Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Νέες συναλλαγές μέσω TAXISnet

Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση φορολογουμένων χωρίς φυσική παρουσία στις ΔΟΥ


Νέες υπηρεσίες εντάσσει στο TAXISnet η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φορολογουμένους να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους χωρίς να απαιτείται να επισκέπτονται τις ΔΟΥ.
Στο πλαίσιο αυτό, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθούν στο σύστημα οι ακόλουθες υπηρεσίες:
1. Πληρωμή οποιασδήποτε βεβαιωμένης μη ρυθμισμένης οφειλής στο σύνολο της ή μέρος αυτής με όλα τα τραπεζικά προϊόντα [Νοέμβριος 2012].
Ο πολίτης θα μπορεί στον υπολογιστή του, από την εικόνα των βεβαιωμένων μη ρυθμισμένων οφειλών που θα βλέπει, να τυπώνει για όποια οφειλή θέλει "Ταυτότητα Οφειλής(ΤΟ)", με την οποία θα μπορεί να πληρώνει όποτε θέλει όποιο ποσό θέλει, χρησιμοποιώντας την ίδια ΤΟ μέσα από τα προϊόντα πληρωμής που υποστηρίζει η τράπεζα του, όπως στο γκισέ, σε ΑΤΜ, μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής( Web Banking, Phone Banking).
2. Πληρωμή οποιασδήποτε δόσης ρυθμισμένης οφειλής με όλα τα τραπεζικά προϊόντα [Δεκέμβριος 2012 ].
Ο πολίτης θα μπορεί στον υπολογιστή του, από την εικόνα των ρυθμίσεων που θα βλέπει να τυπώνει για όποια ρύθμιση θέλει "Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής(ΤΡΟ)" με την οποία θα μπορεί να πληρώνει κάθε δόση χρησιμοποιώντας την ίδια ΤΡΟ μέσα από τα προϊόντα πληρωμής που υποστηρίζει η τράπεζα του, όπως στο γκισέ, σε ΑΤΜ, μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής( Web Banking, Phone Banking).
3. Ηλεκτρονική Υποβολή Μισθωτηρίων Ενοικίασης [Δεκέμβριος 2012].
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου θα μπορεί από τον υπολογιστή του να υποβάλει ηλεκτρονικά το μισθωτήριο και αυτόματα θα ενημερώνεται και ο Ενοικιαστής με το περιεχόμενο του μισθωτηρίου.
4. Αγορά Παραβόλου για κάθε χρήση με όλα τα τραπεζικά προϊόντα [Ιανουάριος 2013].
Ο πολίτης θα μπορεί στον υπολογιστή του να επιλέγει το Παράβολο που χρειάζεται σε κάποια υπηρεσία, να τυπώνει έναν Κωδικό με το αντίστοιχο ποσό και να αγοράζει το παράβολο του μέσα από τα προϊόντα πληρωμής που υποστηρίζει η τράπεζα του, στο γκισέ, σε ΑΤΜ, στο Web Banking. Με τον Κωδικό και μόνο θα πηγαίνει στην υπηρεσία που θέλει να χρησιμοποιήσει το Παράβολο, η οποία στη συνέχεια μέσα από τον υπολογιστή της θα διαπιστώνει την εξόφληση του Παραβόλου.
5. Πληρωμή οποιασδήποτε οίκοθεν πληρωμής με όλα τα τραπεζικά προϊόντα [Ιανουάριος 2013].
Ο πολίτης θα μπορεί στον υπολογιστή του να τυπώνει έναν Κωδικό με το αντίστοιχο ποσό που πρέπει να πληρωθεί οίκοθεν και να το εξοφλεί μέσα από τα προϊόντα πληρωμής που υποστηρίζει η τράπεζα του, στο γκισέ, σε ΑΤΜ, στο Web Banking. Με τον Κωδικό και μόνο θα πηγαίνει στην υπηρεσία που θέλει να χρησιμοποιήσει την Οίκοθεν πληρωμή, η οποία στη συνέχεια μέσα από τον υπολογιστή της θα διαπιστώνει την εξόφληση.

ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθη 65χρονος αλλοδαπός, για διακεκριμένες κλοπές

Συνελήφθη χθες (31-10-2012) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ένας 65χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 65χρονος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μακρυγιάννη και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του μια αρμάθα κλειδιών.
Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (ένα γαλλικό κλειδί και ένα κατσαβίδι).
Ο 65χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοια αδικήματα ενώ του έχει επιβληθεί και το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου (Ελευσίνα) έδωσε δυναμικό παρών, στην παρέλαση της Εθνική Γιορτή του Έπους του 40, στις 28 Οκτωβρίου 2012, στην Ελευσίνα

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Εντοπισμός καταστήματος μέσα στο οποίο διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια

Σύλληψη έξι (6) ημεδαπών για παράνομο «τζόγο».


Βραδινές ώρες χθες (31-10-2012) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα καφετέρια - καφενείο, μέσα στο οποίο διεξάγονταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο « poker - texas ».
Συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί (ηλικίας 51,22,58,26,54 και 39 ετών) και συγκεκριμένα, ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ένας ημεδαπός που είχε ρόλο « dealer » και τέσσερα ακόμη (4) άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες, ενώ αναζητείται ο 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Ειδικότερα, μετά από αιφνιδιαστικό αστυνομικό έλεγχο στο καφενείο, κατελήφθησαν οι προαναφερόμενοι να συμμετέχουν στη διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού « poker - Texas » σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι. Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού συνοδευόταν από τη συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους συμμετέχοντες.
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το κατάστημα στερούνταν άδειας λειτουργίας.
Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
τρία (3) τραπέζια με τσόχα.
(531) μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, για τη διενέργεια τυχερών παιγνίων .
μία τράπουλα.
το χρηματικό ποσό των -780- ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί Παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» και «παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν 365 γραμμάρια κάνναβης.


Συνελήφθη χθες (31-10-2012) αργά το απόγευμα στο Σκεπαστό Πρέβεζας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 41χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση (κάνναβη).
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 41χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε στον προαύλιο χώρο, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους (365) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Απώλεια εσόδων 141 εκατ. ευρώ από τις καταθέσεις πινακίδων

Επειδή αυτοί που νομοθετούν είναι άσχετοι με την ελληνική πραγματικότητα!
Έσοδα ύψους 141.528.099 ευρώ από τα τέλη κυκλοφορίας εκτιμάται ότι χάθηκαν την τελευταία πενταετία, λόγω της κατάθεσης πινακίδων κυκλοφορίας από ιδιοκτήτες ΙΧ.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Μαυραγάνη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σωρευτικά οι απώλειες από τις καταχωρήσεις οχημάτων σε ακινησία ανέρχονται σε 141.528.099,05 ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία στο εν λόγω έγγραφο το 2007 τέθηκαν σε ακινησία 51.045 αυτοκίνητα και το 2008, 66.082 αυτοκίνητα. Το 2009 σε ακινησία τέθηκαν 136.320 αυτοκίνητα, το 2010, 131.102 και το 2011, 148.083.
Φέτος, έως τις 16 Ιανουαρίου 2012 το αντίστοιχο νούμερο ήταν 76.370 αυτοκίνητα!!!
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος είχε ζητήσει να ενημερωθεί για το σύνολο των πινακίδων που κατατέθηκαν και τους υπολογισμούς του υπουργείου για την απώλεια εσόδων από την είσπραξη τελών κυκλοφορίας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών, στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου 2012, στις Αχαρνές

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΗΣ: «Δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας στον Βενιζέλο»

«Είμαι πια ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ»


«Εγώ δεν κατεβάζω τα παντελόνια μου στην τρόικα» είπε ο βουλευτής Ιωαννίνων, επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στον Αντώνη Σαμαρά κι έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μιχάλης Κασσής ήταν κατηγορηματικός από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ πως τα νέα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται να τα ψηφίσει. «Αν θέλεις αύριο ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου» είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το έκανε, λίγες ώρες μετά.
Στην πρωινή εκπομπή του Mega δήλωσε ότι «είμαι πια ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ» και απαντώντας στην πρόταση Βενιζέλου να δηλώσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αν θα ψηφίσουν ή όχι τα μέτρα, ξεκαθάρισε: «Δε μπορώ να υπογράψω δηλώσεις μετανοίας σε αυτούς που διοικούν σήμερα το ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Κασσής επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «δε μπορεί να έχει συνέχεια η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έχει ανακολουθία πράξεων και λόγων», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπανδρέου, η απάντησή του ήταν «μη μου θυμίζετε τον Παπανδρέου».
«Υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που θα ψηφίσουν τα μέτρα», είπε ο βουλευτής Ιωαννίνων, που χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «αφερέγγυο πρωθυπουργό» γιατί «υποσχέθηκε πράγματα που δεν υλοποιεί». «Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα στηρίξω για πρωθυπουργό τον Σαμαρά. Το έκανα για να σωθεί η χώρα. Φυλάμε τον Σαμαρά μη μας πάθει τίποτα», πρόσθεσε.

Ανεργία 22,8% και ύφεση 4,5% προβλέπει ο προϋπολογισμός

Φόροι, φόροι, φόροι!
Μέτρα-φωτιά 10,9 δισ. ευρώ για το 2012

Δημοσιονομικές παρεμβάσεις ύψους 10,9 δισ. ευρώ περιλαμβάνει για το 2013 ο κρατικός προϋπολογισμός 2013 που κατέθεσε σήμερα στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας.
Από αυτές η καθαρή επίδραση από περικοπές δαπανών αναμένεται στα 7,6 δισ. ευρώ και η καθαρή επίδραση από φορολογικές παρεμβάσεις ανέρχεται στα 1,8 δισ. ευρώ.
Ειδικότερα, από την αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα αναμένεται εξοικονόμηση ύψους 384,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 150 εκατ. ευρώ από την περικοπή στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και τα 234,5 εκατ. ευρώ από την μείωση των μη μισθολογικών δαπανών των υπουργείων.
Από τις παρεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αναμένονται εξοικονομήσεις 50 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 10 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από την περικοπή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων και τα 40μ εκατ. ευρώ από την περικοπή αποδόσεων από τον ΣΑΤΑ.
Μαχαίρι 1,17 δισ. ευρώ θα μπει στις δαπάνες για μισθοδοσία.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη δανείου

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας κατόπιν εγκρίσεως αίτησής του από την Ελεγκτική Επιτροπή του άρθρου 262 του Υπουργείου Εσωτερικών με αρίθμ: 139/25-10-2012 και σύμφωνα με την αρίθμ. 282/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για σύναψη δανείου , προτίθεται να συνάψει δάνειο ύψους 1.200.000,00 € για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών του .

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους σας , παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εγγράφως τη σχετική προσφορά σας εντός 10 ημερών.

Ο Δήμαρχος

ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΑΣΟΚ ώρα μηδέν

Εικόνα διάλυσης!
Έξι βουλευτές δήλωσαν πως δεν ψηφίζουν τα μέτρα

Αυτό που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, μόνο με μια λέξη μπορεί να περιγραφεί: Πλήρης διάλυση.
Αυτό δείχνουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της ψηφοφορίας για τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και όλων όσων εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Σε μία τετράωρη συνεδρίαση, ο κ. Βενιζέλος έδωσε το στίγμα των προθέσεών του, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση και κατά συνέπεια και τα μέτρα, στέλνοντας μήνυμα πως όποιος δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή πιθανότατα να βρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ. Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε ψηφοφορία για κομματική πειθαρχία έξι βουλευτές του κόμματος δήλωσαν ξεκάθαρα πως δεν είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τα μέτρα.
Πρόκειται για τους: Σκανδαλίδης, Μπόλαρης, Κουτσούκος, Τζάκρη, Παραστατίδης (έλειπε), Κασσής.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις τοποθετήσεις των συγκεκριμένων βουλευτών ο κ. Βενιζέλος φέρεται να δήλωσε πως με μία τέτοια εξέλιξη οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, κάτι που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές θα τεθούν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πιο σκληρή στάση από τον κ. Κασσή θεωρείται στην ουσία πως έχει ήδη ανεξαρτητοποιηθεί τουλάχιστον ανεπίσημα!
Μάλιστα, βγαίνοντας από το κτίριο ο κ. Κασσής ήταν φανερά εκνευρισμένος και φώναζε «ας συνεχίσει με αυτούς που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στο 4%».
Χαρακτηριστική ήταν και η ένταση του κ. Σκανδαλίδη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε την καρέκλα πίσω του, την ώρα που πήγε να σηκωθεί.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και δεν μεταδόθηκε από το διαδίκτυο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Μάλιστα, πριν τη συνεδρίαση ο κ. Βενιζέλος ρώτησε τους δημοσιογράφους με νόημα: "Εσείς δεν απεργείτε" για να πάρει την απάντηση από δημοσιογράφο "μήπως θέλετε να βγούμε κι από το κτίριο;".
Το κλίμα είναι τόσο κακό μετά τα όσα προηγήθηκαν στην Βουλή που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγηθούν πλέον τα πράγματα μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικό είναι πως τόσο ο κ. Λοβέρδος όσο και ο κ. Παπανδρέου λείπουν από την κρίσιμη αυτή συνεδρίαση.
Ένα από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Σηφουνάκης δήλωσε πως στη ψηφοφορία της Βουλής για τις αποκρατικοποιήσεις ήμασταν ένα αυτοδιοικούμενο κοπάδι και σημείωσε πως «αν πάμε έτσι στα μέτρα θα διαλυθεί η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ».

Από το Ζάλογγο στον Αχέροντα και το Νεκρομαντείο, με στάση στην Αηδονιά Πρέβεζας. Η Μουσική εκπομπή της ΕΤ-3 ''Ο Τόπος και το Τραγούδι του'', που περιγράφει ιστορικά, λαογραφικά και γεωγραφικά μια περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός για μη νόμιμη κατοχή και χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου

Συνελήφθη, (30-10-2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, 27χρονος υπήκοος Συρίας, για μη νόμιμη κατοχή και χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου.

Αναλυτικότερα, ο 27χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, κατά τον οποίο επέδειξε γνήσια ταυτότητα και διαβατήριο Ελληνικών Αρχών, που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να ταξιδέψει παράνομα στην Ιταλία.
Τα ταξιδιωτικά έγγραφα και δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατασχέθηκαν.
Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής εφιστά την προσοχή στους κυνηγούς της Ηπείρου για τη λύσσα

Την προσοχή στους κυνηγούς της Ηπείρου εφιστά η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας, μετά το κρούσμα λύσσας που εντοπίστηκε σε κόκκινη αλεπού στην περιοχή της Κοζάνης.

Η Διεύθυνση καλεί τους κυνηγούς:
* να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις των σκύλων τους εντός και εκτός της χώρας,
* να μην αγοράζουν σκύλους από τρίτες χώρες (για τους οποίους δεν αποδεικνύεται με ορολογική εξέταση ότι έχουν εμβολιαστεί κατά της λύσσας τρεις μήνες πριν),
* να εμβολιάσουν άμεσα τους σκύλους τους με αντιλυσσικό εμβόλιο.
* Οι σκύλοι δεν θα πρέπει να ταξιδέψουν, αν δεν συμπληρωθούν 21 ημέρες από τον πρώτο αντιλυσσικό εμβολιασμό τους.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο

Σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 468.152,90 ευρώ


Συνελήφθη, (31-12-2012) το πρωί, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 43χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος του 43χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -468.152,90- ευρώ.
Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.