Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου, ανταμώνει, κόβει τη Πίτα του και γλεντάει, τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 13:00, στην ταβέρνα ''Αλώνια'', στα Καλύβια Θορικού

Aνακοίνωση
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου, σας προσκαλεί στη κοπή της Πίτας του και το χειμερινό γλέντι του, τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 13:00, στην ταβέρνα ''Αλώνια'', στα Καλύβια Θορικού.
Θα μας διασκεδάσει η κομπανία του εξαίρετου κλαρινίστα Ηλία Πλαστήρα, με τον ίδιο και στο τραγούδι, τον Δημήτρη Κωνσταντή στο λαούτο και το τραγούδι, τον Βασίλη Αθανασία στο βιολί και τον Διονύση Ζώη στο ντέφι και το τραγούδι.
Τιμή πρόσκλησης ενηλίκων 20 €, παιδιά μέχρι 18 ετών 15 €, με ελεύθερη είσοδο για παιδιά 6 ετών.
Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, κρατήσεις μέχρι και τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 6944989336 - 6944743325.
Καλό αντάμωμα και καλή σας διασκέδαση!


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αγροτικός Αστέρας και Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (1-1)-Έχασε η Αναγέννηση από τον Απείθαρχο (4-1)

*Ισόπαλο με 1-1 έληξε το  ντέρμπι του Πωγωνίου που διεξήχθη στον Παρακάλαμο, ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος για την 15η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Maison Β' Ερασιτεχνικής.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δύναμη, πάθος, αλλά και παράπονα από τους φιλοξενούμενους για κάποιες υποδείξεις των βοηθών.
Ο Αγροτικός Αστέρας με έναρξη του παιχνιδιού μπήκε δυνατά, πιο επιθετικά και προσπάθησε να απειλήσει.
Στη συνέχεια η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος ανέβασε την απόδοσή της και ισορρόπησε.
Με ατομική ενέργεια και σουτ του Γρίβα Χρήστου στο 59΄ ο Αστέρας κάνει το 1-0.
Στο 67΄ ο Τσαραώσης Ευάγγελος εκτελεί φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Μπάγιας  Ελευθέριος από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.
Η φάση που δημιούργησε  ένταση και έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή, έγινε στο 90΄, όταν ο επόπτης «έκοψε» ως οφσάιντ αντεπίθεση της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος.


Αγροτικός Αστέρας:

Καραθανάσης Νικόλαος, Μητρογιάννης  Δημήτρης, Δρίβας Λάζαρος,  Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Γκάνας Κων/νος, Ζότα Αρσέν, Μακρής  Χρήστος,  Ντάσκαρης  Κων/νος, (Γλάβος Ευθύμιος 58΄), Γκόνης Πέτρος, Νείρος  Κων/νος, (Χαλιγιάννης Βασίλειος 80΄), Γρίβας Χρήστος, 
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Ναθαναήλ Νικήτας, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Καρδάσης Γεώργιος,  Μυριούνης  Σταύρος, Brami Jorgo (Μπουτοβίνας Αλέξανδρος 82΄), Δήμος Αθανάσιος,  Μπάγιας Ελευθέριος (Φουρτούνης Ηλίας 88΄), Κατσαβριάς Βασίλης (Παπάζης Ιωάννης 71΄), Τσαραώσης Ευάγγελος, Ζενέλης Πάτροκλος

*Με ήττα ξεκίνησε το 2017 για την Αναγέννηση  Κεφαλόβρυσου, αφού ο Α.Σ. Απείθαρχος επικράτησε στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής»  με σκορ 4-1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13΄  με τον Γιαννειό Παρασκευά. 
Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1 στο 29' με σουτ εκτός περιοχής του Τάσιου Αλέξανδρου.
Στο 35΄ ο Διβάνης Κωνσταντίνος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για τον  Απείθαρχο.

Στο 76΄ ο Γιαννειός Παρασκευάς έκανε το 3-1 και στο 85΄ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Φωτό: http://delvinaki-pogoni.blogspot.gr/

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 1-1           
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 1-1
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 3-2 
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 4-1
Κυριακή  22 Ιανουαρίου 2017
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ (15:00)        
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (15:00)                   
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ   (15:00)
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ (15:00)    

Ελεούσα Ιωαννίνων: Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, μία μη νόμιμη μετανάστρια

Συνελήφθη, σήμερα (20-01-2017) το πρωί στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά μίας μη νόμιμης μετανάστριας.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μία 59χρονη ομοεθνή του, η οποία στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 36χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Γιάννης Καραγιάννης: Να επανεξεταστεί η προτεραιότητα της οδού Νιάρχου στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών

Στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών, η κατασκευή της οδού Σταύρου Νιάρχου έχει ταξινομηθεί ως έργο 2ης προτεραιότητας. 
Η κατασκευή της συγκεκριμένης οδού, αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων του νοτιοδυτικού τομέα του λεκανοπεδίου, της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή τις τεκμηριωμένες ενστάσεις που έχουν κατατεθεί δημόσια για την αναγκαιότητα του εν λόγω έργου, κρίνεται σκόπιμη η επανεξέταση της προτεραιότητάς του, στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών.

Στο στόχαστρο ιερόσυλων μπήκε ο Ιερός Ναός των Αγίων Αποστόλων του ακριτικού Μολυβδοσκέπαστου Κόνιτσας

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το Ναό των Αγίων Αποστόλων, που αποτελεί τον κεντρικό ναό του Μολυβδοσκέπαστου  και αφαίρεσαν από το τέμπλο πάνω από δέκα εικόνες.
Η διάρρηξη της εκκλησίας έγινε αντιληπτή αργά το απόγευμα της Παρασκευής και ήδη έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες βρίσκονται στο χωριό.
Οι δράστες αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό, έσπασαν το παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ιερού και από κει μπήκαν στην εκκλησία. 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για περισσότερες από δέκα εικόνες του 18ου αιώνα.
Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της 19-01-2017 έως το απόγευμα της 20-01-2017, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν παράθυρο του Ιερού Ναού και αφαίρεσαν από το τέμπλο έντεκα εικόνες.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.

Ιωάννινα: Συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (20-01-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 58χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 58χρονος συνελήφθη διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους (10,5) γραμμαρίων καθώς και (56) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Υπουργείο Παιδείας: Από 2 έως 19 Μαΐου οι εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από τις 2 έως και τις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας.
Οι εγγραφές θα αφορούν τη σχολική χρονιά 2017-18.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική εγκύκλιο αναρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr/

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Αδελφότητας Ιερομνημιτών Πωγωνίου

Προς άπαντες χωριανούς!
Οι εκδηλώσεις για το νέο έτος είναι προγραμματισμένες ως εξής:
-Στις 28 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 6:30 θα γίνει η κοπή της πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" και θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το νέο μας ημερολόγιο και να πάρετε και το νέο τεύχος της εφημερίδας μας.
-Στις 19 Φεβρουαρίου θα γίνει ο αποκριάτικος χορός (θα ενημερωθείτε σε λίγες μέρες για την ώρα και το μέρος) που θα γλεντήσουμε όλοι μαζί, μηδενός εξαιρουμένου!
-Στις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της Πράντζας στο Δημοτικό Σχολείο Ιερομνήμης.
Παρακαλούνται όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από την Αθήνα, να δηλώσουν συμμετοχή στις 28 Ιανουαρίου.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Άρτας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Τρίτη (24-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο - Μεσούντα.
Τετάρτη (25-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή – Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό – Ροδαυγή – Πιστιανά.
Πέμπτη (26-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο – Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.
Παρασκευή (27-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.
Σάββατο (28-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.

Κοπή πίτας της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ώρα 12:30 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων View Hall στην συμβολή των οδών Λεωφ. Καραμανλή 177 & Σχοίνων 2 στις Αχαρνές

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών, σας προσκαλούμε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στην ετήσια κοπή πίτας μας στην αίθουσα δεξιώσεων View Hall στην συμβολή των οδών Λεωφ. Καραμανλή 177 & Σχοίνων 2 στις Αχαρνές.
Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ/ 10 ευρώ τα παιδιά και περιλαμβάνει πλούσιο μενού με απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά.
Θα μας διασκεδάσει η Ηπειρώτικη ζυγιά του εξαιρετικού μουσικού Θοδωρή Γεωργόπουλου με την συνοδεία του Μιχάλη Ζάμπα, Παναγιώτη Ξυδέα και Αθανάσιου Κάκου.
Πληροφορίες και κρατήσεις στα γραφεία μας, στο facebook, και στα τηλέφωνα: 6945614690, 6983509952.

Σας περιμένουμε. 

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (23-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (24-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (25-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (26-01-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (27-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.
Σάββατο (28-01-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.

Τζούφη Μερρόπη: Συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και εργαζόμενους της Ειδικής Αγωγής

Στο πλαίσιο συναντήσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με
θεσμικούς φορείς και εργαζόμενους στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στην Αθήνα συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπης Τζούφη, Σάκη Παπαδόπουλου, Κώστα Παυλίδη, Φωτεινής Βάκη, Νίκου Μανιού και Ελένης Σταματάκη, με το Σωματείο «Για τα παιδιά μας» που εδράζει στην Κέρκυρα, και με αντικείμενο τις υπό διαβούλευση προτεινόμενες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους εργαζόμενους στην Ειδική Αγωγή.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου κατέθεσαν προβληματισμούς και αντιρρήσεις σχετικά το σύντομο χρονικό διάστημα που δόθηκε για διαβούλευση και για κατάθεση προτάσεων στον ΕΟΠΥΥ, και παρουσίασαν την αναγκαιότητα παράτασης του ισχύοντος καθεστώτος μέχρι την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τον ΕΟΠΥΥ για 6 τουλάχιστον μήνες και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίστηκε και από την πλευρά τους η αναγκαιότητα ύπαρξης συμβάσεων, διατύπωσαν την άποψη ότι υπάρχουν πολλά νομικά και θεσμικά κενά στη σύμβαση και στον τομέα συνολικά της ειδικής θεραπευτικής αγωγής που πρέπει να επιλυθούν ώστε να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των εργαζόμενων του χώρου και του ΕΟΠΥΥ.
Από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, συντονίστρια της ΕΠΕΚΕ Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημέρωσε ότι οι βουλευτές παρακολουθούν με μεγάλη ευαισθησία το ζήτημα και έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις με συλλόγους και φορείς ειδικών παιδαγωγών, εργοθεραπευτών και λογοθεραπευτών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Εξέφρασε την ανάγκη να υπογραφούν οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ από τους θεραπευτές της ειδικής αγωγής, γεγονός που θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός αξιόπιστου μηχανισμού ελέγχου, συντομότερης αποζημίωσης του ΕΟΠΥΥ προς τους παρόχους, αλλά και συνέχισης ενός σημαντικού έργου που γίνεται από τους θεραπευτές, με τελικό στόχο τη σωστή εξυπηρέτηση των παιδιών και των οικογενειών τους. Η αλλαγή στον τρόπο αποζημίωσης των θεραπειών απευθείας από τον ΕΟΠΥΥ σε Κέντρα Ειδικής Θεραπείας ή στους εργαζόμενους είναι πολύ θετικό στοιχείο καθώς μειώνει την ταλαιπωρία των γονιών και διευκολύνει την πρόσβασή τους.
Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν την πρόταση του Σωματείου προς την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διαβούλευσης και ενεργού διαλόγου, και για τη σύσταση επιστημονικών ελεγκτικών επιτροπών του Δημοσίου, που θα απαρτίζονται από γιατρούς και ειδικούς θεραπευτές, ώστε να μπορέσουν να υπάρξουν συναινέσεις και συγκλίσεις για τον εξορθολογισμό των συμβάσεων στη βάση προτάσεων που θα καταθέσουν και οι επαγγελματίες του χώρου.
Η βουλευτής Μερόπη Τζούφη τόνισε επιπρόσθετα την άμεση ανάγκη καταγραφής και αποτύπωσης των πραγματικών αναγκών του πληθυσμού που χρήζει ειδικών θεραπειών, παιδιών και ενηλίκων, την επιστημονική αποτίμηση ενδεχόμενης αύξησης περιστατικών του αυτιστικού φάσματος και ψυχογενών περιπτώσεων, που δεν καταγράφεται πάντα, και τη συνεργασία με τους αρμόδιους Επιστημονικούς Συλλόγους και Φορείς Ειδικής Αγωγής για τη συλλογή των στοιχείων και την ποιοτική αποτύπωσή τους υπό την εποπτεία του ΚΕΣΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση παροχής ποιοτικών θεραπευτικών παρεμβάσεων και κάλυψης του συνόλου του πληθυσμού σύμφωνα με τις πραγματικές του ανάγκες, αποτελεί μια σε βάθος επεξεργασμένη πρόταση για τον ΕΚΠΥ, καθώς και ζητήματα πιστοποίησης των χώρων, κατοχύρωσης επαγγελματικών δικαιωμάτων των εργαζομένων του πεδίου, και βέβαια αναβάθμιση των δημοσίων δομών και υπηρεσιών, από την πρώιμη διάγνωση μέχρι τη θεραπευτική παρέμβαση.

To Σωματείο Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών " Ελληνική Παράδοση ", κόβει τη Πίτα του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 & ώρα 12:30' το μεσημέρι, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αθλητικού Πολυκέντρου Ραδιοφωνίας ( οδός Πριάμου, Ίλιον)


Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου & ώρα 12:30μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αθλητικού Πολυκέντρου Ραδιοφωνίας (Πριάμου, Ίλιον).
Ελάτε να διασκεδάσουμε & να χορέψουμε παραδοσιακά.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν οι μουσικοί:
Κωτσίνης Γιώργος - Κλαρίνο
Κόττορος Μανώλης - Βιολί
Κωνσταντίνου Θωμάς - Λαούτο
Μερετάκης Κώστας - Κρουστά
Στο τραγούδι Γάκος Ηλίας και Μαρκοστάμος Παναγιώτης.
Στα Κρητικά :
Κεχαγιαδάκης Αντώνης - Λύρα
Λαδουκάκης Αδαμάντιος - Λαούτο
Φετοκάκης Μανώλης - Λαούτο και Τραγούδι
Σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες και κρατήσεις στην Αίθουσα του Σωματείου μας, Ιωαννίνων 95 και Σίνα, Ίλιον κάθε απόγευμα και στο τηλέφωνο: 6979196187