Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συνελήφθη αλλοδαπή , η οποία επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία, με κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο


Συνελήφθη, σήμερα (02.04.2012) τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, μία αλλοδαπή, υπήκοος Σομαλίας, ηλικίας 19 ετών, γιατί κατείχε και έκανε χρήση κλεμμένου ταξιδιωτικού εγγράφου με σκοπό την έξοδό της από τη χώρα μας.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 19χρονη κατείχε κλεμμένο διαβατήριο Φιλανδίας, το οποίο και κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

ΑΡΤΑ: Νεκρός 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Σήμερα (02-04-2012) το πρωί, στο 71ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε νωτιαιομετωπικά με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο 51χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Σεμινάρια σε επαγγελματίες οδηγούς και κυνηγούς για «Πρώτες Βοήθειες»

Ημερίδες – σεμινάρια που απευθύνονται στους επαγγελματίες οδηγούς και στους κυνηγούς με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες» έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες η Περιφέρεια Ηπείρου, με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Ε.Κ.Α.Β. και την Ε.Μ.Α.Κ..

Η πρώτη ημερίδα- σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς θα πραγματοποιηθεί σήμερα 2 Απριλίου 2012 από ώρα 17.00 μέχρι 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ν.Ζέρβα 29-30.
Η δεύτερη, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012. Η σχετική πρόσκληση – που έχει εκδοθεί από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ιωάννη Καραμπίνα- έχει αποσταλεί στους φορείς των ταξί, φορτοταξί, φορτηγών δημοσίων μεταφορών, υπεραστικών - τουριστικών - αστικών λεωφορείων, τουριστικών πρακτόρων και λεωφορειούχων Ηπείρου κ.α.

Eurostat: Στο 50,4% η ανεργία των νέων στην Ελλάδα

Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ για τους νέους κάτω των 25 ετών (50,4%) καταγράφει η Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Τον ίδιο μήνα, η Ελλάδα σημείωσε τον δεύτερο υψηλότερο δείκτη ανεργίας (21%) στην ΕΕ, μετά την Ισπανία (23%).

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ημερίδα για το ποδήλατο την Κυριακή 8 Απριλίου

Ημερίδα με θέμα το ποδήλατο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Απριλίου, στις 10.30 το πρωί, στο χώρο του δημοτικού θεάτρου στα Παλιά Σφαγεία Ιωαννίνων.
Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος CYCLO- Πόλεις δικυκλιστών, τοπικές ευκαιρίες για ανάπτυξη της αειφόρου μετακίνησης και του τουρισμού, που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος όπως και του στρατηγικού σχεδίου για την ενσωμάτωση χρήσης του ποδηλάτου στον αστικό σχεδιασμό των Ιωαννίνων, ενώ θα παρουσιαστούν και συστήματα μίσθωσης ποδηλάτων τελευταίας γενιάς.
To έργο «CYCLO» αφορά την προώθηση βιώσιμων σχεδίων χρήσης του ποδήλατου στις μικρές και μεσαίες πόλεις ενσωματώνοντας υποδομές χρήσης κατά τον πολεοδομικό σχεδιασμό.
Η βασική ιδέα του έργου βασίζεται στην προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς εντός πόλης με χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον, ενώ η δημιουργία νέων υποδομών και υπηρεσιών καθώς και η εφαρμογή καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων για την ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς θα συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας τόσο των μόνιμων κατοίκων των πόλεων όσο και τον επισκεπτών.
Στόχος του έργου είναι ο σχεδιασμός και ανάπτυξη ποδηλατικών συστημάτων μετακίνησης στις περιοχές των εταίρων του έργου και η ευαισθητοποίηση των δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, της κοινωνίας και των πολιτών σχετικά με τη χρήση του ποδήλατου ως μέσο μετακίνησης εντός πόλης.

Φραγμός στις πρόωρες συντάξεις, νέο μαχαίρι σε 89 επιδόματα

Η τρόικα έχει καταστήσει σαφές πως τον Ιούνιο θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για το εφάπαξ.

Καθώς το θέμα αναμένεται να κλείσει με διαδικασίες-εξπρές, οι διοικήσεις των Ταμείων θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μείωση του βοηθήματος (κάτι που έχει ήδη γίνει στους φορείς των δημοσίων υπαλλήλων, της ΔΕΗ και της Εμπορικής) ή θα αυξήσουν τις εισφορές (δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας συνδυασμός των δύο προτάσεων).
Στο «στόχαστρο» θα βρεθούν κατά κύριο λόγο τα ταμεία πρόνοιας του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που αντιμετωπίζουν και τα περισσότερα προβλήματα.
Παράλληλα εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για τον ασφαλιστικό φορέα των δημοσίων υπαλλήλων, ο οποίος είναι κυριολεκτικά σε οικονομικό αδιέξοδο.
Για παράδειγμα, συζητείται το ενδεχόμενο να δίνεται προκαταβολή 40% του βοηθήματος και το υπόλοιπο ποσό να καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις.
Επιπλέον θα υπάρξει συμψηφισμός των δανείων που έχουν πάρει οι δημόσιοι υπάλληλοι από το Ταμείο Παρακαταθηκών, ενώ ανάλογη συζήτηση είναι σε εξέλιξη και για τις τράπεζες.
Tον Ιούνιο, η «ατζέντα» αναμένεται να περιλαμβάνει νέα περικοπή των συντάξεων, αυστηρότερα κριτήρια για τα καταβαλλόμενα επιδόματα και μείωση του εφάπαξ ή εναλλακτικά αύξηση των εισφορών.
Η τρόικα έχει καταστήσει σαφές πως μια σειρά θεμάτων πρέπει να εξεταστούν εκ νέου στην «επίσκεψη» που θα κάνει στη χώρα μας τον Ιούνιο.
Ουσιαστικά σε όσα Ταμεία είναι στο «κόκκινο» θεωρείται μονόδρομος η επιβολή νέων μέτρων, που κυρίως θα κινούνται στην κατεύθυνση των μειώσεων των συντάξεων και των άλλων παροχών. Συγκεκριμένα, έξι είναι τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος:
1 Μείωση συντάξεων στα ταμεία κύριας ασφάλισης.
2 Νέα περικοπή των επικουρικών συντάξεων.
3 Στενότερη σύνδεση εισφορών και παροχών.
4 Μείωση του εφάπαξ ή εναλλακτικά αύξηση των εισφορών.
5 Αυστηρότερα θα είναι τα κριτήρια για τη χορήγηση μιας σειράς επιδομάτων.
6 Δραστικός περιορισμός των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
Αναλυτικότερα στο στόχαστρο θα βρεθούν για άλλη μία φορά οι υψηλές συντάξεις, κυρίως όσες υπερβαίνουν τα 1.300 ευρώ. Από το νέο ψαλίδι χαμένοι θα είναι κυρίως οι συνταξιούχοι του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και οι ανεξάρτητα απασχολούμενοι.

Τέλη Μαΐου το τεστ αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του αρμόδιου υπουργείου, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα κληθούν να δώσουν γραπτές εξετάσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας, στο Βήμα 99,5, το τεστ θα έχει καθοριστική σημασία για την υπηρεσιακή εξέλιξη των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και για τη στελέχωση κρίσιμων υπηρεσιών.
Ο κ. Ρέππας έδωσε, μάλιστα, κατ’ εκτίμηση ποσοστό βαρύτητας του γραπτού τεστ στο 25% των κριτηρίων αξιολόγησης του προσωπικού.
Με βάση τις επιδόσεις των δημοσίων υπαλλήλων στις γραπτές εξετάσεις, θα συντάσσονται λίστες κατάταξης, με τις οποίες θα γίνονται οι μετακινήσεις και οι τοποθετήσεις του προσωπικού.
Πέραν αυτών ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επανέλαβε ότι ως το τέλος της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του μνημονίου, θα απολυθούν 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι, μέσω των συγχωνεύσεων και καταργήσεων δημόσιων φορέων και οργανισμών.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ «ΤΟ ΣΩΣΙΝΟ»: Απάντηση σε σχόλιο αναγνώστη

Ως απάντηση σε σχόλιο αναγνώστη ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου "ΤΟ ΣΩΣΙΝΟ" , ήταν απών από τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου ,σας αναφέρουμε, πως όλα τα Μέλη του Δ.Σ. ήταν παρόντα και έλαβαν μέρος όπως και πλήθος κόσμου στην μεγάλη αυτήν γιορτή.
Να ξέρετε , ότι όλα τα παιδιά που αποτελούν μέλη του Συλλόγου , δεν διεκδικούν ούτε προβολή ούτε και δόξα , για να υπηρετούν το χωριό τους αλλά και ολόκληρη την περιοχή που μένουν και αγαπούν.

Έτσι λοιπόν , είχαν μια διακριτική παρουσία στον όμορφο αυτόν Εορτασμό.
Να γνωρίζετε επίσης , πως όταν ο Σύλλογος την καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργανώνει με την βοήθεια του Δήμου, πάντα φροντίζει τα χορευτικά τμήματα των άλλων Συλλόγων τα οποία καλεί (από πολλά μέρη της Χώρας) να τα ξεναγήσει στην Μονή Σωσίνου της οποίας το όνομα φέρνει και είναι ιδιαίτερη ΤΙΜΗ γι’ αυτόν.
Με την ευκαιρία αυτή σας γνωρίζουμε τις εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσε ο Σύλλογός μας κατά το προηγούμενο έτος ,μέχρι και σήμερα:
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010  
Στόλισμα πλατείας χωριού.
Παιδική Γιορτή Χριστουγέννων.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011
Κοπή πίτας (Συνδιοργάνωση με Σύλλογο Γυναικών Άνω Καλαμά).
ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2011
Διοργάνωση αποκριάτικου γάμου (με την αρωγή του Δήμου)
Διοργάνωση αποκριάτικης φωτιάς.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2011
Συμμετοχή στο τραπέζι (με αρωγή του Δήμου και της Τοπικής Κοινότητας ) που πραγματοποιήθηκε στον Άνω Παρακάλαμου "Σιάδια".
ΙΟΥΝΙΟΣ 2011
Διοργάνωση Ποδηλατοδρομίας με την συμμετοχή 150 ποδηλατών.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2011
Συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας στο 5ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Σερρών.
Συμμετοχή στην διοργάνωση με τον Δήμο και με άλλους φορείς στην Πεζοπορία-Ποδηλατοδρομία-βόλτα με τα άλογα στην διαδρομή Ντοβρίτσι..
Στο Πανηγύρι του χωριού μας (συμμετοχή στο μεσημεριανό τραπέζι στο κυλικείο της Εκκλησίας μετέχοντας στο σερβίρισμα , που παράλληλα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας παρουσίασαν τοπικούς χορούς).
Βοήθεια τα δυο βράδια του πανηγυριού που διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Συμμετοχή στο Ετήσιο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Ηλιόκαλης Ιωαννίνων.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011
Διοργάνωση Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών ( Κάνοντας την Μουσική Εικόνα) με συμμετοχή χορευτικών και από άλλες περιοχές της Ελλάδος με την παρουσία του Συλλόγου μας με 3 χορευτικά τμήματα.
Παρουσία του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου στο Γαναδιό Κονίτσης.
Παρουσία του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου στο Ριάχοβο Ιωαννίνων.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011
Συμμετοχή στην διοργάνωση του Εορτασμού του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011
Στόλισμα πλατείας χωριού.
Παιδική γιορτή Χριστουγέννων.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012
Κοπή πίτας


Σας αναφέρουμε ότι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν δρομολογηθεί να γίνουν στο χωριό μας με την αρωγή του Δήμου μας , δεν πραγματοποιήθηκαν μετά τον θάνατο συγχωριανού μας λίγες μέρες πριν.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι κάθε Σάββατο πραγματοποιούνται πρόβες με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου (έχουν δικαίωμα να έρθουν όσοι επιθυμούν να μάθουν) με τον αριθμό να φτάνει τους εξήντα περίπου.


Με τιμή

Το Δ.Σ.



ΔΙΜΟΚΟΡΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Δολοφονία ηλικιωμένου

*ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Νεκρός με πολλαπλά τραύματα βρέθηκε στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι του ένας ηλικιωμένος στο ΔΔ Διμοκόρης Πωγωνίου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, το θύμα έφερε συντριπτικό κάταγμα στην αριστερή ζυγωματική χώρα, θλαστικό τραύμα στο άνω μέρος της κεφαλής, καθώς και στον τράχηλο.
Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.


ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr


*Ανεύρεση πτώματος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιωάννινα, 2 Απριλίου 2012
Χθες (01-04-2012) το βράδυ βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του, στη Διμόκορη Πωγωνίου Ιωαννίνων, 82χρονος ημεδαπός άνδρας.
Ο 82χρονος βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του, καλυμμένος με κουβέρτες και έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο.
Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε κ. Ιατροδικαστής, καθώς και ειδικό συνεργείο για εξερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ:  http://www.astynomia.gr/

*Άγριο έγκλημα στη Διμόκορη Πωγωνίου Νεκρός πάνω στο κρεβάτι του βρέθηκε ο 82χρονος από τη Διμόκορη Πωγωνίου, θύμα αποτρόπαιου εγκλήματος. Το πτώμα του ήταν καλυμμένο με ένα σεντόνι και όσοι διέπραξαν το έγκλημα φρόντισαν να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη. Ο 82χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής την Κυριακή, όπως συνήθιζε να πράττει συνήθως.
Το τηλέφωνό του δεν απαντούσε και αργά το απόγευμα οι γείτονες αποφάσισαν να ανοίξουν το σπίτι και να δουν τι συμβαίνει.
Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν.
Το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου που έζησε ήσυχα στο χωριό του είχε κοπεί με άγριο και φρικτό τρόπο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης ο 82χρονος έφερε συντριπτικό κάταγμα στην αριστερή ζυγωματική χώρα, θλαστικό τραύμα στο άνω μέρος της κεφαλής, καθώς και στον τράχηλο.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.
Εκτιμάται ότι φως μπορεί να πέσει μέσα από τις μαρτυρίες συγχωριανών του.
Το σπίτι του ηλικιωμένου δεν ήταν αναστατωμένο, γεγονός που κάνει την αστυνομία να εκτιμά ότι το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία.
Όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα καθώς είναι άγνωστο αν στο σπίτι του ηλικιωμένου υπήρχαν χρήματα στα οποία στόχευαν οι δράστες.

ΠΗΓΗ: http://www.epiruspost.gr/

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ «ΤΟ ΣΩΣΙΝΟ»: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο



Μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, το νέο συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει την ακόλουθη σύνθεση:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΑΜΙΑΣ: ΡΟΥΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΗ:
ΠΡΟΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΝΤΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΜΠΡΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΜΑΡΜΑΡΑ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ 3 - 7


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (24η αγωνιστική)
1. Κόνιτσα: 56
2. Δαβάκης: 54
3. Περιστέρι: 54
4. Πανζαγορισιακός: 43
5. Κεφαλόβρυσο: 35
6. Πετσάλι: 35
7. Ζίτσα: 34
8. Μηλιά: 31
9. Ανάργυροι: 30
10. ΠΑΣ Γραμμένο: 28
11. Καρίτσα: 20
12. Μάρμαρα: 9
13. Βοτονόσι: 8
14. Μπισδουνάκι: 4

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Ε. ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΩΝ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ 5 - 2


ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ – ΝΗΣΙ 0 - 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (28η αγωνιστική)
1. Κόντσικα: 71
2. Ραφταναίοι 67
3. Α.Ε. Καμποχωρίων: 59
4. Πρωτόπαπα: 51
5. Σταυράκι: 50
6. Πωγωνάτος: 42
7. Ζωοδόχος: 41
8. Αγία Μαρίνα: 41
9. Ασβεστοχώρι: 39
10. Αμπελόκηποι: 37
11. Περίβλεπτος: 35
12. Νησί: 34
13. Αμφιθέα: 32
14. Αγροτικός Αστέρας Παρακαλάμου: 32
15. Καρυές: 30
16. Πανφρουριακός: 30
17. Α.Ε. Ρίζα: 20
18. Πεντέλη: 7