Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Φωτό: Γιώργος Ζήνδρος
Ο Τζημόπουλος σκόραρε στο 91΄ και πάγωσε τη Νέα Σμύρνη
 Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Μάρκο Βελλίδη.
Στο 34΄, όταν ο Λάζαρος Λάμπρου απέφυγε όμορφα τους αντιπάλους του, έκανε τη σέντρα-σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του -ανήμπορου να αντιδράσει- Μάρκου Βελλίδη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στις ευκαιρίες στο 43', όταν ύστερα από υπέροχη συνεργασία των Κόντε-Μπετρά, η μπάλα έφτασε στον Ευρυπίδη Γιάκου, αλλά το συρτό σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κότνικ.
Στο 34' ωραία ατομική ενέργεια του Λάμπρου, ο οποίος επιχείρησε τη σέντρα-σουτ απ' τα αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη!
Ο Μανθάτης στο 91' εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του ΠΑΣ.
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63' Γεσίλ).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87' Σκόνδρας), Μπετρά (59' Μανθάτης), Κόντε.

Ισόπαλοι με 1-1 Π.Α.Σ. Αγίας Μαρίνας και Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος-Διπλό της Αναγέννησης στον Α.Π.Ο.Ε.Λ. (0-1)

*Μοιράστηκαν τους βαθμούς Π.Α.Σ. Αγίας Μαρίνας και Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος γκολ το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας αφού ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 για την 18η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου της  MAISON της Β΄ ερασιτεχνικής.
Η  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος άνοιξε το σκορ στο 8΄  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μούτα Περικλή.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 12΄ με τον Παπαρούνα Ηλία.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Γέρακος Δημήτριος, Ναθαναήλ Νικήτας, Ντέλλας Κων/νος, Μούτας Περικλής, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος, Τσαραώσης Ευάγγελος, Γκίτσας Βασίλειος (Στρακόσας Άντζελο 81΄), Χαρίσης Ιωάννης, Μπουτοβίνας Αλέξανδρος (Καρδάσης Γεώργιος 75΄),   Καραγιάννης Θεοχάρης (Κασίμης Μάριος 62΄)
ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας:
Γιαμβριάς Αντώνιος, Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Χωραβάτης Παναγιώτης (Γκόγκα Ντιτιόν 69΄), Παππάς Γεώργιος,  Λαγκαβάνης Απόστολος (Harizaj Robert 81΄), Likaj Besmir, Τσίκας Χρήστος (Κωνσταντινίδης Ιωάννης 77΄), Φίνος Φώτιος (Χωραβάτης Βασίλειος 46΄), Σταματόπουλος Ραφαήλ, Παπαρούνας Ηλίας, Πασχάλης Χρήστος
* Το τρίποντο πήρε στο γήπεδο Epirus Sport το απόγευμα της Κυριακής η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου επί του Α.Π.Ο.Ε.Λ με σκορ 1-0.
Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους, πέτυχε στο 12΄ ο Μπάφας Ιωάννης.

Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίχτες γιατί ο Χαλούλος Δημήτρης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89΄.
Α.Π.Ο.Ε.Λ.:
Καρατζένης Κωνσταντίνος, Σερέτης Ιγνάτιος-Μιχαήλ,

Χαλούλος Δημήτριος, Στεφάνου Ελευθέριος (Μπόζιος Αλκιβιάδης 91΄), Γκούμας Κωνσταντίνος, Τσουμάγκας Χρήστος (Οικονόμου Στυλιανός 75΄), Γκούμας Ιωάννης (Κώτσιας Νεκτάριος  62'), Τσαπέτης Παναγιώτης, Κούτλας Βασίλειος, Λούζης Χρήστος, Χαντζάρας Φώτιος (Μπαρδάκας Γεώργιος 46΄)
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:

Βαλτάς Γεώργιος, Τάσιος Αλέξανδρος, Χατζόπουλος Σπυρίδων-Ιωάννης, Γκορίτσας Παναγιώτης, Γραμμόζης Γεώργιος (Ντόντης Βασίλειος 50΄), Στεφάνου Χρήστος Συμεωνίδης Θεόφιλος, Makollari Dorjan (Μπάσιος Χρήστος 60΄), Μπάφας Ιωάννης (Κούρος Γιώργος 88΄), Καλησπεράτης Ιωάννης, Καραμάνης Αλέξανδρος

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 4-1
Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  0-3 α.α.  
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 0-2
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 1-1  
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ  1-2 
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 3-0
Α.Π.Ο.Ε.Λ.- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 0-1


Βαθμολογία  στον Α΄ Όμιλο της MAISON της Β΄ ερασιτεχνικής
1. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 48
2. ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 42
3. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 38
4. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 38
5. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  37  
6. Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ 30 
7. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 29
8. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 26
9. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 24
10. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 20  
11. Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 20
12. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 18 
13. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 17
14. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 12
15. Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ -2

16. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ -8 

Δελβινάκι Πωγωνίου: Σύλληψη 34χρονου Αλβανού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (27-01-2018) το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σάμου, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Δελβινάκι Πωγωνίου

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Ανδρέα και του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Νικολάου Λιόλιου, έγινε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Δελβινάκι Πωγωνίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης, ο Πρόεδρος του Δ.Ε.Α.Π. και καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γαλίτσης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αριστοτέλης  Βίλλης και Αναστάσιος Γιούνης καθώς και πάρα πολλοί φοιτητές.

Μεγάλη νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά-Θρίαμβος Σερβιανών 1-0)

*Ο Αγροτικός Αστέρας πέτυχε μια μεγάλη νίκη αφού επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στον Παρακάλαμο του πρωτοπόρου του Ομίλου Θρίαμβου Σερβιανών με σκορ 1-0  για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνικής.
Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους πέτυχε ο Μακρής  Χρήστος στο 34΄.
Στο 53΄ ο Αγροτικός Αστέρας κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Πατσούρας Ανδρέας, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ.
Ο Θρίαμβος Σερβιανών τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίχτες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πάκος Χαράλαμπος στο 81΄ και με κόκκινη κάρτα ο Ριστάνης Ευάγγελος στο 89΄.
Ο Αγροτικός Αστέρας τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίχτες γιατί ο Ζότα Αρσέν αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 91΄.

Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Πανίδης Νικόλαος, Τάσσος Παναγιώτης, Ζόta Romeo, Ζότα Αρσέν, Καράβας Αναστασιος, Μακρής  Χρήστος, Παππάς Θωμάς (Nτρίκος Βασιλειος 74΄), Γκόνης Πέτρος, Πατσούρας Ανδρέας, Νούσης Ευάγγελος (Μπίκας Κων/νος 86΄)
Θρίαμβος Σερβιανών:

Κυρικλίδης Αλέξιος, Πάκος Χαράλαμπος, Μπάλλας Σωτήριας,  Κομπίλας Κωνσταντίνος, Τζίμας Παναγιώτης, Γιάκος Δημήτριος (Βύζας Αστέριος 75΄), Αλεξίου Βάϊος (Βραχνός Παναγιώτης 85΄), Τσιαφίτσας Βάϊος (Ρέψης Χρήστος 57΄), Θανάσης Κων/νος (Ριστάνης Ευάγγελος 46΄), Ηλίας Μιχαήλ, Διαμαντόπουλος Κων/νος
Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνική
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 3-0 α.α.
Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 0-3
Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 0-4  
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 1-1 
Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ 0-0  
ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ 1-1  
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ  1-0  
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 2-2 

Βαθμολογία  Hall of Brands Α΄ Κατηγορία 2017-18
1.      ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 47
2.      Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 43 
3.      ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 37
4.      Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 36        
5.      ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 34    
6.      ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 30
7.      ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 30
8.      ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ 30
9.      Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ 20
10.    Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ 18
11.    Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 17
12.    ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 17
13.    Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 15
14.    Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 12
15.    Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 7
16.    Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ -7
Φωτό: Κυριάκος Ζαβιτσάνος

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση

Κατασχέθηκαν συνολικά εβδομήντα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (124.810) γραμμαρίων

Επιπρόσθετα, ένας εκ των δραστών αναζητούνταν ως δραπέτης, καθόσον είχε παραβιάσει άδεια που του είχε δοθεί από Κατάστημα Κράτησης της χώρας

Συνελήφθησαν, χθες (27-01-2018), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 44, 46 και 44 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στη μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ποσότητας κάνναβης περίπου (124) κιλών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και απόδρασης κρατουμένου.

Επιπρόσθετα, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση και συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιούπολης.
Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τα ξημερώματα, ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, με κατεύθυνση την Ηγουμενίτσα και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Οι επιβάτες του οχήματος δε συμμορφώθηκαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα και απορρίπτοντας ταυτόχρονα στο οδόστρωμα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα στο Πολύδροσο Θεσπρωτίας και τράπηκαν πεζή σε φυγή.
Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς οι τρεις αλλοδαποί δράστες σε δασική περιοχή στο Πολύδροσο Θεσπρωτίας και στη Νεράιδα Θεσπρωτίας και συνελήφθησαν.
Από το οδόστρωμα και το εσωτερικό του οχήματος περισυλλέγησαν συνολικά πέντε σάκοι, που περιείχαν (70) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -124- κιλών και -810- γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν επίσης τα ακόλουθα:
το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων οχημάτων και το είχε ενοικιάσει 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής, προκειμένου χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
ο 44χρονος συλληφθείς αναζητούνταν ως δραπέτης από την 13-02-2016, καθόσον είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε δοθεί από Κατάστημα Κράτησης της χώρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά.
σε βάρος του 46χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία

Συνελήφθη, χθες (27-01-2018) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο 43χρονος κατελήφθη χθες μετά τα μεσάνυκτα, μπροστά στην είσοδο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, να αποβιβάζει από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επτά αλλοδαπούς, υπηκόους Ιράκ (ηλικίας 33, 32, 21, 33, 16, 18 και 22 ετών), εκ των οποίων οι έξι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος μετέφερε τους παραπάνω αλλοδαπούς, από την Αθήνα στην Ηγουμενίτσα, έναντι χρηματικής αμοιβής (300) ευρώ, προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβασή τους στο εξωτερικό, μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας.
Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά κατασχέθηκε καθώς και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του 43χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τον εντοπισμό συνεργών του 43χρονου διακινητή.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα


Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (29-01-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (30-01-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (31-01-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (01-02-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο – Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (02-02-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Κυριακή (04-02-2018) και ώρες από 18:00 έως 23:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση-Ασπράγγελοι-Βίτσα-Άνω Πεδινά-Κάτω Πεδινά-Ελαφότοπος-Αρίστη-Πάπιγκο-Μεσοβούνι-Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (29-01-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (30-01-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (31-01-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (01-02-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεοχώρι - Κτίσματα - Χαραυγή - Καστανή - Αγία Μαρίνα - Κάτω Λάβδανη - Λάβδανη - Διμόκορη - Ψηλόκαστρο - Στρατινίστα - Περιστέρι - Κεράσοβο.
Παρασκευή (02-02-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή – Χουλιαράδες.

Σάββατο (03-02-2018) και ώρες από 08:00 έως 13:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σενίκο - Δομολεσσά - Μικροχώρι - Κερασέα – Λωζανά - Ραδοβίζι - Διχούνι. 

Έμφαση στα πόδια: Η νέα μόδα στην πλαστική χειρουργική

Οι εντυπωσιακές τουαλέτες με τα αχανή σκισίματα, που προτιμούν οι σταρς του Χόλυγουντ στις red carpet εμφανίσεις τους, δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία και αναδεικνύουν τα πόδια τους, που φαίνονται… ατέλειωτα και χωρίς ψεγάδια.
Η νέα τάση στην πλαστική χειρουργική αφορά σε «ολική επαναφορά» των ποδιών και ακούει στο όνομα «Thighlighting». Ουσιαστικά πρόκειται για μια σειρά από επεμβάσεις, όπως λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, ανόρθωση των μηρών, περίγραμμα του εσωτερικού και του εξωτερικού μηρού και χρήση εμφυτευμάτων.
«Η εμφάνισή μας οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος σε γενετικούς παράγοντες, αλλά και στο αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνει κάθε γυναίκα κι έχει να κάνει με το τι τρώει και με το αν γυμνάζεται», μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr).
«Η νέα τάση προέρχεται από τις εμφανίσεις της Angelina Jolie, της Cameron Diaz, αλλά και μοντέλων, όπως της Kendall Jenner και της Bella Hadid, που φοράνε φορέματα με πολύ βαθιά σκισίματα. Και η αλήθεια είναι ότι, όταν οριοθετηθεί σωστά το σχήμα των μηρών, βοηθά στην επιμήκυνση των ποδιών, δημιουργώντας μια ψιλόλιγνη σιλουέτα».
Γενικά από το σώμα επιτρέπεται να αφαιρεθούν μέχρι 3 – 4 lt λίπους. Από το γόνατο 50 – 300 cc ανάλογα με την περίπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τις γάμπες.
Η ανόρθωση των μηρών διορθώνει την χαλάρωση στους μηρούς και είναι μια αρκετά συνηθισμένη επέμβαση στην πλαστική χειρουργική. Αφορά κυρίως σε γυναίκες και σε άνδρες, που έχασαν απότομα πολλά κιλά και βλέπουν το δέρμα τους να «κρέμεται», έχοντας χάσει το σφρίγος και την ελαστικότητά του. Το δέρμα στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών είναι αρκετά ευάλωτο στις αυξομειώσεις του βάρους και στην τριβή. Συγχρόνως με την επέμβαση της ανόρθωσης των μηρών μπορεί να πραγματοποιηθεί και λιποαναρρόφηση στη συγκεκριμένη περιοχή, για ακόμη πιο θεαματικό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα της ανόρθωσης των μηρών είναι μόνιμα, αλλά έχουν μικρότερο χρόνο ζωής, σε σύγκριση με άλλες επεμβάσεις ανόρθωσης.

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Αρισταίος Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ώρα 8:30 μ.μ., στον κέντρο «CEΖARIA»

Σας περιμένουμε όλους στην κοπή της πίτας μας!
Τα μέλη μας και τους φίλους μας.

Να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να περάσουμε ένα ωραίο βράδυ με καλό φαγητό και ποτό, μουσική ζωντανή και χορό καθώς επίσης και λαχειοφόρο αγορά με πάρα πολλά δώρα μελισσοκομικά και όχι μόνο!

Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου: Κοπή Πίτας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου, Μπουμπουλίνας 7, Ζεφύρι


Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (29-01-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (30-01-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (31-01-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (01-02-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (02-02-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.
Κυριακή (04-02-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καστροσυκιά – Κανάλι – Νικόπολη – Μιχαλίτσι – Φλάμπουρα – Μύτικας – Παντοκράτορας – Άγιος Θωμάς – Νεοχώρι.

LifeSmile: Η ομάδα ειδικών που καινοτομεί στην διατροφή, υγεία και ευεξία

Η επιδημία παχυσαρκίας που μαστίζει το σύνολο σχεδόν των χωρών του πλανήτη δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η ελληνική διατροφή αποτελεί δομικό στοιχείο της Μεσογειακής Δίαιτας.
Χιλιάδες Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας παλεύουν με τον «εφιάλτη» του πλεονάζοντος βάρους. Δεν είναι λίγοι εξάλλου αυτοί που έχουν απογοητευθεί από στερητικές δίαιτες και εξαντλητικά προγράμματα γυμναστικής, που συχνά επιδεινώνουν το πρόβλημα της παχυσαρκίας.
Η LifeSmile, μια καινοτόμος και απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα ειδικών σε θέματα Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, έρχεται να αλλάξει τη θεώρηση μας για τη διαχείριση του σωματικού βάρους και την επίτευξη της βέλτιστης υγείας.
Διαιτολόγοι, personal trainers, φυσικοθεραπευτές και nutrition coaches απαρτίζουν μια δυναμική ομάδα που στόχο έχει να σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας, μέσα από ένα απολύτως εξατομικευμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων.
Άλλωστε φιλοσοφία των ειδικών της ομάδας είναι η άποψη ότι «κάθε άνθρωπος αξίζει το καλύτερο» και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από παρεμβάσεις «κομμένες και ραμμένες» στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητά του.