Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκησε ο Αγροτικός Αστέρας (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά- Α.Ε. Μικρασιατών 3-0)

* Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Παρακαλάμου της ομάδας Α.Ε. Μικρασιατών  με σκορ 3-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνικής.
Οι γηπεδούχοι  άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4΄ με τον Ηλία  Μιχάλη.
Στην επανάληψη ο Νάκος ανέτρεψε τον Τσόκρη Λάμπρο εντός περιοχής και δόθηκε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Πανίδης Νικόλαος για το 2-0.
Ο Παπαρούνας Στέφανος με συρτό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό 3-0.
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά:

Γρηγοριάδης Νίκος, Ταΐρης Γεώργιος, Τσόκρης Λάμπρος, Πανίδης Νικόλαος, Τάσσος Παναγιώτης, Φαρμάκης Αναστάσιος Μακρής  Χρήστος (Παππάς Θωμάς 73΄), Ηλίας Μιχάλης, Γκόνης Πέτρος  (Μπενέκος Αχιλλέας 83΄), Ορφανός Χριστόφορος (Κόντος 86΄), Καράβας Αναστάσιος (Παπαρούνας Στέφανος 46΄)
Α.Ε. Μικρασιατών:

Γιαγτζόγλου, Βασιλειάδης Ελευθέριος, Μπαλάντανης Νικόλαος, Μπαλάντανης Κωνσταντίνος (58΄ Ναυρόζογλου Γ.), Ναυρόζογλου Αναστάσιος, Μπαμλαντάνης Κ.,  Ανανιάδης Νικόλαος, Κοτσώνης Αριστήρ, Ναβρούζογλου Συμεών, Νλακος Τ. (Νάκος Θεόδωρος 62΄), Ναυρόζογλου Ι., Τοτσικας

Τα αποτελέσματα της 3ης  αγωνιστικής της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνική
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018
Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 2-1
Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 0-1
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 0-2
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ 1-1
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ 0-0
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 3-0  
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ 5-2
Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ-Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ  0-0


Βαθμολογία  Hall of Brands Α΄ Κατηγορία 2017-18

1.           ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 4

2.           ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 7
3.           ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 7
4.           Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ 7
5.           ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 5
6.           ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ 5
7.           Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ  4
8.           ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 4
9.           Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 4
10.       Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 4
11.       Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 3
12.       Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ 3
13.       Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ 2
14.       Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 1
15.       Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 1
16.       ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ 0

Εξάσφαιρη η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος-Α.Π.Ο.Ε.Λ 6-0)- Κόλλησαν στο μηδέν Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου και Π.Α.Σ. Περιβλέπτου

Φωτό: Sindesmos Flilathlon Aed PogonatosΑ.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 1970
* Ευρεία νίκη πέτυχε η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος αφού  επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Δελβινακίου του ΑΠΟΕΛ με 6-0 για την  3η  αγωνιστική του Α΄ Ομίλου της  MAISON της Β΄ ερασιτεχνικής.
Η  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος άνοιξε το σκορ από αυτογκόλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναθαναήλ Νικήτα.
Ο Ζενέλης  Πάτροκλος το 2-0.
Το 3-0 ο Μπαζώρας με πλασέ.
Το 4-0 με πέναλτι του Καραγιάννη Θεοχάρη.
Με σουτ του Χαρίση Ιωάννη εκτός περιοχής το 5-0.

Το τελικό 6-0 με πλασέ του Ζενέλη  Πάτροκλου.


Τα αποτελέσματα της 3ης  αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄
ερασιτεχνικής
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 1-2
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 3-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 0-0
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 2-1 
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 6-0
Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ 2006-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 2-0
ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 3-2
Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 4-1


Βαθμολογία  στον Α΄ Όμιλο της MAISON της Β΄ ερασιτεχνικής
1. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ  9
2. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 9
3. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  9
4. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 9
5. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 6
6. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 4
7. Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 4
8. Α.Ε.ΛΑΨΙΣΤΑΣ 2006 4        
9. Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 4 
10. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 3  Α.Ε.ΛΑΨΙΣΤΑΣ 2006 1   
11. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 3   
12. ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1 
13. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 1
14. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 1
15. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ  0 
16. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 0   

Πάργα Πρέβεζας: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι –κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και εθνικού τελωνειακού κώδικα


Συνελήφθησαν, χθες (22-09-2018) αργά το απόγευμα στην Πάργα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, μία 26χρονη και ένας 49χρονος, κατηγορούμενοι –κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες αργά το απόγευμα στην Πάργα την 26χρονη και τον 49χρονο και τους συνέλαβαν, διότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 26χρονης, στο οποίο διαμένει προσωρινά και ο 49χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -47,5- γραμμαρίων,
 συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους -710- γραμμαρίων,
 δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και
 τρεις κενοί κάλυκες, διαμετρήματος -7,62- mm.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης, στο Σταυράκι Ιωαννιτών, με συντονιστή τον Επ. Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στέφανο Γρ. Φούσα





Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης, στο Σταυράκι, Δήμου Ιωαννιτών, με συντονιστή τον Επ. Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στέφανο Γρ. Φούσα.

Μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει για υποβολή αιτήσεων η δράση του ΕΣΠΑ


Επιδότηση έως 91.200 ευρώ

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει για υποβολή αιτήσεων η δράση του ΕΣΠΑ: «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων», ύψους 400 εκατ. ευρώ.
Οι προτάσεις που θα κατατεθούν πρέπει να έχουν προϋπολογισμό από 30.000 έως 120.000 ευρώ. Με το ποσοστό της επιδότησης να αγγίζει ακόμη και το 75% του συνολικού κόστους επένδυσης, οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν έως και 90.000 ευρώ οικονομική ενίσχυση.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», η δράση αφορά στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση, κυρίως, στην εξωτερική αγορά.
Για 9 κλάδους
Προτεραιότητα θα δοθεί στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους εννέα τομείς του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία», γνωστό και ως ΕΠΑνΕΚ:
-Αγροδιατροφή/Βιομηχανία Τροφίμων
-Ενέργεια
-Εφοδιαστική Αλυσίδα
-Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες (ΠΔΒ)
-Περιβάλλον
-Τουρισμός (επιλέξιμοι είναι αποκλειστικά οι ΚΑΔ 55.10-ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα)
-Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)
-Υγεία

Τα επιδόματα που δικαιούνται οι φοιτητές


Ο ΟΑΕΔ προσφέρει κάλυψη στις αποδοχές των εργαζόμενων φοιτητών που απέχουν από την εργασία τους για να συμμετάσχουν στην εξεταστική/γραπτές εξετάσεις του τμήματος που φοιτούν.
Δικαιούχοι
Οι ενήλικες εργαζόμενοι σπουδαστές - φοιτητές που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα δικαιούνται πλην της κανονικής τους άδειας επιπλέον άδεια 30 εργάσιμων ημερών τον χρόνο άνευ αποδοχών άρα και άνευ ενσήμων, για να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο / γραπτές εξετάσεις της σχολής που φοιτούν
Σημειώστε:
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ που εποπτεύονται από το Δημόσιο δικαιούνται την άδεια των 30 ημερών άνευ αποδοχών, καθώς και οι προπτυχιακοί φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου (ανεξαρτήτου ηλικίας) μόνον για τα προβλεπόμενα έτη σπουδών
Οι άνω των 28 ετών φοιτητές πρέπει να φέρουν βεβαίωση από τη σχολή τους που να αναφέρει την ημερομηνία της πρώτης τους εγγραφής. Στην περίπτωση αυτή δικαιούνται την άδεια των 30 ημερών άνευ αποδοχών αλλά για τα προβλεπόμενα έτη σπουδών της κάθε σχολής συν δύο επιπλέον, δηλαδή σύνολο 6 έτη ή 7 αν πρόκειται για Πολυτεχνικές ή Ιατρικές σχολές
Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που εργάζονται στην Ελλάδα και παρακολουθούν μεταπτυχιακό πρόγραμμα (τόσο στον Ελλαδικό χώρο είτε στην Αλλοδαπή) για σπουδές έως 2 έτη, δικαιούνται ανά έτος 10 ημέρες φοιτητική άδεια άνευ αποδοχών. Δικαιούνται επίσης, άδεια 30 ημερών, όσοι συμμετέχουν σε εξετάσεις για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου και εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα
Για να εισπράξουν οι σπουδαστές – φοιτητές την επιδότηση/επίδομα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι της 31η Μαρτίου του επομένου έτους από αυτό στη διάρκεια του οποίου έκαναν χρήση της φοιτητικής άδειας, στην Υπηρεσία του ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ της περιοχής όπου ανήκει η επιχείρηση ή το υποκατάστημα της επιχείρησης που εργάζονται.
Απαραίτητα δικαιολογητικά

Σύλληψη ενός αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
   Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Αυξητική Στήθους: απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις


Όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο και ωραιότερο στήθος. Ο πλαστικός χειρουργός Θάνος Κοντογιάννης απαντά στις συχνότερες ερωτήσεις για την επέμβαση:
1. Τι είναι η αυξητική στήθους
Είναι η αισθητική χειρουργική επέμβαση, με την οποία αυξάνουμε το μέγεθος του γυναικείου στήθους χρησιμοποιώντας προθέσεις σιλικόνης. Με τον τρόπο αυτόν ο μαστός αυξάνεται σε όγκο γίνεται πιο στητός και βγάζει προς τα έξω την εικόνα ενός συμμετρικού όμορφου στήθους. Οι προθέσεις σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας, έχουν σχήμα στρογγυλό ή σταγόνας με περίβλημα σιλικόνης και περιεχόμενο σιλικόνη ή φυσιολογικό ορό.
2. Πού απευθύνεται και σε ποιες ηλικίες
Συνήθως το πρόβλημα αφορά νέες κοπέλες που έχουν μικρό ή ανύπαρκτο στήθος ή γυναίκες με μικρό χαλαρό στήθος, που τους δημιουργεί ένα αίσθημα κατωτερότητας. Δεν είναι λίγες οι φορές που παραδέχονται στη συζήτησή τους με τον πλαστικό χειρουργό ότι ντρέπονται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι στην παραλία φορώντας το μαγιό τους, ενώ έχει τύχει να δηλώσουν ότι σε μικρότερες ηλικίες αποφεύγουν να δημιουργήσουν σχέσεις, επειδή δε νιώθουν άνετα με το στήθος τους.