μας Μαρία Κάλλας», του Μπάμπη Τσόκα, στις 11.30  στον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ (Ακαδημίας 57, Αθήνα).
Μετά το πέρας της προβολής θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του κινηματογράφου.
Δείτε το trailer της ταινίας:

Να ζει κανείς (με το Ευρώ) ή να μη ζει. Ιδού η απορία. (Παράφραση του Αμλετ) (συνέχεια)

Γράφει ο Βοστινιώτης (Τσούνης) Παναγιώτης

Στην  προηγούμενη ανάρτηση καταλήξαμε στο συμπέρασμα,  ότι,  εκείνο που καθορίζει κάθε φορά την αξία  του νομίσματος μιας χώρας είναι πρώτιστα η μάζα και η ποιότητα (ο κατάλογος), των προϊόντων, των αγαθών που μπορείς να αγοράσεις με αυτό το συγκεκριμένο νόμισμα σε μια συγκεκριμένη στιγμή,   σε αυτή την χώρα. 
Αυτό είναι που καθορίζει κάθε φορά και την ισοτιμία των νομισμάτων  και τίποτε άλλο.
(Στον κατάλογο των προϊόντων περιλαμβάνονται και νομίσματα τρίτων χωρών η ακόμη και του χρυσού). 
Αν σε μια στιγμή, σε μια χώρα δεν βρίσκεις να πάρεις αυτό που θέλεις επέρχεται αυτόματα η υποτίμηση του νομίσματος. (βλέπε και την υποτίμηση της Στερλίνας κατά 14 %, με την σπέκουλα του Σόρος την περίοδο  του 90). 
Οι παλιότεροι θα θυμούνται επίσης, ότι στην κατοχή του 41,  έδινες μια χρυσή λίρα για να πάρεις ένα τενεκέ λάδι. Τόσο πολύ είχε υποτιμηθεί η αξία του χρυσού. Όσο παράξενο κι ακούγεται αυτό έγινε και επί των ημερών μας, όταν (1-1-2001) μπήκαμε στο ευρώ. 
Ενώ πρώτα, με 50 δραχμές  μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα μπουκαλάκι νερό, αμέσως-αμέσως, με την εισαγωγή του ευρώ, η τιμή του νερού αυξήθηκε στα 175 δραχμές. Γνωστά αυτά.
Εδώ θα ρωτήσει κανείς ότι:
-Καλά είχαμε στην Ελλάδα έλλειψη νερού από την μια στιγμή στην άλλη;
-Όχι βέβαια, αλλά με την εισαγωγή του ευρώ , είχαμε έλλειψη από  μια μεγάλη σειρά άλλων προϊόντων που είχαν την αντανάκλαση τους και στη ν τιμή του νερού. Υποτιμήθηκε δηλ. το Ευρώ εντός του Ελλαδικού χώρου, ακριβώς γιατί ο κατάλογος ήταν  και είναι φτωχός,  μικρός.
 Καταλήγουμε στο συμπέρασμα η εισαγωγή του ευρώ την 1-1-2001  ήταν τουλάχιστον αντιεπιστημονική πράξη, και όχι μόνο για την δική μας χώρα, αλλά για όλες τις  χώρες του Νότου που είχαν φτωχό κατάλογο. 
Και εδώ έρχεται η ερώτηση:
-Μέχρι πότε θα είναι έτσι;
Απάντηση: -Πάντοτε η πιο σωστά μέχρι η Ελλάδα (και οι άλλες χώρες του Νότου) να πιάσει την οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας, δηλ. ποτέ.  
Και αυτό όχι γιατί οι λαοί αυτών των λαών είναι ανίκανοι για κάτι τέτοιο, αλλά γιατί η Γερμανία κάνει το παν να μην την φθάσουμε. Στην κυριολεξία μας ακριβοπληρώνει για να εξαθλιωθούμε, είναι τα λεγόμενα δις της εξαθλίωσης. Και αυτό μέσα σε μια ΕΕ που ένας βασικός στόχος της λέει  ότι  είναι η σύγκλιση των οικονομιών των χωρών -μελών. Και για να έρθουμε στο δια ταύτα:
Τι πρέπει τώρα να κάνουμε; Φθάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε:
-Να ζει κανείς (με το Ευρώ)  η να μη ζει.  Εφ όσον αποδείξαμε ότι η εισαγωγή  του ευρώ το  2001, ήταν μια αντιεπιστημονική πράξη, και εφ όσον η σύγκλιση των οικονομιών των κρατών-μελών στο ορατό μέλλον είναι αδύνατη δεν μένει παρά να συμπεράνουμε ότι η διάλυση αυτής της ΕΕ είναι ζήτημα χρόνου.  Μετά θα ακολουθήσει, μια άλλη Ε.Ε και  σχετικά με το νόμισμα των κρατών, θα ακολουθήσει μια πραγματικά επιστημονική πράξη , η εφαρμογή του συστήματος viremens, που δεν θα  χρειάζεται ούτε η δραχμή στην Ελλάδα , ούτε η λίρα στη Ιταλία, ούτε το φράγκο στην Γαλλία κ.ο.κ.
Αλλά αυτά τα γράφαμε εδώ και πολύ καιρό (βλέπε: http://vostiniotismos.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html#more )
Ας αρχίσουμε από τα πιο απλά!
Ας αρχίσουμε από τα πιο απλά, που δε χρειάζονται ούτε ευρώ, ούτε δραχμή, ούτε αποδραχμοποίηση, ούτε αποευρωποίηση, ούτε ηλεκτρονικό χρήμα. ...

Βοστινιώτης (Τσούνης) Παναγιώτης
Οικονομολόγος

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Μείωση 10% στα εισιτήρια aller-retour προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την 1η Μαΐου

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Γρηγόρης Γκίκας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV ανακοίνωσε μείωση 10% στα εισιτήρια aller-retour του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την 1η Μαΐου.
Η μείωση είναι συνέπεια της μείωσης των χιλιομετρικών αποστάσεων των δρομολογίων, λόγω της παράδοσης στην κυκλοφορία των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων.

Ακόμη ο κ. Γκίκας ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 24 Μαΐου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ιωάννινα-Αθήνα αφού περάσουν από τον Κηφισό θα τερματίζουν στον Ελαιώνα, όπου υπάρχει σταθμός μετρό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (24-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (25-04-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (26-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
· Πέμπτη (27-04-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
· Παρασκευή (28-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Κυριακή (30-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.

Περιοδεία της Μερόπης Τζούφη στην Κόνιτσα και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παπασπύρου

Η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Ανδρέα Παπασπύρου. 
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και το Κέντρο Παιδικής Προστασίας
Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Κόνιτσας τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην περιοχή, με τον κ. Παπασπύρου να εκφράζει αρχικά την ικανοποίησή του για την αυξημένη επισκεψιμότητα τις ημέρες των εορτών. 
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτη για την έκτακτη επιχορήγηση των μικρών ορεινών Δήμων προκειμένου αυτοί να καλύψουν πάγιες, αλλά και έκτακτες χρηματοδοτικές ανάγκες. 
Η βουλευτής από τη μεριά της, εξέφρασε την πρόθεσή της να συμβάλλει ουσιαστικά για στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, δίνοντας προτεραιότητα στην ένταξη του αποχετευτικού της Κόνιτσας σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκε επίσης το θέμα της έλλειψης εξειδικευμένου και βοηθητικού προσωπικού στο Δήμο, γεγονός που οδηγεί σε καθυστερήσεις στον προγραμματισμό και την αναπτυξιακή δράση των υπηρεσιών, αλλά και σε υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι η προτεραιοποίηση των προβλημάτων, αλλά και η γόνιμη συνεργασία Κυβέρνησης – αιρετών μπορούν να δώσουν λύσεις σε μικρά και μεγάλα ζητήματα, με την ορθή χρήση των υπαρχόντων προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (24-04-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (25-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (26-04-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (27-04-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (28-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.

Σάββατο (29-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.