Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΤΑ: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών



Συνελήφθη χθες (23-12-2011) στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένης αστυνομικής έρευνας, χθες το βράδυ στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, ύστερα από έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 43χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους (100) γραμμαρίων.
Ναρκωτικές ουσίες, όχημα καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Υποχρεωτική δήλωση καταθέσεων για όλους

Αυστηρό «πόθεν έσχες» από το 2012.


Την υποχρέωση να δηλώνουν και να δικαιολογούν μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος τις καταθέσεις τους, τις αγορές ομολόγων, μετοχών ή άλλης ακίνητης και κινητής περιουσίας θα έχουν με το νέο έτος όλοι οι έλληνες φορολογούμενοι.

Η απόφαση αυτή ενέχει τον άμεσο κίνδυνο να κάνουν «φτερά» και οι τελευταίες καταθέσεις που έχουν απομείνει στις ελληνικές τράπεζες, μέσα σε ένα γενικευμένο κλίμα πανικού, καθώς η εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση βρίσκεται στο ναδίρ.
Στη νέα φορολογική δήλωση που θα υποβάλουμε σε λίγους μήνες στην Εφορία καθιερώνονται νέα, ξεχωριστά «κουτάκια» με κωδικούς, στα οποία μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πρέπει να δηλώσουμε τις καταθέσεις μας στις τράπεζες (εσωτερικού και εξωτερικού), τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, συμμετοχές σε εταιρίες οποιασδήποτε νομικής μορφής, ακίνητα, πισίνες, Ι.Χ., σκάφη αναψυχής, έργα τέχνης μεγάλης αξίας, έσοδα από πώληση περιουσιακών στοιχείων και έξοδα διαβίωσης.
Μάλιστα, όπως γράφει το "Πρώτο Θέμα", εναλλακτικά εξετάζεται η έκδοση ενός ξεχωριστού εντύπου «πόθεν έσχες» που θα υποβάλλεται με τη δήλωση εισοδήματος κάθε χρόνο.
Η απόφαση για την επακριβή καταγραφή της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων ενέχει τον κίνδυνο, σύμφωνα με τους νομικούς κύκλους, στην περίπτωση που κάποια κυβέρνηση θελήσει μελλοντικά να φορολογήσει τις καταθέσεις στις εγχώριες και ξένες τράπεζες να υπολογίσει ακριβώς πόσα έσοδα θα έχει.

Ταπεινοί και καταφρονεμένοι

Στην Αμαλία Κ., που μπόρεσε να γίνει
η φωνή εκείνων που δεν είχαν φωνή.

Γράφει ο Θεόδωρος Κουτρούκης

Τους γνωρίζαμε από παλιά αλλά τώρα έχουμε λόγο να τους παρατηρούμε πιο προσεκτικά. Καθώς οι χριστουγεννιάτικές γιορτές πλησίαζαν η παρουσία τους μοιάζει να είναι πιο αισθητή παρά ποτέ. Θέλετε το γενικότερο κλίμα της κατήφειας; θέλετε η οικονομική ύφεση που φόρεσε τα χειρότερα της αξεσουάρ (ανεργία, δυσπραγία, απολύσεις, φτώχεια, ακρίβεια, λουκέτα); Εκείνοι ήταν παρόντες: στο παγκάκι του πάρκου, τη γιορτή του γηροκομείου, το προαύλιο του ειδικού σχολείου, την τραπεζαρία του ιδρύματος, το άσπρο δωμάτιο του νοσοκομείου, το συσσίτιο της ενορίας. Φαίνονται πλέον πιο οικείοι από ποτέ.
Αυτοί ήξεραν από κακουχίες, από διακρίσεις, από δυσκολίες, από πόνους καλύτερα από τον καθένα. Δεν συνήθιζαν όμως τις καταλήψεις, τις απεργίες, τις πορείες…
Απλώς έδειχναν τη δύναμη τους βιώνοντας τη δική τους προσωπική ιστορία.
Έχει λεχθεί ότι οι άνθρωποι είναι προικισμένοι με τη δύναμη να υποφέρουν πολλά, όσο μπορούν να υποφέρουν τον εαυτό τους. Μπορούν να ζήσουν δίχως ελπίδα, φίλους, βιβλία ακόμη και χωρίς μουσική, φτάνει να μπορούν να ακούν την σκέψη τους, το πουλί που κελαηδά στο παράθυρο και την απόμακρη μελωδία της θάλασσας.
Για τους παλιούς μας γνώριμους, τους ταπεινούς και καταφρονεμένους, η ζοφερή άχλη των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων είναι «φίλη καρδιακή». Ωστόσο η παρέα είναι πλέον τώρα πολύ μεγαλύτερη καθώς έχουν προστεθεί νέα μέλη: απολυμένοι, νεόπτωχοι, δανειόπληκτοι, νέοι άστεγοι, όλοι θύματα της ύφεσης που μοιάζουν να ξεπήδησαν από το μουχλιασμένο έρεβος των βιβλίων του Ντίκενς. Αυτή τη φορά είναι τόσο πολλοί που δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν τους βλέπουμε.
Φέτος ο Αη-Βασίλης δεν είχε τίποτε για εκείνους στο σάκο του. Ίσως του χρόνου δε φέρει τίποτε και σε μας. Κι έτσι το δώρο μας να γίνει η ζεστή συντροφιά τους, το δώρο τους η δική μας συντροφιά. Ας τη χαρούμε!


Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Τα παιδιά τραγουδούν τα κάλαντα


Από το πρωί οι δρόμοι και οι γειτονιές του Παρακαλάμου πλημμύρισαν από τις φωνές των παιδιών που τραγουδούν «καλήν ημέραν άρχοντες ...».
Οι «νοικοκυραίοι» τους ανταμείβουν τα παιδιά με γλυκά και χρήματα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή



Συνελήφθη σήμερα (23-12-2011) το πρωί στο Καλαμίτσι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 43χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή.
Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα χθες (22-12-2011) το μεσημέρι, όπως καταγγέλθηκε από τον 55χρονο ημεδαπό παθόντα, αφαίρεσε από την οικία του στην Πρέβεζα, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής εκτιμώμενης αξίας (50.000) ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Κλοπή σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης-ασημικών



Καταγγέλθηκε σήμερα (23-12-2011) το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων κλοπή, με τη μέθοδο του «ριφιφί», σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης –ασημικών στα Ιωάννινα, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, νυχτερινές ώρες της  22/23-12-2011, άγνωστοι δράστες εισήλθαν αρχικά σε παράπλευρο ακατοίκητο οίκημα και στη συνέχεια, δημιούργησαν οπή στην μεσοτοιχία, εισήλθαν στο κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης και αφαίρεσαν ασημένια κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ-ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ-ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ
ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Η συνάντηση του Δ.Σ. της ΔΟΕ με την κ. Διαμαντοπούλου, σήμερα 22/12/2011 είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.ΟΣ επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι το υπουργείο Παιδείας προωθεί γοργά το νέο σχολείο της αγοράς και ότι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να εξαναγκαστούν να το υπηρετήσουν. Ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει το φόρτωμα της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων γιατί, όπως είπε, «χρέος της κάθε κυβέρνησης από δε και πέρα είναι να απαλλάξει τη χώρα από το χρέος» κι όλοι ξέρουμε πως κάτι τέτοιο σημαίνει αντεργατική θύελλα για τα κέρδη των μονοπωλίων.
Συγκεκριμένα:
1. Για το νέο σχολείο: Το Υπουργείο Παιδείας θα αξιολογήσει στο τέλος του σχολικού έτους τα διάφορα πιλοτικά προγράμματα (αυτοαξιολόγηση, ολοήμερα δημοτικά με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, νέο αναλυτικό πρόγραμμα...), ώστε να προχωρήσει στην πλήρη εφαρμογή του νέου σχολείου της αγοράς από του χρόνου. Ταυτόχρονα η υπουργός επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συναίνεση στα πλαίσια της συγκυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην ψήφιση νόμου για το Τεχνολογικό Λύκειο και για τον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια, ζητήματα που επίσης συνδέονται με το νέο σχολείο.
2. Για τον υποσιτισμό των παιδιών δήλωσε προκλητικά ότι παρά την επιμονή της δεν της ανέφεραν κανένα συγκεκριμένο σοβαρό λιποθυμικό περιστατικό (!!!) και ότι για τα προβλήματα που σίγουρα θα υπάρξουν πρέπει να ενημερώνονται οι διευθυντές, ώστε να υποστηρίζεται η οικογένεια από την ομάδα αλληλεγγύης που δημιουργείται σε κάθε Δήμο! Δεν υπήρξε καμία δέσμευση για χρηματοδότηση της όποιας προσπάθειας αντιμετώπισης του φαινομένου που ως γνωστό αυξάνεται καθημερινά.
3. Γτα το ζήτημα της εφεδρείας προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν αφορά την εκπαίδευση η εφεδρεία σε καμία της μορφή, γιατί πέρυσι πάρθηκαν τα αναγκαία κατά την άποψη της Υπουργού μέτρα (συγχωνεύσεις, ανάκληση αποσπασμένων εκπαιδευτικών...). Καμία εμπιστοσύνη, είναι γνωστό πως παίρνονται μέτρα για επέκταση της εφεδρείας στους εκπ/κούς (βλ. δηλώσεις Ρέππα σε ΑΔΕΔΥ). Επιβεβαίωσε ότι θα γίνουν συγχωνεύσεις, αλλά είπε πως θα είναι οι συνήθεις (δηλαδή πόσες;).
4. Για την αρπαγή του πλεονάζοντα χρόνου, που γίνεται με την κατάταξη των εκπαιδευτικών αλλά και όλων των Δ.Υ. στο νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, είπε ότι απασχολεί κι άλλα υπουργεία και προτίθενται να προχωρήσουν σε σχετική νομοθετική ρύθμιση.
5. Για τα σχολικά βιβλία, αφού παρέθεσε το ιστορικό του φετινού τραγέλαφου, ισχυρίστηκε ότι για του χρόνου προχωρά κανονικά η διαδικασία έκδοσής τους (;).
6. Για τη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών ισχυρίστηκε ότι η καθυστέρηση της εκταμίευσης των χρημάτων είναι ευθύνη των δήμων. Ξέχασε φυσικά να δεσμευτεί για αύξηση δαπανών.
7. Για τη νέα διοικητική δομή της εκπαίδευσης είπε ότι η παρούσα κυβέρνηση μάλλον δε θα νομοθετήσει, ενώ είναι γνωστό ότι προχωρά στην πράξη η εφαρμογή της νέας δομής.
8. Για την Ειδική Αγωγή είπε ότι έχει αύξηση πιστώσεων για διορισμό περισσότερων αναπληρωτών, αλλά για τη μονιμοποίηση των συναδέλφων που εδώ και σχεδόν 10 χρόνια δουλεύουν ως αναπληρωτές δήλωσε ότι θα γίνει διαγωνισμός του ΑΣΕΠ φέτος, δηλ. μετά από 10 χρόνια δουλειάς θα κληθούν να εξεταστούν για το αν είναι άξιοι να διοριστούν! Και μην ξεχνάμε ότι 185.000 παιδιά με ειδικές ανάγκες παραμένουν έξω από τη δημόσια Ε.Α!
9. Για τους διορισμούς της επόμενης χρονιάς στην ουσία επιβεβαίωσε ότι δε θα κάνουν κανένα διορισμό. Ταυτόχρονα δε δεσμεύτηκε ότι θα καλυφθούν ούτε τα υπάρχοντα κενά, απλά δήλωσε ότι θα δημιουργηθεί κλάδος εκπαιδευτικών πληροφορικής στην Π.Ε. με διορισμούς (;).
10. Για την τριετή παραμονή των νεοδιοριζόμενων στον τόπο διορισμού είπε ότι προχωρά σε νομοθετική ρύθμιση που θα την κάνει διετή (!!) με κίνητρα παραμονής!
11. Για τα Διδασκαλεία είπε ότι θα υπάρξει επιμόρφωση των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, 3μηνη και 6μηνη υποχρεωτική για όλους αλλά παράλληλα με τη δουλειά, άρα παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων, και μονοετή, όπου η επιλογή θα γίνεται με εξετάσεις και ο επιμορφούμενος θα παίρνει απαλλαγή από τα διδακτικά του καθήκοντα.
12. Για τις αποσπάσεις που ακόμα εκκρεμούν για χιλιάδες εκπαιδευτικούς είπε απλά ότι θα το δει.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι οι λαϊκές ανάγκες βρίσκονται στον αντίποδα αυτής της πολιτικής και δεν χωρούν καμία ανοχή, καμία αναμονή, χρειάζεται αντεπίθεση για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή οικονομία και εξουσία που θα τις ικανοποιήσει.

Η θετική ψήφος του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα ξενοδοχεία στην Παμβώτιδα και η τσιμεντοποίηση της ζωής μας

Γράφει ο Μίλτος Μπούκας

Τον τελευταίο μήνα εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας μέσα από τις Οικολογικές τους σελίδες: Real News, Πρώτο Θέμα, Καθημερινή καταγγέλουν την εκποίηση του περιβαλλοντικού πλούτου της Παμβώτιδας και την βαρβαρότητα απέναντι στην πολιτιστική μας κληρονομιά από τις αδειοδοτήσεις που παρέχει η Περιφερειακή Διοίκηση στα τρία ξενοδοχεία στην απαγορευμένη ζώνη των 300 μέτρεων.
Αυτή η αυθαίρετη «διασπάθιση» κοινωνικών αξιών και φυσικών πόρων ανέλαβε ευλαβικά η πλειοψηφική παράταξη του κου Καχριμάνη «ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» δίχως καμιά ένδεια.
Το ΟΧΙ, η αρνητική γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Ιωαννίνων δεν τους απασχόλησε…
Το ΟΧΙ του ΤΕΕ/Ηπείρου δεν τους προβλημάτισε…
Το ΟΧΙ της Ειδικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ δεν τους πτόησε…
Το ΟΧΙ σύσσωμης της Αντιπολίτευσης και των Παρατάξεων της Αριστεράς δεν τους συνέτισε.
Ο Δούρειος Ίππος της κερδοσκοπίας γης και των τετελεσμένων έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις προστασίας.
Η παράταξη του κου Καχριμάνη συνεπής στα κελεύσματα των τοπικών οικονομικών κέντρων, συνώνυμη πια του YES BUSSINESS MEN είναι πια αντιμέτωπη με την ιστορία. Ρομφαία σπάθη η ετυμηγορία της Τατιάνας Καλογιάννη, (Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, «λυσσαλέα» υπεραμύνθηκε υπέρ της «τσιμεντοποίησης» της ζωής μας.
Αιδώς, κύριοι των αλλότριων και περιφερειακών… της κοινωνίας συμφερόντων! Το ενδιαφέρον σας για το περιβάλλον υπήρξε προκλητικά υποκριτικό


«…το μόνο για το οποίο καλείται (κατά την Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος) να εξετάζει η Περιφερειακή διοίκηση είναι(;) Αν τα λύματα της ξενοδοχειακής μονάδας 142 κλινών 5* Παραλίμνιος ΞΤΟΕ Α.Ε. συμφερόντων Κώστα Μήτση στην περιοχή Βοτανικός πηγαίνουν εκεί που πρέπει…»;
Ο ρόλος υπηρεσιακής κάλυψης «εκκένωσης ακαθάρτων» θα ταίριαζε γάντι στην Περιφερειακή Επιτροπή… Σ’ αυτό το ζέον τοπίο ενταφιάζονται και τα τελευταία ψήγματα ωριμότητας και πολιτικής ευθύνης.
Με αιχμή την υπεράσπιση της μητέρας γης, της κοινωνικής βιωσιμότητας και την βιοποικιλότητα, το τσουνάμι των υπογραφών που συσσωρεύονται για λογαριασμό του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων (www.ecoiannina.gr) έως τις 15 Γενάρη, αποτελεί αφύπνιση της τοπικής κοινωνίας, που ελάχιστα γνώριζε για το «ανουσιούργημα», που προκαλείται από την άσκηση της πολιτικής εξουσίας. Οι πολιτικές των οικονομικών συμφερόντων αυτού του ξεπερασμένου μοντέλου της μεταπολιτευτικής Αστικής δημοκρατίας, δίχως κανένα σεβασμό στην οικολογία, δεν εγγυώνται πλέον τις αξίες, τα οράματα, τα κριτήρια εντιμότητας και αξιοπρέπειας του κοινωνικού χώρου.
Οι περιφερειακές αυτές αποφάσεις «πολιτικού αυτισμού» ως χώρος οριζόντιας πολιτικής, ισοδυναμούν με απώλεια μεγάλων ευκαιριών μελλοντικού φιλοπεριβαλλοντικού σχεδιασμού, για την ευλογημένη Ηπειρωτική γη.
Κι όμως η κομματοκρατία «δηλητηριάζει» τη λογική και την κοινωνική ποιότητα ζωής. Έχουν γελοιοποιήσει ακόμη και τον φασισμό…
«…Οι πολιτικοί υπεύθυνοι σκέφτονται τις επόμενες γενιές,
Οι πολιτικάντηδες σκέφτονται τις επόμενες εκλογές…»

Η ΓΟΜΑΡΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΧΥΡΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Μήπως κατοικούν σε άλλον πλάνητη ; Αναφέρομαι στη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας κ. Μπάστα - Γεωργακοπούλου, στην κ. Κούτλα του Δασαρχείου και στο δήμαρχο Πωγωνίου.
Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την ανάληψη και υλοποίηση μελέτης δημιουργίας χώρου αναψυχής στο Καλπάκι από την Περιφέρεια ;
Εκεί που δεν υπάρχουν πόροι για καύσιμα, σχολεία, ύδρευση, μετακινήσεις μαθητών, πυροπροστασία κλπ, αυτοί οραματίζονται χώρους αναψυχής, τοίχους αντιστήριξης, κιγκλιδώματα, ξύλινα περίπτερα και πάει λέγοντας.
Μήπως οι άνθρωποι ζουν 20 χρόνια πίσω ;
Μήπως έγινε εμιράτο το Πωγώνι (βρέθηκαν τα πετρέλαια στο Καλπάκι;)
Και στην "ευρύτερη περιοχή Πωγωνίου", η καταλληλότερη θέση για ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς όλως τυχαίως βρίσκεται στον νεότερο οικισμό (Καλπάκι), στη γενέτειρα του Δημάρχου, στο πλησιέστερο προς τα Ιωάννινα σημείο ;
Μάλλον για τους Γιαννιώτες γίνεται η παρέμβαση, άντε και για τους Καλπακιώτες.
Εκτός αν συμφώνησαν και υπέδειξαν το σημείο και άλλοι τοπικοί φορείς όπως Κυνηγετικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί
Σύλλογοι, αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων.
Τίποτε από τα παραπάνω δεν έγινε. Απλώς η κ Μπάστα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες εκλογές, στις οποίες θέλει να είναι υποψήφια και ένας Δήμαρχος ίδιας πολιτικής καταγωγής, πάντα μπορεί να είναι χρήσιμος.
Μόνο που τα λεφτά δεν είναι δικά της και οι ανάγκες της περιοχής άλλες.
Για να δούμε, μήπως γίνει και με απευθείας ανάθεση το έργο ;
Και ο Δήμαρχος στη λογική "ό,τι αρπάξουμε καλό είναι", αυτοικανοποιείται, αντί να της υποδείξει τις πραγματικές, επιτακτικές, και όχι απλά επικοινωνιακές ανάγκες.
Τώρα αυτό που μένει είναι να βάζει και το λεωφορείο του Δήμου για τους άνεργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους να τους πηγαίνει για αναψυχή στο Γοριτσάκι. (με ξηρά τροφή ή με τα επερχόμενα συσσίτια των Δήμων)


ΕΡΥΘΡΟΠΩΓΩΝ