Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Καλπάκι Πωγωνίου: Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οδηγοί λεωφορείου, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα τέσσερις παράτυπους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, σήμερα (15-01-2018) μετά τα μεσάνυχτα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 61χρονος ημεδαπός και ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα τέσσερις παράτυπους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες, ως οδηγοί λεωφορείου, μετέφεραν παράνομα προς τα εξωτερικά σύνορα της χώρας, τέσσερις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 25, 50, 40 και 24 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη μόνιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τριών εξ αυτών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης στη χώρα και σε έδαφος Schengen, ενώ σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Ιωάννινα: Άμεση σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή από ζαχαροπλαστείο

Συνελήφθησαν, σήμερα (15-01-2018) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή από ζαχαροπλαστείο στα Ιωάννινα.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αναζητήσεων οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, διότι ο 31χρονος αφού έθραυσε με λοστό τη τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ενώ ο 29χρονος συνεργός του επιτηρούσε το χώρο ως τσιλιαδόρος.
Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο και παρέδωσαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων Πωγωνίου, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Δελβινάκι

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Μεγάλου
Αθήνα, 10.01.2018

Κύριε Διευθύνοντα,
η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου-Ηπείρου, με έδρα την Αθήνα εκπροσωπεί περίπου 50 πρωτοβάθμια σωματεία ετεροδημοτών καταγομένων από την επαρχία Πωγωνίου. Οι εν λόγω Πωγωνίσιοι έχουν στενή σχέση με το γενέθλιο τόπο και διατηρούν τα σπίτια τους στην ακριτική αυτή περιοχή, που τώρα κατοικείται από υπέργηρους κατά πλειοψηφία.
   Η Τράπεζά σας μετά την εξαγορά της Αγροτικής από τον όμιλό σας, λειτούργησε απρόσκοπτα το υποκατάστημα του Δελβινακίου. Η εξυπηρέτηση των πολιτών ήταν μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους ανεκτή και υποφερτή, αφού έστω και δύο ημέρες της εβδομάδος λειτουργούσε.
   Οι ντόπιοι συμπατριώτες μας και ο Δήμος μας θα προβούν μαζί με εμάς σε παραστάσεις και άλλες ενέργειες προς τη διοίκησή σας, για να σας πείσουμε για τη μη-κατάργηση του υποκαταστήματος. τα επιχειρήματά μας είναι τα εξής:
1. Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Τράπεζα είναι ιδιόκτητο και εκτίσθη προ πολλών δεκαετιών σε οικόπεδο δωρηθέν από το Δήμο μας. Άρα τα λειτουργικά έξοδα είναι ελάχιστα.
2. Το εν λόγω υποκατάστημα εξυπηρετεί υπερήλικες ως επί το πλείστον σε μια δύσβατη περιοχή με χωρία σχεδόν εγκαταλελειμμένα, οι κάτοικοι των οποίων με  μεγάλη δυσκολία θα πρέπει να επισκεφθούν το πλησιέστερο σε αυτούς λειτουργούν υποκατάστημα.
3. Η Ομοσπονδία μας, της οποίας τα μέλη και τα φυσικά πρόσωπα που απαρτίζουν τα πρωτοβάθμια σωματεία είναι πελάτες της Τράπεζάς σας, από επιλογή τους, διότι κατά τους θερινούς μήνες και τις άλλες χρονιάρες μέρες που επισκέπτονται την επαρχία μας εξυπηρετούνταν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα. Επίσης γνωρίζουμε το κοινωνικό έργο και τα πολιτιστικά ενδιαφέροντα του Ομίλου σας, ιδιαίτερα στον πολιτισμό. Γνωρίζουμε δηλαδή τις δαπάνες, που με τόση καλοσύνη σε τέτοιες δράσεις διαθέτετε αρκετά κεφάλαια.
4. Έτσι, γνωρίζοντας την πολυσχιδή δραστηριότητά σας στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σας παρακαλούμε να διατηρήσετε το εν λόγω υποκατάστημα, έστω και δύο φορές την εβδομάδα να λειτουργεί, γιατί έτσι θα προσφέρετε μεγάλη υπηρεσία σε κάποιους κατοίκους, οι οποίοι «φυλάσσουν Θερμοπύλες» στην εσχατία αυτή της Ελλάδος, ώστε και αυτοί να μην αισθάνονται την πλήρη εγκατάλειψη τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον Ιδιωτικό τομέα.
   Βέβαιοι, κύριε Διευθύνοντα, ότι η έκκλησή μας θα γίνει δεκτή εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε και αν σας δοθεί η ευκαιρία θα χαιρόμασταν πολύ να επισκεπτόσασταν το φτωχό, αλλά πανέμορφο, Πωγώνι για να γνωρίσετε και από κοντά τις ομορφιές του.
Διατελούμε μετά τιμής 
Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας
  

Γρηγόρης  Άρμπιρος       Στέλιος    Λιάγκος

Ομιλία του Βασίλη Τσίρκα, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης

Ομιλία πραγματοποίησε στην Ολομέλεια της Βουλής, την Παρασκευή 12/01/2018, ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.
Αρχικά ο κ. Τσίρκας τόνισε πως με την ψήφιση των προαπαιτούμενων η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης επισημαίνοντας πως: «Είναι ένα ακόμη βήμα που, σε συνδυασμό με την έγκριση από το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου, ανοίγει τον δρόμο για να οδεύσουμε με αποφασιστικότητα στην ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018, που θα σηματοδοτήσει το τέλος της εποχής των Μνημονίων και την άρση της μνημονιακής επιτροπείας.
Φυσικά ο δρόμος μέχρι τότε ούτε εύκολος ούτε ανώδυνος είναι. Απαιτείται συνεχής εγρήγορση, σωστός σχεδιασμός και σαφείς στόχοι, ώστε να διαμορφωθούν θετικοί όροι και προϋποθέσεις για την έξοδο από τη μνημονιακή επιτροπεία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και με την κοινωνία όρθια».

Αναφέρθηκε στα θέματα του πολυνομοσχεδίου λέγοντας πως πολλά από αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν αντικείμενο νομοθέτησης και εκτός του ασφυκτικού μνημονιακού πλαισίου.
«Θέματα που λίμναζαν επί δεκαετίες για την επίλυση των οποίων αδιαφορούσαν τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο όλα τα προηγούμενα χρόνια, αφού το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η συντήρηση των πελατειακών τους σχέσεων και η αναπαραγωγή της εξουσίας, τα αποτελέσματα της οποίας γνώρισε πολύ καλά ο ελληνικός λαός».

Δήμος Πωγωνίου: Διακήρυξη δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου στη θέση «Σέχη» οικισμού Χρυσόδουλης Τ.Κ. Μαυρόπουλου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΣΕΧΗ» ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΔΟΥΛΗΣ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Έχοντας υπόψη:
α) το Π.Δ. 270/81, (ΦΕΚ Α' 77/30-3-81)
β) το Δ.Κ.Κ (Ν.3463/06)
γ) την αριθ. 249/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση δημοπράτησης
δ) την 202/2017 απόφαση της Οικονομικής επιτροπής με την οποία καθορίστηκαν οι όροι της δημοπρασίας.
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου που περιγράφεται παρακάτω και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.
Οι καθορισμένοι όροι της πλειοδοτικής δημοπρασίας είναι οι εξής:
1. Περιγραφή της καλλιεργούμενης έκτασης:
Η  καλλιεργούμενη έκταση  βρίσκεται: Στη θέση «Σέχη» οικισμού Χρυσόδουλης Τ.Κ. Μαυροπούλου - αριθ. τεμαχίου 46 κτηματολογικού πίνακα- έκτασης 18,983 δέκα οκτώ στρεμμάτων και εννιακοσίων ογδόντα τριών τ.μ..
2. Τρόπος διενέργειας της Δημοπρασίας:
Η δημοπρασία είναι πλειοδοτική ,φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα που αναφέρεται παρακάτω. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ' όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή, η απόφαση της οποίας καταχωρείται  στα πρακτικά.
 Οι προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη. Πάσα προσφορά είναι δεσμευτική δια τον εκάστοτε πλειοδοτούντα, η δέσμευση δε αύτη μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη. 
Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει  τούτο προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του συναγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό.
Για να γίνει δεκτός κάποιος στην δημοπρασία οφείλει να προσαγάγει: α)Δημοτική Ενημερότητα & β) Φορολογική Ενημερότητα.
Αποκλείονται από τη δημοπρασία όσοι είναι οφειλέτες του Δήμου Πωγωνίου και όσοι επέδειξαν αντισυμβατική συμπεριφορά σε σχέση με το Δήμο.
Η απόφαση της επί της δημοπρασίας επιτροπής περί αποκλεισμού ενδιαφερομένου να συμμετάσχει στη δημοπρασία, επειδή δεν πληρεί τους υπό της οικείας διακηρύξεως προβλεπόμενους όρους, αναγράφεται στα πρακτικά. Τα πρακτικά της δημοπρασίας συντάσσονται εφ' απλού χάρτου.
3.Τόπος και ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας:
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 31 Iανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στο Δημαρχείο Πωγωνίου με έδρα το Καλπάκι παρουσία της Επιτροπής που ορίστηκε με την 256/2017 (ΑΔΑ:6Τ10Ω1Ω-5Χ0) απόφαση   Δημοτικού Συμβουλίου. Γραμματέας ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Γραμμόζη Αναστασία ΠΕ Διοικ. Οικονομολόγος.
4.Ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς:

Δήμος Πωγωνίου: Περίληψη διακήρυξης επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης ακίνητου Kάτω Λάβδανης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος-Ξενώνα στην Κάτω Λάβδανη.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 31/01/2018, ώρα 10:15 π.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα), ορίζεται το ποσό των πενήντα ευρώ και πενήντα λεπτών (50,50€).
Μαζί με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των εξήντα ευρώ (60,60€).
Οι υπόλοιποι όροι είναι σύμφωνα με την ΑΔΣ268/2017(ΑΔΑ:Ω72ΥΩ1Ω-ΓΛΚ) και την 106/2017 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής(ΑΔΑ:ΩΕΥΡΩ1Ω-13Κ).
Ειδικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δημοτική & φορολογική ενημερότητα και αξιόχρεος εγγυητής.
Πληροφόρηση ενδιαφερομένων:
Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από το Δημαρχείο Πωγωνίου με έδρα Καλπάκι εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλ.: 2653360105.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης: Εκδηλώσεις μνήμης στον Ηπειρώτη Μακεδονομάχο Παύλο Μελά, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στον Λευκό Πύργο

Η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης τιμώντας την μνήμη του Ηπειρώτη Στρατηλάτη Μεγάλου Στρατηλάτη και του Ηπειρώτη Μακεδονομάχου Παύλου Μελά συμμετέχει στη λαοσύναξη της 21ης Ιανουαρίου 2018 στον Λευκό Πύργο.
Προσυγκέντρωση στην Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης στις 11.30.

****
Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα,
Υγεία και Ευλογία και σας προσκαλούμε στην εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα τελετών της ΗΕΘ, Στρατηγού Καλλάρη 2-Λεωφόρος Νίκης – 1ος όροφος

Σας περιμένουμε!

Η Αδελφότητα Φωτεινού και ο Σύλλογος Κουρνοραχητών Φωτεινού Ιωαννίνων κόβουν την πίτα τους την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Δελτίο τύπου της Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ»

Το μέλλον του Δήμου Πωγωνίου κερδίζεται μόνο με σκληρό και επίμονο αγώνα και συνεχή ενημέρωση των πολιτών του και τον Φορέων του, για όλα τα θέματα που τους αφορούν. Κάτι που εμφανώς δεν είναι στα σχέδια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Καψάλη, σύμφωνα με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εξέδωσε η παράταξή του.
Χωρίς πανηγυρικές εκφράσεις, ας συνειδητοποιήσουν οι αρχιτέκτονες της τεχνητής διάσπασης και οι επίδοξοι εκφραστές ενός κακού μοντέλου αυτοδιοικητικής διαχείρισης, ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, τον έχουν οι δημότες του Δήμου Πωγωνίου.
Η παράταξή μας είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, όταν όμως αυτή γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον και προς το καλό των Δημοτών μας και όχι με αποκλειστικό σκοπό και γνώμονα την κερδοφορία, γι’ αυτό και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρότι το θέμα ήρθε προ ημερήσιας διατάξεως, λήφθηκε απόφαση με την σύμφωνη γνώμη της παράταξής μας, σχετικά με την αδειοδότηση εταιρίας για έρευνες ύπαρξης υδρογονανθράκων στον Δήμο μας.
Έπειτα όμως από γενικευμένες αντιδράσεις πολλών τοπικών φορέων του Δήμου μας, αλλά και γενικότερα της Ηπείρου, η παράταξή μας είχε υποχρέωση και ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου, να συγκληθεί το Σώμα, να γίνει συζήτηση και να ακουστούν και οι απόψεις αυτών που αντιδρούν στην απόφαση που είχε ληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Δυστυχώς παρότι στην συνεδρίαση αυτή ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις, οι οποίες σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσουν, η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να υποβαθμίσει αυτές, είτε λέγοντας ότι αυτά δεν ευσταθούν και να ενημερωθούμε καλύτερα, είτε επιδεικνύοντας αλαζονεία και δια στόματος Δημάρχου να λέγεται ότι δεν τον ενδιαφέρει και ούτε θέλει να διαβάσει την στρατηγική μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων.
Το αίτημά μας και το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, αλλά για να γίνει κατανοητό από τη Δημοτική Αρχή, θα πρέπει να μάθει να αφουγκράζεται τις ανησυχίες των συνδημοτών μας και όχι μόνο τα προσωπικά ΕΓΩ και ΘΕΛΩ της
Όσον αναφορά την παράταξή μας, ΝΑΙ κ. Δήμαρχε,  καταλαβαίνουμε το άγχος σας, .....κάποιοι το ονομάζουν πανικό, είμαστε όμως τόσο ενωμένοι, που δεν μπορείτε να μας διασπάσετε!!!

Για την παράταξη
Ο επικεφαλής


Δημήτρης Σ. Ντότης

Οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου 2018

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Ταμείων, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων και  θα ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου για τον Φεβρουάριο 2018.
Αναλυτικά:
Το Δημόσιο θα τις καταβάλλει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.
Το ΙΚΑ θα τις καταβάλλει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.
Ο ΟΑΕΕ θα τις καταβάλλει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018.
Ο ΟΓΑ θα τις καταβάλλει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018.
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.
Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Παρασκευή  2 Φεβρουαρίου 2018.
Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα τις καταβάλλουν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.

Σύλλογος Αποδήμων Μικροσπηλιωτών Τζουμέρκων: Κοπή Πίτας και γλέντι, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00 στο κέντρο ''Παράδεισος'', Τελαμώνος 87, Ανθούπολη, Περιστέρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων Μικροσπηλιωτών Τζουμέρκων σας προσκαλεί στον Ετήσιο χορό του Συλλόγου στον οποίο θα κοπεί πίτα και για τους εν Αθήναι Μικροσπηλιώτες και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σαββάτο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στην αίθουσα δεξιώσεων "Σάλα Παράδεισος" (Τελαμώνος 87 Ανθούπολη).
Τιμή εισόδου 20 € με πλήρη μενού, απεριόριστα ποτά (κρασί-μπύρα) και αναψυκτικά.
Θα μας διασκεδάσει δημοτική ορχήστρα.
Κλαρίνο: Σακκάς Δημήτρης & Γίτσας Αποστόλης.
Τραγούδι: Τζουμερκιώτης Δημήτρης,
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε έγκαιρα για την συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα μέχρι 31/01/2018.
Με τιμή το Δ.Σ

Η Αδελφότητα Αμμμοτοπιτών Άρτας, κόβει τη Πίτα της και διασκεδάζει, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 21.00', στο Green Park, δίπλα στο Κολυμβητήριο, εντός του Άλσους Βέικου, στο Γαλάτσι


Συλλήψεις δύο ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δύο άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, φυλάκισης εννέα ετών, τεσσάρων μηνών και είκοσι ημερών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράνομη προώθηση μεταναστών.
Χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, φυλάκισης ενός έτους, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ο Σύλλογος Πλατανούσας Ιωαννίνων Αθηνών κόβει τη Πίτα του και γλεντάει, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 21.00΄, στο ''Αρχοντικό Hall'', Καρπενησίου 20, Περιστέρι


Ο Σύλλογος Πλατανούσας Ιωαννίνων Αθηνών κόβει τη Πίτα του και γλεντάει, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 21.00΄, στο ''Αρχοντικό Hall'', Καρπενησίου 20, Περιστέρι.

Υγρό face lift: Το σύγχρονο λίφτινγκ χωρίς νυστέρι

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση της Πλαστικής και ιδιαίτερα της Αισθητικής Χειρουργικής, που «θέλει» τις θεραπείες να αποκαθιστούν τα προβλήματα, εύκολα και ανώδυνα, χωρίς να φέρνουν αλλαγές στην καθημερινότητα των ανθρώπων, το λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, στην πιο λάιτ εκδοχή του, «καταργεί» το νυστέρι  και γίνεται αναίμακτα, ανώδυνα και χωρίς τομές. 
 «Το υγρό λίφτινγκ είναι μια συνδυαστική, μη επεμβατική θεραπεία. Συνδυάζει τα ενέσιμα υλικά με τα μηχανήματα, τα οποία αναζωογονούν το πρόσωπο, προσφέροντας ένα  “φρέσκο”  και υγιές αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές», αναφέρει η Δρ. Αναστασία Σεφέρη–Δανιήλ, MD, PhD, πλαστική χειρουργός στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS).
«Η μέθοδος εξαφανίζει τις ρυτίδες, αποκαθιστά τον χαμένο όγκο, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος, το ενυδατώνει, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και καθυστερεί την εφαρμογή των μόνιμων χειρουργικών μεθόδων», συμπληρώνει.
Τα δύο στάδια
Το υγρό face lift χωρίζεται σε δύο στάδια: την εφαρμογή του και το follow up.
Το 1ο στάδιο περιλαμβάνει προσεκτική έγχυση όλων των ενέσιμων εμφυτευμάτων στο πρόσωπο και έπειτα τη χρήση των μηχανημάτων (λέιζερ/ ραδιοσυχνότητες). Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι  η αλλαντική τοξίνη (Botox - Dysport)- για ρυτίδες έκφρασης, μάτια, μέτωπο, μεσόφρυο-, το υαλουρονικό οξύ για λεπτές ρυτίδες και αποκατάσταση όγκου, τα βλαστοκύτταρα καθώς και βιταμίνες και ιχνοστοιχεία (μεσοθεραπεία) για λείανση και ελαστικότητα του δέρματος.