Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του  Μανιά (72') και του  Τσουκαλά (89') «άλωσε» το Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με εξαιρετική τακτική προσήλωση, απορρόφησε την πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και «χτύπησε» στο τελευταίο εικοσάλεπτο με εύστοχες αλλαγές, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη των Ηπειρωτών στο Περιστέρι.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 72' σκόραρε στην αντεπίθεση με τον Μανιά και "πάγωσε" το Περιστέρι.
Ο Μανιάς κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Γκορμπούνοφ για το 0-1. 
Στο 89' η άμυνα του Ατρόμητου ξέχασε τον Τσουκαλά μέσα στην καρδιά της περιοχής και ο  μέσος του ΠΑΣ τους τιμώρησε γράφοντας το 0-2 και κλειδώνοντας τη νίκη.

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ - Κοντοές (63' Γροντής), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο - Ουσέρο, Κεϊτά (71' Γκαρσία)- Ούμπιδες, Μπρίτο (84' Μπαστακός), Ναπολεόνι - Παπαδόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης - Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες - Λίλα (69' Καρανίκας), Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ακόστα - Μανιάς (90+1' Μπέριος),  Ίλιτς (81' Κοζορώνης)

Πήρε το πωγωνίσιο ντέρμπι στο Δελβινάκι ο Αγροτικός Αστέρας (0-2)-Νίκη με 4-0 της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου

Φωτό: http://delvinaki-pogoni.blogspot.gr/
*Μετά από ένα  μέτριο παιχνίδι, στο παγωμένο γήπεδο  του Δελβινακίου ο Αγροτικός Αστέρας πήρε το «ντέρμπι» με  την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος με 2-0!
 Οι φιλοξενούμενοι   προηγήθηκαν στο 47΄ με τον Κολιούση Χρήστο.
Το τελικό 0-2 έκανε στο 90'  ο Φερούλης Μάριος.
Φωτό: http://delvinaki-pogoni.blogspot.gr/ 
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Κώστας Κωνσταντίνος (Καρδάσης Γεώργιος 81΄), Ντέλλας Κων/νος, Παπάζης Ιωάννης, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος,  Μπάγιας Ελευθέριος, Τσαραώσης Ευάγγελος,  Φουρτούνης  Ηλίας, Κατσαβριάς Βασίλειος, Ζενέλης Πάτροκλος,  
Αγροτικός Αστέρας:
Basha Arhan, Γκόνης Πέτρος, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Νάτσης Σταύρος, Γκάνας Κων/νος, Γρίβας Χρήστος, Κολιούσης Χρήστος, Ζόta Αρσέν, Μακρής Χρήστος (Χαλιγιάννης Βασίλειος 88΄), Φερούλης Μάριος, Νταλάκας Χαράλαμπος (Σκόρδος Κων/νος 77΄)
* Η Αναγέννηση  ξεπέρασε εύκολα στο Κεφαλόβρυσο το εμπόδιο του ουραγού  Α.Π.Ο. Δαβάκης με σκορ 4-0.
Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 45΄ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάτσε Gerti.
Ο Καραμάνης  Αλέξανδρος έκανε το 2-0 στο 52'.
Ο Μακολλάρι  Μαρινγκλέν έκανε το 3-0 στο 73΄ και το τελικό 4-0 στο  90'.
Ο Α.Π.Ο. Δαβάκης τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίχτες γιατί ο  Αρβανίτης Γεώργιος στο 55' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο  Τσιλόγλου Γεώργιος στο 55' αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Πορίκης Μιχαήλ, Πότσης Ανδρέας, Γκορίτσας Σπυρίδων-Ζήσιμος, Πότσης Θεόδωρος, Μπίστας Βασίλειος, Στεφάνου Χρήστος, Γιάτσε Gerti, Ντόντης Βασίλειος, Μπάσιος Χρήστος (Τάσιος Αλέξανδρος 65΄), Μακολλάρι  Μαρινγκλέν, Καραμάνης  Αλέξανδρος 

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 0-2 
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 0-1  
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 1-5  
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 1-1  
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ  4-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ 4-0  
Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ-Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 0-7  
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 0-2  
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 2-0


Βαθμολογία (16η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 39
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 36
3. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 33
4. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 31 
5. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 31
6. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 31 
7. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 29
8. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 26
9. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 25
10. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 21
11. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 20 
12. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 19
13. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 17 
14. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 17 
15. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 16  
16. Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 11
17. Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ 4 
18. Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ 3

Ο Ελληνοϊταλικός Σύλλογος διοργανώνει μια Προσκυνηματική εκδρομή για την ανακάλυψη της Ελλάδας και του Βυζαντίου στη Βόρειο Ιταλία, την Παρασκευή 4 Μαρτίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Ελληνοϊταλικό Σύλλογο από 4 έως 13 Μαρτίου 2016
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ (ΒΕΝΕΤΙΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΠΑΒΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ)

          Μία σπάνια και ενδιαφέρουσα περιήγηση στην πανέμορφη, το Μάρτιο, Βόρειο Ιταλία διοργανώνει ο Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας.
          Συγκεκριμένα, ο Ελληνοϊταλικός Σύλλογος αναχωρεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 για την Ιταλία σε μια Προσκυνηματική εκδρομή στην ανακάλυψη της Ελλάδας και του Βυζαντίου στη Βόρειο Ιταλία.
          Η Βενετία, το Μιλάνο, η Παβία, η Μπολόνια είναι πόλεις με μεγάλες και ιστορικές σχέσεις με την Ελλάδα, το Βυζάντιο και τον Ελληνισμό. Παράλληλα με την ιστορική σχέση είναι πόλεις που φιλοξένησαν χιλιάδες Έλληνες φοιτητές τις τελευταίες δεκαετίες, πολλοί εκ των οποίων έχουν παραμείνει στην Ιταλία  και έχουν δημιουργήσει τις σύγχρονες Ελληνικές Κοινότητες της Ιταλίας.  
          Ακόμη στις ίδιες πόλεις έζησε ο μεγάλος Έλληνας Νικόλαος (Ugo) Φώσκολος διαπρέποντας τόσο ως ποιητής, λόγιος, διανοούμενος όσο και ως καθηγητής στην έδρα της Ρητορικής σε ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα Πανεπιστήμια της Ιταλίας και της Ευρώπης. Ακολουθώντας λοιπόν και τα βήματα  του Μεγάλου Έλληνα Νικολάου (Ugo) Φώσκολου, σε μία δεκαήμερη αποκαλυπτική επίσκεψη στην Ελλάδα και την Ελληνικότητα της Βορείου Ιταλίας (Βενετία-Μιλάνο-Παβία-Μπολόνια), ο Σύλλογος  θα συνδυάσει και τις επαφές  με Ελληνικά Ιδρύματα, φορείς και Συλλόγους (Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας, Σύλλογος Ελλήνων Παβίας κ.α.).
      Στη μοναδική αυτή δεκαήμερη προσκυνηματική επίσκεψη στη Βόρειο Ιταλία θα δοθεί η δυνατότητα  να γνωρίσουμε από κοντά τις ομορφιές, τις αρχαιότητες, την κουλτούρα, τα σημαντικά Πανεπιστήμια τους που φιλοξένησαν χιλιάδες Έλληνες φοιτητές και την Ελληνικότητα αυτών των περιοχών.
      Η Βενετία, η Γαληνότατη Δημοκρατία, η πιο ερωτική πόλη της  Ιταλίας με τεράστια  ελληνική παρουσία από πολύ παλιά και με Ελληνική Κοινότητα που ιδρύθηκε το 1498 (San Giorgio dei Greci-το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών σπουδών το Μουσείο του Ινστιτούτου, η Φλαγγίνεια Σχολή κ.α.), το Μιλάνο της Σκάλας και της μεγάλης επίσης παρουσίας των Ελλήνων, η Παβία, όπου ο Φώσκολος διετέλεσε  καθηγητής στην έδρα της Ρητορικής και μαζί  με  τους Διονύσιο Σολωμό, Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, τον Γεράσιμο Μαρκορά, τον Ανδρέα Κάλβο και πολλούς άλλους Έλληνες αποτέλεσαν την περίφημη ελληνική συντροφιά της Παβίας, που κατά την περίοδο 1808-1810 τραγουδούσαν τα βράδια ελληνικά τραγούδια στο σπίτι του Φώσκολου στην Παβία (ο Φώσκολος θεωρείται δάσκαλος του Σολωμού και του Κάλβου).
          Επίσης, η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη σε όμορφα τουριστικά αξιοθέατα, τις περίφημες Λίμνες της Βορείου Ιταλίας (Como-Garda-Maggiore), το Λουγκάνο της Ελβετίας, τη Βερόνα, την Μπολόνια και άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα μέρη.
          Ακόμη, έχει προγραμματιστεί η παρακολούθηση της Όπερας «I DUE FOSCARI» του μεγάλου  Ιταλού συνθέτη ’’G. VERDI’’ (1813-1901), βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Λόρδου Βύρωνα  με πρωταγωνιστή το διάσημο Ισπανό ’’PLACIDO DOMINGO’’, στη Σκάλα του Μιλάνου.
 Για όσους ενδιαφέρονται να  είναι συνοδοιπόροι αυτής της επαφής με την Ελλάδα της Βορείου Ιταλίας μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Συλλόγου και στα τηλέφωνα 24410-75440/42896 και στο e-mail: nke@otenet.gr

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός με πλαστό αλβανικό διαβατήριο

Συνελήφθη, χθες (23-01-2016) το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 27χρονος κατείχε αλβανικό διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου, το οποίο και κατασχέθηκε.
Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του, εκκρεμούσε σε βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

Οι συντάξεις των νέων συνταξιούχων με το «νόμο Κατρούγκαλου»

Tο υπουργείο Εργασίας έδωσε στη δημοσιότητα πίνακες με παραδείγματα για το ποιες θα είναι οι συντάξεις των νέων συνταξιούχων με το «νόμο Κατρούγκαλου».
Από τους πίνακες φαίνεται ότι δίνεται «μπόνους» σε όσους έχουν λιγότερα έτη ασφάλισης καθώς θα πάρουν περισσότερη σύνταξη απ' ότι προέβλεπε το Ασφαλιστικό Λοβέρδου.
Αντιθέτως, πλην ορισμένων εξαιρέσεων παίρνουν μικρότερες συντάξεις όσοι συνταξιοδοτούνται με περισσότερα από 25 χρόνια ασφάλισης.
Αυτό προκύπτει από τα παραδείγματα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας και αφορά σε συνταξιούχους που έχουν ως 30 χρόνια ασφάλισης.
Στα 15 και στα 18 χρόνια ασφάλισης, το σχέδιο Κατρούγκαλου δίνει μεγαλύτερες συντάξεις, στα 21 δίνει μεν μεγαλύτερες συντάξεις, με εξαίρεση όμως για όσους ο μισθός του είναι υψηλότερος από 2.000 €.
Παραδείγματα:

Ανακοίνωση σχετικά με τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων για την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (25-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (26-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (27-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (28-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγράδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρινό – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (29-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (30-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.

Ιόνια Οδός: Σχεδόν έτοιµη η παράκαµψη Αµφιλοχίας

Περισσότερα από 15 χιλιόμετρα της Ιόνιας Οδού, από τον κόμβο της Αμφιλοχίας μέχρι το εργοστάσιο της Knauf, είναι έτοιμα και θα μπορούσαν να διευκολύνουν τους οδηγούς, όμως ακόμα δεν φαίνεται κάποια προοπτική να δοθούν στην κυκλοφορία.
Είναι ένα οδικό τμήμα όπου οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και τα συνεργεία της ΤΕΡΝΑ εργάζονται εντατικά για να γίνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες όπως σήμανση, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας. Αυτό το κομμάτι θα μπορούσε να δοθεί σίγουρα στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα για να διευκολύνει τρομερά τους οδηγούς που θα γλυτώσουν το πέρασμα της Αμφιλοχίας και θα συντομεύσουν κατά πολύ το ταξίδι τους.

Ανακοίνωση σχετικά με τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (25-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: . Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Τρίτη (26-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανιά – Καστανιά - Ελάτη – Αστροχώρι – Ξηρόκαμπος – Βελεντζικό – Άνω Καλεντίνη.
Τετάρτη (27-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή - Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό - Ροδαυγή – Πιστιανά.
Πέμπτη (28-01-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.
Παρασκευή (29-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.
Σάββατο (30-01-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο- -Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.

Θεαματικά αποτελέσματα στη μεταμόσχευση μαλλιών και φρυδιών σε γυναίκες

Εντυπωσιακά  αποτελέσματα  έχει στις  γυναίκες   η μεταμόσχευση μαλλιών και φρυδιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE.
Η μεταμόσχευση μαλλιών  με  την μέθοδο FUE είναι η πιο σύγχρονη τεχνική καθώς δεν αφήνει σημάδια και ουλές, ενώ είναι ελάχιστα τραυματική και εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα
Η επιτυχία αγγίζει το 100%  και την τελευταία δεκαετία έχουμε αλματώδη αύξηση μεταμοσχεύσεων μαλλιών και φρυδιών, καθώς πλέον το … προνόμιο  δεν το έχουν μόνο οι άντρες.
Σύμφωνα λοιπόν με στατιστικά στοιχεία της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού:
  Το 40% όσων υποβάλλονται σε μη επεμβατικές μεθόδους αποκατάστασης της πυκνότητας μαλλιών και φρυδιών είναι γυναίκες.
Εννέα  στις δέκα γυναίκες που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση τριχοθυλακίων σε περιοχές που δεν αφορούν το κεφάλι, εστιάζουν στα φρύδια. 
 «Πράγματι η FUE δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, στις γυναίκες καθώς τα μαλλιά και τα φρύδια είναι ένα πολύ σημαντικό  χαρακτηριστικό του  προσώπου και της γυναικείας ομορφιάς»   τονίζει ο Δρ. Αναστάσιος  Βεκρής, διαπρεπής  πλαστικός χειρουργός, επιστημονικός Διευθυντής της  Advanced     Hair     Clinics.
Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς η εμφύτευση  μαλλιών και φρυδιών  απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να:

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 έκοψε την πίτα του

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 έκοψε την Πίτα του, γλέντησαν δυνατά, και χόρεψαν με την ψυχή τους, έτσι όπως ξέρουν να κάνουν οι Ηπειρώτες και οι φίλοι της Ηπείρου, που συμμετείχαν.
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο κέντρο ''Νέο Κάστρο'' της Δάφνης, όπου ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης έκοψε την ''Πίτα των Ηπειρωτών'', από τους εκατοντάδες Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες, τους φίλους και τις φίλες της Ηπείρου και του Συλλόγου, που κατέφτασαν για να γιορτάσουν και ευχηθούν καλή χρονιά, να κόψουν την καθιερωμένη πατροπαράδοτη Πίτα και να γλεντήσουν ηπειρώτικα, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια το άξιο Δ.Σ. του Συλλόγου, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ικανοποίησε τους διοργανωτές, τόσο την εξαίρετο, αποτελεσματικό και ουσιστικό και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα, Πρόεδρο της Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης Νίκο Σπέγγο και τα μέλη του Δ.Σ., όσο και όλους όσους εργάζονται στα τμήματα που λειτουργούν(χορευτικά, μουσικό, θεατρικό) γιατί χαίρουν της εκτίμησης των Ηπειρωτών της περιοχής, αλλά και των κατοίκων, που μαζικά προσέρχονται στον Σύλλογο και παρακολουθούν όλες τις εκδηλώσεις, που είτε διοργανώνει ο Σύλλογος, είτε συμμετέχει σε εκδηλώσεις άλλων Ηπειρώτικων Συλλόγων.