Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου ''Το Κούγκι'', παρουσιάζει το λαογραφικό θεατρικό έργο «Το προξενιό της Λενιώς», την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, ώρα 19:00 στον πολυχώρο του Δήμου Π. Φάληρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος

Η Ένωση Ηπειρωτών Αγ. Δημητρίου «Το Κούγκι», παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Το προξενιό της Λενιώς» του Ηλία Δήμα, ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φυσικής Αγωγής, συγγραφέα πολλών βιβλίων σχετικών με την παράδοση, στον πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, ώρα 19:00.
Πρόκειται για ένα ηθοπλαστικό έργο, δοσμένο με πολύ χιούμορ βασισμένο στην παραδοσιακή κοινωνία και τον τρόπο που γινόταν τα προξενιά.
Πρόκειται για μία ηθογραφία που μας ταξιδεύει στα ορεινά χωριά της Ηπείρου σε κάποιες άλλες εποχές.

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Εκδήλωση υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, για την αξία και την προσφορά του Ιερέως διαχρονικά, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΔΑΠ


H Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, πραγματοποιεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ώρα 6:00 το απόγευμα στον Παρακάλαμο (αίθουσα ΚΔΑΠ) την εκδήλωση για την αξία και τη διαχρονική προσφορά των ιερέων.

Στην εκδήλωση – που έχει τίτλο «όλα για τη δόξα του Χριστού» θα μιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος, ιεροδιδάσκαλος της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους και Κατερίνης π. Αθανάσιος Μαρινόπουλος και θα ακολουθήσουν ύμνοι και τραγούδια από τις Βυζαντινές – παραδοσιακές χορωδίες της Ιεράς Μητρόπολης καθώς και απαγγελίες και παρουσίαση προβολών.
Τα τραγούδια θα συνοδεύουν, ανάλογα με τα μουσικά κομμάτια τα όργανα: βιολί, λαούτα, κλαρίνο, τουμπελέκι, κιθάρα, μπουζούκι και αρμόνιο.
Η εκδήλωση για πρώτη φορά είχε παρουσιαστεί στην Κόνιτσα.

Πρόγραμμα εορτής
«Εὐλογητὸς εἶ Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν....» Ἀπολυτίκιον Πεντηκοστῆς (ἦχος Πλ. τοῦ Δ΄)
 Σύντομη παρουσίαση τῆς Ἐκδηλώσεως.
 «Πάντα χορηγεῖ τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον...» Στιχηρὸν ἰδιόμελον Ἑσπερινοῦ Πεντηκοστῆς (ἦχος Α΄)
 Ὁμιλία τοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ἀθανασίου Μαρινοπούλου.
 « Ὁ πολύτεκνος παπᾶς»........................ Ποίημα τοῦ Π.Μ. Σωτήρχου.
 «Βασιλεῦ Οὐράνιε» .....Δοξαστικὸν τῶν Αἴνων τῆς Πεντηκοστῆς (ἦχος Πλ. τοῦ Β΄)
 « ’Απορία».............................................(Προβολή).
 « Στὸν Ἱερέα» .................................Τραγούδι σὲ ἦχο Γ΄.
 « Ὁ παπα - Χαράλαμπος καὶ τὸ Express Samina ».......(Ἀληθινὸ περιστατικό).
 «Στὴν πηγὴ τοῦ χωριοῦ μου» ...............(Τραγούδι σὲ ἦχο Πλ τοῦ Α΄)
 Σκέψεις γιὰ τὸ ἔργο τοῦ ἱερέως, ὅπως ἀποτυπώθηκαν στὸ Ἡμερολόγιο τοῦ στρατιωτικοῦ Ἱεροκήρυκος καὶ ἐθνομάρτυρος π. Χρυσοστόμου Τσοκώνα.......................(Προβολή)
 «Ὅλα γιὰ τὴν δόξα τοῦ Χριστοῦ» .............(Τραγούδι σὲ ἦχο Πλ. τοῦ Α΄)
 «Ὅτε καταβὰς τὰς γλώσσας συνέχεε..»...........(Κοντάκιον Πεντηκοστῆς σὲ ἦχο Πλ. τοῦ Δ΄)
 «Στὸν ποιμένα» ..............(Τραγούδι σὲ ἦχο Γ΄)
 Χαιρετισμοί -Κλείσιμο Εκδηλώσεως.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους

Συνελήφθησαν, χθες (26.11.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Αφγανιστάν και ένας υπήκοος Ιράκ, ηλικίας 26 και 32 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να διευκολύνουν την έξοδο ενός παράνομου μετανάστη, Ιρακινής καταγωγής, από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων και δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην είσοδο της πόλης της Ηγουμενίτσας ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο οι δύο διακινητές είχε επιβιβάσει έναν 28χρονο μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να τον μεταφέρουν στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας ώστε να εξέλθει από την ελληνική επικράτεια.
Το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Προγράμματα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση

Στο 32% θα είχε σκαρφαλώσει σήμερα το ποσοστό ανεργίας – σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ- αν δεν είχαν «τρέξει» στην αγορά τα 71 προγράμματα διατήρησης θέσεων εργασίας, προώθησης της απασχόλησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης από τις αρχές του 2010, συνολικού προϋπολογισμού 3,9 δισ. ευρώ, τα οποία ωφέλησαν σχεδόν 1.178.241 άτομα.

Εκτιμάται ότι με τις δράσεις αυτές έχει επιτευχθεί μια ανάσχεση / συγκράτηση του ρυθμού αύξησης της ανεργίας τουλάχιστον κατά 5% - 7%.
Παράλληλα, στα μέτρα που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ στο πεδίο της κοινωνικής προστασίας των ανέργων και των εργαζομένων - επιδόματα ανεργίας, προγράμματα πλησίον της σύνταξης, κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μακροχρόνια ανέργων, παροχές οικογένειας και μητρότητας - εντάσσονται περίπου 1.200.000 άτομα, ενώ οι δράσεις αυτές εκτιμάται ότι θα κοστίσουν το τρέχον έτος 2,0 δισ. ευρώ.
Το ποσοστό απορρόφησης των κοινοτικών πόρων (ΕΣΠΑ), ξεπερνά σύμφωνα με τη διοίκησης του ΟΑΕΔ το 46,5% . Σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη 14 προγράμματα του οργανισμού στα οποία μπορείτε να ενταχθείτε είτε ως άνεργοι , είτε ως εργοδότες , είτε ως εκπαιδευόμενοι
B. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Την περίοδο αυτή παραμένουν ανοικτά προς υποβολή αιτήσεων τα παρακάτω προγράμματα του Οργανισμού:
1)«Ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 25.000 ανέργων».

ΑΡΤΑ: Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους

Συνελήφθη, χθες (26-11-2012) το απόγευμα στην Ιόνια Οδό Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν ομοεθνή του μη νόμιμο μετανάστη.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, που οδηγούσε ο 35χρονος, διαπίστωσαν ότι αυτός μετέφερε στην ενδοχώρα, ένα 24χρονο μη νόμιμο μετανάστη, έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Εκλογή πενταμελής συντονιστικής επιτροπής

Η οργάνωση βάσης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πωγωνίου εξέλεξε αντιπρόσωπο για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη και πενταμελή συντονιστική επιτροπή, τους:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ
ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΣΠΥΡΟ
ΖΗΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΥΡΟ
ΚΟΛΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΚΡΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ

Μέχρι την Παρασκευή η καταγραφή των συνταξιούχων ΟΓΑ

'Όσοι το αμελήσουν χάνουν τη σύνταξή τους από τον Ιανουάριο


Την ερχόμενη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, ολοκληρώνεται η διαδικασία της καταγραφής των συνταξιούχων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων.
Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ θα πρέπει να καταγραφούν (στα ΕΛΤΑ ή στην Τράπεζα που έχουν ανοίξει λογαριασμό πίστωσης της σύνταξης) και, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Οργανισμού, σε όσους δεν καταγραφούν θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης, αρχής γενομένης από τον μήνα Ιανουάριο 2013. Για την καταγραφή απαιτείται η φυσική παρουσία των συνταξιούχων, ενώ, σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΟΓΑ, δεν θα δοθεί παράταση λόγω δεσμευτικών ημερομηνιών τεχνικής ολοκλήρωσης της καταγραφής.
Σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός αναφέρει ότι για τη διευκόλυνση της καταγραφής των συνταξιούχων, που δεν έχουν παραλάβει την ενημερωτική επιστολή υπάρχει διαδικτυακή εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) «Εκτύπωση Ενημερωτικής Επιστολής Καταγραφής Παρουσίας Συνταξιούχων», μέσω της οποίας οι συνταξιούχοι μπορούν να εκτυπώσουν την επιστολή καταχωρώντας τον Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου (ΑΜΣ) και τον ΑΜΚΑ.
Για τους συνταξιούχους, που στην ενημερωτική επιστολή δεν είναι συμπληρωμένος ο ΑΦΜ ή ο ΑΦΜ είναι λανθασμένος, υπάρχει διαδικτυακή εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ, «Δήλωση ΑΦΜ για συνταξιούχους προς καταγραφή», μέσω της οποίας μπορούν να καταχωρήσουν τον σωστό ΑΦΜ και να εκτυπώσουν την επιστολή.

ΠΗΓΗ: www.capital.gr

Πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, προς την Ηπειρωτική Νεολαία της Αττικής, σε συνάντηση όλων των Νέων της Αποδημίας, την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 18.30', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, Πλατεία Κοτζιά, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων

Αρ. Πρωτ 2211
Αθήνα 26-11-12
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος καλεί νέες και νέους από 18- 35 ετών που είναι μέλη Αδελφοτήτων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών της Ηπειρωτικής Αποδημίας σε σύσκεψη στην αίθουσα της ΠΣΕ (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος) τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 6,30 μ.μ., με θέμα: Λειτουργία τμήματος Νεολαίας (ρόλος, περιεχόμενο δραστηριοτήτων, δομή) στα πλαίσια της ΠΣΕ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Δ. Οικονόμου    Ιπποκράτης Μιχ. Κατσένης

Νέα νίκη για την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Αναγέννηση κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει το τρίποντο, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία, που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
ΑΠΟΕΛ - Πετσάλι 1-2
Ανάργυροι - Καρίτσα 4-3
Καρυές - Α.Ε. Γιάννενα 3-1
Ζίτσα - Βοτονόσι 5-0
Πανζαγορισιακός - Μάρμαρα 3-0
Κεφαλόβρυσο - Μπισδουνάκι 4 - 2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Καρυές: 16
2.Κεφαλόβρυσο: 15
3.Πετσάλι: 13
4.Ζίτσα: 11
5. Ανάργυροι: 11
6. Πανζαγορισιακός: 10
7.Α.Ε. Γιάννενα: 8
8.ΑΠΟΕΛ: 7
9.Καρίτσα: 2
10.Μάρμαρα: 2
11.Βοτονόσι: 1
12.Μπισδουνάκι: 0

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβετε φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Το δικαίωμα να αιτηθούν φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος στέγασης λαμβάνοντας το ποσό των 1.000 ευρώ έχουν οι οικογένειες όλων εκείνων που σπουδάζουν σε πόλεις μακριά από την κύρια κατοικία τους αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να απευθυνθούν στις κατά τόπους ΔΟΥ κάνοντας τη σχετική αίτηση.

Αυτό που προβλέπει η νομοθεσία είναι ότι το επίδομα των 1.000 ευρώ δίδεται στους γονείς προπτυχιακών φοιτητών που σπουδάζουν σε ιδρύματα του Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων και τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, καθώς επίσης και για τους προπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών του Πανεπιστημίου της Κύπρου που περιλαμβάνονται στο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι οικογένειες λαμβάνουν το συγκεκριμένο επίδομα για το προβλεπόμενο διάστημα των σπουδών. Για να χορηγηθεί στους φοιτητές πρέπει εκείνοι να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους ή είναι ορφανοί ή οι γονείς τους μένουν στο εξωτερικό.
Οι φοιτητές πρέπει να είναι Έλληνες υπήκοοι ή άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, πρέπει να μένουν σε ενοίκιο σε διαφορετική πόλη από αυτήν που βρίσκεται η κύρια κατοικία της οικογένειάς τους και φυσικά δεν πρέπει (για την πόλη που σπουδάζουν) να έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία σε άλλη κατοικία.
Πάντως, το οικογενειακό εισόδημα δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ ενώ το όριο προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί πέραν του ενός.
Οι γονείς υποχρεούνται να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις τους στις αρμόδιες ΔΟΥ μέχρι τις 31 Μαρτίου κάθε έτους.
Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβληθεί και αντίγραφο του μισθωτηρίου συμβολαίου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι ο φοιτητής διαμένει σε μισθωμένη οικία που βρίσκεται σε πόλη άλλη από αυτήν στην οποία κατοικεί η οικογένειά του.
Σε περίπτωση που φοιτητές συγκατοικούν, θα πρέπει στο μισθωτήριο συμβόλαιο να εμφανίζονται όλοι οι μισθωτές και σε περίπτωση που οι σπουδαστές μένουν σε ξενοδοχείο οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση τουλάχιστον δίμηνης συνεχόμενης διαμονής σ' αυτό καθώς και απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε επικυρωμένο αντίγραφο.

Στην τελική ευθεία πέντε έργα του ΕΣΠΑ

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για πέντε ακόμη έργα του ΕΣΠΑ, καθώς με αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, για τα σχέδια συμβάσεων και τις διαδικασίες ανάθεσης που αφορούν τις πράξεις:

1. «Αντικατάσταση εσωτερικού ...δικτύου ύδρευσης περιοχής Γραμμενοχωρίων Δημοτικής Ενότητας Πασσαρώνος», με προϋπολογισμό 634.650,11 €.
2. Αποχέτευση οικισμού Τ.Κ. Ασφάκας Ασφάκας, Δήμου Ζίτσας,συνολικού προϋπολογισμού 1.175.000 ευρώ.
3. Κατασκευή δικτύου διευθέτησης ομβρίων υδάτων στα επικίνδυνα τμήματα του οικισμού Τ.Κ. Άνω Λαψίστας Δήμου Ζίτσας προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.
4. «Ανάπλαση πεζοδρομίων και κλιμάκων στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 520.000 ευρώ. (Η έγκριση γίνεται υπό προϋποθέσεις).
5. «Δημιουργία χώρου υπαίθριας αναψυχής στη θέση ‘Περίβολος’ Τ.Κ. Σκαμνελίου Δήμου Ζαγορίου», προϋπολογισμού 124.950 ευρώ. (Η έγκριση γίνεται υπό προϋποθέσεις).

Σε εξέλιξη η πρωτοβουλία «Epirus Friendly Shopping»

Στην στήριξη των τοπικών αγορών της Ηπείρου, αλλά και των καταναλωτών στοχεύει η πρωτοβουλία «Epirus Friendly Shopping» που από κοινού υλοποιούν η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών, η...Ο.Ε.Β.Ε. Ιωαννίνων, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Οδυσσέας Πότσης, από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Ιωαννίνων κ. Ν. Γκόλα, τον πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε. Ιωαννίνων κ. Σ. Χορέβα, και τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ι. Μήτση, υπογράμμισε πως η πρωτοβουλία στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των επιχειρηματιών. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, θα αναρτούν το ειδικό σήμα του «Epirus Friendly Shopping» με το ποσοστό έκπτωσης και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αφορά. Παράλληλα, σχετικές πληροφορίες θα υπάρχουν στην υπό κατασκευή ιστοσελίδα, προς ενημέρωση όλων των καταναλωτών, σημείωσε ο κ. Πότσης.
«Είναι εθελοντική η συμμετοχή και ο ίδιος ο επιχειρηματίας κρίνει αν θα συμμετέχει με μία ημέρα ή με ένα πιο διευρυμένο πρόγραμμα, αλλά και το ποσοστό της έκπτωσης. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε σε καμιά τιμολογιακή πολιτική, σε καμία προθεσμία. Οι ίδιοι θα κρίνουν. Όμως, να απευθύνουμε ένα κάλεσμα και προς τους καταναλωτές να προτιμήσουν αυτές τις επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν σε αυτό το προσκλητήριο, ώστε μαζί να έχουμε τη μέγιστη ωφέλεια»
Στόχος της Περιφέρειας Ηπείρου είναι η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας στο σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων. Ο κ. Πότσης ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθούν σχετικές συσκέψεις με τους αρμόδιους φορείς την Τετάρτη στην Π.Ε. Άρτας, την Πέμπτη στην Π.Ε. Πρέβεζας και την Παρασκευή στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.