Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Η ΧΩΡΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΘΕΑΤΕΣ!!!
ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ,ΦΤΩΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ,ΟΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΕΡΓΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ(ΜΙΖΑ)ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ.
ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!
ΑΠΟ ΤΙ;
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ!!!
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ(1)!!!
ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ.
ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ.
ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΣ 'Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.
ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ, ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ 160 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ.
ΕΙΔΑΝ, ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ''ΠΡΕΠΕΙ'' ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ''ΝΕΝΕΚΟΙ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ'' ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.
ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ "ΒΟΛΕΥΤΗΣ".
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΕΚΤ 'Η Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ Α Μ Ι Α ΜΑ Κ Α Μ ΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ.
ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ


ΤΑΚΗΣ

ΚΟΝΙΤΣΑ: Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων


Συνελήφθη χθες (26-2-2012) το απόγευμα, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 41 ετών, κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων.
Ειδικότερα, ο 41χρονος ως ιδιοκτήτης περιπτέρου, κατείχε προς πώληση εξακόσιες δώδεκα (612) κροτίδες, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια εμπορίας βεγγαλικών-κροτίδων.
Ο συλληφθείς, μετά τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, αφέθηκε ελεύθερος, ύστερα από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές, οι οποίοι οργανωμένα από κοινού, με δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέφεραν δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν σήμερα (27-02-2012) νωρίς το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 46 και 29 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Συνελήφθησαν επίσης και δώδεκα (12) αλλοδαποί μετανάστες, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 18 έως 23 ετών, ενώ αναζητείται ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένες έρευνες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εντόπισαν στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας δύο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, στα οποία, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, οι διακινητές μετέφεραν συνολικά δώδεκα (12) αλλοδαπούς μετανάστες, προκειμένου να μεθοδευθεί η προώθησή τους στο εξωτερικό.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι Αφγανοί μη νόμιμοι μετανάστες παρελήφθησαν από τους διακινητές το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (26-02-2012) σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελικό προορισμό την Ιταλία.
Οι διακινητές, με την επιστροφή τους στην Αθήνα, θα ελάμβαναν για τη μεταφορά από μέλος του κυκλώματος το ποσό των επτακοσίων (700) ευρώ ο καθένας.
Τα δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν από τους διακινητές κατασχέθηκαν ενώ κατασχέθηκαν και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών τους και τον εντοπισμό τυχών άλλων εμπλεκομένων.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Χρήστος Παπουτσής

Με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο υπέβαλε την παραίτησή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.
Ο κ. Παπουτσής υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Κερδίζει έδαφος το «κούρεμα» σε όλα τα δάνεια

Την ανακοίνωση ρυθμίσεων που θα διευκολύνουν την αποπληρωμή δανείων που έχουν πάρει από όλες τις εμπορικές τράπεζες δανειολήπτες, ανεξάρτητα από το εάν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή μη, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή κ. Δημήτρης Σπυράκος.

«Ο χρόνος τρέχει πιεστικά. Δεν είναι ένα ζήτημα μηνών ή εβδομάδων, είπε ο κ. Σπυράκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς σχετικά με το χρόνο ανακοίνωσης των οριστικών αποφάσεων, τον οποίο προσδιόρισε εντός του Μαρτίου.
Το ζητούμενο είναι ο διάλογος που έχει ξεκινήσει με τις εμπορικές τράπεζες να οδηγήσει σε ρυθμίσεις και ενήμερων μέχρι σήμερα δανείων που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, είπε ο κ. Σπυράκος, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα πρέπει να προσφέρουν την δυνατότητα στους οφειλέτες να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις με βάση τα νέα εισοδηματικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για αυτούς.

Διαγωνισμός καλύτερης παραδοσιακής ηπειρώτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου, στις 8 Μαρτίου 2012, που γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, για μία ακόμη φορά καινοτομεί και πρωτοτυπεί. Αντί των καθιερωμένων πλέον εκδηλώσεων που διοργανώνονται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο, για να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, φέτος προγραμμάτισε ειδική εκδήλωση, τον ''Διαγωνισμό καλύτερης παραδοσιακής ηπειρώτικης πίτας'' για να τιμήσει την νοικοκυρά, την Ηπειρώτισσα νοικοκυρά, που αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στην κουζίνα και το μαγείρεμα. Έτσι καλεί στις 8 Μαρτίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00', στα γραφεία του Συνδέσμου, Βηλαρά 2, 3ος όροφος, απέναντι από την είσοδο, του Ιερού Ναου του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, όλους τους φίλους του Συνδέσμου, τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου, να γευθούν με ελεύθερη είσοδο τις γυναικείες ηπειρώτικες εμπνεύσεις και μυρωδιές της ηπειρώτικης κουζίνας στις πίτες. Και βέβαια ειδική επιτροπή που θα αποτελείται από γευσιγνώστες της κουζίνας της Ηπείρου, θα βραβεύσει τις καλύτερες εμπνεύσεις των γυναικών μελών του Συνδέσμου.
Επιπλέον θα προσφερθούν και άλλα εδέσματα που θα ''εμπνευστούν'' οι γυναίκες του Συνδέσμου, θα ''ρεύσει'' ηπειρώτικο τσίπουρο, που καθένας θα το γευθεί κατά το δοκούν και βέβαια θα διασκεδάσουν οι παρευρισκόμενοι με παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική και θα χορεύσουν όλοι ελεύθερα.
Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου δηλώνει ότι, θα είναι μεγάλη χαρά για τις γυναίκες μέλη του, η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, διαβεβαιώνοντας ότι, όσοι παρεβρευθούν, θα ευχαριστηθούν και θα φύγουν με τις πιό όμορφες εντυπώσεις από μιά γιορτή που μόνο οι Ηπειρώτισσες ξέρουν να διοργανώνουν.

Νέα φορολογική επίθεση σε ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζομένους

Μετά τις εκλογές τα κακά μαντάτα...


Αλλεπάλληλα φορολογικά «χτυπήματα» θα δεχθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι μετά τις εκλογές οι οποίες εκτιμάται ότι θα γίνουν στο τέλος Απριλίου, καθώς μετατίθεται για τον Μάιο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων που κρύβει τις παγίδες όλων των νέων επιβαρύνσεων, αλλά και θα φέρει και την έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2011.

Έξι είναι τα μέτρα που οδηγούν στα ύψη τη φορολογική επιβάρυνση για περίπου 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και 3.500.000 νοικοκυριά.
Η μείωση του αφορολογήτου από 12.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, οι αλλαγές στη φορολογική κλίμακα, η μείωση όλων των φοροαπαλλαγών, η κατάργηση του μέτρου των αποδείξεων στο σκέλος της έκπτωσης φόρου, η αύξηση των τεκμηρίων διαβίωσης, αλλά και η πληρωμή της έκτακτης εισφοράς μαζί με τους υπόλοιπους φόρους εισοδήματος αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα για την τσέπη 8.500.000 φορολογουμένων που θα διαπιστώσουν με την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης πολύ μεγαλύτερες επιβαρύνσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
Στα παραπάνω μέτρα, όπως αναφέρει το «Βήμα», θα πρέπει να προστεθούν και δύο ακόμη που θα επιβαρύνουν όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Πρόκειται για το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ που θα αρχίσει να φθάνει στα νοικοκυριά μετά τον Απρίλιο του 2012, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κληθούν να πληρώσουν εφέτος και το τέλος επιτηδεύματος που από 300 ευρώ πέρυσι εκτοξεύεται εφέτος στα 500 ευρώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μόνο από τη μείωση του αφορολογήτου οι φορολογούμενοι χωρίς παιδιά θα επιβαρυνθούν με 700 ευρώ, οι φορολογούμενοι με 1 παιδί με 770 ευρώ, με 2 παιδιά με 840 ευρώ επιπλέον φόρους σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ τα μεγάλα «θύματα» είναι όσοι έχουν από τρία παιδιά και πάνω, καθώς η πρόσθετη επιβάρυνση ανέρχεται σε περίπου 2.500 ευρώ.
Οι επιβαρύνσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η έκτακτη εισφορά που θα πλήξει όλα τα εισοδήματα που ξεπερνούν σε ετήσια βάση τα 12.000 ευρώ θα περιληφθεί στο εκκαθαριστικό της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος 2012, ενώ στο ίδιο σημείωμα θα υπάρχουν οι έκτακτες εισφορές για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κινητήρα άνω των 2.000 κυβικών, σκαφών αναψυχής και δεξαμενών κολύμβησης (πισίνες).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: «Μην ακούω περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης»


«Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω» λέει ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία κοιτά μπροστά με ένα πρόγραμμα εστιασμένο στην ανάπτυξη.
«Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης» αναφέρει, ενώ σημειώνει ότι με τη νέα σύμβαση η Ελλάδα κερδίζει χρόνο και ανάσα έχοντας φθάσει στο παρά ένα της εξόδου από το ευρώ.
«Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος κουρεύτηκε και τα επιτόκια θα πέσουν. Ενώ το προηγούμενο Μνημόνιο ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε κούρευε το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω απ' όλα σκότωνε και τελικά σκότωσε την οικονομία» δήλωσε.
«Άσε που τότε δεν κινδυνεύαμε να βγούμε από το ευρώ, ενώ τώρα φτάσαμε στο παρά ένα. Εγώ ανάπτυξη ζητούσα τότε, για πρόγραμμα με προτεραιότητα στην ανάπτυξη μιλάω και τώρα» είπε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι «ενώ τότε ήμασταν μόνοι μας, τώρα και μέσα και έξω από την Ελλάδα όλο και περισσότεροι συμφωνούν μαζί μας. Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα».
«Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης» σημείωσε για να συμπληρώσει:
«Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα: Με σημαία μας την ανάπτυξη για να βγούμε από 'δω που μας έφεραν».
«Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα. Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της» καταλήγει.


ΠΗΓΗ: www.in.gr

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: «Έκλεισε για εμένα η πόρτα του ΠΑΣΟΚ»

Την οριστική απομάκρυνσή της από το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει η κα Λούκα Κατσέλη χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε νέο κόμμα, καθώς όπως αναφέρει η πόρτα του ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει για την ίδια οριστικά και βρίσκεται σε συζητήσεις με στελέχη όλων των κομμάτων που συμμερίζονται τις θέσεις της.
Η δήλωση της κα Κατσέλη ερμηνεύεται ως μία ακόμη ένδειξη ότι προσανατολίζεται στην ένταξή της σε νέο σχηματισμό.
Μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ την Κυριακή η πρώην υπουργός τόνισε ότι δεν βλέπει τη δυνατότητα επανόδου της στο κόμμα.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν εκφράζει πλέον τις θέσεις για τις οποίες έχω αγωνιστεί», πρόσθεσε.
Επισήμανε ακόμη ότι τις απόψεις που έχει εκφράσει τις συμμερίζονται και «πολλοί βουλευτές όχι μόνον από αυτούς που διαγράφτηκαν, αλλά και που βρίσκονται μέσα στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση».
Πάντως , όπως επισήμανε, δεν γνωρίζει αν οι συζητήσεις αυτές θα έχουν αποτέλεσμα.
Σε ό,τι αφορά την οικονομία, εξέφρασε και πάλι την αντίθεση της στο νέο μνημόνιο λέγοντας ότι τα μέτρα «θα δέσουν το κράτος χειροπόδαρα», «υπονομεύουν την έξοδο της χώρας από την κρίση» και επιφέρουν ακόμη μεγάλα πλήγματα στις εργασιακές σχέσεις.
Τέλος χαρακτήρισε εκ νέου τα περί χρεοκοπίας και περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ «ψεύτικα διλήμματα».


ΠΗΓΗ: www.in.gr

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας λόγω Καθαράς Δευτέρας

Ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα, τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για τη διευκόλυνση της επιστροφής των ταξιδιωτών της Καθαράς Δευτέρας. Ειδικότερα, σε ισχύ τίθεται από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στο ρεύμα εισόδου των εθνικών δρόμων.
Παράλληλα, συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ελέγχους, ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες σωστής οδικής συμπεριφοράς, να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων και πριν ταξιδέψουν να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Ό,τι βρουν πια αρπάζουν οι κλέφτες στην Ήπειρο!

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς…

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει και στην Ήπειρο οι λογής - λογής δράστες που αρπάζουν πλέον ό,τι βρουν από σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα, ακόμη και από πολίτες που αμέριμνοι περπατούν στο δρόμο!
Το πρόσφατο περιστατικό με την κλοπή τσάντας από ηλικιωμένο στα Γιάννινα, που περιείχε σχεδόν 140.000 ευρώ, αλλά και τα συνεχή περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στο Αστυνομικό Δελτίο, έχουν μεγαλώσει την ανασφάλεια των πολιτών, που δικαιολογημένα ζητούν περισσότερα μέτρα προστασίας.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι δράστες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και αρπάζουν ό,τι βρουν, από το πιο μικρό αντικείμενο μέχρι και τα πιο πολύτιμα, ακόμη και θρησκευτικές εικόνες, ενώ «θραύση» κάνουν τελευταία τα τρόφιμα και τα ποτά!
…………….............
Δυστυχώς, σε αρκετές περιπτώσεις πολλοί δράστες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και βία απέναντι στα θύματά τους. Γι’ αυτό δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, ότι οι κάτοικοι εύχονται τουλάχιστον να μην βρίσκονται στο σπίτι, αν τυχόν σε αυτό τρυπώσουν διαρρήκτες...


ΠΗΓΗ: http://www.proinoslogos.gr/